Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a hozzászólásokat!!!
HA bárki még nem tette és van ötlete, ossza meg még léccci velem. Bár karakán csaj vagyok, nem szoktam sokat tökölni nagy döntések előtt sem, de most úgy érzem, nem is olyan könnyű lépni. VAgy nem lépni....
SZILVIIIIIIII!!!!! NA VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretnék itt is gratulálni a babához! Egész ledöbbentem azon, amit meséltél a múltkor, hogy mindenki azt mondta, elsőre tuti nem sikerülhet. Milyen emberek máááááá ezek????????
Pandi! NAgy drukk neked mára!!!!!!!!!!!!!!!!! Várunk a beszámolóval és képekkel!!! Gondolunk Rátok!
Tesóddal együtt mész BE?
Lafead! Úgy eltűntél! Hogy van Hunor? Mocorgás, pocibox?
NAgy Vera! A hányinger teljesen elmúlt mostanra? A poci méh) bekeményedését is a baba okozza általában, reflexesen, ahogy belerúg vagy boxol. Nekem Gordonnal rengeteget keményedett, elég idegesítő és kellemetlen érzés, de amíg nem szabályos 10 (5) percenként jön, addig veszélytelen.
Párod is megy veled szülni? Én anyut nem vinném be, bár imádom. (Szilvi ismeri
Laura! Te is vátottál vagy csak sokáig keresgéltél? A Szent Imrés topikba beköszöntem, döntően pozitívak a tapsztalatok, Szánthó Józsefet (doki) kivéve. Érdekelne az ismerősöddel mi történt pontosan.
Katuci! Ég is a gyomrod? Arra jó a Rennie! Elég vicces, ahogy ébresztgeted a babádat.
De megértem, hogy agódsz és visszajelzést szeretnél.
Anubias! Te mi a fenén idegeskedsz annyit????!!!
Viki! Egyébként én is ezt hallottam, hogy ha az ember szülésznő választ, az már akkor szinte mindegy, ha az ügyeletesnél szül. A szülésző kézbeveszi az érdekeidet.
Csucsu! BOLDOG NÉVNAPOT SZABINÁNAK!!!!!!!!
A párom ebbe a kérdésbe nem akar beleszólni, ami valahol nagyon jó. Meghallgat, de nekem kell döntenem a szülés körüli dolgokban. Bárhogy döntsek, támogat.
Christell! Fél 3-kor gondolunk Rád és várunk jó hírekkel és képekkel!
Boeske! Na,Neked is úgy lesz lányod mint nekem
Gratulálok a legifjabb trónörököshöz!
Csajok! NAgyon kékülnek a cumik! Tessék szülni kiscsajszikat a fiainknak!!!!!!!!!