Orsi!
Gratulálok Zsezsének a szobatisztasághoz.
Ezen felbuzdulva újra megpróbáltam ma reggel Katicánál, hogy hogy áll a dolog, mert ő utálja a pelenkát, és mondogatja is, hogy pisi lesz, de nem pisilt soha a WC-be, egyszer-kétszer sikerült a bilibe, de legtöbbször a földre.
Aztán jött, hogy pisi lesz. Ráültettem a bilire, és láss csodát, kaki, pisi minden a bilibe ment.
Úgyhogy most én is próbálkozom nála megint.
Eszter!
Kanna baba nagyon cuki, és huncut.
Hát mi épp most szabadultunk meg minden gyerekholminktól. Még egy babakocsink van itthon, ami a sportkocsi és a nagy kocsi közötti, de ez nem téliesíthető. De ha belegondolok, hogy apa egy ismerősének a 42 ezerért vett babakocsit, ami olyan volt, mint az új 5000!!!! Ft-ért adtuk el, akkor felhúzom magam.
Ági!
Ma lesz a nagy nap (az egyik)
Már előre félek, hogy mennyire kell megnyitnom a pénztárcámat, hogy mit kell még beszerezni.
Majd elkukkantok abba a Wex helyén nyílt áruházba, hogy mik vannak.
Egyébként még annyira nem érzem rosszul magam, mert nem fogtam fel mi történik, majd amikor nem lesz körülöttem.
Piros!
Várom a tálamat tele finomsággal!
Zsu!
Azért a rendszeres lovaglástól messze vagyunk.
Valaki kérdezte hova járunk
Ásványráró előtt van egy kereszteződés, ahol balra kanyarodva Tét felé lehet menni, jobbra pedig egy kis út van, azon kell menni olyan 100 m-t, és ott egy nagy farm. Vannak még juhok is, azt hiszem rackajuhok, meg kecskék, tyúkok, meg van azt hiszem olyan 10 ló. Most van egy kiscsikó is.
Na megyek ebédelni.
Puszi