Ugye milyen jó érzés????
Párod kezdi már felfogni, h. apuka lesz?
Az enyémnél sokat jelentett a 12. heti UH! Onnantól dumált a kölyöknek, ő nyugtatta le a tenyerével, ha ki akarta rúgni az oldalamat. Máig is ő csitítja a dedet, ha én már nem bírok vele!
Csakegy!
Ezen a kávéskanálnyi dolgon mi is jót röhögtünk annakidején!
Amint Gergő rájött, h. van élet az anyatejen kívül is
Az éjszakai alváson nálunk sem javított a hozzátápi, sőt időnként a pukizások csak rontottak rajta!
Aztán volt egy időszaka, amikor nagyon beszorult a vaspótló cseppek meg a sok alma és banán miatt, akkor áttértünk a barackra meg a felfőzött és leturmixolt aszaltszilvára és az rendbetette.
Tegnap börzéztem egy csomó klassz cuccot!
Remélem jók lesznek neki, most vannak mosás alatt.
Hihetetlenül sokan voltak, mind árusok, mind vásárlók.
Voltak páran, akik egy kicsit el voltak tévedve ár ügyben, ezek főleg a viszonteladók voltak, akik felvásárolják a használt cuccokat és itt próbálnak megszabadulni tőle. Ők 1000 Ft felett akartak adni egy bodyt és 2-3000-ért egy kantáros nadrágot!
Nem beszélve arról, h. ott tudtunk egyeztetni, h. kb. mennyi idős az ő gyereke, meddig volt jó rá a ruha/sapka.
8 (nyolc
Azért nem tudom biztosan, mert én inkább nem viszem be abba a tömegbe a gyereket, h. rápróbáljam a cuccokat.
Persze lehet, h. lesz, ami kicsi lesz, de annyival olcsóbban vettem, mint a bolti ár, h. így is megéri!
Ha kocsiban vinném, akkor alig tudnék közlekedni (mások meg a kocsitól nem), ha hordozóban, akkor meg tuti agyonnyomnák!
Így is rengetegen jöttek kocsival, meg hordozóval, gondolom nem volt kire bízni a gyereket, de szerintem ez nem ilyen piciknek való kaland!
Azok sem jártak jobban, akik nagyobb gyereket hoztak (gondolom azért, mert rá már muszáj rápróbálni, és megkérdezni, h. tetszik-e?), a gyerekek ugyanis hamar megunták a dolgot és nyűgösek lettek, v. b verzió: kinéztek vmit és hisztiztek, amiért nem kapták meg.
Szóval szerintem hülyeség gyerekkel jönni, ha nem muszáj.
Sógornőm sem hozza a két kislányát, azokra a barátnője férje vigyáz a saját fiával együtt és a 3 gyerek várja a meglepit és a vásárfiát!

[/url

vigyor