2003.05.22 11:13
2003.05.22 11:14
2003.05.22 11:33
Mindenét szét dícsérte, én meg büszkén feszítettem.
)
Találtam egy sötétkék nacit a szekrényben, amit még érettségire vettem, (7 éve) annak gumis a dereka, asszem az lesz rajtam. 2003.05.22 11:54
Pedig sok dolgom lenne...
Bar gondolom, nincs begepelve, ugyhogy nem fontos, bar egy-egy kevesbe evidens dolgot irhatnal, hatha en nem gondolok ra.
Eddig nalunk az volt a nyero (kettobol ketszer bejott) a babakocsikazason kivul, hogy betettuk az autosulesbe, es abban ringattuk (domboru az alja). Lehet labbal is, ugy nem olyan faraszto.
Csak nem szeretnem minden nap ezt csinalni, mert 1. felek, hogy raszokik, 2. felek, hogy egy ido utan mar ez sem hasznalna.
Gratula Julka-csecsemonek is.
Nagyon edes a kis husiarcu.
2003.05.22 11:59
), hogy ne gondoltam volna Ratok! Szivbol kivanom, hogy minel elobb otthon lehessen veletek Marcikad, egeszsegesen! Nagyon gyonyoru kisfiu, es az a kep kettotokrol is kulonlegesen szep es meghato!
Nagyonnagyon drukkolunk a ferjemmel egyutt!!!

2003.05.22 12:31
2003.05.22 12:42
2003.05.22 13:34
. Különben õ is 2babás már, nagyobbik fia Danónál 2 héttel öregebb, a kissebbik meg szeptemberben lesz egy éves
. 

. Ma is voltunk Zenebülcsiben, Zsófi a legnagyobb hangzavarban bealudt, igaz csak 20 percre, de mindenki irigyelt a jó kislányomért
. Viszont a pocakom iszonyatos
, tele csikokkal és tök löttyeteg. Még szerencse, hogy csak sötétben kivánok rá apára
...
- ami kissé kései fajta, de jó sok lesz rajta, remélhetõleg albérlõk nélkül
2003.05.22 14:53
2003.05.22 15:28
. Ha Reka is legalabb egy 5-6 orat aludt volna egy huzamban hagytam volna, de egesz ejjszaka 2-3 orankent kelt, es szerintem 4-5 honapos korban mar ez sem teljesen ok, kell legalabb egy kicsit hosszabb alvas. Meg hat ugye mi kettesben vagyunk egesz nap, ughogy szopizhat es szopizik is szepen 3 orankent nyugiban napkozben. En is egyre szerettem volna leredukalni az ejjszakai kajak szamat. Este 8-as furdes, kaja utan olyan 3 fele gondoltam, aztan persze reggel 6-7-kor megint, de aztan o ugy dontott, hogy fel hatig egy szuszban vegig alussza. 2003.05.22 15:53
) fogdossák ... pedig nem vagyok embergyülölö. Ja, és a kezére végképp kiakadok, azért szoktam is szólni. Tegnap meg az Egyetemen a karomon lógott a ded és éhesen üvöltözött, a tanár meg csak mondta a magáét, hogy miért is nem kaphatok halasztott vizsgaidöpontot
Erre jön egy titkársági dolgozó, és elkezdi a fejét (!!!
) simogatni, és gügyögni neki (nem a tanárnak). Én meg persze táncikáltam elfele, a gyerek orditott, a tanár magyarázott, a csaj jött utánunk, alig tudtam elmenekülni egy üres terembe szoptatni 

), és hömérséklet popsiban 37,5 

. Úgyhogy csak este kap egy egész kúpot a kiccsak, illetve remélem, hogy addig nem megy fel nagyon. 2003.05.22 16:38
.
.
... 2003.05.22 16:46
DRUKKKKKK!
2003.05.22 16:50
Ez mar csak igy szokott lenni! A legbrutalabb, ami velunk tortent, amikor 3 hetesen kimentunk setalni, es a torok zoldseges fiu (egyebkent csupa joindulatbol es gyerekszeretetbol) a mocskos, foldes kezevel Miki allat csipkedte meg, es en nem voltam eleg gyors! Persze nem is felteteleztem, hogy ilyet csinalna! A penztarosno neki is esett gatlasok nelkul, hogy hogy lehet ekkora barom! Legalabbis gondolom, hogy errol volt szo (torokul)! Nem lett semmi baja a gyereknek, epp ezert nem is tudok igazabol haragudni a sracra...sokkal inkabb azokra a nokre, akik feltehetoleg mar neveltek/nek gyereket, es megis tapizzak az enyemet!
2003.05.22 17:24
Hogy hall akármit is dokinéni ilyenkor a sztetoszkópban? Köv. alkalommal már a rendelõbe megyünk a 2 hónapos oltásra. Ezentúl csak akkor jön, ha beteg a babus. Védõnõ 1x járt, de nem is hiányzik.
Julka is ügyesebb, mint eddig bármelyik, kb. egy hete oldalra fordul, még a lábát is átteszi, hason meg mászni próbál, ha megtámasztom a talpát, még halad is! Szüleim még egy hónapot maradnak, addig mehetnek a maratoni szopik, ma doki néni azzal bíztatott, hogy addig Julka gyorsabban letudja majd a kaját, és így majd nem szorul csak azért tápira, mert nem lesz idõm a szopikra. Így legyen
De azért én is próbálkozom a min. 2 órával, mind gyakrabban sikerül. A figyelmét is el lehet vonni most már egy kis idõre, mármint akkor, ha csak nyügi, nem akkor, ha éhes
.
csak azért gondolom, mert nekem is Triumph a nyerõ, neked a Budmil! Tényleg kivágom a kukába, ha elkezdek fogyni!
2003.05.22 18:24
2003.05.22 18:30

. Úgy érzem, ülünk egy pallossal a fejünk felett és ölbe tett kézzel várjuk a jó kis vesemedence gyulladást
Akkor meg jön a kórházban fekvés intravénás antibigyókkal spékelve. Le vagyok rendesen törve, mint a bili füle
Szóval én sajnálom, de jobb híján kénytelen vagyok letenni az ágyába, mert megzakkanok
Örülök, hogy semmi komoly
Igaz, ehhez általában némi pénz is szükségeltetik
Szerintem idén a gyerekeket se fogom riogatni a strandon.
Hát azért ezt kihagyhatta volna, mert a mai kakás pelus szagától a terroristák is azonnal megadnák magukat

2003.05.22 20:36
2003.05.22 21:02
mi is jártunk kb. így! Nálunk késõ du. van rendszeresen ordiba, majd elmúlik.
Nekem van!
), azaz le-föl dobálta, egyelõre még úgy, hogy kézben maradt, meg ide-oda hintáztatta, ettõl+fürdéstõl teljesen kiájult. 2003.05.22 21:03
mi is jártunk kb. így! Nálunk késõ du. van rendszeresen ordiba, majd elmúlik. Vesemedence tágulat
. Hátha soha nem lesz semmi baj
Nekem van!
), azaz le-föl dobálta, egyelõre még úgy, hogy kézben maradt, meg ide-oda hintáztatta, ettõl+fürdéstõl teljesen kiájult. 2003.05.22 21:13
)!!!
Szoval elo a felmosovodrot! 2003.05.22 21:38
2003.05.22 21:39
Remélem, alszik már! 2003.05.22 22:05
. Tegnapi ellenszer: az ölemben megnézte a Barátok köztöt, utána egybõl elszunnyadt. Mai ellenszer: 20 centire raktam a hordozóban a hangfaltól, nyugis zenéket nyomatok közepes hangerõvel. A kedvence a Sweet harmony
. És elaludt!!!!
. Nagyon ari!
! 2003.05.22 22:05
2003.05.22 22:08
Zsuzsi,hogy odavoltal ,hogy mar Mikinek reg kint lenne a helye...Miszike,Franyo,Kangi pedig eroteljesen keszult a nagy napra! Olllyyyyan jo volt picit nosztalgiazni!
2003.05.23 06:37
2003.05.23 06:49
, de vissza már nem megy neki ill. mászni szeretne és az sem megy még. Ezért aztán folyamatosan mellette kell lennem, mert valami miatt mindig megy a hiszti. Ha nem sikerül neki a forgás azért, ha meg sikerül, akkor azért, mert tovább nem tud haladni.
Ilyenkor meg "kell" mentenem különben végérvényesen felhúzza magát.
: az én nagy fiam tegnap volt 4 hónapos(el sem hiszem
) és az utóbbi 3 napban átaludta az éjszakát!
és már 6050gr
, olyan boldog vagyok. Pedig, hogy fétem, hogy nem lesz elég tejem, éhen hal a gyerek, stb.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|