Bogi!
Nem tudom visszaolvastál-e még fényképet is raktam, játszóasztalt keresek Zazinak szülinapjára. Erikáéknál voltunk látogatóban és ott megtetszett mindkettőnknek
Bea!
Kitartás, majd hirtelen egyszerre jönnek az ajánlatok, engem is az elhelyezkedés után egy héttel hívtak a nokiából, hogy mehetnék próbálkozni és bár oda jobban szerettem volna elhelyezkedni, mégis visszamondtam.
Amúgy a legtöbben begyűjtik az életrajzokat és elraktározzák, aztán a következő munkaerőkeresésnél is előveszik őket, ezért nem szabad feladni. A munkaügyi kirendeltségen is le lehet adni önéletrajzot.
Orsi!
Hát ez nem jó, hogy ennyire nem tudsz kimászni a betegségből. Amúgy ha veszünk is babakocsit, most akkor csak használtan valami kisebb, olcsóbbat, mert nem futja másra, meg akkor már majd-majd kistesónál veszünk egy normálisat. De egyenlőre elvisszük apóshoz ezt megtákoltatni. Hihetetlen, hogy egy ilyen fontos alkatrészt, mint a kerék egy sz@r kis műanyag tart, na az el is törött, asszem nem kell neked ecsetelni, hogy valószínű a jó út is közrejátszott.
Éva!
Hát még nem vagyunk nagycsaládosok egy szem manócskával, de igyekszünk
Eszter!
Hát sajnálom, hogy nem ment a babázós gyöngyfűzős, én nem is sokallom érte azt a 200/100 Ft-ot. Viszont mi sem éltünk volna a lehetőséggel, mert Zalánt nem érdekli a baba, pedig kapott a szomszéd csajoktól is már
Na megyek, mert vár a házimunka, örülök, hogy lassan mindenki visszaszállingózik azért. Üdv Niki

Hát itt vannak a csajok