Egy kis élménybeszámoló:A tanfolyam jó volt az első 1 órában jogszabályok tömkelegét hallgattuk meg!Gyakorlati példákat is meghallgatunk egy hivatásos nevelőszülő osztotta meg velünk, tapasztalatait.Hát lányok az a nő olyan élménnyel mesélt a roma származású 5 gyermekéről,hogy csodálattal hallgattuk.Egy-két szituációs gyakorlatot is csináltunk ami szintén jó és érdekes volt.Beszélgettünk az első találkozásról.Rengetek információt kaptunk!!!!!!Abban viszont csalódtam, mert mások is megerősítették(van két házaspár akik nevelőszülők és szeretnék örökbe fogadni a náluk kihelyezett gyermeket)a gyermekotthonok szeretik a gyermek egészségi állapota során felmerülő problémákat elhallgatni!Tehát nagyon oda kell figyelni és élhetsz a jogoddal, hogy kérhetsz kontroll vizsgálatot,ha valami gyanúsnak tűnik!De ezzel a gyermekkel való megismerkedés előtt, a vizsgálatokon te is jelen lehetsz!Ezt azért írtam le ha esetleg erről valaki nem tudna!!!Azt is furcsának találom, hogy akit havonta neurológiai vizsgálatra kell vinni az a Tegyez számára egészséges gyermek!!!Én most már egyre biztosabb vagyok, illetve vagyunk abban ,hogy a nyílt örökbefogadás lehetőségeivel élni fogok!!!!!!Arra is felhívták a figyelmet minnél idősebb gyereket vállaltok annál több problémával kell megbírkóznotok. Nagyon jó volt a légkör, bár ma még egy kicsit mindenki visszafogott magából!Megismerkedtünk egy aranyos házaspárral, nagyon jó fejek!
Hát nem sikerült rövidre fogni a számat!!!!!!Ne haragudjatok,ha untatlak benneteket a csacsogásommal, de ez nálam már szakmai ártalom.
Amneris!Gyönyörű ez szép szöszke hercegnő!!!Ha van képed Zitáról szívesen csodálgatjuk!Nagyon aranyos!!
Diadella!Sajnálom,hogy nincs meg a cicusod!
Puszi mindenkinek!Megyek még én is ténykedek valamit aztán fekszem, mert holnap ismét tanfolyam!!!

[/img]

[/img]

[/img]