ollem: én írigyellek ha nem voltál amúgy sem vékony csaj,és saját elmondásod szerint volt is rajtad egy pici háj,és még így is látszik már a pocid.

Ez tök jó!!

Tekintsd szerintem ezt mázlinak!Semmiképp se nyugtalanítson. Lassan 10 hetes vagy,és már látszik.

Hát én sem vagyok vékony alapban sem,lehet hogy most ki fogtok nevetni,de én talán annyiból látom azt hogy gömbölyödök,hogy amúgy is volt egy pocim,és az a poci az egyre inkább kezd felvenni egy gömbölyű formát.

És a párom szerint tapintatra is egészen más,mint mikor a vastag evéstől jól megnőtt réteget tapintotta.

És annyit azért érzek én is,hogy régebben be bírtam húzni a pocimat,ezt ami most gömbölyödik,azt már nem.

Szóval azért ezek árulkodó jelek ha jobban belegondolok....

Szerintetek?
annus: egyetértek veled abban,hogy nem ciki a kismamanaci.

Én már vettem is magamnak pár hete egyet,pont azért mert amúgy se voltam sovány,és már egyre inkább gömbölyűbb a pocim.Meg a meglévő gatyám helyett kellett már egy új,mert nagyon el volt kopva.

És én már szoktam hordani,mert marha kényelmes!!!!Nem nagyon volt még ennyire kényelmes gatyóm.S mellesleg nem is látszik rajta hogy kismama nadrág.

És ahol ezt a gatyát vettem,volt egy teljesen más fazonú szintén nagyon kényelmes téli időszakra való nadrág(felpróbáltam

),és annyira beleszerelmetesedtem,és páromnak is tetszettem benne,hogy párom még akkor megígérte hogy feltétlen meg fogjuk venni.

Ha igaz 1-2 héten belül vissza is megyünk abba az üzletbe és megvesszük.