Nem olvastam soha az Ábel a rengetegbent. Nálunk nem volt kötelező. Ezért is furcsa, hogy honnan ez a név.
Itt az egyik topicon ismertem meg egy kismamát, ő mesélte hogy az anyósa ilyen dolgokkal foglalkozik, és tőle van a cd. Postán küldta el. Ugye, milyen aranyos?
Szülésfelkészítőre legközelebb nov. elején megyek, majd írok, mi volt. Most már a gyermekágyi időszakot, meg a csecsemőgondozást, meg szülés utáni depressziót, ilyesmiket "tanulunk". Persze a depressziót nem fogom tanulni, csak meghallgatom!
Egyébként nagyon félek ettől a dologtól, hogy depresszió, mert én nagyon hajlamos vagyok az ilyenre. Bár okosabb leszek én a depressziónál, már eldöntöttem.
Amica!
Érdekes az Ágnes név is hogy jött! Azt mondják, hogy az ilyen "beugrott egy gondolat, vagy név", ez mind a babától jön. Csak annyira tudatalatt, hogy nem is gondoljuk. Jók ezek a dolgok.
Lányok!
Ma elég szar idő van, pötyög az eső, meg ilyenek, lehet, hogy nem tetszik a babámnak, és most inkább alszik? Mert amióta fent vagyok, nem érzem mozogni. Meg be is van keményedve a hasam. Mondták, hogy az időjárás nagyon befolyásolja őket, de kezdek egyre nyugtalanabb lenni. Ilyenkor már ki szokta rúgni az oldalamat. Vagy attól nem érzem, hogy bekeményedett? Szerintetek mit csináljak? Ma van időm pihenni, mert tegnap főztem, takarítani sem kell. Szóval?????
Segítsetek! Megőrülök!!!! (Na ugye, hogy hajlamos vagyok a depresszióra!
Köszke
Ja, Rik! Nem baj, hogy rosszul emlékeztél a névre, csak azért írtam le, hogy elmondjam a sztoriját. Egyébként mindenki Liliánnára emlékszik.
Lehet így anyakönyvezni, mert szerepel az utónévkönyvben. A Liliána is,(1 n-nel), meg a Lilianna is (2 n-el).

[/url]