Akkor ezentúl áttérünk a privát beszálgetésekre?!?
Én most nem szólítok meg senkit, nem reagálok semmire, csak úgy mondom!
Szégyelje/szégyeljék magát/magukat azok, akik ártó, vagy rossz szándékkal olvasnak minket!!! Csak sajnálni tudom őket, hogy nem tudják mire fordítani a felesleges energiáikat!...
Én nagyon örülök annak hogy rátok találtam, hogy kisebb-nagyobb problémáimmal fordulhatok hozzátok.
Ezentúl is bátran kérek tőletek tanácsot, és mondom el esetleges tapasztalataimat. Vitába is bocsátkozom, hiszen nem lehet mindenről azonos a véleményünk. Sőt...ha meggyőztök, még örülök is, hiszen akkor csak nyerhetek vele.
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy ne férkőzhessen már ide be semmiféle áskálódás, rosszindulat. Örüljünk hogy szépek a gyerekeink. Ne mutassunk nekik rossz példát azzal, hogy titkon tromfoljuk egymást! A világunkban így is kihalóban van az összefogás, összetartás szerepe. De ha mi így viselkedünk és gyerekeink ezt látják tőlünk, hát gondoljunk csak bele.....Az végzetes lehet. Végzetes, de már nem nekünk, hanem nekik. És mi ezt akarjuk? Tényleg? A saját gyerekeinknek? Neeeeeem. Dehogy.
Mindezek tudatában zárom most mondandómat, mégegyszer hangsúlyozva, hogy nem reagáltam semmire, nem szólítottam meg senkit! Hisz én aztán tényleg alig ismerek itt néhányatokat. De nekik nagyon örülök!
Csak mindannyiunk számára elgondolkodtató dolgokat próbáltam idepötyögni...
Kívánok mindenkinek (rosszindulatoktól mentes) Szép Napot!

[/url]