Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Kicsit elvesztem, de most pörögtek az események, állandóan úton voltunk, ezt a meleget nem csípem itthon a lakásban. Lent voltunk anyóséknál, meg Szentesen is voltunk dokinál. Hétfő óta meg érettségiztetek. Épp most értem haza az osztályom érettségi bankettjéről. Édesek voltak. Ma voltam dokinál is, szerencsére minden rendben van. Bár babó lustika egy kicsit, de ő is elfáradhatott a mai nyüzsiben, mert ma megint osztályfőnök voltam és rehangáltam egész nap. Holnap folyt. köv. de azt lazábbra fogom venni. Próbálok pihizni, mert ma nagyon elfáradtam.

Lina,

Most olvastalak, még csak itt, mert nem is tudom a babavárós topikban hány1000 oldalt kellene visszaolvasnom. Nagyon sajnálom, ami történt, mégiscsak igazad volt aggódás tekintetében. De ahogy Móni is írta, tök jó, hogy ilyen pozitívan gondolkodsz. Remélem hamarosan egy egészséges kisbabó fog kárpótolni mindazért, amin most átmentél. Nagyon drukkolok nektek. Férjed nagyon megviselte?
Most kicsit rosszul érzem magam, mert olyan .... nem tudom, leírni mit érzek.... Tudod, amiatt, hogy szinte egyszerre lettünk volna kiírva.
Jók az új képek Liliről.


Moncsi,

Émelygés kevesebb.
Én is imádok úszni, de ezt ma elfelejtettem megkérdezni a dokitól mehetek-e vízbe, de majd a 12. hét után. 2 éve a Refibe jártam úszni heti 1-2 alkalommal. Nagyon jó volt. most is akarok. Állítólag a term. vizek még biztonságosabbak, mint az uszik. Én fogok menni. Ha zárva a méhszáj, nagy gáz nem lehet, szerintem.

Manó,

Írtam pü-t.

Szép napot!

 
 


Geli,
hát januárban biztosan eszembe fog jutni, hogy talán most szülnék én is, lehet, hogy akkor kicsit rossz lesz újra, vagyis remélem addigra már lesz egy egészséges pocaklakóm, és tényleg kárpótol. Ezt a terhességet annyira másnak éreztem, mint Lilivel. Lilivel olyan természetes volt minden, most meg rettegtem WC-re menni, hogy nehogy vérezzen...., szerintem egyszerűen érzi ezt egy nő, hogy valami nem stimmel, jól össze vagyunk mi rakva.
Mindegy, most kivizsgáltatom magam, próbálok fogyni egy kicsit, aztán szerintem max. 3 hónap múlva próbálkozunk újra. Fél évet tuti nem várok, hacsak a vizsgálatok nem azt mutatják ki, hogy borzalmas a hormonrendszerem, és azt előbb helyre kell hozni.

KépKép
KépKép
KépKép
 


Lina,

Szorítok, hogy a vizsgálatokon rendben legyen minden. Eleinte én is nagyon rettegtem. most azonban már azt hiszem megnyugodtam. De igazán majd júl. 4-e után leszek a legnagyobb nyugiban, bár tudom, a tuti az, ha már megszültetett. Na, de az is eljön egyszer csak. Kívánom, hogy januárban valóban ott legyen már a kis albérlő a pocakodban.

Szép napot!

 
 

 
 

Sziasztok! Jön közületek valaki a babanet talira most szombaton pl kocsival Kecskemétről? Sűrgős lenne a válasz köszi nektek előre is :)


Sziasztok csajok!

van tiszta vadi Új Varázsitatóm az Aventtől 2x 2oo ml-is,6 hónapos kortól használható-lila és kék,ára: 15oo Ft, meg 3x 26o ml-is sárga,zöld és kék,ára 18oo Ft.

Meg van külön itatófej is.Azok is vadi ujjak,még az eredeti csomagolásban vannak.Egy dobozban 2 db itatófej van,ára 9oo Ft.

Tiszta új mellbimbóvédő az is az Aventtől vadi új,eredeti csomagolásban normál méretben 15oo Ft.

Ha valakit érdekelne irjon privibe,vagy a timcike81@yagoo.com-ra.
Előre is köszi.


KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 



Mostmar vannak jatszocumik is,vedokupakkal.Ketto van 1 dobozban es 1000 Ft az ara,azok is vadi ujak.Azt hiszem 4 szinben van.Tiszta atlatszo,kek,rozsaszin es narancssarga.


KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Ébresztőőőőőő!!!!!!!!!!!!!!!


Kép

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Kecskeméten dec. 1.2-án családfelállítást tart János Péter és Korcsmáros Magda. Akit érdekel, jelentkezzen nálam itt, vagy a 0620/ 2533266-os telefonszámon! A módszerről bővebb információ:

www.hellingerintezet.hu

Fórum róla pedig itt:
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=92 ... hsz1192409

Üdv:Mariann

Mariann
Kép
 
 


Sziasztok!

Szavazzatok kérlek a kislányomra!
Ovis 3-6 csoport Szarka Gréta
http://www.amalom.hu/angyalibabakszepse ... azas?kat=3

köszönjük!!!
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: