Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem értem miért nem írtok többiek.:(

Zsóci: örülök, hogy legalább te meg vagy!

Ezt a levél befestést énis megpróbáom, anniyra szeretnék kretívkodni.
Karácsonyra pl. adjatok 5leteket.

Puszi:Sziszi.

Kép


Szia Sziszi!


Ha szeretnél kreáskodni, akkor hozok majd ide is könnyen-gyorsan elkészíthető ötleteket. Évek óta gyűjtögetem őket az internetről. Jövő héten jövök velük. Remélem nem késő! Addig kibírod??? :o)

Pusz mindenkinek és szép napot! Vigyázzatok a fejetekre, mert az enyémet majdnem levitte a szél!!!!
Holnap szabin vagyok! Jó hétvégét!!

Zs.

Kép
 
 


Szia Zsóci!

Persze Bármi érdekel, köszi és kibírom, hiszen jövőhét szerdáig be vagyok táblázva, de nagyon....már alig várom és előre köszi.

Jó pihenést!!!!

Sziszike.

Kép

 
 

Akkor kezdem!


Kép

Ezt az angyalkát kinyomtatás, kivágás után a külön álló szárnyát a testére kell ragasztani a másik szárnyhoz a hátára, aztán mindkét szárnyat lehajtani 90 fokban és máris 3 dimenziós lesz. Damilon, vagy vékony cérnaszálon fellógatva bárhol elrepdesnek. Tavaly nálunk ilyenek röpködtek tömkelegével.

Kép

Kép

Kép

Kép

Most ennyi!!!!

Sok szeretettel:


Zs.

Kép
 
 


Sziszike!!!!!!!!!!!!!!

Kicsit megkésve ugyan, de annál nagyobb szeretettel kívánok

NAGYON-NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
 
 


Szia ZSóci, sztem az első angyalkát énis megcsinálom.:)

Köszi.
A legutolsó is tetszik, az, hogyan készül?


Köszönöm a köszöntést!

Puszi.

Kép


Szió!

Megelőztél ezen a szottyos reggelen!
A harisnya angyalt szerintem drótból meghajlítgatott vázra 'feszített' fehér harisnyából csinálták. Pontosan nem tudom, mert csak valahonnan lementettem magamnak a képet és azóta is csak pakolgatom Bettina fel-lefutott fehér harisnyáit. Megpróbálom megcsinálni az angyuszkát, aztán majd jövök a megoldással. Jó?

További képek:
Kép

Nem túl kedves télapó, de csak nyomtatni kell, aztán egy ragasztás és kész is van.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ezt a kihimzett angyalkát már mi is megcsináltuk tavaly Bettinával.


Ennyi mára! Jó ügyeskedést és kellemes hétvégét!!!!!

Zs.

Kép
 
 


Kedves Édesanyák!

Újabb ingyen letölthető érdekességek kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra Látogassatok el.

A lenti linken az "Érdekességek" menüpontnál találtok egy listát a feltöltött darabokról.

Sokak kérésére sikerült kedvezőbb feltételeket kialakítani a pszichologiai tanácsadásban: www.pszichologia.mlap.hu

barátsággal, Nisreen
 
 


Szia Zsóci: Ez a hímzett angyalka nekem nagyon tetszik.
Hogy csináltátok, mekkorában?

Mézeskalács bevállt recepted van?

Úgy összehoznék még idén egy talit...jó lenne megint együtt!


Puszi, jó éjt: Sziszi.

Kép


Szia Sziszike!

Ugy látszik, csak ketten maradtunk!!!!

Tegnap megszületett a kismamám kisfia. Ott voltam, de csak a folyosón, de így is jó volt. Apuka nagyon-nagyon megköszönte, rajta lelkileg sokat segítettem.

angyalka:

lemented a képet, kinyomtatod az általad megálmodott méretben, ezt ráteszed egy általad megálmodott méretű kartonra, vagy vastagabb papírra, végy egy közepes vastagságú tűt és ezzel böködd át minden fontosabb pontját (pl. a koronájánál összesen 7 pontot, a szoknya alsó része meg 21), végül a kartont egy színnel vagy több különbözővel kihímezgeted a kinyomtatottról puskázva, hogy mit mivel kell összekötni

Megpróbáltam értelmesen leírni. Érthető?

Mézeskalácsra nincs bevált receptem, hasra szoktam receptkönyvet felcsapni, aztán lesz amilyen lesz. Igazából ritkán szoktam csinálni. De most kéne valami, mert Péterapa a szalmadíszes karácsonyfára szavazott és ahhoz nagyon menne a mézes is.

Majd még hozok ötletet jövő héten.

Jó hétvégét! Jó karácsonyi készülődést!

Puszi: Zs.

Kép

Na, ezt azért felküldtem ide, mert szerintem tündéri és nem igényel nagy anyagi befektetést. Ha tényleg gyermekkéz műveli akkor, meg különösen! Nálunk a nagyszülőknek biztos készül ilyen!

Kép
 
 


Sziasztok!

Tudom nem voltam már megint egy hónapja, de egyszerűen alig érek rá már napközben ide leülni. :? Inkább Esztike kapcsolgatja be a gépet, mert képeket akar nézegetni, na akkor gyorsan megnézem a leveleimet, meg a fórumokat, aztán kikapcs.Hozzászólni egyikhez se nagyon tudok, mert egyből a nyakamba mászik.
Este meg már nem van nagyon erőm irogatni bárhova.

Szóval nagyon aranyosak ezeka kari kreatív dolgok. Én is lementettem néhányat, csak azt nem tudoma windows miért nem tudja utánna megnyitni? :roll:
A varrogatóst mi is megcsinálnánk a szivecskével.

Zsófi emlegettelek a héten,, mert a kreatív boltban nem nagyon találtam olyan tengerpartos szalvétát, amit még legelőször adtál. ( CSAK KARIS VOLT EGY CSOMÓ)Le akarom cserélni a régit, mert ESzti megrongálta egy kicsit.
Gratula a kismaminak a bébikéjéhez!
Apás szülés volt egyébbként? Kinél szült az anyuka? Te nem mehettél be, vagy nem is volt róla szó?

Rengeteg felé szaladgálunk mostanában . Szinte mindenünk elromlik, mint kamera töltője, dvd fura hangokat ad, palack zsugorítónk karja letörött, és lányom 2 hónapos Herlitz táskájának is letörött a csatja. :(
Bosszankodom is vele eleget, mert a blokkot nemrég dobtam ki, a boltban anélkül nem cserélik ki. Most egy hosszas levelezés után ma kaptam mailt tőlük, hogy hívjam fel őket a csere megbeszéllése miatt. :D
Ma voltam a suliba fogadóórán .Azt mondják Emese nagyon aktív , sokat jelentkezik a sulóban . Csak látszana már meg a sok gyakorlás a matekban is! :roll:
Apánnak most lesz az utolsó négy zh-ja a jövő héten. Addig nem nagyon számíthatunk rá. Sőt nekem kell megint valami beszámolót megírnom .
Aztán békén hagyják őket, mert ezzel letudja remélem a 5 félévet, mindenféle vizsga nélkül.

Közben kaptam egy levelet a másoddiplomás fősulimtól, hogy menjek mérlegképes könyvelő képzésre, ami nekünk csak 180 órás lenne. Valahogy úgy érzem, jobb lenne ha elmennék, de lelkierőm most egyenlőre nincsen hozzá!Sajnos ez nem olyan , hogy bebiflázom és kész, hanem itt sokat kellene gyakorolnom.Majd talán ha a kisebb manó is jobban eljátszik magában , és apa befejezi a sulót.Addig semmi esetre sem !
Bár úgy érzem akkor sem lesz könnyebb!

Azért voltunk kirándulgatni az elmúlt hónapban is.
Mikor apa hazajött Angliából, rögtön szaladt GPS-t venni a malévos kárpótlásából. Na ez lesz az ő kari ajándéka. Dobozát nem lehet kidobni még, mert beteszi a fa alá magának.
Szóval egyből ki is kellet próbálni, és elszaladtunk Esztergomba az élményfürdőbe. Csajsziknak nagyon tetszett.
Most hétvégén Nagykarácsonyba megyünk az iskolásokkal.
Nagyon várjuk már a karácsonyt!Most idén már egy kicsit más lesz, mert Emese is rájött , hogy mi is az igazság. Most már ő is segíthet fát diszíteni, meg csomagolni.


Szilvi!
Jaj, utólag sok boldog névnapot kívánok!

Na megyek, mert mindjárt megint reggel!

Puszika mindenkinek!
Kriszti
 
 


Ja,ami még lemaradt:
Szóval legutoljára írtam Sziszinek, hogy elestünk a lakásban a wc-re sietés alkalmával. Akkor csak elharaptuk a szánkat, de három hétre rá kiderült, hogy szürkül a fogacskánk, azaz elhal az egyik fogunk.
Akkor jöttem erre is rá, mikor egy barátnőm mesélte az ő esésük történetét a motorral. Náluk is ugyanez történt. Én elötte csak azt hittem, hogy elkezdődött romlani a foga . Olyn szomorú vagyok miatta, Mikor ő minidg úgy nevet, hogy kint van az összes szép kis fogacskája.
De az vigazstal, hogy nem a maradandó fogával történt mindez.Meg nem olyan nagyon feltűnő. Na csatolok egy pár képet rólunk, hogy tudjátok, hogy kik is vagyunk.
Kép
Kép
[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 698.93.jpg[/img]
Kép
Kép
Kép
[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.4041.jpg[/img]
Kép Kép Kép
Fiona azért van itt, mert farsangra ilyen rucit kell kreálnom a sulis csajomnak. Már lassan elkezdek hozzávalókat kereseni hozzá!
Ezt a rózsaszín virágot Sziszinek küldöm. Ezaza sziklakerti növény, amiről beszéltem.Nekünk 4 éve volt ilyen utoljára, de azóta sem sikerült kapnunk hasonlót, amit ennyire imádtam . Szinte nem is látszanak ki a rózsaszín virágok alól a levelek.
Pusyka!
Kriszti
 
 


Eza legfrisebb kedvenc képem!
Kép
 
 


Sziasztok!

Nagyon helyesek a lányok!!!!

Kriszti: tudjuk kik vagytok.:) Lehet ezt elfelejteni?!!!!??

Szegényke, de ahogy írtad, ez még nem a véglegesfoga és ő, ígyis szép, észre sem veszitek már ki is cserélődött.

Zsóci: miért nem mentél be a szülésre?


A virágnak utánna nézek, majd Kriszti valahol, mert tényleg agyon szép...

Köszi a köszöntést..

Mi jól vagyunk, de még sehol nem vagyok karácsony és télapó kapcsán!!

Puszi: Sziszi.

Kép


Ennek a sziklakerti növénynek valami olyasmi neve van. , hogy Pfoenix Douglas Craker,
de nem biztos, hogy hibátlanul írtam le.
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
Ha lefotózód a szalvéta maradékait és felrakod ide (vagy közvetlenül e-mailben küldöd el), akkor megnézem van-e belőle még.

Szülés:
Doki: Blaskó (mond valamit?Mivel nem voltam bent, nem is találkoztam vele. Viszont a folyosói jövés-menésben láttam Orosz A-t, akihez jó 10-11 éve jártam, hihetetlen, hogy semmit nem változott)
Már 'időnek elején' úgy egyeztünk meg, hogy apuka lesz bent, s én biztosítéknak a folyosón. Ez így is lett! Apukának nagy élmény volt látni a fia megszületését! Viszont a doki nem volt a legkedvesebb a szülés alatt a kismamához és talán ezt jobban tudtam volna ellensúlyozni, ha bent vagyok.

Képek szuperek! Gyönyörűek vagytok!
A suliban a tavalyi farsangon egy Fiona nyert nálunk! Úgyhogy hajtrá ügyeskezű anyuka!!! Emi haját is be fogod festeni vörösre??? Úgy az igazi, a hossza pont jó, ahogy nézem a fotókat. Nem vágattatok belőle.

Kép
Lapos angyalka, könnyen kivágható!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szép napot! Jó készülődést!

Puszi: Zs.

Kép
 
 


Sziasztok!

Nagyon csodálkozom hogy nem volt a kismama megelégedve a dokival, mert én eddig mindenkitől csaj jót hallotam róla. A szobatársan is nála szült, és ő sem magánbetege volt, hanem akkor volt éppen ügyeletes.
Amikor én is láttam akor is nagyon kedves volt.

Ez Fiona akit mondtál, az is sk darab volt?Én még kölcsönzőben nem láttam ilyent. Ott olyan gagyik voltak, kivéve amenyasszonyi rucikat, amiket a régi koszoruslány rucikból lett leselejtezve.Ma nézelődtem anyagokat, de még nem találtam meg az igazit.
Nincsen képed véletlenül a nyertesről?Kiváncsi lennék rá!
Vörös hajat képzeltünk mi is el a jelmezhez, de nem tudom, hogy hajszínezővel vagy inkább valami sray-vel csináljuk. Majd megkérdezem tesóm barátnőjét, ő most jár fodrászsulóba.
A szalvétás kép régebben fel volt ide téve, tudod mikor itt jártál egyből utána.Mikor is volt?
Eza tollfenyő is nagyon aranyos! Tollakat kreatív boltban veszel hozzá?
Na megyek enni, aztán leckeírás van .Aztán megyek begyújtoma kandallót.
Ma megnyugodtam egy kicsit, mert a matek doga már nem lett olyan vészes, mint korábban . De ha jobban oda figyelt volna, sokkal jobb lett volna!
Ja és tegnap végre sikerült megbeszélnem a Herlitz céggel, hogy kicseréljék Emi táskáját.
:D
Ma fotózás volt a suliban , kivi vagyok milyen lett!
Puszika: Kriszti
 
 


A kép a 21. oldalon van 2006. okt6.5-én tettem fel.
 
 


Sziasztok!

Itt egy elveszett bárányka jelentkezik.
Sorry, hogy rég jártam erre, de túl nagy a pörgés nálunk + számítógép megvonás van napközben Bala miatt, estére meg már hulla vagyok olvasni is.

Úgyhogy egyelőre most is csak a képeket tudtam megnézni, plusz bele-bele olvasgatni. Remélem lesz valamikor időm leülni, s mindent elolvasni.

Sziszi!
Nagyon jók a képek a gyerkőcökről!
Bence pancsizós képe a kedvenc! Ez a szempár! Gyönyörű!
Anna hozza a huncut formáját :)
És a két fiús kép is tündéri!

Zsóci!
Nagyon jók a karácsonyi ötletek! Én már egy hónapja folyamatosan éjszakázok valami mellett, ami már karácsonyra készül. Úgyhogy néha hulla vagyok. Azt hiszem a karifa alatt fogom kialudni magamat. :) Majd teszek fel én is egy pár ötletet, én is mindig mentegetem őket a gépről.
Gratu a kismamidhoz és a babához!

Kriszti!
Mekkorák már a lányok és csudaszépek!
Fiona jelmezhez hajrá és kitartás!
Fogacska: auuuu ez nekem is fájt, ahogy leírtad. Szegénykém! Nekem egy kék folttól is napokig lelkifurim van, úgyhogy megértelek, de sajnos nem tudunk mindent kivédeni. Még tényleg az a szerencse, hogy a tejfogacskával történt ez.


Puszi mindenkinek: Timi

Ui.: Magunkról majd később, még dolgoznom kell (építkezés ügyileg), úgyhogy ma sem alszok sokat.

Kép

Kép
 
 


Na még egy pár kép gyorsan rólunk:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép

Kép
 
 


És még egy pár a karihoz már:
Keresztlányomnak kreált adventi naptár. Holnap lesz átadva meglepiként, mert nem lesz otthon, amikor összeállítom neki :)

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
 
 


Karácsoyni ötletek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az utolsó kettőhöz van leírásom is, hoyg lehet megalkotni őket.

Puszi: Timi

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!!

Timi: végre teis előkerültél!!!:)

Kérünk leírást is.:)

Ma kezdem én csak az adventi fűzögetést a jól bevállt szaloncukorvágósnál maradok, mert nekünk ez vállt be, s a télapó, kari más színű lesz.
Ezt kb 2 éve álmodtam meg Zsoltinak, mert az adventi naptárt, amit én csináltam meglepikkel kevésbé élvezte...

Puszi és gyertek gyakrabban...addigis:

Kép

Hiányoztok!!!

Kép


Kellemes estét!!!



Kép

Kép


Sziasztok!

Sziszi!
Nagyon jó ez a pancsis kép!

Remélem minden kis és nagy csizma megtelik reggelre!
Kép

Puszi: Timi

Kép

Kép
 
 


Kép

Hol vagytok???

Kép


Sziasztok!!!!

Kicsit behavazva, de én is vagyok! Most, mikor hónak nyoma sincs!

Bettina teljesen zizi az angyalka napi ajándékaitól, már fent van hajnalok hajnalán és megy az ajándékért (ami persze nem mindig nyeri el a tetszését, mert nem akartam ezreket rákölteni, de azért ha nem annyira tetszik neki, akkor sem akarja az angyalkát megsérteni)
Ma környezetből írnak felmérőt, kíváncsi vagyok milyen lesz - egész hétvégén tanultunk rá. Tudniuk kell az örökzöld növényeket (fenyő, tuja, boróka és tiszafa) - a tiszafa valahogy nem akart a fejébe mászni. Mikor kérdeztem 21-edszer, azt mondja fenyő, tuja ...... (gondolkozik, gondolkozik)..... FOLYÓFA!!

Timi!
Nagyon jók ötletek! A családi képek meg még szuperebbek!!!!!

Sziszi!
A kádas képek is tuti!!!!!!!!!!!!!!
A három nagyon hasonló orgonasíp a sarokkádban!!!!! Nagyon édes!

Igyekszem jönni sűrűbben, de nagyon figyel a főnők bennünket!

Millió puszi:

Zs.

Kép
 
 


Sziasztok!!

Kinek van idén még kedve találkozni?

Játszházban 1000/fő, jhéten...szerda vagy péntek még nem dőlt el..16:30-18:30ig 3.kerületben. 19-e vagy 21-e !!
Amíg a gyerekek játszanak mi megfigyeljük őket és ami tetszik, szeretnek vele játszani meg is vehetjük mélyen a boltiára latt..márkás játékot kap mindenki ajándékba korosztályának valót 2000körül...enni-inni lesz.

Gyertek, ha van kedvetek.

Puszi............

Kép


Szia Sziszike!

Jó az ötlet, de nekünk már nem nagyon fér bele a programba. A sztrájk lefolyása is befolyásolja az életemet, fogalmam sincs, hogy jövök-e (tudok-e jönni) dolgozni hétfőn. Mi a csudát csinál és meddig szeretné húzni a dolgot a MÁV. Kíváncsi leszek!!!

Majd beszámolok róla!

Környezet dogát megkapák Bettináék - neki 85%-os lett! Kis harmatos gyerekem, annyira kis nem odafigyelő - + magasról letojja a szorgalmi feladatokat. Olyan nehéz ez egy olyan anyukának aki tök szorgalmas volt annak idején!!

Most menek dolgozni! Puszi mindenkinek!

Jó karácsonyi készülődést a finish-ben!

Zs.



Kép

Kép
 
 


Szia Zsóci!

Sajnálom..:(

Jó lett volna idén még találkozni....

hogy jársz most, így be?

Puszi.

Kép


Szia Sziszike!

Csak hétfőn nem voltam, el sem indultam otthonról. Biztos ami biztos alapon. Legalább tudtam csomagolni az ajándékok közül néhányat + egy vásárlós kört még tettünk apával a madaras nagyboltban. Tulajdonképpen az összes karácsonyi bevásárlást a vasutas sztrájkoknak köszönhetem.

Bettina teljes lázban van karácsonyilag, nagyon várja a Jézuskát - én meg azt, hogy mikor jön rá, hogy nincs! Nem akarom elrontani az örömét - de nagyon nehéz az éjszakai műszakos csomagolás és készülődés. Plusz még azt sem találtam ki, hogy hogyan tudom odavarázsolni a fa alá, úgy hogy ő ne lássa. Kap egy lestrapált számítógépet a szobájába (aminek ő remélem örülni fog), de azt nem lehet csak úgy a fa alá dobni. Az idő.



Jó lett volna találkozni, de abba is belegondoltam, hogy mit csinálnak ezek a kis csipiszek a négy fal közé bezárva bármelyik lakásba. Persze megoldható lenne az is, és TUTI BULI lenne!
A nyári tali sokszor eszembe jut - nagyon jó volt nálatok!!!!!


Most kívánok mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket, sok ajándékot és sok-sok szép, emlékezetes pillanatot, valamint békés boldog új esztendőt az elkövetkező évre!!!!

Kép

Kép


Szeretettel:

Zsóci

Kép
 
 


Sziasztok!

ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN ÉS EGÉSZSÉGBEN GAZDAG, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK!

Kép Kép

Puszi mindenkinek: Timi

Ui.: Hát így jár az sajna, aki ritkán tud erre járni, lemarad a taliról. :( Na majd legközelebb!

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól teltek az elmúlt ünnepi napok, s a soronkövetkezőket is családi körben, pihenéssel és babázással tudjátok ti is tölteni.
Egy immáron publikus hír rólunk:

:D 8) :lol: :P :wink: :D 8) :lol: :P :wink: :D 8) :lol: :P :wink: :D 8) :lol: :P :wink: :D 8) :lol: :P :wink: :D 8) :lol: :P :wink:

Puszi: Timi

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Timi: mióta tudjátok???,
Nagyon-nagyon gratulálok a kismanóhoz!!!

Zsóci: én nem várom, hogy megtudja, anniyra szeretem az ártatlan örömét! Olyan jó érzés, ahogy várják és hiszik...

Nálunk nagyon jól sikerült.
Igaz párom lebetegedett és még őrá is figyelnem kellett és nem tudott segíteni sem semmiben, de a gyerekek örömét látván megérte a fáradtságot!

Találkozó. nálunk bármikor lehet..kész játszóház lettünk most kari utánra!!!
Szuper és rengeteg dolgokat kaptunk!!!

Mindenkinek Továbbiakban is Kellemes Ünnepeket!!!!

Sziszike.

Kép


Sziasztok!!!!!

B. Ú. É. K Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!


Timi! Gratulálok a szuper hírnek! Sok-sok boldogságot és minden jót Nektek!

Mi is túl vagyunk a karácsonyon, szilveszteren! Ma jócskán késett a vonatom, majd, ha beér rendesen hajnalban akkor bővebben mesélek.

Millió puszi:


Zs.

Kép
 
 


Sziasztok!

Halldoklik a topik..:(

Gyertek vissza!!!!!Hiányoztok!!!!!!!!

BOLDOG ÚJ ÉVEt!!! Kép

Kép


Sziasztok!

Először is boldog újévet mindenkinek itt a fórumon!
Kép
Nem nagyon tudtam már jönni kari elött sem a nagy rohangálás készülődés, sütkérezés miatt. Ezért bocsika mindenkitől! :oops:

Timi!
Juhéééé, megoldódotta az élet megint a problémádat egy kis időre! Megint babázhatsz, és nem kell munkát keresned egy jó ideig . Gratulálok az újabb picurkához, és boldog panaszoktól mentes nyugodt kismamiságot kivánok, már amennyire lehet egy kisgyerek melett.
A kiscsike már az új házba fog hazamenni?Addigra már biztosan ti is elkészültök, ugye?

Sajna véget ért a karácsony. Olyan jó volt együtt lennei, örülni egymásnak , és agyerekek örömének. Nálunk Emese már felvilágosult a jézuska nemlézetéséről, és idén először ő is segédkezett a diszítésben.
Valahogy még talán a nagycsoportban kiderült, és rákérdezett még a nyáron .
Nálunk éjszaka történt a diszítés, persze kistesó többször is felébredt éjszaka, pedig nem szokása. Érezte, hogy valami történni fog biztos. Vagy csak nagyon várta a jézuskát!
Lányok kaptak sok társast
(FIGURIX, , ACTIVITY,VAKOND, MAJMOST...STB), minden este éjfélig játszottunk mindegyikel, aztán reggel 10-nél elöbb nem is bújtunk ki az ágyból.
Apa kitalálta , hogy ESzti küldje el a cumikata jézuskának, de lebeszéltem róla, mert nem bírta volna ki szerintem nélküle. Pedig jó volna már leszoktatni róla.Majd szép lassan fokozatosan .

Sziszi!

Sok boldog szülinapot Bencének!Most már róla is elmondhatod , hogy nagyfiú lett. Már nem hónapokban , hanem évben mérik a korát!

Nálunk is történt miegymás mostanában .

Kinéztünk egy épülő házat tőlünk 400m -re , és ábrándozunk számolgatunk. El szeretnénk menni már innen , mert ez apukám háza (bár nem alkanak itt),és már túl sok mindenbe beleszól. Szeretnénk már különválni, és úgy berendezni egy lakást, ahogy nekünk tetszik.
A környékről meg nem nagyon akarunk elmenni, mert a suli , munkahely közelsége fontos szempont.
Ez egy 8 lakásból álló sorház lesz , kicsike kertrésszel, ami nekünk bőven megfelel.És egy nagyon jó fekvésű napos nappali lesz hozzá, amire én már nagyon vágyom a sötét szobák után.

A szilvesztert végre idén nem itthon ,hanem párom baráti körével töltötük egy teniszálya klubbhelységében .Nagyon szuper volt, hajnali 6 kor feküdtünk le.
Újév reggelétől Esztim hányással kezdte az évet anyukáméknál.
Először csak azt hittem, hogy piros a torka. Nem rohantunk egyből orvoshoz. Meg babonából sem akartam. mert pont előző nap mondták, hogy nem lehet menni , mert akkor egész évben betegek leszünk.
Na de mikor már este lefekvés után háromszor is behányt az ágyba, akkor úgy gondoltam elviszem az ügyeltre. Onnan mehettünk a kórházba.
Első éjszaka egy széken üldögélve, fázva alvás nélkül. 11 órán át infúzió kicsi lányom kezében . Azt mondtaák kap 2 infúziót és másnap délben mehet haza. Erre mivel nem tudott pisilni, meg hányt, meg hasmnése lett, meg láza lett, meg aceton letta vizeletében így ráhúztunk két napot. Második nap apa leváltott, én hazamentem aludni egy jót.
Nah akkor meg Emi hányt egész éjjel félóránként.
Tiszta ideg lettem!, Eszti hazajön, Emi meg mehet a kórházba, kezdődhet elölről az egész kálvária.De szerncsére reggele már volt ami benne maradt, és azóta enm rókázott.
Így csak egy csalódás volt aznapra, hogy Esztit nem engedték haza apával. perzs ő másnapi vizsgájára odabent készülta kórházban .
Utolsó éjjel megint én voltam Esztivel. Akkor már mondták, hogy bebújhatok mellé az ágyba, mert anyás szoba akkor sem volt. De akkor sem tudtam jót aludni, mert alig fértem el melette, minidg elzsibbadt valamim.
Szerncsére pénteken kiengedtek minket délben
De délelött még én rohantam Emivel vissza a dokinénihez, mert nem volt hajlandóa papáal elmenni oda.
Szóval végre itthon voltunk, végre megnyugodhattam egy kicsit. Ruhákat még ki sem pakoltam, mikor Emi elcsúszott az előszobábna a vizes taposón. és úgy beverte a fejét, hogy egy jókora búbos szarva lett neki. Na megint egyből tiszta ideg lettem. Én nem megyek vele vissza a kórházba. Nehogy most meg ő kapjon agyrázkódást!
De szerncsére nem lett belőlle komolyabb baj. (VAGY LEGALÁBB REMÉLEM HOGY NEM LESZ BELŐLLE AZ A KÉSÖBBIEKBEN .)

Szóval így indítottuk az évet, és ezek után nemcsak betegek leszünk az idén!
Egy pár kiló lement most rólam idegi alapon. Igaz is , most akartam újévtől elkezdeni a fogyit és a tornát.De inkább megdolgozok érte, mint ilyen áron.

Remélem nektek jobban sikerült az évnyitó!

Puszika amindenkinek!Keresek még képeket nektek aztán felteszem őket!

Kriszti
 
 


Kép Kép
Nagykarácsonyban az osztálytársaimmal
Kép [img]
Apa céges buliján http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.4467.jpg[/img] Kép
Kép [img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1199580037.5208.jpg[/img] http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 843.41.jpg[/img] [img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1199579899.5711.jpg[/img] http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.9065.jpg[/img]
 
 


Sziasztok!

Kriszti! Ez nem semmi indítás!!!! De azt a gondolatot töröld ki a fejedből, hogy a folytatás is ilyen lesz. Csak pozitív dolgokat lehet képzelni és az válik valóra!!!!!!!

Még belegondolni is rossz a kórházas időtöltésbe, alvásba (pláne tanulásba). Szegény kis pocok (Eszti) meg az infúzión! VHHHÁÁÁÁ!
Ki volt purcanva a hányástól és nem nyüzsgött és simán hagyta a 'belefele folyást' (amikor Bettinát vártam, kórházas tartózkodásaim idején, egy roma csaj mindig így magyarázta az infúziót)???? Vagy ugribugrizott a kötél végén?
Nem irigyellek Benneteket. De a lényeg, hogy túl vagytok rajta (bub is gyógyul remélem!!!) !!!!!! És innen már csak jobb lehet.

Szuperek a képek! Én is igyekszem felrakni majd egy párat, csa annyi idő amíg lekicsinyítem őket - úgyhogy türelmet kérek.

A csajocám ma megy először suliba 2 hét hawaii-ozás után - nagyon nem akaródzott neki. Tegnap délután gyűrtem vele egy kicsit a matekot, de összességében nem sokat tanult a téli szünetben.

Na puszi mindenkinek, mentem dolgozni, majd jövök a képekkel!!!!!!!!!!

Zs.

Kép
 
 


Sziasztok!

Kriszti. szegénykém!! Ilyen áron nem kell a fogyás!
Jobbulást nektek és az új évre sok-sok egészséget!!!

A ház hány nm?
Bírnátok fizetni?
Jó áron van? Az mit jelent?

Remélem összejön nektek..mert megkeserít minden kapcsolatot, ha beleszólnak az életébe.
Mi inkább 6évig albérlet mellett döntöttünk, pont ezekért..

Köszi a köszöntést.:)

Kép


Zsóci:Zsolti is ma ment előszőr oviba, múlt hetet még itthon tartottam játszani.:)

Képeket meg várjuk!

Timi: hogy vagytok?

Puszi: Sziszi.

Kép

Kép


Minden kedves fórumozó számára kívánok egy nagyon boldog új évet, amely valóra vált sok-sok álmot, beteljesít minden vágyat! Jó egészséget és boldogságot a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt!

2008.-ban is bővül a www.pszichologia.multiply.com oldal.
Pszichológiai tanácsadásért továbbra is a pszichotanacs@freemail.hu címen várom leveleiket. Bővebb információ: www.pszichologia.mlap.hu oldalon.

Barátsággal, Nisreen
 
 


Sziasztok!

Sziszi!
Utólag ----- BOLDOG SZÜLINAPOT A NAGY FIÚNAK!!!!!!!!!!!!!!
A torta nagyon guszta, beindultak az emésztőnedveim. Biztos nagyon finom volt!

Akkor most következzenek a képek:

Kép
Készül a hóember!

Kép
Elkészültek!!!!

Kép
Behavazódva!

Kép
Ajándékbontás közben!

Kép

Kép
B.B nőcis nézéssel!

Most ennyi.

Mindenkinek szép napot és gyorsan oszló ködöt!

Zs.

Kép
 
 


Kép

Kép

Kép


Kép


Puszi!!!!!

Zsóci: a képek nagyon tetszenek, örülök, hogy te még látogatod ezt a fórumot.
Hiányoztok!

Sziszike.

Kép


Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
 


Sétáltam a 4 éves lányommal. Felvett valamit a földről, és elkezdte a szájába tömni. Elvettem tőle, és arra kértem ne tegyen ilyet. Miért? kérdezte. Mert ez a valami a földön volt, ki tudja honnan került oda, koszos, és valószinűleg bacilusok vannak rajta, válaszoltam. Ekkor a lányom csodálattal ránézett, és megkérdezte: Mama, te honnan tudsz ennyi mindet, Te olyan okos vagy!

Gondolkodás nélkül rávágtam: Ezeket minden anyuka tudja. Benne van az anyasági tesztben.Muszáj tudnod, különben nem engedik, hogy anyuka legyél. Két három percig némán sétáltunk tovább, amig az új információk birtokában a lányom a következőt vonta le: Rájöttem, kiáltotta lelkesen. Ha elbuksz a teszten, akkor Apuka leszel! fetrengve nevet

Pontosan!-válaszoltam egy hatalmas mosollyal az arcomon.Ördög Hi-hi Taps

Miután kiröhögted magad küld el ezt minden anyukának, és azoknak a férifaknak, akik rendelkeznek humorérzzékkel.

Kép


Sziasztok!!!!

Sziszi!

Igyekszem szorgalmasan jönni és nem hagyni, hogy kihalljunk. Jó, hogy Te is sűrűn jársz errefelé!

A tegnapi hozzászólásod nagyon aranyos! Olvastam-olvastam és azt hittem, hogy ez tényleg Veletek esett meg (persze a 4 év nem stimmel pontosan Annánál, de ezen nagyvonalúan átugrottam), Belőled is kinézem, hogy ilyen frappánsan vissza tudod dobni a labdákat egy-egy szóváltásban. Szóval a végén összeállt, hogy ezt valahonnan bemásoltad, mert annyira tetszett Neked is. Tényleg nagyon ütős a történet.

Annának vágtatok a hajából???? A hóemberes képen még kilógnak a kunkori fürtjei a sapi alól, de a következőn, Zsolti mellett, már nem látom annyira hosszúnak a haját. Nekem mind a kettőn nagyon tetszik!!!!

Bence nagyfiú kétlábon ismerkedik már a világgal, vagy még a mászás a biztonságosabb közlekedési eszköze? Neki, hogy tetszik a havas udvar?

Most ennyi!

Mindenkinek minden jót, szép napot!

Pusssssssz:


Zs.

Kép
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok olvaslak ám titeket, csak írni nehezen gyűlik meg az erőm. :lol:
Még mindig fáradt vagyok, pedig a héten apa még ithon volt tanulmányi szabin, úgy hogy már nem is volt vizsgája, csak kivették, ami jár nekik. A reggeleim azt hittem, hogy nyugodtabbak lesznek, hogy ő majd elviszi Emit suliba, de ugyanúgy ébredhettem ruhát kipakolni , reggelit csomagolni, meg Emit öltözetni az utolsó pillanatban .Hiába, ezek az elfoglat pasik nem nagyon tudják, hol vannak a gyerekeke ruhái! :cry:

Ma elmentünk vele a azért Dunaújvárosba, aztán vásároltunk és ebédelni mentünk a Halászcsárdába.

Csajószáim szerencsére már elfelejtettéka vírust. Most már Eszti is végre túl van rajta. Újra eszik rendesen .Kellett egy hét mire szegény kis gyomra helyrejött.
Remélem infulenza nem köszönt be hozzánk mostanság.

Nagyon arik vagytok ti is a képeken! Zsóciéknál is látom jó sok mindent hozott a jézuska!Úgy látom nálatok mindig a komoly képek lesznek a legjobbak Bettináról!
Bettina még mindig nem jött rá a jézuskásdologra?

Szilvi !

A ház olyan 120nm-es lesz, kb hasonló a tietekhez. Lent nappali, konyha étkező , fürdő, fent 3 szoba, gardrón, és fürdő. A kert is hasonló méretű. Az ára olyan 27 milla, ebből jók sok hitelünk lesz. A páromank van egy lakása, de azt nem akarja eladni. De a szocpol miatt anyósék megveszik papíron , hogy ne legyen a nevünkön lakás.Aztán majd 5 év múlva megy az átíratás valamelyik gyerek nevére. REmélem addig nem történik semmi anyósékkal, mert nem szeretném, hogy más is örököljön belőlle, ami elötte a mienk volt.
Helyileg 400-m re van a mostani lakóhelyünktől. Ennyivel lenne minden közelebb, és mégis a sajátunk lenne.
Szóval én azóta konyhákat nézegetek, ábrándozom , tervezgetek.
És újra elkezdetm pályázatokat írni, hogy nekem is legyen má valamai normális meló.

Szióka: Kriszti
 
 


Sziasztok!

Este van és én netezem!!!! :lol:
Mert hogy, teljesült a Jézuskától kért szerénny kívánságom ----- van net itthon is. Igaz kicsit gyöszös és lassú, de azért net. Megkaptuk anyukámék levetett vodafonos netjét, 3 hónapig ingyen használattal, aztán meg meglátjuk beválik-e. Érdemes-e nekünk töltögetni havonta.

Na puszi, jó éjszakát - reggel korán kell kelnem, majd a mh-ről is beköszönök.


Zs.

Kép
 
 


Egy napot csúsztam az ígért beköszönéssel!!

Hol vagytok??????? Sehol senki????


Pusz:




Zs.

Kép
 
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: