Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok :D
lehet csatlakozni?
rólam röviden: 30 éves múltam 1 éve próbálkozunk, volt közben egy terhesség, de csak 11 hétig tartott... augusztustól próbálkozunk újra, de most nem akar összejönni... mértem már hőt, LH tesztet is próbáltam,vitamint is szedtem
3 gyereket szeretnék és türelmetlen vagyok :oops:
 


Sziasztok!
Üdv. Kismajom!Hát látom nektek sem egyszerű.Ha nem vagyok indiszkrét meg kérdezhetem,hogy mért ment el a baba nálatok?Én is szedek vitamint meg ilyeneket,de 3 napja abba hagytam mert úgy érzem,hogy nagyon föl puffaszt.Állítólag az E vitamintól.Nem tudom,hogy igaz-e. :roll: Én már lassan 4 hónapja mérem a hőmet,de már egy kicsit unom.De a dokim örült neki.Szerintem ha egyszer abba hagyom már hiányozni fog. :lol:
Majd még később vissza nézek.Sziasztok.
Vendég
 


Sziasztok!

Kismajom! Üdvözlet a fedélzeten! Hajrá!

Kriszi! Szerintem ne hagyd abba a vitamint, mert az kell, hogy minden rendben legyen! Sokan éreznek ilyen-olyan mellékhatást (vagy csak arra fogják), de szerintem megéri, nehogy később a fejed ütsd a falba! És szerintem egy vitamin nem tud olyan komoly dolgokat okozni, hogy ne érje meg. Inkább egyél sok gyümit, zöldséget, és igyál sokat, akkor nem fogsz puffadni. Valamint "Reni" vagy Espumisan, vagy hasonló nyalánkságok...

Itt semmi, peteérés még sehol, éppen pakolok, holnap hajnalban irány Amsterdam!!! :D

Jó hétvégét!
Vendég
 

 
 

Kriszti kérdezted mi történt... nos, elsőre teherbe estem, gondtalannak induló terhesség volt, ami engem zavart az az,hogy nem voltam rosszul, nem volt hányingerem... de ettől még lehett volna normi a dolog...a 11.heti rutin UH-n derült ki elhalt a baba, se vérzésem nem volt, se görcs se semmi, ezért ütött ki. szövettan negatív. hogy mitől lehetett? senki nem tudja megmondani, természetes szelekció talán...
most új ciklus van nálam, dec 10-én jött meg és ebben a hóban az LH tesztre esküszöm :oops:
 


Pintyus!!!
Mi van máááár???

Amsterdam egyébként hihetetlenül gyönyörű, és romantikus! Aki nem volt még, az feltétlen tervezgessen! A legjobb hely babakészítésre! ;)

Szép napot! És írjatok már! Ki fog halni a topik!
Vendég
 


Sziasztok!
Hol vagytok lányok???????
Én voltam hétfőn vér vételen.Hát,nem találta meg a nő a vénámat.Ezért kicsit fájt,mert vagy 3x meg szúrt.Nem volt egyszerű.Jan. 7-én megyek vissza.Addigra meg lesz az összes lelet,rák szűrés,vér vétel,stb.Már nagyon kíváncsi vagyok.Annyira izgulok,hogy ne legyen semmi baj.De olyan messzinek tűnik még jan. 7.Csak ki bírom.
Mi hétvégén Bécsben voltunk.Én nagyon jól éreztem magam.Igazi város nézés volt.Tök jó volt.Ezek szerint neked is jó volt Amsterdam Réka!
Esetleg tudja valaki,hogy mit néznek a ciklus 23 napján lévő vér vételből?Mire számíthatok januárban?
Köszi.
Sziasztok
Aztán írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Pintyus!
Mi a helyzet???????????,
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is babát tervezünk, ugyan a 3.-at.
Reméljük minél mamarabb zebrás lesz a teszt, ugyan még meg se vettem :lol:

Ajánlom mindenkinek az elevitet szedni. Valamint macskakarom kapszulát.

Sziaztok
Dorka

Kép
Kép
 
 


dorka2 írta:Sziasztok!

Mi is babát tervezünk, ugyan a 3.-at.
Reméljük minél hamarabb zebrás lesz a teszt, ugyan még meg se vettem :lol:

Ajánlom mindenkinek az elevitet szedni. Valamint macskakarom kapszulát.

Sziaztok
Dorka

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog, sikeres, és eredményes ÚJ ÉVET kívánok!!!
Kívánom, hogy mindenkinél kopogtasson a gólya (aki szeretné)!

Szilvi

Kép
 


Halihó lányok!

Nektek is babában gazdag Boldog Új Évet!
 
 


Sziasztok, na idetaláltam...simán egy másik hasonlónevű topikba írtam basszus.....:) :oops:
Még jó,hogy szóltak...annyira jellmező rám...na mindegy :wink:

Pintyus visszaolvasva a kommenteket nagyon közel állsz a pocakosodáshoz!Alig várom, hogy írjál vmi újat és JÓT!!-Bár még nem vagyok update mindenkivel,szóval lehet más is,na mindjárt visszaolvasok:)

Kép
 


Sziasztok!
Azt mondták jót tesz ha "sorstársaimmal" felveszem a kapcsolatot. Egy biztos: a beszélgetéseitekből már meg is tanultam néhány jó dolgot, amit nyomban ki is fogok próbálni. Mi már lassan 3 éve próbáljuk a lehetetlent. Volt petevezeték átjárhatóság, hormon, closty, hőmérő, cukor.... amit csak el tudtok képzelni. Eredmény: semmi. Nekem még a clostyval sem ment fel a hőm 36,8-nál többre. A mensim mindig is összevissza volt. Van hogy hónapokig semmi, úgy hozzák meg gyógyszerrel. Azt tervezzük, hogy még nyárig várunk, aztán valószinű próbálkozunk Tapolcán a "babagyárral" .
 
 


Sziasztok!
Új vagyok szeretnék csatlakozni a tásasághoz.Magamról annyit, hogy 30 éves vagyok van egy kislányom aki a nyáron lesz hat éves és szeretnénk neki egy kistestvért. Az új évet azzal kezdtem, hogy lettem a fogamzásgátló gyógyszerem.Januárban egy hónap gyógyszermentesség után meg is jött.Most várakozó állásban vagyunk.
 
 


Sziasztok!

Nemrég regisztráltam, mondhatni végső elkeseredésemben, 13 hónap várakozás után.

dita! 3éve? hogy bírod? (hülye kérdés) én ezt az egy évet is nehezen, de orvosok kezére nem merem magam adni - még. Félek, ha belekezdek, már minden bajom lesz. Homeopátiát próbáltál?
A Kaáli intézet nem jobb a tapolcai babagyárnál? én ez utóbbiról nem hallottam semmit, de a kaáliról csak jót.

A mensim nekem is nagyon össze vissza van.

Hajrá, és remélem találsz itt vígasztaló szavakat!
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatnék hozzátok??
Amit rólam tudni kell: 29 éves vagyok (vagyis leszek 2 hónap múlva) és van egy gyönyörű kisfiam. Tavaly október óta próbálkozunk tesóbabával, de egyenlőre nem akar a pocimba költözni, ki tudja miért. A vonalzóm nem jól mutatja,mert ma vagyok a 43. ciklusnapon, de a reggeli tesztem negatív lett. Szerdán megyek dokihoz, aztán majd meglátjuk.
Amúgy előzményem elég sok van, ha érdekel valakit, majd szívesen leírom!

Szép estét mindenkinek!
Andy

Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: