Csak röviden, el vagyok havazva ezerrel. Apánk már 3. napja reggel 7-től este 9-ig dolgozik, én meg itthon Grétivel és a pocakommal. Le vagyok amortizálódva teljesen.
A karácsony nagyon jó volt, klassz ajándékokat kapott a lány (szigorúan olyanokat amiket mi kértünk), nagyon örült mindennek.
Egyik ajándék amit kaptam (kértem) magamnak a Testvérek féltékenység nélkül című könyv, még van belőle pár oldal, de igen hasznos könyv az tuti, nem elég egyszer elolvasni szerintem, hanem gyakran forgatni kell, hogy mindig észben tartsam a tanácsokat majd Mindenesetre amikor elkezdtem olvasni eléggé megijedtem. Ha kistesó előtt kezdem el olvasni lehet soha nem merek belevágni még egy gyerekbe. Nekem olyan megoldhatatlan dolognak tűnik ez a testvér-dolog. Remélem csak azért érzem így mert nekem nincs testvérem. Szóval félek nagyon, hogy hogy fogom tudni kezelni majd. Nem rólam mintázták a türelem szobrát az tuti.
Úgyhogy most nagyon tájékozódok testvér-ügyben, mindenkit ezzel zaklatok
Megjártam ma az sztk-t. Nagyon klassz volt, fél 2-re volt időpontom. Mondták 1-re menjek, akkor fél 2-ig tuti végzek az ekg-val, és utána belgyógyászat.
Nos, 1-re pont odaértem, asszisztens épp jött ki, gyorsan megcsinálta az ekg-t, egy árva lélek nem volt, aztán mondta menjek át a belgyógyászatra, ott 5-en voltak kb. előttem, úgy számoltam hogy fél 2-kor épp sorra is kerülök. Erre a következő akit behívtak én voltam. Úgyhogy 1 óra 10 perckor már végeztem is mindennel. Ilyen még nem volt. Anno Grétivel fél napot ott dekkoltam.
Viszont jól belémverték megint a frászt.
Minden rendben, de a következőt diktálta a doki: anterolaterálisan 1 mm-t nem meghaladó horizontális ST-depressio van.
Kérdezem ez mit jelent? Azt mondja semmit, ha idősebb lennék utána járna, de mivel ilyen fiatal vagyok, nem foglalkozunk vele. Na mondom frankó. Azt mondta ha szívpanaszaim lesznek meg kell ismételni az ekg-t. Kössz. Szóval nehogy már ne legyen min parázni. Borzasztóan elegem van már mostanában minden orvosos dologból...
No mindegy, evvan. Mennem kell még vasalni. Jobb későn mint soha
Szerintem én sem jövök már idén, úgyhogy
Egészséges, boldog új évet kívánok Mindenkinek!

BUÉK! [u]

Szánkón az unokatesóval!
Doró