Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kérdésem azokhoz szól, akik ismerik Kisfalvi doktort. Arra lennék kiváncsi, hogy kik azok a szülésznők, akikkel dolgozik (név szerint) és mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban. Ezen kivül minden infot szeretnék kérni a szülésről és a gyerekágyas kórházi tartózkodásról. Pl. az orvos és a szülésznő figyelembe vette-e a kérésed, elvárásod, pl. gátvédelemmel, alternative szülési pozicióval kapcsolatban, a bent töltött napok alatt amikor az orvos látogatott mire figyelt, megnézte-e a sebet (nem is tudom, hogy olyankor mit is kéne csinálnia…). Valamint a tarifák is érdekelnének. Az orvos ha jól tudom nem fogja megmondani, vagy mégis? Szülésznő tarifáját kérdezzem meg orvostól, a szülésznőtől vagy amit gondolok? Erre vonatkozólag is várok infot! Bocs, hogy kicsit sok voltam, segitségeteket előre is köszönöm, várom a válaszokat!

Üdv,

Honee
Névtelen
 


Drága Honee!
Látom, meg akarsz spórolni pár napos olvasgatást... Kép Én már eléggé unom újra és újra leírni. Kép Röviden: akiről tudom, hogy szeret vele szülni: Fazekasné Zsuzsa. Én mind a 4 babámat Zsuzsával szültem. Nekem tökéletesen bejött. Ha nyugodt, háborítatlan szülést szeretnél, arra kiváló a Kisfalvi-Zsuzsa kettőse. Egyik sem fog árat mondani. Hálásak azért, amit kapnak. Gátvédelmet alkalmaznak, én ülve, a húgom négykézláb (is) szült nála. Ott van a doki, amikor kell. Elmegy, ha zavar. Zenét hallgathatsz közben, megvalósíthatod a Leboyer-féle szülést is, a párod vághatja el a köldökzsinórt (miután az már nem pulzál). Nyugodtak, kedvesek, de határozottak. Nem szólnak rád, ha hangos vagy. Zsuzsa nem babusgat (ami néha jól jöhet, különben rettenetesen sajnálnánk magunkat Kép), viszont mindent megtesz érted. Sok jót olvashatsz róla a MÁV-os topicban. Olvasásra fel! Kép

Virág
Virág
 


Sziasztok!

Csináltam egy kismamáknak szóló honlapot. Ha van kedvetek nézzetek be hozzám. www.kismamalap.gportal.hu Köszi!
 

 
 

Szia Virág!

Bocs,hogy csak így beirogatok.
Irigyellek,hogy ilyen jó élményeid vannak a szülésekről.
Én vidékről jártam fel a,Kisfalvihoz és 2001.-ben szültem nála, sajnos nem sok szép emlékem van,sőt.

Üdv,Saxi
 
 


Kedves Saxi!

Köszönöm a véleményedet, így kerekebb a kép. Nos nem teszem tűzbe a kezem a Kisfalviért, sőt. ÉN így szültem nála, más máshogy. Egyáltalán nem mindenki éri el nála a háborítatlanságot sajnos. Kép Ehhez határozottan kell tudnunk, mit akarunk, és ugyanennyire határozottan ki is kell állnunk az elképzeléseink mellett.

Nagyon sajnálom, hogy neked negatív élményed volt vele. Remélem, ha legközelebb szülsz, már tudni fogod, miként érd el, hogy olyan szülésed legyen, amely méltő a női létünkhöz, és méltó ahhoz, hogy egy új élet születik erre a földre.

(Az idei Születés Hetén fogok erről beszélgetni az érdeklődőkkel, ha érdekel, gyere el akár többedmagaddal is. http://www.szuleteshete.hu/index.php?id=204)

Virág
(Ugyanaz, aki fentebb, csak megváltozott a nickem.)
 


Helló Csajok!!Most vettem észre,hogy van ez a topik is!!KépA Kisfalvihoz járok évek óta!Nagyon megvagyok vele elégedve,nagyon kedves!!Sőt a rendelésen az aszisztens nővel is:PAPP CSILLÁVAL is!!Igaz,hogy mégcsak 6.hetes terhes vagyok,de rámerem magam bizni a Doktorra!!Majd ha szülök decemberben!!Csak ezt akartam irni!!Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Én sem kifejezetten ajánlanám, sőt !! Dr Kisfalvi Istvánt. A sajátomon kívül több esetről is tudok amikor igen csak mondjuk úgy figyelmetlen gondatlan volt, híbázott!!!!!!!

Krisztina
 
 


Sziasztok!

Én idén szültem a Kisfalvinál és mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon figyelmes volt és végig szemmel tartott, nálam nem hibázott.

Rana
 
 


Végre!!Ezt jó hallani!!Kérlek ird meg a vele kapcsolatos élményeidet nekem!!Itt küldöm az e-mailemet!moky78@freemail.hu

Kép
 
 


Sziasztok!Azóta megszültem a Kisfalvinál,és csak DICSÉRNI tudom!!Nagyon jó doki! :D :D :D
Ha lesz még egy babánk TUTI,hogy nála fogok szülni!!!!! :D :D :lol: :lol:

Kép
 
 


Sziasztok!
Egy hete szültem nála, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kedves, segítőkész, minden nap látogatott.
Rita
 
 


Csak ismételni tudom magamat!!Én is a Kisfalvi-Fazekas párosnál szültem! :lol: Nagyon nagyon rendes emberek!!CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK!!ÉS FOGOM IS,AKINEK CSAK TUDOM!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi majd még akarunk egy babát,és nemérdekel,hogy milyen áron de csak náluk akarok újra szülni!!!

Kép
 
 


Sziasztok!

Én is csak ajánlani tudom Őt. Nekem császár volt, Fazekas Zsuzsa készített elő. Nagyon rendes volt mindkettő. Minden úgy ment, ahogy kértem.

Salsa
 
 


Hello!

Én is a Kisfalvi-Fazekas párosnál szültem 2 éve a második babámat.Csak jót tudok mondani mindkettőjükről! :) Végig segítőkészek,figyelmesek voltak,a szülés után is látogattak többször.És nem a pénzre hajtanak,mert volt ott olyan lány aki nem tudott az anyagi helyzete miatt pénzt adni nekik és vele is ugyanolyan szépen bántak!!!!
Most várjuk a 3.babánkat :P (még csak 5 hetes vagyok)és tutira velük szülök,kerül-amibe kerül az új változtatások miatt :(

Üdv,Panni
 
 


Sajna már ott tartunk,hogy nem lehet tudni,hogy mi lesz a Kisfalvi doktorunkkal!! :shock: Francba..................! :x
Kiváncsi vagyok a fejleményekre!Jövő hétre igérték,hogy addigra már tudnak BIZTOSAT mondani!
Kiváncsian várom............. :shock: Várjuk..........!
Ha valaki tud valamit,irja meg!

Kép
 
 


Valaki nem tud valamiut a Dokinkról???

Azt már tudom,hogy felújítják a Máv szülészetét és addig egy pár doki a Sazbolcs utcaiba ment át.Ha kész a Máv akkor csak azok jönnek vissza akik átmentek a Szabolcsba???Kisfalvi nem ment át azt is tudom.Egy olyan leprahelyre(már elnézést) megértem hogy nem ment :(
Magánrendelése megmaradt??Remélem kitatalál a dokink valamit, mert próbálkozunk a 3 bébivel és csak nála szeretnék szülni,de persze baba-barát körülmények között.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Mikor szültem a kislányomat (második gyerek) és felkerültem a szülőszobára, Ő volt az ügyeletes. Odabotorkáltam hozzá az infúziós állványommal a pulthoz (antibiotikumot kaptam meconiumos magzatvíz miatt) és meg akartam VOLNA kérdezni tőle, hogy normális, hogy így az elején ilyen nagyon el kezdtem vérezni, mire Ő elég flegmán: "ÉN VAGYOK AZ ORVOSA? NEM ÉN VAGYOK! AKKOR MAJD KÉRDEZZE ŐT ÉS NE ENGEM ZAVARJON!"

Az én orvosom is bent volt, jött-ment, pár perc múlva ő is feljött hozzám (mert egyébként éppen műtött előtte) és ő normális hangnemben minden kérdésemre válaszolt.

Vagy ez úgy működik, hogy ha nem fizetsz, akkor már bunkó barom stílus a büntetésed viszonzásul?
 


Kisfalvi doki maradt a Máv-ban(ami remélhetőleg az idén elkészül szépen felújítva,pl.6 új szülőszoba lesz).

Ennyi infót tudtam meg!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Bár nekem nem ő az orvosom, hanem Szabó György, de volt szerencsém a Kissfalvihoz is. 37 hetesen rossz lett a ctg-m a Sz.Gy. magánrendelésén de a doki nyaralt, így az asszisztense, a Csilla aki egy tünemény!!!!, ő hozzá irányított. Tőlem sosem kapott pénzt, még csak nem is találkoztunk előtte de nagyon kedvesen és precízen ellátott. Azon az éjszakán ő volt az ügyeletes, rohangált szegény fel s alá de többször megnézett míg bent voltunk a szülészeten a rossz ctg miatt. Volt rengeteg rossz tapasztalatom nődokik terén, de róla csak jót tudok mondani. Pár perc alatt kiderült hogy egy rendes, precíz és még jó fej doki is :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
 
 


Sziasztok!

Kisfalvi doktor úr átment a II. Női Klinikára.
Kata

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!!Kata!!Te is tudod már???3 hetes babádat nála szülted??Esteleg a női klinikán???Kérlek az e-mail cimemre válaszolj!moky78@freemail.hu Előre is köszike!Bea

Kép
 
 


A Kisfalvi doktor biztos, hogy a II-es női klinikán van, most beszéltem vele, tőle tudom!
Gabi
 
 


Gabcika ez jó, de akkor vajon nekem miért nem szólt még? :roll:

Kép Kép
 
 


Szőlő,
hát ez jó kérdés.....
Én most voltam nála először, nekem is úgy ajánlották, hogy mávos doki, aztán mikor rákérdeztem, mondta, hogy kb 1 hónapja eljött, mert a Máv már nem a régi...
Egyébként mióta jársz hozzá? Mi a véleményed róla?
Gabi
 
 


Több mint 3 éve ő a dokim, először a MÁV-ba kezdtem járni hozzá, aztán mikor egyszer valami kis problémám volt és mondták hogy 4 hétre tudok oda időpontot kapni, akkor mentem el először a magánrendelésére, azóta oda járok.

A vélemény abszolút jó róla, bár meg kell azt is mondanom hogy szerencsére komoly problémám még nem volt, eddig még a babavárásommal sem. Emberileg is teljesen rendben van, ami szintén nem utolsó szempont.

Kép Kép
 
 


Akkor gondolom ragaszkodsz hozzá és mész vele a sote II-re szülni.

Nekem is szimpatikus volt, remélem ez így is marad, mert ő már a harmadik orvos akinél jártam az elmúlt 3 hónapban :(

Tudsz arról valamit, hogy mennyit szokás neki adni a szülésért?


KépKép

Kép
 
 


Igen, mindenképpen nála szeretnék szülni. Semmit nem tudok még, 1-2 hét múlva megyek hozzá megint és akkor majd megkérdezek mindent. Eddig nem foglalkoztam vele igazán, a félidőt szerettem volna elérni mindenek előtt. Ez megvolt, úgyhogy most jöhetnek a részletek :wink:

Kép Kép
 
 


Sziasztok!

Én szültem már a dokinál 3 éve és akkor is és most is azt mondta mindenki annyit ad neki amennyit gondol és tud!Abszolút szimpatikus hozzáállás sztem!! :wink:

Én is nagyon meg vagyok vele elégedve bár ennek ellenére én nem megyek vele a SOTE II.-re :( Nekem magával a kórházzal,a szobákkal(5 ágyas)az ottani protokollal van gondom..de a fő indok hogy a szülésznőm maradt a MÁV-ban és ő nekem nagyon fontos,talán fontosabb mint az orvos..Nagyon-nagyon sajnálom a dokit leváltani de ez van....

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Panny, te nem félsz attól hogy a MÁV-ban mi lesz hogy lesz? Mondjuk enegm egyelőre konkrétan az is zavar hogy fogalmam nincs hol fogok szülni, mivel ugye Vele még nem beszéltem semmit a szülésről, de az sem nyugtatnak meg ha tudnám hogy mondjuk a MÁV-ban. Kész van már egyáltalán?

Én a SOTE II-ről nem hallottam rosszakat, de persze mivel összehasonlítési alapom nincs.... :roll:

Kép Kép
 
 


Szőlő!

Igen kész van a MÁV(ez tuti mert a szülésznőmmel már többször beszéltem)
Azért nem félek hogy ott mi lesz mert a szülésznőm régi MÁV-os és tudom hogy ő miben partner,és a dokim(Sazbó)is régi MÁV-os és tudom hogy ők ketten abszolút a régi szmeléletben fogják levezetni vagyis csak végigkísérni az eseményeket.Az az igazság hogy 3.baba lévén már nem igazán hagyom magam"megvezetni"és tudom hogy mihez van jogom...vagyis semmi olyat nem tehetnek a babámmal amit én nem engedek!!!
Régi MÁV-os csecsemős nővérrel ez nem is lesz gond!!

Tetszik az is hogy teljesen újak a szülőszobák,a szobák(3 ágyasak)mert nekem ez is szempont hogy nem akartam 5 ágyasba feküdni...

Én sem hallottam konkrétan rosszat a SOTE-ról csak az én elvárásaimnak,elképzeléseimnek nem iagzán felel meg ....de ez nem azt jelenti hogy másnak meg nem szuper,sőt!!A lényeg a szülésznőm!!!Mivel nekem mindkétszer a szülésznő többet jelentett mint maga a doki ezért ragaszkodom hozzá...megértesz??!!

Csak azt tudom mondani hogy a Kisfalvi szuper a szüléseknél és biztos a SOTE-n is vannak jó szülésznők,de én már nem akarok váltani,az ittenivel már bensőséges a viszonyom és ez nekem fontos.És az is szempont hogy Gödöllői lévén a MÁV közelebb elérhető az autópályán és nem kell tekeregni a belvároshoz...

Biztosan hamarosan te is tudni fogod hogy mint-hogy lesz :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Hogyne értenélek meg! :) Többetektől, akik már szültek hallottam én is hogy a szülésznő majdnem fontosabb mint az orvos, elvégre ő van ott veled végig, a dokit csak akkor hívják ha már tényleg bújik ki a baba vagy valami komplikáció lenne. Teljesen érthető hogy ragaszkodsz a szülésznőhöz, lehet hogy én is ezt fogom tenni a következőnél, ha annyira elégedett leszek vele.

Én meg ezért mondtam, hogy mivel nekem semmiféle összehasonlítási alapom nincs, de mégcsak olyan sem hogy ismerősnél jártam bent a kórházban és ezt láttam vagy azt láttam, a környezetemben - barátok, tesók, unokatesók - én vagyok az első aki szül ( :shock: :lol: ), egyedül momentán a doki a "biztos" pont, vagyis akit legalább ismerek.

Azért nagyon kíváncsi vagyok hogy a MÁV hogy fog működni, azt tudom hogy felújították, de engem állandóan riogat vele mindeki :? (az összes hajam égnek áll ettől is, nem tudom miért kell, na mindegy, az emberek már csak ilyenek... )

Kép Kép
 
 


Szőlő!

Igen én is hallottam(sőt a szülésznőm is mesélte)hogy a Szabolcs utcai vezetés elég gáz,nem baba-barát meg ilyenek....De én azért vagyok mégis nyugodt mert a szülésznőm és a doki mindketten régi MÁV-os szemlélettel(baba-mamabarát szmlélettel)dolgoznak és ezt ők a szülőszobán be is tudják tartani mert csak mi vagyunk...meg a szülésznőm is felvilágosítotoo hogy semmihez nincs joga a kórháznak se ha én nem egyezm bele...

A többit privibe...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


B.Ú.É.K.!!!!

Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Ez valóban nagyon szimpatikus, hogy nem kér konkrét összeget, de én mégis kíváncsi lennék, hogy mennyit "illik" adni manapság. A szülésznőt illetően meg abszolút nincs elképzelésem, mennyibe "kerülhet"....

Szőlő, Te választasz szülésznőt?

Én még vacilálok rajta, mivel eddig csak jókat olvastam a sote-s szülésznőkről, meg persze sajnos az sem másodlagos, hogy mennyivel több pénzt kell kifizetni majd :(

KépKép

KépKép
 
 


Gabcika!

Én anno 3 éve 30.000ft-ot adtam a Ksifalvinak és 20.000ft-ot a szülésznőnek.Hogy most mennyit fogok?Valszeg a dokinak 35-40.000ft körül,a szülésznőnek 25.000ft-ot.Sajna én többet nem tudok :( még ez is gáz 3 gyerek,ház-kocsihitel mellett :?

Kiváncsi vagyok a többiek véleményére,ki mennyire gondolt???Ki mennyit ad??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Panni, megmondom őszintén én ennél többre gondoltam a dokit illetően, már csak abból is kiindulva, hogy a lányom születésekor 2,5 éve az akkori dokim 50 ezret kért.
Az igaz, hogy akkor nem volt választott szülésznőm, így egy tízezrest adtam az ügyeletesnek, mert nagyon kedves volt.

De persze én lennék a legboldogabb, ha ezt ennyivel is el lehetne intézni, végülis a szülésznővel együtt így sem kevés pénz.

Én is kíváncsi leszek mit mondanak a többiek...

Ti tudjátok már, hogy kislányotok vagy kisfiatok lesz?

Gabi

KépKép

KépKép
 
 


Gabi!

Hát én pont ezért is mentem anno ehhez a dokihzo mert nem tűnik pénzéhesnek,sőt..Anno is csak annyit mondott hogy ki mennyit gondol...sőt,volt akkor egy kismama aki "csak"csokit adott neki és vele is ugyanolyan kedves és rendes volt(2.gyereke volt).Az az igazság,hogy 9 hónapig a magánrendelésen is otthagyunk nem kevés pénzt és végülis állami kórházban szülünk nem isszabadab hogy szabott árak legyenek...hisz ezért is "hálapénz"kimilyen hálás és ki mennyire tud hálásnak lenni....
Szal szerintem egyes dokik nagyon el vannak szállva az árakkal és nekünk kismamáknak se szabad gerjeszteni ezt a módit még jobban....A végén már egy személyi kölcsönt kell felvenni egy szülésre... :? :wink:
Nagyon nem kedvelem a mostani kormányt(Isten látja lelkem)de ez az egy jó ötlet lenne, hogy eltörölni a hálapénzt...
Kisfalviban nagyon tetszik, hogy nem szabja meg mennyire legyen az ember hálás...

Az első fiam nem nála születet,hanem egy úm.sztárdokihoz jártam....a kiírt napon indult be a fájás és sajna nem tudott bejönni mert épp ittas volt és bulizott...na ennyit erről...és ő is megmondta előre anno 6 éve hogy 40.000ft.Ennek ellenére az ügyeletes dokinál szültem és nagyon-nagyon meg voltam elégedve,szuper volt minden!!

Igen kiderült már a babácska neme...ismét fiúcskánk lesz,Olivér :wink:

Nektek??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


SZiasztok!

Gabcika, igen, én szeretnék szülésznőt választani.

A pénzzel kapcsolatban sajnos azért nem tudok még semmit mondani, mert... hát jelen állás szerint lehet hogy a csokis megoldás lenne reális...... De ez mindig ilyen év végén nálunk, úgyhogy reménykedem. mivel nekünk első baba és se rokonságban se baráti körben nincs még senkinek gyereke, ezért mi semmit nem tudunk kölcsön/ajándékba megkapni, mindent meg kell vennünk, ami azért picit húzós lez azt hiszem. Persze szülők fognak segíeni a nagyobb tételekben ezt már mondták.

A mi Mazsink nagyon titokzatos. :D Nem mutatja meg magát. Dokink nézte így is úgy is, 4D-n is, a Genesisben is nézték 4D-n, de abszolút kétesélyes még. :D

(Egyébként az magánrendelőben lévő ügyintézésről megvan a véleményem a 4D-vel kapcsolatban.... Ti voltatok már ott 4D-n?)

Kép Kép
 
 


Szőlő!

Ismerős a helyzet...amikor anno nekünk született az első kisfiam sajna mi se kaptunk semmit,se kisruhát,se semmit mert a nővérem előttem szült fél évvel és mindent ő kapott a rokonoktól..:(szal elég húzós volt mindent megvenni emlékszem,abszolút megértelek!!!

Én nem voltam a rendelőben 4D-n,mindhárom babánál a Praxisba voltunk(nagyon jó hírű szoniográfussal,régi,jó hírű rendelő).
Mesélj,mi volt??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Nem akarnám a hírét rontani (de fogom...), lényeg hogy sajna rosszul lett megírva a DVD, nem lehetett lejátszani semmivel. Karácsonyi ajándéknak készült, úgyhogy nem ért rá, betelefonáltam hogy ez van, a recepciós kislány közölte hogy beszéljem meg a doktor úrral. Nem értettem hogy egy rossz DVD-ről miért vele kell beszélnem, elvégre ő nőgyógyász, nem informatikus. Hívtam mikor már azt mondták bent lesz a rendelőben, a recepciós kb minősíthetelen hangnemben közölte a kolleganőjével hogy "jaj vedd már át egész nap itt telefonálgat" (kár hogy hallottam én is, csodákra képes a "transfer" gomb a telefonokon... ha az ember benyomja....)

Természetesen a doki mondta hogy ő sajnos nem tud segíteni (mit is csinálhatott volna), de beszéljek meg egy új időpontot és megcsinálja megint. OK. Kapcsoltak egy másik nőt, aki kb mintha a s.ggéből rángatna közölte hogy ilyen még senkivel nem fordult elő. Mondtam hogy sajnos most mégis, mi a teendő. Nagy kegyesen, hogy lehetőleg rohadtul hálásnak érezzem magam hogy a 11.000 forintomért esetleg megcsinálják nekem mégegyszer a vizsgálatot, kapcsolt mégegy nőt, akivel időpontot kellett egyeztetnem. Akkor már 20 perce fecsegtem, csak úgy zárójelben mondom... Ja, előtte még mondtam a nőnek hogy én nem feltétlenül szeretném ha mégegyszer elmehetnék egy 4D-re, nem azon van a hangsúly hogy én márpedig ingyen megint, ha nekem errőla DVD-ről előszedi valaki a felvételt és használható állaotba hozza, én leszek a legboldogabb. Ja, hát neki erre nincs embere.

Jó, recepcióssal időpontegyeztetés, mikor lenne nekem jó. Karácsony előtt. Na az már nem megy. Itt már kezdem elveszíteni a türelmemet, elmagyaráztam neki hogy nagyon szeretném karácsony előtt, mert a fa alá nem tehetem be január közepén az ajándékot. Nagy cuccogások meg szájhúzogatások közepette megígérte hogy visszahív, ami meg is történt, karácsony előtti csütörtökre megbeszéltük az időpontot.

Odamentünk, végre sorra kerültünk. Na akkor kezdjük. Őőőő izé. Hoztunk DVD lemezt? Mondom nem. Mert úgy tűnik a kollegák nem hagytak ott neki. És valóban. Ott álltunk etse 9-kor, másfél óra várakozás után, recepciósok ugye már otthon, összes szekrény, fiók, ajtó bezárva, sehol egy nyamvadt DVD, CD, VHS, semmi. Nem hittem el.

Aztán felajánlotta a doki hogy menjünk vegyünk valahol egy DVD-t, ő megvár minket, na de este 9-kor? Hazamehettünk volna érte, de az legalább háromnegyed óra, én meg nem vártam el hogy más balf.sága miatt ő szotyizzon ott még egy órát. Persze nem győzött elnézést kérni.

Másnap felhívtam a rendelőt és visszakértem a pénzt, mondtam hogy én nem szeretnék itt tovább ezzel bohóckodni. Persze megint közölte a recepciós, aki úgy tűnik ezért van ott kizárólag, hogy beszéljem meg a Doktor úrral, mondtam NEM, én a rendelőnek fizettem, a rendelőnél reklamálok és a rendelőtől szertném a pénzt visszakapni. Visszaadták szó nélkül, de hogy egy "elnézést" a dokin kívül senki szájából nem hallottam az biztos.

Hát ennyi a sztori.

Akkora mázlim volt, hogy péntek reggel még szombat délre tudtam időpontot kapni a 4D Genesisbe, úgyhogy utlosó pillanatban meglett az ajándék nagyiknak és nagypapáknak.

Kép Kép
 
 


Szőlő!

Basszus ez nem semmi.... :(
Egyébként nekem sincs túl jó véleményem az ott ülő recepciós pics@król...(már elnézést)A múltkor jött egy fiatal pár a hat hetes babával (aki aludt)és a hülye pics@ jól beb@sszta az ajtót...mire a baba nagyon megijedt és felsírt.Na az apának se kellett több,jól leugatta hál 'Istennek)....

Még jó hogy tényleg tudtak fogadni végül a 4D Genesisbe(arról is hallottam hogy nagyon profik szakmailag)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Úgy tűnik nekik nagyon senki nem mondta el sose hogy az egy orvosi rendelő ahol az emberek kemény pénzeket hagynak ott úgy általában, amiért a minimum amit elvárnak a recepcióstól hogy kedves legyen és segítőkész. Elvégre ez a dolga. Ha utálja az embereket nem biztos hogy olyan területen kellene dolgozni ahol csak emberekkel foglalkozik.

Na, bocs az offért

Egyébként azért mentem oda 4D-re mert úgy megörültem hogy Kisfalvidoki csinálja a 4D-t is, elvégre 3 éve az orvosom és Mazsit is kispötty kora óta "ismeri".

A 4D Genesis úgy ahogy van profi hely. Recepcióssal, környezettel, kiszolgálással együtt, és ilyen alaposan még sose néztek át minket szerintem mint ott a szonográfus.

Kép Kép
 
 


Sziasztok!

Most találtam rá erre a topicra. Csatlakozom hozzátok, mert én is a Kisfalvihoz járok, ha minden jól megy február végén fogok nála szülni. Kisfiunk lesz, Marci.

Ma reggel voltunk bent a Klinikán megnézni a szülőszobát. Kisfalvi nagyon rendes volt, mindent megmutatott, mindent türelmesen elmagyarázott.

Nekem nagyon megnyugtató volt látni, hogy mennyire jól felszerelt a szülészet de mégsincs olyan kórház hangulata. Külön vannak a szülőszobák, mindegyikhez tartozik fürdőszoba+wc. Az ágy mindenféle pózba állítható.

És a személetmód is nagyon emberi: szülés alatt gátvédelmet alakalmaznak, már az első babánál is, ami engem nagyon megnyugtatott. Szülés alatt természetesen apuka bent lehet. Amikor megszületett a baba, akkor rögtön mellkasra teszik, apuka vághatja el a köldökzsinórt. Utána rendbeteszik az anyukát meg a babát is. A babát nem kell sehova vinni, ott helyben megmérik, lefürdetik, bepólyálják. Utána még 2 órát kell ott tölteni, de a baba végig ott lehet, meg lehet már próbálni a szoptatást is. Utána pedig 24 órás rooming-in van. Persze az 5 ágyas szobák nem a legjobbak, de ennyit szerintem ki lehet bírni, főként hogy 3 napot kell benttölteni, ha minden rendben van. Lehet egyébként 1 ágyas szobát is választani, de az 10 000 Ft/nap.

Szülésznő: lehet választani, azt mondta a Kisfalvi hogy 3-at is tud ajánlani majd. De a tarifájuk fix. 30 000 Ft, úgyhogy így kalkuláljatok.

Még egy utolsó dolog: jövő kedden kezdődik szülésfelkészítő tanfolyam a SOTE II-n. 1/2 3 -kor van a találkozó a szülőszobák előtti folyosón.

No hirtelen ennyi jutott eszembe. Bocsánat ha túl hosszú voltam, de azért remélem hasznos volt! :)

További jó babavárást mindenkinek!

Rita
 
 


Sziasztok én is Kisfalvihoz járok már lassan 1,5 éve nagyon megbízható és nagyon rendes jó fej!Tavaly műtött cystára is és semmi bajom azóta!Most épp sajnos meddőség kezelésre fogok járni hozzá mert nem lehet babánk! :( Ha valaki tapasztált nálem milyen a meddőség kezelés kérem irjon!!!!!

Jucus

Kép
 
 


Rita, köszi szépen az infót mindenről, ez nagyon hasznos volt!

Még egy kérdés..... Én ugyan magánrendelésre járok hozzá, de anno még a MÁV-ban kezdtem. Most a babavárás alatti vizsgálataimat még a MÁV-ban csinálják, most ez hogy van? (Persze hogy ő a SOTE-n van, ezt is tőletek tudom, tőle még nem...)

Kép Kép
 
 


Rita!

Köszi az infókat,mi megyünk is kedden a szülésfelskészítőre :wink:
A szülés után egyből megfürdetik a babákat??Mert én ezt külön megkérdeztem a dokitól és azt mondta nem egyből,csak jó pár óra múlva....ez nekem nagyon fontos, mert a magzatmáz tele van vitaminnal és nagyon jótékony ha hagyják a babán hogy hagy szívja be a kis teste.A MÁV-ban mindkétszer így volt.Meg amúgy se szeretném ha megfürdetnék idegenek,elég sok külső hatás éri így is szegényt,fölöslegesen nem szeretném zargatni...

Ja és mi az hogy fix 30.000ft a szülésznő tarifája???Ezt ki mondta??
Ez nekem nagyon nem szimpi hozzáállás... :? :(Remélem a doki tarifája nem szabott még most sem??!! :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Szia Panni!

A fürdetést valóban nem mondta konkértan, csak nekem a rendbetételhez valahogy hozzá tartozott. Bár igazad van, hogy érdemes a magzatmázat rajtahagyni. Szóval nem tudom ezt pontosan, ha neked azt mondta, hogy csak pár óra múlva akkor biztos így van.

A szülésznő tarifáját a Kisfalvi mondta, szerintem pont azért hogy ennek szellemében tudjunk dönteni. Az ő tarifájára nem kérdeztünk rá, én ezt egy kicsit kínosnak éreztem volna. Először most ismerősök között próbálunk érdeklődni, akik most szültek nála. Aztán ha nagyon nem jutunk semmire, akkor rákérdezünk a Kisfalvinál!

Rita
 
 


Rita, én megkérdezem tőle 14-én, annyiban tudok segíteni hogy elmondom nekem mit mondott.

Kép Kép
 
 


Szőlő!

Ezt a vizsgálatos dolgot én sem látom át pontosan hogy hogyan van. Tegnap voltam nála a magánrendelésen és a következő laborvizsgálatra is a MÁV-ba küldött a Csillához. Meg azt mondta, hogy majd az utolsó hónapban a szívhang vizsgálatra is a Csillához kell menni a MÁV-ba.
Ezt nem egészen értem hogy hogyan csinálják...

Rita
 
 


Hm... Jól van, akkor ez nem csak nálam ilyen egyedi eset. Én is csütörtökön megyek a MÁV-ba cukorterhelésre (nyami...) , bár mondom effektíve még nem kértem fel hogy nála szüljek. Bár szerintem ha valakinek eljárok a magánrendelésére, akkor egyértelmű hogy szülni is nála szeretnék, de persze azért tisztázom vele legközelebb.

Kép Kép
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: