A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziijja Mumin!
Üdv köztünk!
Hát persze hogy jöhetsz! :) :) :)
Bevagy fogadva részemröl!
Csinálj vonalzót persze csak ha gondolod!
De ugyse hagyunk addig békén amig nem csinálsz!
Gratula a bébihez!Gigaboszinak meg küld el priviben az adataidat és akkor beir téged is a táblázatba!
Feljebb megtalálod a táblázatot és ott látod milyen adatokat kell küldeni,persze csak ha szeretnél bekerülni! :) :) :)
Vendég

Lányok Csöppkét hiányolom.
Vendég

Mumin
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha kicsit feljebb nézel, ott van a táblink... írjál adatokat!

http://www.eum.hu/index.php?akt_menu=3265
http://www.eum.hu/index.php?akt_menu=3266
Vendég

mumin: üdv köztünk. :)
bárány: a védőnőhöz menést szerintem próbáld meg úgy felfogni, hogy segít majd neked. és minden egyes orvosi vizsgálat csak meggyőz arról, hogy tényleg minden rendben van. amúgy nekem a magne b6 segít oldani a feszkót is....

mia_snow

Köszi szépen :D :D
Vonalzót???? Az mit jelent?

Most el kell mennem itthonról vendégségbe. de majd este alaposan átnézek mindent. Táblázatot is, de bizti szeretnék bekerülni.
Meg visszasezertnék olvasni mindent. Bár az sok idő lesz. De az van most bőven.
mumin

Csöppkét én is hiányolom,de minden rendben vele szerintem én szoktam nézni a csöppke Domino blogját!
De van még valami amit hiányolok Para mami (Bárány) VONALZÓÓÓÓ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Elég sokan vannak LOST-listán :cry:
Vendég

Moni 21.hét,muti a hasad!!!!
Vendég

[quote="gigaboszi"]
írta:
gigabosziAndi
A herék csak születés előtt szállnak le...
Fiúknál az UH-n a fütyi látszik, ha látszik...

Én is így tudtam, ezek szerint a nővérke ezzel próbálta magyarázni, hogy nem látta. Nem voltam benne biztos, így nem is szóltam semmit. Kezdem azt hinni, hogy annyira nem is értett hozzá. Na mindey, az arcát nagyjából lehet látni.

Mumin: én is üdvözöllek!

sz.andi

Bárány!
Én azért nem mutattam eddig a pocim mert szerintem kicsi a tiétekhez képest de megmutatom ha te raksz vonalzot!
Na?
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaaaj az nem fair,hasat hasért,vonalzót vonalzóért :D :D
De egyébként most valamiért nem is lehetett megnyitni a babafalvát...mert én megpróbáltam a vonalzót,és nem ment :(
Úgy kell nem?
Vendég

Bárány! :lol: :lol: :lol: :lol:
Babafalván meg a nöivonalon is lehet.
http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=tickers

Ez a babafalva! :D

http://www.noivonal.hu/vonalzo_terhes.php

Ez a nöivonal!

Rakom mindjárt a pocakom.
Vendég

Kép Pocak Kép Pocak 2
Vendég

Hu hát tényleg sokkal kisebb mint a tietek,na ezért nem raktam eddig képet!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Jó sokat írtatok, bevallom őszintén nem is nagyon tudtam végig olvasni. Néhány dolog azért megragadt:

elevit/gravida: már csak 4 naponta kell szednem az eddigi napi adag helyett.

vas: maltofer fol tablettát írt fel a dokim napi 2x1-et illetve tovitát szintén 2x1-et (csonterősítő mamának, babának).

szoptatóspárna: nem tudom létezik-e másmilyen fazon, de én csak ezt a nagy tollpárna méretűt láttam eddig mindenhol. Néhány helyen még az ára is igen húzós volt. Milánnál nem használtam, de most szeretnék venni, mert állítólag sokkal könyebb ezzel szoptatni.

légzésfigyelő: nekünk volt/van/lesz: biztonság érzetet nyújtott, én is nyugodtabban tudtam aludni, mivel tuti 2 percenként azt néztem volna hogy szuszog-e a gyerek. Eleinte alig hallatszik, hogy szuszognak. Így legalább én is tudtam pár órát aludni éjszakánként 2 szoptatás között.

babaágy: Faktum Bútor, Sconto, Brendon, Baby Outlet de ha felmentek a netre biztos lehet olcsón is babaágyat találni. Viszont ajánlom mindenkinek a kiságyá alakíthatósat, lehet hogy most többet kell érte kifizetni, de jó pár évig nincs gond a gyerek ágyával.

Gratulálok mindenkinek a pocakokhoz, nagyon szépen nőnek a babák!!

Csöppke: jól van, kisfiút várnak és egy régebbi hozzászólásában írta, hogy áttért a májusi topikba oda szokott írni.

Ahogy látom a kisfiúk uralják ezt a topikot, hajrá lányok!!! :)

Látom nem csak én szoktam kifogni flegmás asszisztensnőket. Afp vételnél megkérdezték a védőnőm nevét, címét (telefonban azt mondták neki fogják elküldeni az eredmény), mikor személyesen rákérdeztem mikor küldik ki totál kiakadtak és azt mondták ők nem küldik el jöjjek el érte! Még jó hogy rákérdeztem mert várhatnék az eredményre!

Genetikai vizsgálatra hétfőn kell mennünk a SOTE-ra mivel a babánknak a szívénél hyperechogén papillaris izmot látott a doki (detto mint Milánnál), így megnézik speciális szívultrahanggal hogy tényleg látszik-e még és valószínű (bár még reménykedem, hogy kihagyhatjuk) magzatvízvizsgálatra kell mennem.

Bocs, ha sok voltam. :oops:

Kép

Kép
éca

Bárány!
Mostmár van pocak fotó,de vonalzóm is.
Most ha nem csinálsz vonalzót megsértödöm!!!!
Basszus nehogy félreérts nem csak hülyélkedek. :twisted: :twisted:
Vendég

Sziaszutok!
Móni,ez neked kicsi?????Ez nagy!!!!
De ari vagy hogy föltetted,látom a pirszingnek már neked is csak a helye van :D
Vendég

Na a mai kedvemnek is annyi....Écát most olvastam :(
Vendég

Moni
Szép a pocakod :lol:

Éca
Drukk, hogy minden rendben legyen!

Bárány
Csinálok neked vonalzót, ha akarod...

Mikor főiskolára jártunk, és ahogy tanultuk a különböző betegségeket, minden kórképet felfedeztünk magunkon...
:oops: :cry:
Vendég

Édi vagy!
De azokhoz képest amit ti mutatatok szerintem kicsi.
Na de mindegy!
A lényeg hogy megvagyok sértödve!
:roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Vendég

Bárány
Ezt neked :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Kép
Vendég

bárány, lehet hogy időnként azt kéne, hogy felváltva meglátogatunk, megfogjuk a két válladat, és jól megrázunk, aztán jót nevetünk együtt. :D

mia_snow

Nekem mennem kell most!
Indulunk haza!
Szurkoljatok a holnap miatt!
Vigyázatok magatokra!
Csütörtökön jövök a hirekkel.
Gigi nagy király vagy már csak Bárányt kéne rávenni hogy illesze be a vonalzót! :lol: :lol: :lol:
Na de majd jövök és terrorizálom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Pusza nektek
Vendég

Sziasztok!

Látom alapvetően jó hangulatban telt a nap!!!!! Jó titeket visszaolvasni!

Moni: szorítok neked holnapra és Ibm-nek is!!!!!!!!!!!

sz.andi: örülök, hogy minden rendben volt a babucinál!

mumin: Isten hozott közöttünk, gratulálok a babádhoz! Írj majd bővebben magadról!!!!!

Éca és Gigi: köszi az infókat a szopipárnáról! Éca, nagyon szorítok nektek!!!!!!!

Lehet furcsának tűnik a kérdés, de hogyan nézi meg a szívhangot a védőnő? Mert nekem a doki ki szokta hangosítani UH-n, gondolom nektek is, szóval nem hiszem, hogy erről lehet szó. ????????????

Manka

Kép

Kép
mankabi

asszem a védőnőknek is uh van csak nincs kép, csak hang. ... ha jól tudom.

holnapra kérek szurkolást... bejelentem, hogy csak jan. végéig dolgozom. és a főnökasszony nagyon hangulatember. :(

mia_snow

Kedves Mónika !Csak ,hogy kisértődj!! :D :D :D :D
Gigi thank you :D
Vendég

Mumin
Vonalzó :arrow: ami mutatja a baba korát
www.babafalva.hu
www.noivonal.hu
www.lilypie.com
www.tickerfactory.com
www.wunschkinder.net
www.baby-o-meter.net
stb. oldalon lehet készíteni...
Vendég

Bárány
Nagyon szívesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bárány: végre felraktad! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kép Bálnásodom
Vendég

Gigi: szép nagy pocid van!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

huu Gigi, beindultál. ezzigen. :)
én még mindig nem tartok itt. .. többnek tünik a husi mint a baba. :(

mia_snow

Bárány!
Már ki is sértödtem!FUUUU de szuperális Para maminak van vonalzója.
:) :) :)

Gigi!
Szép a pocakod nagyon!

ÉN NEM RAKOK TÖBBET POCAKKÉPET!
TELJESEN KÉSZ VAGYOK MEKKORA POCITOK VAN! :shock: :shock:
Vendég

moni ne aggódj, az enyém sem nagy :D
ma a védőnőnél volt egy csaj, 14. hétben, és szerintem legalább 2szer akkora pocakja volt, mint nekem! én a 16. héten még a farmeromban jártam, rajta meg kismamagatyó volt.

mia_snow

Mankabi!
Köszi hogy szoritasz nekünk holnap. :) :)
Ari vagy! :)
Vendég

Az jutott eszembe hogy a dokim mondta hogy akinek nem az elsö baba annak hamarabb nö a pocakja,talán ezért lehet hogy az enyém nem olyan nagy. :roll:
Majd csak megnövünk mi is mia snow :lol: :lol:
Vendég

Mia, Moni
Az, hogy kinek mekkora a pocakja, teljesen alkati kérdés...
Pl. a barátnőmnek csak a 8-9. hónapban látszott, hogy kismama-pocija van, addig simán azt lehetett gondolni, hogy hízott....
Vendég

Moni: ne csináld! nyugodtan rakj fel képet, hiszen mindenkire kíváncsiak vagyunk! Ez nem verseny, nem is vagyunk egyidős terhesek, egyébként pedig minden csak alkat kérdése. Van akin csak később látszik meg, van akin már hamarabb, de a babuci még mindannyiunknál odalent van és szépen növeget, függetlenül a hasmérettől!!!!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Móni:nekünk nem hitted el,hogy első terhességnél késöbb látszik!!!
Semmi baja,a hasméretednek,én azt gondoltam,hogy sokkal kisebb...úgy állitottad be.
Giginek tényleg hatalmas hasa van...biztos ikrek csak még nem vették észre :D :D
Vendég

Bárány
:lol:
Ha nem lettem volna már több UH-n, akkor gyanakodnék én is arra, hogy Tomi mellett lakik benn még valaki...
Vendég

PARA MAMI!!!!!!!!

Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van vonalzód????????????????? :lol:
Gratula!!!!!!!!!!!!

Mumin! Üdv köztünk és gratula a babóhoz!
A történet sajna ismerős,de ne izgulj most minden rendben lesz!

Nagyon sokat írtatok most nemtudok mindenre válaszolni,de egy fontos és gyors kérdés: Hallottatok arról valamit,hogy a várandósság 91. napjától nekünk is jár családi?
Hol lehet igényelni?
Én most hallottam!
Próbálok utánnanézni,de annyi mindent írnak lehet csak holnapra lesz belőle valami!
???????????????????

Kép

Kép
ibm

Ibm:az nagyon jó lenne,mármint a családi...
Engem is érdekelne a kérdés!!!!
Vendég

Igen Gigi csinálta a vanalzómat,és nagyon szép,mert ha őszinte akarok lenni nekem az angyalkás,és az embriós,nagyon nem tetszik :oops: Valahogy Gigi megérezte az izlésemet :D
Vendég

Nekem nincs olyan ami nem tetszik,biztos láttad,hogy az enyém ANGYALKÁS! :lol:

Sajna eddig csak annyit találzam,hogy a 3. gyermekét váróknak jár a magzatra is kb.4000 ft/hó családi adókedvezmény!
Majd még nézelődöm,de szerintem ezt buktuk! :cry:

Kép

Kép
ibm

Nem is figyeltem,de komolyan,hoghy a tiéd is angyalkás :oops:
Szóval akkor nem úgy fogalmazok,hogy nem tetszik,hanem olyan szomorúnak találom :(
Vendég

Bárány!
Szoval akko az enyém se nem tetszik neked. :(
Nem indultunk el mégse ma ugy hogy még boldogitalak titeket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekem amúgy nincs miből vonni azt a 4 ezer adókedvezményt...úgyhogy azt kenhetem a hajamra. :(
Vendég

sziasztok!
látom pörögtök,jól telt a nap, gyorsan én is reagálok.Most lett egy kis időm visszaolvasni, nem nagyon voltam ma itthon. Háziorvosnál voltam EKG-n stb, meg a szülőknél ebédeltem és elpunnyadtam utána.

Bárány: nagyon klassz a vonalzód!! Eljött ez a nap is, hogy elkészült, tök jó :D

Gigi: tényleg óriási a pocakod, egy kis óriás lakhat benne :D :D

Moni: a Te pocakod is nagyon cuki, az enyém is kb. ekkora sztem, az ember a másét mindig nagyobbnak látja mint a sajátját.. én például minden nap azt kérdezem a férjemtől, hogy ma nőtt valamit? ugye nem lett kisebb? már szegény tiszta hülyének néz néha, elég vicces
:D

Mumin: én is üdvözöllek, írj még magadról! Minden kismaminak örülünk, aki csatlakozik. A vonalzót elég jól leírták már a többiek, meglátod sikerülni fog könnyen.

ibm: én úgy tudom, hogy régen járt a magzati adókedvezmény, de megszüntették, mint sok mást is. Sztem nem kapunk, de bár úgy lenne, kíváncsian várom mit tudsz meg az ügyben

Mia: szorítok holnapra, hogy sikerüljön minden úgy ahogy eltervezted. Nehéz diók ezek a főnökök. Tudnék mesélni :roll:

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Móni:szóval nem akartam az én szemszögemből megfogalmazni a dolgot,de a félreértések elkerülése végett megteszem

Szóval nekem az angyalkáról az jut eszembe aki már nincs :( A többi topikban így nevezik az elveszített babákat...
Ez engem nyomasz,de mint tudjuk én "para mami"vagyok...és negatív gondolkodású :(
Nekem ezért nem tetszik és nem azért mert nem szép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?