A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ma volt a farsang az oviban: Lottika menyasszony volt. :) Kép

Kép

Kép

Üdítőivó versenyre készülve :) :
Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,köszönöm megkaptam a képeket!!!! :wink: :wink:
Lotti,nagyon szép menyasszony volt!!!
:wink:

Kép
bibi226

Hahó!

Én is a C&A-ban vettem harisnyákat Lalinak, bár még nem nagyon hordtuk, mert nagy rá az 56/62-es is. De itthon volt már rajta, jónak tűnik az anyaga.

Niki, nagggggyon jó ez a kis huncut kép! :wink:

Holnap hívom a gyógytornászt, Lali csak jobbra fordítja a fejét, ma megmutattam a doktornéninek és szerinte még várjak a gyógytornásszal. Szerintem meg nem, inkább nézze meg, megnyugtat legalább.
Lali 61 cm és 5140 gramm, csak 120 grammot hízott egy hét alatt, védőnő szerint egy picit kevesebb a tejem a betegség+antibigyó miatt. Most pótoltunk tápszerrel, 60 grammot benyomott. :shock:

Voltam ma dokinál én is, hát nincsenek jó híreim. Két műtétem lesz, az első jövő kedden, a második egy vagy két hétre rá. Attól függ, hogy gyógyul az első. Az elsőnél a hüvelyben lévő sarjszöveteket vágja ki a doki mindkét oldalról, balról meg jobbról is (valami elektromos kést emlegetett, hát a hideg futkosott a hátamon). A másodiknál pedig a gátmetszést csinálja újra, ki kell metszeni egy részt és újravarrni, az lesz a húzósabb. :shock: :( :?

Kép
szilcsi

ExiÁgi: Mi az a D2???? Még sosem hallottam róla! :shock:

Karmen: A Jysk-es harisnyáról írtad, hogy mérethibás???? Igaz, Doróra is a 92/98-as jó, pedig csak 80-as rucikat hordunk! :shock:

Niki: Csuda helyes a lánykád!!! :lol:

Melinda: Lotti nagyon méltóságteljesen viseli azt a koronát! :D :D :D

Jó éjt!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Köszönöm a harisnyás hozzászólásokat.
Valahol csak szerencsém lesz.
D2-ben nemrég voltam.Ott csak kis méretben voltak,és inkább fiúsak.

Nórus!
Huh,most vagy ilyen bamba voltam,v. frissítették az oldalt?? :shock: :shock: :oops:

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!!
Nálunk is ma volt a farsang :) Bogi szokásos tündérhercegnőkirálykisasszony vagy mi volt.... :lol:
Szuper volt amúgy a farsang nagyon jól megszervezték. Szerintem a szülők is nagyon jól érezték magukat :D

Képek:
Először felléptek:
Kép
Kép
És utána öltöztek át, buli volt a szülők is ropták, nem röhögni :lol:
Kép

Melinda: Lotti nagyon csini volt :D A kicsik is :wink: Látom ott is jó volt a hangulat :D

Ilcsi: Hát nagyon sajnálom a gátsebedet, basszus jól megszenveded ezt a szülést :( :cry:
Jól teszed, hogy felhívod a gyógytornászt max azt mondja, nincs gond, de legalább megnyugszol :wink: Ha meg torna kell, akkor időbe elkezditek. :wink:

Zsuzsu: Minél többedik béjb annál hamarabb éreztem, hogy nől a pocim :lol: Szal nem egyedi eset vagy :) És a gyakori pisijárat dettó :lol:

Basszus mit akartam még.....
Hja Zitacicu: Neked gyors gyógyulást, aztán meg hajrá hajrá a következő sulihoz :D Máté jobban van?????
Másra nem emlékszem :oops: :(
Bocs lépek aludni alig élek.... Hosszú volt a mai nap :? :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kajla!Cseppek!
Privi ment.:)
E.

szilde
Szeged

Hja megvan mit szerettem volna még!

Keresek 9-től 36 kilóig autósülést! Nem horror áron és 2 darabot, nem bánom ha egyformák 8) Ha valaki tudna forrást ahonnan be lehet szerezni, szóljatok :) (ha valahol van épp akció, vagy valakinek van eladó, vagy valaki valakijének van eladó, vagy a neten tudtok jó helyet ahol jó áron lehet rendelni...stb :wink: )

ceniko
Szeged

Enikő,Melinda!

Szépek voltak a csajok nagyon,és jó lehetett a buli képek alapján!

Szilcsi!

Bakker!Sajnálom, ez nagyon rossz lehet!Miért baj hogy 120 grammot hízott Lali?Honnan láttad hogy éhes??Sírt kaja után???Málnus most 4 hét alatt 30 grammot hízott,igaz már idősebb,lehet nem híznak úgy mint 2 hósan,de nekem nem jutott eszembe tápot adni,doki is azt mondta szépen fejlődik és elég ennyi.Igaz 30 cm-t nőtt most,arra koncentrált doki szerint!Gyógytornász telószámát el tudnád küldeni nekem ,meg nevét is priviben???
20140113113746

Ja,most olvasom mit írok!Te grammban számolsz,én meg dekában!!!!Akkor nem írtam semmit!Málnus 300 grammot hízott,bocsánat!!!De 1-2 hós korában azt mondta doki/védőnő, hogy 100-150 gramm/hét az átlag,szal nem értem miért kell 120ra pótlás!
20140113113746

Sziasztok!
Enikő!
www.babyoutlet.hu (gyerekülés)
Azt nem tudom hogy lehet-e rendelni de olcsók!
Pusszantás!

Kép
Kép
zsanett26

Melinda :) Enikő :)
Jók a képek ,szépek voltak a mennyasszonyok, tündérkirálykisasszonyok! :D :D

Szilcsi :)
Hú basszus! Nagyon sajnálom, hogy ilyen tortúra vár rád!! :( :(
A 120g hízás egyáltalán nem kelvés sztem 1 hét alatt!! Nem híznak minden héten egyformán. Egyik héten kevesebbet, másik héten többet.
Ha egyébként nem éhes Lali, én nem pótolnám, mert attól csak még kevesebb lesz a tejcsi!
Nekem azt mondta a védőnő, hogy akkor van gáz, ha 1 hónap alatt 250g alatti a súlygyarapodás.

Botond pár hete nem akarja inni a tápit. Jó, ha 1 decit megiszik, azt is több mint félóra alatt nyammogja be.
Normális ez?? Más gyerek 3 deciket iszik.
És ugyanannyit kajál napközben, mint akkor, amikor még megitta reggel este a 2-2,5 deci tápot.

Noémi meg nagyot aludt az éjjel! 9-kor evett, és legközelebb fél 3-kor ébredt! :)
Most mérem, mert dokinéni szerint figyelnem kell, hogy eszik-e rendesen, a betegség miatt.
1 hetes kora óta nem növelte az adagot, 100 körül kajál, néha elég neki 60 is. Ez jól van így?
(csak hogy parázzak már valamin! 8) :oops: )

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Gyönyörűek a kis hercegnők mennyaszonyok. :D

Enikő!
Máté jobban van bár folyik az orra de nem engedem jövőhéten se meg amúgy is vissza kell vinni a dokihoz,majd látjuk mit mond.
Nekem meg valami brutál ronda cucc folyik az orromból pedig már nemsoká elfogy a gyógyszerem.Neked hogy van az arcod?totál meg vagyok réműlve hogy mi a fene ez.
tegnap voltam vezetni,de komolyan nagy kudarc volt úgy csináltam mint aki életében nem fogott kormányt a kezében.Ideges voltam nameg az oktató stílusa is dobott két három lapáttal rá.Ma megyek a csoporttársammal vezetni ő tudja mi a követelmény és nem Sz..om össze magam atól ha ránézek.Meglátom ma milyen lesz de a jó kis autómmaé tuti menni fog.

Kép
Kép
zitacicu2

szilcsi
Drukkolok neked remélem hamar felépülsz.

Nikim kifestette a körmét rózsaszínre egy perc alatt... :shock: Nem semmi a csaj. :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő: azt hiszem a Cam ülések sem drágák, sztem van honlapjuk is, meg a tesco, Cora is forgalmazza ezeket tán!

Betegeknek jobbulást!

Kép
gyanixi

Enikő!

Mi a brendonban vettünk Máténak jó ülést és olcsóbban megkaptuk,mert a baba magazinban lévő kupot beváltottuk.Érdemes megnézni szerintem.(viszonylag olcsón a multikhoz képest mert az lehet árban kevesebb volt,de minőségre rosszabb)

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Ma voltunk utoljára a fülészeten, bár már csak ellenőrzésre mentünk. Megkérdeztem ezt a babaúszásos dolgot. Azt mondta, hogy 1 éves koráig felejtsem el :cry: , mert az ő füle annyira érzékeny, hogy egy csepp víztől is begyulladhat. :cry:

Zsuzsu!
Örülök, hogy jól vagytok! :D

Melinda, Enikő!
Gyönyörűek a hercegnők, mennyasszonyok! :D

Betty
Kép
rbetty

SZIASZTOK!!

Nagyon csinik a csajok! :D Egy barátnőm 4 éves ikerlányai bóhócnak öltöztek be az ovisfarsangon.

Betty!
Flóra fülére puszik, sajnálom az úszást, de ha ezt mondta a doki...

Zitacicu!
A brendonos kuponok tényleg jók!!!! :) Niki nőci! :D

Szilcsi!
Iszonyatosan sajnállak és együttérzek Veled! Sok erőt, mielőbbi gyógyulást!!

Zituska!

Tudom, h sokan ellenzik a tejet, de Nekünk bejött. Ábel 2,8% -os zacskós tejet iszik, napi 3X2dl-t. Hígítom forralt vízzel 240ml-re. Semmi baja tőle....

Csajok!
Tudom, h a naptár februárt mutat, de kellemes az idő. Ti mit adtok a gyerekre, ha kimentek játszani?? A sapit mikr lehet hanyagolni??

A kuponról annyit, h most a METRO-ban is van kuponfüzet. Kinéztük, h a 10kg ariel mosópor 50%-kal olcsóbb. Bence odament az akció kezdetén, nyitásra... ELFOGYOTT! hiszi a piszi......bosszantó...

Ma álomórós vagyok, de Ábel nyúz, motorozni akar, én meg állva elalszom.....ledőltem kicsit, de nemtudok aludni.....ja és derékban kényelmetlen a gumis naci is... :o :o

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzéseket, muszáj túlesnem rajta, de elhatároztam, hogy kemény csaj vagyok és bátor! :wink: Gyorsan túlleszek rajta és kész. 8)

Zitacicu, Niki mivel festette ki a körmét? :lol: Gondolom, nem körömlakkal. A kis huncut, kész nő már! :lol: Sajnálom,hogy nem gyógyulsz, kitartás! Na az orromból nekem is érdekes dolgok jöttek... :roll: :oops:

Zituska, Anett, a védőnőm szerint kevés ez a hízás, rámhozta a frászt rendesen, mert eddig meg soknak találta, amennyit hízott. :shock: Volt olyan hét, hogy 30 dekát is hízott. Az esti szopi után hiszti volt, látszott, hogy még éhes, pedig esténként direkt sokkal tovább hagyom cicin.
Zitus, ha Noémi kiegyensúlyozott, jókedvű, nem nyűgös, akkor szerintem nem kell parázni azon, hogy ugyanannyit eszik. (Mondom én, aki állandóan az evésen parázik.) :lol:

Zsuzsu, szerintem még nagyon korai lenne elhagyni a sapit! Szerintem áprilisig tuti kelleni fog.

Betty, jó érzékeny Flóra füle. Volt ennek valami előzménye,vagy csak úgy kialakult nála ez az érzékenység?

Karmen, van már Orsi tenyésztésének eredménye? Jobban van? Nem jött vissza a fájdalom?

Enikő, Boginak csini a rucija! :lol:
Melinda, a te kis menyasszonyos is szépséges! És még a szeme is ki van festve, jól látom? :lol: :wink:

Kép
szilcsi

Cseppek! Köszönöm már segitettek, sajnos nem jo hirrel igaz :(

Niki! hát ez nagyon édes! :D

Hefe! nem, a Nagyá emeletén vettem a kinaiban. De akkor is hogy ennyire nagy méretkülönbség legyen! :(

Melinda! Szerintem nagyon szép volt Lotti a jelmezben! (anélkül is persze!)

Szilcsi! Jaj te szegény, drukkolok gyorsan gyogyuljon majd a sebed!! De ugye nem kell majd bentfeküdni, hazaengednek aznap? Vagy Lalinak tudsz tejet küldeni majd? Hol van az a D2? Orsinak azota sem fáj :) de a tenyésztés csak hétföre lesz meg. Ilyen rövid (fél napig) tarto erös fájdalomról én még csak vesekö v. valami homokról hallottam, ha az távozik, de orvos persze ezt nem mondta mi lehetett ha nem fertözés volt

Enikö! Én annak idején (3 éve) még 45e vettem Orsinak a Concord Trimaxot, most csak 30e is láttam többször újat. Nekünk nagyon bevált, és ami föleg jo hogy hátul tud szellözni, ez lenne az: http://bababolt.echt.hu/autosules/concord?cid=36797
Van a hátán az a rés, és még azért is szeretem mert magas a háttámlája, vagyis Orsi is magas lány, mégsem kellett még az övet a legfelsöbe füzni (az elözö modellje ennek sajna alacsonyabb volt, tesomnak már le kellett cserélnie ezért). Jo ez sem olyan olcso, de szerintem ez még reális ár ha hosszu távra gondoltad.

Enikö, Niki! Nekem Cam van (kaptuk 20e ft volt) nagyon hamar rájöttünk hogy gagyi, arra jo hogy Orsi 2 sarokra elmegy vele oviba, de Norbinak most utazni már vettem jobbat. Szoval én a CAM-et nagyon utálom, nekem legalábbis ez az árkategoriás nagyon nem jött be, amugy szép, macis :o

Zsuzsu! Metro kuponfüzetet hol kaptad? Mert nekem nem küldtek.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Melinda, Enikő: nagyon szépek a farsangi csajszik! :wink:

szilcsi: csatlakozom, NEHOGY pótolj tápszerrel, minek??? 120 g teljesen jó! Dóri negatív rekordja 100 g volt 2 hét alatt. És bocsi, de úgy tűnik, a védőnőd az egyik zöldséget mondja a másik után (hogy finoman fogalmazzak). :evil: A műtétek nagyon rosszul hangzanak, kitartást hozzá! Ambulánsan csinálják?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Karmen, Norus, igen, ambuláns lesz, azért lesz kettő. Ha egyben csinálná, be kéne feküdnöm, így meg helyi érzéstelenítéssel megcsinálja. Persze így macerásabb és hosszabb az egész, de ez van. Nem is tudom, hogy oldottam volna meg, ha be kellene feküdnöm. :roll: Azért durva, még mindig vérzek és több mint 7 hete szültem... :roll: :shock: :?

Norus, 100 gramm két hét alatt? Na asszem, ha mi ilyet produkálnánk, a védőnő leszedné a fejem. :roll: Amúgy igazad van, és tényleg nagyon finoman fogalmaztál, ez a nő... :twisted:
Amikor hazajöttünk a kórházból, én aludtam éppen, amikor jött látogatni, és közölte anyuval, hogy ne ébresszen fel, csak ránéz a gyerekre és megy is. :twisted: :twisted: :roll:

Valaki beadatta a Pneumococcus vakcinát? Ez ugyanaz, mint a Prevenar? Gondolkodom, hogy be kéne adatni Lalinak. Kullancs ellenin gondolkodtam még, de végül is nem lakunk olyan helyen, ahol kullancsveszély fenyegetné.

Bibi, akartam írni, hogy szerintem is hasonlít rád Barni! :wink:

Karmen örülök, hogy Orsi jobban van. Kíváncsi vagyok, mutat-e valamit a tenyésztése.

Kép
szilcsi

Szilcsi! Védőnődnek nem akarsz vmi más állást ajánlani? :twisted: Plakátragasztás??
Lali másfél hónaposan több mint 5 kiló, nem? Eddig ok, hízott 300 grammokat is, de most ez a 120 teljesen jó. Számolja már ki a kedves védőnénike, hogy mennyit nyomna Lali mondjuk 1 évesen, ha továbbra is tartaná a 300 gr/ hét hízásokat. :roll:
Ha pórlást adsz, akkor kevesebb tejed fog termelődni!!
Jujj, ez a műtétes dolog nagyon rosszul hagzik. Örülök, hogy pozítvan tudod szemlélni, és remélem gyorsan rendbejössz!
Igen, Lottikát kifestette mama! :)

Zituska! Lindike 30 gramm tejcivel aludta át az éjszakákat 2-5 hós koráig (reggeli adagja 200 körül volt). :)
Botinak próbáltál már tejet adni?

Bibi! Nagyon édes -még mindig- a fiad! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő!
Ha találsz valami forrást, engem is érdekelne az ülés! :wink:
A Babyoutletbe jók az árak, de én nem megyek Pestre mostanában. :cry:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Lányok nincs valakninek matek tanár ismerőse??? 8)
A férjem főiskolára szeretne menni,és neki kellene!!
Az ára is érdekelne!!! :roll:

Enikő,mi Cybex gyerekülést vettűnk a Barninak,én nagyon szeretem,mi Brendon kuponnal 12000ft-ért vettünk,és nagyon jó masszív!!!!
babyoutletbe,nem postáznak!!!
Vagy pedig ,itt a Kölyök világban(szilléri sgt),láttam gyerkülést Baby Point a neve,17000ft volt,az is elég jó masszívnak tűnt!!!

Kép
bibi226

Szilcsi,annyira sajnálom a műtéted!!!!! :cry:

Ma délbe nem tudtam lefektetni a Barnit,vagyis nem aludt el(3/4 óráig próbálkoztam vele)és most szuper hisztis!!!!

Kép
bibi226

Zituska!

Nekem mindkét csajomnál a legvégsőkig 120 ml volt a maximum egy evésre. Volt egy hónap (5 hós volt), amikor mértem Rékának minden kajálását. Átlag 90-et evett 3 óránként, DE abban a hónapban 1 kg-t hízott!!! Fogalmam sincs, hogy lehet ez, de ez az bizonyítja, hogy nem a mennyiség számít.
Vendég

Szilcsi!

Nagyon sajnálom, hogy lesznek ezek a műtétek! Kitartás!!!!!
Flórának ez a dolog a fülével csak most derült ki, mikor elvittem múlt héten, mert gyakran dörzsölgette. Azt nem tudom, hogy miért ennyire érzékeny. Sajnos ez van, de oda kell figyelnem fürdetéskor és akkor nincs semmi gond. Vagy legalább is remélem. :roll:
Egyébként szerintem sincs semmi baj Lali súlyával. Flóra, oké hogy lány, de ő még 5 hónaposan nem érte el a 6 kilót, 2 óránként eszik, de hízni sehogy sem akar. Én is folyamatosan ezen parázok, de a doki szerint ő ilyen, és kész. Tömni meg nem tömhetem. :roll:

Betty
Kép
rbetty

Zituska,Zsuzsu!

Mi ez a tápszer-tej dilemma???Akartam már kérdezni Zituska,hogy Boti miért kap tápszert 2 évésen???Bár nekem ebben nulla tapasztalatom van,de szerintem amin (tej) több száz generáció felnőtt,az ma is mgfelel a gyereknek nem???Tesóm meg én tehéntejen nőttünk fel születéstől kezdve mert anyunak nem volt teje!Oké ne kapjon 1 éves koráig,allergia stb..."divatos dolgok" de utána sem lehet már????Persze lehet én gondolom rosszul!
20140113113746

Bibi, én a matekosoknál dolgozom az egyetemen. 8) Pontosan mire kellene tanár? Felvételire felkészíteni? Ha gondolod, megkérdezek egy-két kollégámat, vállal-e ilyet! :wink:

Betty, szerintem sincs baj Lali súlyával, de a védőnő mást mond. :roll: De nem fogok adni a véleményére és kész! Ha látom, hogy éhes a gyerek, úgyis adok neki enni, ha meg nem éhes, nem tudom beletömni a szájába a cicit, ha hízik, ha nem.

Anett, a rota ellenit megúsztátok mellékhatás nélkül?

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Mi beadatjuk a Pneumot,de majd 1 éves kor után csak,addig úgyse nagyon megyünk közösségbe,és akkor 2 szuri,1 éves kor előtt 3 darab!Ne mvolt semmi gáz a rotával!Ti beadatjátok végül is???
20140113113746

Anett, szerintem a rotát nem, a pneumot meg még megbeszéljük apával, de én szeretném. Mi is megvárjuk az egy éves kort valószínűleg, de majd kikérdezem a doktornéninket is.
Szerencsétek volt a rota ellenivel!
Hallottátok, hogy egy szegedi csárdában 26-an szalmonellásak lettek a torkos csütörtökön? Most nézem a híradót.

Kép
szilcsi

sZIASZTOK!

Na megjártam a gégészetet.jobb oldalon homloküreg és mindkét arcüreg gyulladt és hogy ne érezzem jól magam a bal oldalon még folyadék is van az arcüregben.Kaptam másik gyógyszert szerencsére nem szúrkáltak össze.biztos jót röhögtek rajtam mert enyhén zöld színem lehetett a műszerek láttán....majd jövök még...

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Nincs semmi bajom a tejjel, csak azért kap Boti még tápszert (3-ast), mert úgy gondoltam, hogy abban több vitamin, ásványianyag van, mint a tejben.
De pont ma beszéltük apával, hogy megpróbálkozunk a tejjel, hátha jobban esne neki.
Mindegy milyen tejet adok neki? És fel kell forralni? Nekünk 2,8-as tartós tejünk van itthon. :roll:

Zitacicu :)
Hú basszus, ez elég rosszul hangzik. :( Jobbulást! :)

Szilcsi :)
[quote="szilcsi"]s írta:szilcsizerintem sincs baj Lali súlyával, de a védőnő mást mond. :roll: De nem fogok adni a véleményére és kész! Ha látom, hogy éhes a gyerek, úgyis adok neki enni, ha meg nem éhes, nem tudom beletömni a szájába a cicit, ha hízik, ha nem.

Ez így van! :wink:

Enikő :)
Én is a Concord autósülésre esküszöm, most a Brendonban ez akciós:
http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=135623

Megyek, Botinak pancsi van! Ma először nincs segítségem fürdéshez, de szerencsére Nőci telihassal durmol éppen! Remélem nem kiabáltam el! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Ja! Tényleg csak azért van a mérleg, hogy parázzon az ember!
Amint meggyógyul Noémi, el is dobom messzire! Mert tök jókat eszik, látszik rajta, hogí jóllakott, és nem úgy néz ki, mint aki éhezik! :lol:
Köszi a megnyugtató hsz-eket! :)

Kép
Kép
zituska28

Anett!

Tejkérdésben egyetértek.

Zituska!

Szvsz a házitej a legjobb. A tartósat nekem nem ajánlották (az az, ami már szinte nem is tejből van) Annál egy fokkal jobb a zacsis.
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi: Nagyon különbözőek a babák, szerintem is tök normális a gyarapodása Lalinak! Ha ilyen "jó fej" a védőnőd, tényleg jobban teszed, ha elengeded a füled mellet, amit mond, meghallgatod, azt mondod, megfogadtad a tanácsát, hogy megnyugodjon ő is és nem piszkáljon! :D :D :D Műtéthez sok erőt!!!!

Bibi: Én matektanár vagyok! Pontosan mi kellene a férjednek?

Farsangos képek szupik! :lol: Már alig várom, hogy nekünk is gyártani kelljen a jelmezeket! :)

Üdv:

eszter

KépKépKépKép
hefe

Szilcsi!
Regi januárban kapta meg a Pneumos oltást, a gégész dokinéni kifejezett kérésére, mert elég gyenge az immunrendszere! Nagyon sokat volt beteg az elmúlt másfél év alatt!!! :( Remélem, javul a helyzet!
Én már annak is örülök, ha egy hónapban nem kap antibiót!

Zituska!
Azt mondják minél zsírosabb, annál jobb a tej! Szerintem forrald fel először, aztán szépen lassan elhagyod majd! Boti már nagyfiú, igazad van abban, hogy váltassz a tápiról!

Kép
kajla

Sziasztok!!

Zituska!
Nekünk a dokink a zacskós tejet mondta, mert az "friss" tej és a 2,8%-at. A tartós tejet nem ( sok benne a tartósító), a házitejet sem, mert túl zsíros. FORRALNI!!!!!!!!!! nekem majdnem kifut, annyira felforralom.
Ábel polivitaplex junior vitamint kap a téli időszakban vitaminpótlásra.

Kármen!
Nekünk küldik postán a metro ujságot és abban volt a kuponfüzet!

Képzeljétek! Férjecském reggel iszonyatosan felháborodott, h nem volt mosópor. Beirt a panaszkönyvbe, odairta a telcsiszámát is. Ma du hívták, h van mosópor, menjen, várják!! :D :D :D :D

Zitacicu!
Együttérzésem! "tudom mit érzel... :wink: 6 hónapon át küzdöttem ezzel a betegséggel. Nálam az infralámpázás hozta meg a gyógyulást. Számtalanszor szúrták, de nem javult.
GYÓGYULÁST!!! Képeket kérünk a gyerkőcökről!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Hefe,Szilcsi, :D köszönöm a gyors válaszotokat,Peti gépészmérnök szeretne lenni, és ott ugye ezerrel kell a matek.............
Nyártól kellene,majd korrepetálni,ezért érdeklődtem,meg az ár miatt is!!! :wink:

Kép
bibi226

Zsuzsu,ügyi volt a férjed!!!

Zituska,mi 1,5% tejet adunk a Barninak,de simán nem issza meg,csak nyuszis kakóval,meg csokisziruppal!!! :lol: :lol:

Kép
bibi226

Bea,nagyon el vagy tűnve!!!!!
Remélem nincs semmi gond!!!!

klzsuzsi,te hol vagy???

Kép
bibi226

zsuzsu!

nekem nem szúrták még remélem nem is kell de mostani gyógyszerre a van írva hogy se lámpázni nem szabad meg szolizni sem(na nem mintha járnék)mert úgy fog kinézni a bőröm mintha odasültem volna a tengerparton.... :roll: Ja és nem mellesleg 5000 ft volt.

Szilcsi
Naná hogy körömlakkal de még majdnem pontosan is.Van egy kis tatyóm abból szedte ki amíg én anyuval beszéltem telefonon.nem volt több szerintem 3 percnél.és hihetetlen érzékkel csak a rózsaszín körömlakkra bukott :lol: :lol: Elég sok körmöt csináltam itthon mostanában és ő volt az ellenőr.Amikor kész lett rögtön nézte és szólt is hogy "anya nem így jó" :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Zituska: Én nem forralom Grétinek a tejet, nekem azt mondta a védőnő hogy csak a házi tejet kell forralni, a bolti zacsisat nem kell, azt kezelték épp eleget.

Bibi: Én is matek tanár vagyok, de az állapotomra tekintettel most nem vállalok oktatást, viszont van egy vagon matek tanár ismerősöm is :lol: :lol: :lol

Melinda: Tesós alvós kép csúúúúcs :)

Hercegnőkirálykisaszsonyok és menyasszonyok gyönyörűek!

Minden gyerkőc tündéri.

Minden betegség azonnal mondjon le!!!

Mi jól vagyunk, egyre inkább terhes vagyok, nagyon lent van a pocakom, nyomja mindenem a baba, néha úgy befeszül...de nem tudom eldönteni hogy ez keményedés vagy sem. Múlt héten voltam dokinál akkor teljesen zárt volt a méhszájam. De tudok aggódni ezen hogy most milyen állapotban van....
Még 4 hétig bírja már ki odabent!!!!!! Bár amilyen nyafogásokat Gréti levág mostanában, elhiszem hogy menekülne a kis pasim. :lol:
Állni nem esik jól, sétálni nem sokáig birok, ülni sem a legkényelmesebb....Gréti soha nem volt ennyire lent.

De amúgy jól vagyunk :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Köszi az autósüléses infókat. Én olyat szeretnék, aminek van saját öve és azzal az övvel kell bekötni a gyereket. De 25 ezerért én nem veszek ülést az is biztos :D max ha kettőt adnak annyiért :lol:
na majd szétnézek, Corába voltunk ma kint 19ezerért van, ugyanez a netről 14ezer, valszeg ez lesz...de majd még szétnézek... :roll:

Zalán fogzik semmit se aludtam éjjel (már többedik éjjel :shock: ) nappal is sokat sírt, gyakice egész nap ölbebaba. Kész vagyok! Minnyá leborulok a székről.

Hétvégén mamázunk már összepakoltam....

Zitacicu: Jobbulást de naon gyorsan. Ez már nagyon gáz, hogy ilyen régóta tart a betegség :( Én majd meghaltam amikor tavaly arcüreggyulám volt, és terhes voltam nem vehettem be akármilyen gyógyszert :( A mostani nem volt vészes épp csak nyomást éreztem+láz. Gyorsan elkezdtem lámpázni+antibigyó, elcsíptem az elejét így nem éreztem azt az iszonyatos fájdalmat amit tavaly...
valamit kéne kezdeni magammal, immunerősítés címszóval. minden szart benyelek a kölköktől, amióta itthon vagyok velük sokkal többet vokk beteg mint eddig valaha.... :shock:

Zituska: A tartós tejnek rettenetes íze van :x Mintha nem is tejből lenne, nemtom hogy tudjátok azt meginni :lol: Gyereknek sose adnék. Gondolj bele mi lehet benne ha hónapog eláll hűtés nélkül :shock: :o Én 2,8 -as dobozosat vagy ha van akkor házitejet adok nekik...(zalánnak tápit :wink: ) Mi nagyfogyasztók vagyunk. Nálunk napi 2 liter simán lefolyik a garaton :lol:

Bea: Örülök, h adtál életjelet magatokról! Hát a vége az már csak ilyen, itt fáj ott fáj, nyom szúr, döf ááááááááááááá Együttérzésem 8) Mi van Grétire rátört a hiszti szak? :lol: Jól nyomja :lol: ?

Szilcsi. Gondolok rád a jövő héten! Ha teljesen gyógyultak leszünk meglátogatunk tökivel. Jó?

Zuszus. Jófeja férjed :)

megyek szunyálni, szép hétvégét mindenkinek

ceniko
Szeged

Szilcsi: Jajj tényleg, a műtéteid...nagyon sajnálom :( És együttérzésem, még olvasni is rossz volt. Brrrrr.

Enikő: Hát, próbálgatja a szárnyait, kihasználva hogy nem vagyok a helyzet magaslatán, sokszor vannak ok nélküli sírások, amiket nem tudok mire vélni. És olyankor nem mond semmit. Kérdezem miért sírsz? Azt szokta mondani: Én se tudom....
Meg sokat vagyok csak én vele, Gergő jó ha este 8-ra hazaér, akkor én már hulla vagyok és türelmetlen.
Földhözverős hisztik nincsenek, meg igazából nem hisztizik, csak dacol. Legtöbbször meg tudjuk értelmesen beszélni a dolgokat, de baromi sok türelem kell hozzá. A napi háromszázadik miért???-nél már néha kiborulok....
És olyanokat kérdez, még jó hogy van google....rá kell jönnöm hogy öregszem és felejtek. Tegnap azon pörgött hogy mit eszik a darázs.... És ha azt merem mondani valamire, hogy nem tudom, akkor kiakad, és közli hogy: De tudoooooooooooooooooooooooooood!!!!!!!!
Áh, na mindegy, csak a történelem ne érdekelje, mer ahhoz nagyon hülye vagyok :D

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Jájáj, ez ismerős :) A tegnapi elgondolkodtató kérdések: (Csoda hogy bennem még nem merült fel :lol: )
- Anya, miért van farka a kutyának? .
.. valami egyensúly... érzékelés magas szintű válaszom után:
- És nekem miért nincs?
(- ÁÁááááá, most akkor miért is?)
- És miért sötét a kutya?
Na ez már passz... azon túl, hogy ilyennek született :lol:
Vendég

Jaja!
Felköthetjük azt a bizonyost.. :lol: :lol: :lol:
Hanna is hasonló egyszerű és tömör kérdéseket tesz fel..
Pl.A mondokákra,énekekre miért nem változott meg mégsem az időjárás,és ha nem akkor végülis mitől függ,hogy milyen idő van éppen.
Azt hiszem jobban bele kell ásnom magam földrajzba,meteorológiába és egyéb tudományokba..

Bea!
Azta!Még a hideg is kiráz ha rágondolok milyen kevés időnk van hátra!! :lol: :lol:
Ennek már a fele sem tréfa!Itt gyerek lesz! :lol: :lol: :lol:

Edit

szilde
Szeged

Hanna múltkor azt kérdezte meg,hogy mi az a mágneses tér?
Mikrobi jótékony hatása.. :wink:
E.

szilde
Szeged

Ja meg,hogy tényleg van-e víz a fejünkben,és az mire jó...?????
(Mézga G.-ból)
Tényleg mre is??? :roll: :roll: :roll:

Írjatok még ilyeneket!Olyan mókás!
Meg aki tud segítsen már mit kellene ezekre válaszolni pontosan... :oops:

szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X