Sziasztok!
Köszi az autósüléses infókat. Én olyat szeretnék, aminek van saját öve és azzal az övvel kell bekötni a gyereket. De 25 ezerért én nem veszek ülést az is biztos

max ha kettőt adnak annyiért
na majd szétnézek, Corába voltunk ma kint 19ezerért van, ugyanez a netről 14ezer, valszeg ez lesz...de majd még szétnézek...
Zalán fogzik semmit se aludtam éjjel (már többedik éjjel

) nappal is sokat sírt, gyakice egész nap ölbebaba. Kész vagyok! Minnyá leborulok a székről.
Hétvégén mamázunk már összepakoltam....
Zitacicu: Jobbulást de naon gyorsan. Ez már nagyon gáz, hogy ilyen régóta tart a betegség

Én majd meghaltam amikor tavaly arcüreggyulám volt, és terhes voltam nem vehettem be akármilyen gyógyszert

A mostani nem volt vészes épp csak nyomást éreztem+láz. Gyorsan elkezdtem lámpázni+antibigyó, elcsíptem az elejét így nem éreztem azt az iszonyatos fájdalmat amit tavaly...
valamit kéne kezdeni magammal, immunerősítés címszóval. minden szart benyelek a kölköktől, amióta itthon vagyok velük sokkal többet vokk beteg mint eddig valaha....
Zituska: A tartós tejnek rettenetes íze van

Mintha nem is tejből lenne, nemtom hogy tudjátok azt meginni

Gyereknek sose adnék. Gondolj bele mi lehet benne ha hónapog eláll hűtés nélkül

Én 2,8 -as dobozosat vagy ha van akkor házitejet adok nekik...(zalánnak tápit

) Mi nagyfogyasztók vagyunk. Nálunk napi 2 liter simán lefolyik a garaton
Bea: Örülök, h adtál életjelet magatokról! Hát a vége az már csak ilyen, itt fáj ott fáj, nyom szúr, döf ááááááááááááá Együttérzésem

Mi van Grétire rátört a hiszti szak?

Jól nyomja

?
Szilcsi. Gondolok rád a jövő héten! Ha teljesen gyógyultak leszünk meglátogatunk tökivel. Jó?
Zuszus. Jófeja férjed
megyek szunyálni, szép hétvégét mindenkinek