Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Marianna!

Örülök hogy veletek is minden rendben van. Magdika nagyon jó választás, remélem nektek is bejönn. Az jó hogy csak 5-6 kg-ot híztál eddig. Én a terheségem alatt 20 kg híztam de abból már 14 lement. Inkábba sok volt a víz bennem, emaitt én a végén híztam többet, de az úgy is lemegy ha megszületik a kis poronty. nekem nagyon nagy hasam volt mert a külső falon tapadt meg, és a placentám is majdnem kétszer olyan nagy volt mint az átlagos. szóval hidd el hamar leadod majd azt a pár kilót.

Sulyokkal teljes mértékben meg voltam elégedve, csak amíg bent volt a fődoki helyetes addig nem dönthetet egyedül, pedig ő már
4 óra vajudás után megcsinálta volna császárt mert ő már akkor gyanította hogy valami gond lehet. A fődoki helyetes azt hiszem Dr Kálmán ........ .

Hát igen mostantól már nehezebben és lassabban fogsz tenni venni, de ehhez is hozzá lehet szokni. De innentől már mindent érzel amit a pocidban művel, és ez kárpótól mindenért. :D :D

A korházba a csecsemősök ajtajára ki van írva mi mindent kell bevinni, neked és a babókád számára is! De kérdezd a Magdikát ő is tud segíteni. Ha akarod leírom ha nem találod meg a kiírást.

Mi mózeskosárba vittük haza két dolog miatt. A hordozóban annyira összecsuklik még szerintem, a másik hogy hideg volt, és ebben védetebb volt. Meg a mózesben egyenesen van a háta neki is jobb. Csak ha a mózes mellett döntöttök akkor lehet kapni hozzá a biztonsági övhöz való kapcsolót. Így biztonságban van a kocsiban is, ha nagyobba kocsi te is beférsz mellé.

A burókrepesztés nem fájt kicsit olyan mintha bepisilnél. Nekem inkább a vizsgálat fájt amikor a méhszájat tágítgatja a doki az ujjaival.

Remélem mindenre tudtam válaszolni. Most megyek mert nemsokára etetés.

Üdv.:Anna, Levi baba
Kép
 


Kedves Anna!

Nem semmi a 20 kg., de most napok alatt olyan tempóban érzem, hogy nő a hasam, és közben lassulok, hogy ha így megy, lehet én is felszedek ennyit. Nekem is már az első ultrahang óta azt mondják, hogy sok a magzatvízem, a placenta viszont a hátsó falon tapadt meg. A babára pedig szintén mondják, hogy nagy.
Az ajtót megnézzük, és leírom ha megyünk végre, hogy mik kellenek.
Köszi a segítséget, jó babázást!
Üdv
Marianna
 


Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok, én májusban fogok szülni. Első baba lesz, és a Sulyok dokinál szeretnék. Terhesgondozásra hozzá járok, a magánrendelésére.
Már megkértem a szülésre, de őszintén szólva, nem mertem rákérdezni az anyagiakra :oops:

Megkérdezhetem, hogy ti mennyit adtatok/adtok?
Persze nem kell ide beírni, itt az e-mail címem: mverzsebet@gmail.com

Ja, és mikor kell odaadni? Még szülés előtt, vagy közvetlen szülés után, esetleg mikor megyünk haza?

Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!

Erzsi
 
 

 
 

Szia Erzsi!

Üdvözöllek a csapatban! :lol:
Én április végén fogok nála szülni, mivel nem volt már hely a rendelőben, így a magánrendelésén voltam, első találkozáskor rákérdeztem az anyagiakra, és a privátodra megírom mire jutottam.

Marianna
 


Köszönöm!
 
 


Sziasztok!

Sulyok doktor után kutatva találtalak meg benneteket és nagyon sok hasznos infót tudtam meg tőletek! köszi szépen!
:D
Én jún. 2-re vagyok kiírva és szintén hozzá járok rendelésre, csak az Egészségházba. Mindig időpontot kérek és így alig max. fél órát kell várni.
Tegnap voltam a Bajcsyban (az ingyenes előadássorozat keretében) és a sokat emlegetett Magdi tartotta a tájékoztatót. Tényleg nagyon aranyos és kedves. Elmondta, hogy áprilisra már minden bizonnyal lesz epidurális érzéstelenítésre lehetőség a kórházban, de a szavaiból azt vettem ki, hogy ő is a természetes szülés híve. Elvileg én is, csak az első szülésem olyan fájdalmasra sikerült (hajnal 2-től délután kettőig voltam bent és hosszú órákon át vajúdtam...) , hogy most gondolkodóba estem...
Az anyagiakra én is nagyon kíváncsi lennék, de látom, inkább magánba írjátok meg: helga22@freemail.hu (előre is köszönöm)
..hát egyelőre ennyi, minden jót nektek!
Helga
(Boti kisfiam most 2,5 éves a pocilakó pedig 26 hetes)
 
 


Szia Helga!
Üdv a fórumon. :D
Nekem is mondta Sulyok dr., hogy lesz valószínű áprilisban már EDA, bár én nem számolok vele. Magdika szerintem határozott és aranyos. Kedden sikerült beszélni vele, és nálunk ő lesz a szülésznő. Az anyagiakról írok a privire, ha egy kicsit több időm lesz.
Boldog babavárást!
Marianna
 


Szia Marianna!
köszi szépen előre is!
Orrdugulásban szenved valaki a várandósság miatt????
Tegnap voltam a fül-orr -gégésznél és azt mondta, hogy júni 2-ig (addigra vagyok kiírva) nem is fogok kapni levegőt :(
hát mit mondjak, nem nyugtatott meg. Lehet erre valami kismama barát orrcseppet használni?? (Nasivint, Vibrocilt megtiltotta, Stérimar ne használ semmit). köszi, Helga
 
 


Sziasztok!Nagyon örülök hogy így rátok találtam!Én is Sulyok doktornál szeretnék szülni, de még nem hogy az anyagiakra nem kérdeztem rá még csak most fogom megkérni hogy válalja el a szülésem!Pedig már hozzá járok egy ideje az Egézségházba!nagyon örülnék neki ha privibe, nekem is megírnátok az anyagiakat! nitta@c2.hu előre is köszönöm :) minden jót kívánok nektek..
nitta2
Gyömrő
 
 


Sziasztok,
örülök hogy itt a piszkos anyagiakról is szó esik, én is Sulyok dokihoz járok és még nem kérdeztem tőle árat, július 5-re vagyok kiírva..írjátok meg nekem is légyszi!!!!!b15@freemail.hu
Nagyon köszönöm, Barbi

Ja és még egy kérdés, a szülésznők nagy általánosságban mennyiért vállalják a szülést?
Nekem Zsuzsika volt az első babámnál a szülésznőm, megint őt szeretném és nagyságrendi elképzelésem sincs, mostanában mennyi lehet a tarifa...
 
 


Sziasztok!

El küldeném nekem is valaki, hogy kb. mennyi a szülés a Sulyoknál?
dragusr@gmail.com

Előre is köszönöm
 
 


Sziasztok!
Én márc 22-én szültem meg első Babámat Sulyok dr-nál. Csak jót tudok róla írni, 31 évem alatt Ő az első doki akiben 100%-ig megbízok. Magánrendelésre járok, de amikor oda nem volt időpontom, mindig szívesen látott az Eg.házban, vagy a kórházban is. A piszkos anyagiakat én egész egyszerűen megbeszéltem Vele. Rákérdeztem és Ő sem kertelt, szerintem ez a legtisztább, nem érzed magad rosszul sem Te, sem Ő. Mindenkinek ezt javaslom.
Ha volna még kérdésetek a Dokiról, a szülésznőről, szülésről vagy kórházról, szívesen válaszolok, írhattok a ferentziszilvia@freemail.hu-ra is, mert itt ritkán "járok"!
Szép napokat Nektek és boldog babavárást (ez a legszebb dolog a világon:))!


Sziasztok!

Én is szeretnék hozzátok csatlakozni, mert a kerületben lakom és tetszik,hogy egy magánorvoshoz 3 helyre is járhatok,nem csak 1 nap rendel a kerületben, és még a kórház is közel van. :)
Viszont,ahogy látom, nektek már van pocaklakótok,viszont én PCO-s vagyok, kicsit nehezebben fog összejönni.
Nem tudjátok véletlenül,meddőséggel is foglalkozik? Vagy inkább csak akkor lenne érdemes átváltanom,ohgyha már ketten vagyok? ;)
 


Hali én 20. jun. szülök nála ill. most már lehet hogy 15. mert egy héttel idősebb a picur a méretei alapján! Jó doki bár az utóbbi időben néha mintha szétszórt lenne! Azért izgulok!

Kép
 
 


Sziasztok! Én is Sulyok dr-nál szülök június.22. szeretném megkérdezni tőletek babónak mit kell pakolni a kórházba?Előre is köszönöm...
nitta2
Gyömrő
 
 


Szia!

Én tavaly márciusban szültem Sulyok dokinál, akkor a babának csak pelenkát kellett bevinni (de az sem volt kötelező). Saját ruha csak a hazavitelkor kellett.

Üdv
Kati
 
 


Szia Nitta! A kórházban ki van írva mit kell bevinni a babának. Rucit csak a hazavitelhez kell vinni, ezenkívül kérnek még textil pelust, és eldobhatóst is. Olajos popsitörlőt, más most nem jut eszembe. Ha gondolod megkeresem a listát és elküldöm neked, ha nem találod meg a kórházban.
 
 


Sziasztok!Köszönöm szépen a válaszokat!Régs ha megtalálod a listát légyszi küldd el nekem. nitta@c2.hu erre küldheted.Előre is köszönöm!
nitta2
Gyömrő
 
 


Sziasztok!

Május 11-én szültem Sulyok doktornál. Csak azért írok (gyorsan amíg a babó még alszik), mert itt is meg szeretném említeni, hogy mennyire elégedett voltam vele! Nagyon örülök, hogy nála szültem, mindenkinek szívből ajánlom, én csak jót tudok róla mondani!
 
 


nitta2 írta:Sziasztok!Nagyon örülök hogy így rátok találtam!Én is Sulyok doktornál szeretnék szülni, de még nem hogy az anyagiakra nem kérdeztem rá még csak most fogom megkérni hogy válalja el a szülésem!Pedig már hozzá járok egy ideje az Egézségházba!nagyon örülnék neki ha privibe, nekem is megírnátok az anyagiakat! nitta@c2.hu előre is köszönöm :) minden jót kívánok nektek..


Szia Nitta! Nem is tudtam, hogy Sulyok doki rendel az egészségházban is. Melyikben? Én a XVII. ker.-ben lakom, nekem a Ferihegyi út jöhet szóba. Megírnád? Köszi!


nitta2 írta:Sziasztok! Én is Sulyok dr-nál szülök június.22. szeretném megkérdezni tőletek babónak mit kell pakolni a kórházba?Előre is köszönöm...


Nitta, bár én kb. 5 éve szültem, emlékeim szerint 2 dolog jött nagyon jól: a melltartó betét és a nagy-nagy nedvszívó képességű intim, vagy inkontinencia betét, a gyemekágyi folyás miatt. Meg persze a tisztálkodószerek. :)


réqs írta:Szia Nitta! A kórházban ki van írva mit kell bevinni a babának. Rucit csak a hazavitelhez kell vinni, ezenkívül kérnek még textil pelust, és eldobhatóst is. Olajos popsitörlőt, más most nem jut eszembe. Ha gondolod megkeresem a listát és elküldöm neked, ha nem találod meg a kórházban.


Szia Réqs! Olajos popsitörlő?? Évek óta nem láttam a boltokban. A babatörlő kendővel mi bajuk?


Örülök, hogy ennyi jót olvasni Sulyok dokiról, hogy ennyire meg vagytok vele elégedve. Személy szerint én is, csak az bizonytalanított el vele kapcsolatban, hogy sosem tudom elérni, ha gond van. Mostanában sokszor voltak fájdalmaim, meg egyéb problémák, amik miatt nagyon kellett volna és gyorsan a segítsége, de sokszor napokig "üldöztem", mire fogadott valahol. Momentán második hete nem tud foglalkozni velem, legutóbb, mikor a mobilján elértem, azt mondta, jövő hét elején már többet tud mondani, hogy mikor tud fogadni, akkor hívjam majd a mobilján... Akármennyire is kedves, szimpatikus, azért ez eléggé elbizonytalanít, pedig most ő a választott orvosom. :(


Szia Zita!Most vettem észre csak hogy írtál!Én Sulyok doktorhoz a X.ker.egészségházba járok ami a Kőbányai úton található,28vill.vonalán tudsz oda eljutni!A doki csütörtökön-ként rendel itt 10-16óráig!Sajna ha nincs időpontod sokat kell várni!Van olyan amikor 2héttel előtte tudnak időpontot adni de van olyan amikor nem!Ilyenkor marad a várakozás!
nitta2
Gyömrő
 
 


Én most csüt.megyek megint hozzá de időpontot nélkül sajna!Talán nem kell annyit várni ha 10re vagy előtte egy picivel megyünk!Mert 10-től adnak ki sorszámot!Remélem tudtam segíteni:)Te hanyadik hétben jársz?
nitta2
Gyömrő
 
 


Szia nitta2! Azt hiszem, maradok annál, hogy beszélek vele. Nem szívesen cserélném le, mert emberileg nagyon szimpatikus és ez nekem fontos. Már rég várandós voltam, mikor végre kiválasztottam őt, nem szeretnék váltani. De muszáj megbeszélnem vele valami rugalmasabb időbeosztást, lehetőségeket, hogy ellásson, mert nagyon nem jó ez, hogy ha gond van, beletelik (jelen esetben már) 3 hétbe is, hogy fogadjon...

Kép

Kép


sziasztok!nekem a barátnőm szülte immár a második babáját Sulyok dokinál,ő nagyon elégedett vele.a kisebbik lányka 2 hetes.ő azon dokik közé tartozik,akiknél nem ér véget a szülés és a boríték eltevésével a kismamával való kapcsolata.


Sziasztok! Én június negyedikén szültem a Sulyoknál. Hihetetlenül kedves, türelmes és hozzáértő volt. Mi maximálisan meg voltunk vele elégedve. Csak ajánlani tudom bárkinek.
 
 


Szia Réka!Gratulálok a babódhoz!Örülök,hogy ilyen jó volt a tapasztalatod a Sulyoknál!Nemsoká én köv.holnapra vagyok kiírva!Ha lesz majd egy kis időd leírhatnád a szülés milyen volt!?Mekorra lett babód,hány centi?Milyenek az első napok stb!?Addig is jó egészséget kívánok neked!Kellemes babázgatást!:)
nitta2
Gyömrő
 
 


Sziasztok!Június 23-án szültem Sulyok dr-nál!Csak úgy mint Réka én is csak jót mondhatok róla!Szerintem nagyszerű orvos!Válasszátok nyugodtan,szerintem nem fogtok benne csalódni!!:)
nitta2
Gyömrő
 
 


Sziasztok!
Sulyok doki kapcsán jutottam el erre az oldalra. Még nem találkoztam vele, a telefonja kikapcsolva...gondolom, műt, vagy elfoglalt.
Most barátnőm édesapja az orvosom de már nem vállal szülést - 60 éves is elmúlt - nem "futószalag" doki, ismer, mintha a lánya lennék.
Sulyok dokiról minden előzményt elolvastam itt a fórumon, s kicsit rettegek, mert mikor nagylányomat szültem, akkor sem volt elérhető a választott dokim...
Van szerintetek arra garancia, hogy ha már neki fizetek hónapról-hónapra, ott is lesz, amikor kell?
 
 


Kedves Nyufi!

Én tavaly márciusban szültem a Sulyok dokinál! Mindig megtalálható volt, rendkívül megbízható.
A sógornőm is hozzá jár (aki kilenc hónapos terhes) és Ő is meg van vele elégedve.

Annyit tudok róla, hogy mától két hétig szabin van, illetve amikor bennt van a kórházban és rendel, akkor a telefonja ki van kapcsolva.
Esetleg próbáld meg a Medikard rendelőn keresztül, ott van a magánrendelése.

Üdv
Kati
 
 


Köszönöm Kedves Kati!

Elértem, beszéltem vele, szeptember elején lesz.
A nyár a szabadságok miatt mindig zűrös, tudtam, mert nagylányommal is akkor kezdtem orvoshoz járogatni.
Most annyiban más a helyzet, hogy 40 évesen elég sok vizsgálatot nagyon időben kell elvégezni, így ebből még ő kimarad.
A fontos: ott legyen, ha kell, amikor jön a kis pocaklakó.

Tudsz privien infót az árairól?
szevka@freestart.hu

Nagyon köszönöm!
Nyufi
 
 


Köszönöm Kedves Kati!

Elértem, beszéltem vele, szeptember elején lesz.
A nyár a szabadságok miatt mindig zűrös, tudtam, mert nagylányommal is akkor kezdtem orvoshoz járogatni.
Most annyiban más a helyzet, hogy 40 évesen elég sok vizsgálatot nagyon időben kell elvégezni, így ebből még ő kimarad.
A fontos: ott legyen, ha kell, amikor jön a kis pocaklakó.

Tudsz priviben infót az árairól?
szevka@freestart.hu

Nagyon köszönöm!
Nyufi
 
 


Köszönöm Kedves Kati!

Elértem, beszéltem vele, szeptember elején lesz.
A nyár a szabadságok miatt mindig zűrös, tudtam, mert nagylányommal is akkor kezdtem orvoshoz járogatni.
Most annyiban más a helyzet, hogy 40 évesen elég sok vizsgálatot nagyon időben kell elvégezni, így ebből még ő kimarad.
A fontos: ott legyen, ha kell, amikor jön a kis pocaklakó.

Tudsz priviben infót az árairól?
szevka@freestart.hu

Nagyon köszönöm!
Nyufi
 
 


Ami fontos, az fontos. Lassan, de 3 feltette...én ártatlan vagyok...
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. :) Szeretném picit felfrissíteni ezt a témát és érdeklődni Tőletek, esetleg olyasvalakivel megismerkedni aki hasonló cipőben jár.
Nagyon új vagyok itt és babavárás terén is, hiszen az első babámat várom.
Keresztúron járok a Sulyok doktorhoz, aki eddig nagyon rendes, korrekt, szimpatikus és márciusban szeretnék majd a Bajcsyban szűlni. Elég tapasztalatlan vagyok még minden téren, ha esetleg van ötletetek, tanácsotok, tapasztalatotok, szívesen venném.
Előre is köszönöm. Szép estét mindenkinek!
Kriszti
 


Szia Chrystee,

harmadik babámat fogom szülni a Sulyok dr-nál 6-8 héten belül. Ha bármilyen kérdésed van szívesen segítek.
C.
 
 


Szia!

Fú, azt nagyon köszönöm!!!!!
Igazából semmit nem tudok még,6 hónapja járok hozzá, nagyon kedves, mindent elmagyaráz, még este 9-kor is vidám és odafigyel a buta kérdéseimre. :)
A szülésről és annak anyagi vonzatáról még nem beszéltem vele. Most a 25. héten járok. Ebben segítenél esetleg, hogy körülbelül mire számítsak? Doki, szülésznő..stb
És nem tudod érdemes elmenni ilyen előadásokra a bajcsiba? Szülésről,csecsemőgondozásról van szó, megmutatják a szülőszobákat.
Előre is nagyon köszönöm és Gratulálok a babáidhoz!!!!!
Kriszti
 


Szia,

a pénzekről inkább priviben írnék, ha nem baj. Meg tudnád adni a címedet? Köszi: C.
 
 


Szia!
A cím: krisztina.fussi@vipmail.hu

Előre is nagyon köszönöm!!!!
 


Sziasztok,
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra. Én is Sulyok dr. úrhoz járok rendelésre, de én sem mertem idáig megkérdezni, hogy mennyiért vállalná a szülést. Ha megtudnátok írni, hogy tőletek mennyit kért, akkor megköszönném, könnyebb lenne elé állnom.
Csak jót hallottam eddig róla. Remélem nálunk sem lesz semmi probléma.
Köszi,
BOPA, bolgi@vipmail.hu
 
 


Szerintem a Sulyok dr. senkinek nem fog összeget mondani, hiába is kérdezitek meg. Én mindháromszor megkérdeztem, most legutoljára annyit mondott, hogy : ismerjük egymást ezer éve, úgyis be fogok jönni a szülésére bármennyit is ad.
Soha, de soha nem kért még pénzt tőlem, persze kivétel a magánrendelés, ahol az árak fel is vannak tüntetve.
 
 


sziasztok!
én is úgy tudom,hogy a Sulyok nem mond összeget,de volt akinek fix összeget mondott,még én se kérdeztem rá,mert titeket kerestelek!infó után kutatva.kérlek írjatok minél többen nekem.köszi.monik1997@citromail.hu
 
 


Sziasztok!!

Én is Sulyok doktorról szeretnék többet megtudni azoktól akik ismerik.
Valaki esetleg jár hozzá magánrendelésre?És hol található a magánrendelője?Illeve milyen tarifákkal dolgozik? Nagy segítség lenne ha ezeket tudnám :) A doktor úrról én is csak jókat tudok mondani,én nem rég jöttem ki a kórházból,és nagyon lelkiismeretes és kedves volt végig velem.

kriszti89
Monor
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron