Szívesen
Spricell a tej??? nekem már csak akkor lövell be, ha elkezd szopni, de nem mindig rögtön.
Az jó, ha nem a szopit váltod ki a hozzátápival, hanem csak mellétáplálsz!
És ne aggódj, lesz tejcsi!!! Ha meg véletlenül nem, az más helyzet lesz, és még az is lehet, akkor elfogadja a tápszert. Most miért tenné, ha van fincsi anyatej???
1,5 év körül, meg már adható a tej is. Azt mondják, 1 éves kor után, de én várnék vele 1,5-2 éves korig.
Meddig tart a csak anya időszak? Első ilyen 7-8 hó körül van, majd 1,5 éves korban megint. És hát szoktatás kérdése, hogy meddig tart, Akinek sokat van másokkal is, azok hamarabb leszoknak róla, akiknek csak az anyával van a baba egész nap, az hosszabban eltart. Örüljetek neki, hogy ennyire ragaszkodik a pici, mégha nehéz is (tudom, írtam is, hogy Brigi is lefáraszt rendesen), mert olyan hamar megnőnek, és akkor már nem leszünk olyan érdekesek
Na a mi éjszakáink napok óta horrorak
Tünde
Klassz, hogy minden rendben!!!
Nem félsz megszúratni magad? Én nagyon félnék. Nem lenne elég a fizetős 4 markeres vizsgálat?
Nagyon édes lehet már Réka
A szófogadás meg még sokáig nem lesz az erősségük
Én is elnézem Brigit, és mindig az jut eszembe, hogy nemsokára ő is milyen hisztis kiscsaj lesz, akár a nővérei. Még most olyan ártatlan (kivéve, ha a járókába kell menni