Na, elért minket a láz és a nyűgösség. Hogy a fene enné meg!
38,2-ig ment fel, de aztán homeoval levittem neki, de egyfolytában cicizett 2 órán keresztül negyed óránként cicin lógott, meg csak ölben akart lenni aranyom, aminek az lett a következménye, hogy fél órája sikeresen kiadta az összes tejcit... úszott benne szabályosan.
Már reggel láttam, hogy gond lesz ma, mert morogva aludt, meg ilyen éneklő hangokat adott álmában, amikor fent volt, akkor meg egyfolytában ilyen bánatosan nézett, még mosolyogni sem volt ma kedve.

Annyira sajnálom, olyan kis elesett.
Viki pont ilyen szokott lenni, mikor beteg. Amikor lázas, akkor annyira védtelen, hogy miközben vizesruházom, egyfolytában sírni szoktam

, és legszívesebben átvenném tőle a betegséget.
Hát úgy látszik Lilivel sem lesz ez másképp, őt is elanyátlanítja egy lázas állapot.
Vikci!
Hát nem irigyellek! Nem korai még ez egy kicsit?

Elképzelhető, hogy nem fog ám neki még kijönni, lehet, hogy hónapokig is eltart majd.
Adjál neki homeós bogyót - Chamomilla C9 v. C12-15 potenciált, a c9-ből 3-4-5-ször naponta, a c15-ből 2-3-szor naponta, 1-2 golyócskát kell adni (kb. fél deci forralt vízben - vagy kimondott babavízben- kell feloldani és műanyag kanállal vagy szemcseppentővel beadni) Ha a Chamomilla nem hat, akkor Belladonna. De általában homeós gyógyszertárban a tünetek alapján meg is tudják mondani, hogy mi a legjobb.
Az oltáshoz majd megírom a homeóst, amit majd a háromhónapos után kell adni, aztán küldöm, de most nincs előttem és nem jut eszembe a neve.
Egyébként az oltások összetevői közül néhány: alumínium-hidroxid, antibiotikum (neomycin, gentamycin v. penicillin), adalékanyagot pl. tojásfehérje, konzerváló anyag: tiomerzál. Na ezektől lehet tartani...
Pandi! Örülök, hogy más is hasonló véleményen van, mint én
Boeske!
Hát igen, a kis korkülönbséggel tényleg nehéz lehet. Nálunk Viki és Lili között 5,5 év van, ez elég ideális szerintem. De Lili és a következő tesóka között biztos, hogy nem lesz ennyi. 2-3 év múlva szeretnék újra áldott állapotba kerülni

, remélem összejön a dolog. Ez már csak a sorson múlik, mi készen állunk rá
Vikinél én is féltem, hogy foggal majd harapni fog, de olyan kis ügyes volt, hogy talán 2-3szor fordult elő, hogy "megharapott", amúgy megszokta, hogy van valami a kis szájában, ami eddig nem volt és megoldotta a dolgot
Szili74, Szemokzsu, Bchris, hová tűntetek?
Mamackáról tudtok valamit????? Gyanús ez az eltűnés...
Lilike egészen megnyugodott most, hogy kiadta magából a tejciadagot, és végre mosolyog a játékainak a játszószőnyegen
Megyek, mert aztán lassan fürdetjük csöppömet!
Kata