Új privát üzeneted érkezett!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Dr. Banczik Zoltánnak, aki a Máv kórház orvosa. Babám születése az ő közreműködésével hatalmas élmény volt.
Kedves Kismama! Ajánlom Neked a Doktor Urat, ha megbízható, precíz orvost keresel, nyugodtan rábízhatod magad. Ha viszont kedvességre vágysz, azt tőle ne várd. De végülis azt megkapod a szeretteidtől, egy orvosnak nem az a dolga és feladata, hogy jópofizzon. Én sem "szerettem" bele azonnal, de most már imádom.

Üdv Mindenkinek, jó babázást: J
Vendég
 


Szia/sztok!

Banczik Doktor nagggyon jó arc! Szerencsére nőgyógyászati ügyletem nem volt még, "csak" szültem nála. Teljesen korrektül kezeli a veled való viszonyt, se távolságtartás, se nyunyimunyizás. Van egy telefonja, az a titkárnője, azon bármikor el lehet érni, persze normális keretek közt. Precíz dokinak, és nem csinál nagy faxnit a terhességből. Se soknak, se kevésnek nem tűnik, pont közép. Van egy stílusa, az kétségtelen, de ha érted a feldobott labdáit, nagyon jól ki lehet jönni vele. néha nagyon mellberúgó tud lenni. Önmagát adja, semmmi megjátszás-ha jó napja van, az is látszik, ha rossz, azt sem titkolja, dehát az ember nem azért jár hozzá, h a vállán sirdogáljon:-))))))))
Én is csak ajánlani tudom, ha vki bírja ezt a stílust.

Nagy gratula Rockijnak a bébihez!!!!
Üdv, Neon
 
 


Az utolsó másfél sorom hogyan kerül ide????

No!
 
 

 
 

Banczik doki szerintem tipikusan az az orvos, aki képes szélsőséges érzelmeket kiváltani az emberekből. Van akinek nagyon tuti, de van aki nem bírja. És nem szakmailag, sokkal inkább emberileg. Talán ha meg tudna újulni, akkor nagyobb sikere lenne, ő lehente a legmenőbb doki a Mávban. Ehhez azonban igenis kell, hogy egy kicsit ápolgassa a terhes kismamik lelkivilágát. Mert ebben a felbolydult hormonális állapotban egy kedves szó is jól eshet. Velem soha nem volt kedves, viszont amikor megszületett a babám és azt mondta, hogy anya lett, én akkor meg tudtam volna csókolni örörmömben. Abban a pillanatban nagyon jól esett, hogy ezt mondta. Igenis sok múlik a lelkizésen, ha tudna erre is energiát fordítnai, az sokat lendíteni a praxisán.
Vendég
 


Igaz! De szerintem ezt ő is tudja.

Így egyedi!
 
 


Egyedinek egyedi, az bizti. :) Neonhal, megkérdezhetem, hogy te mikor szültél nála?
Vendég
 


Tavaly júliusban.
 
 


Köszi Neonhal! Neked is gratula a babóhoz! :lol:
Vendég
 


Nekem 3 éve nála született volna a gyermekem.

Havonta jártunk a magánrendelésre, rendesen fizettük a tarifát.

A gyermek 7. hónapban született, 4 nappal Banczik Zoltán utolsó vizsgálata után. Panaszkodtunk görcsökre, de ezt a doktor úr gyümölcsfogyasztással hozta kapcsolatba.
(Talán már látható volt valamilyen problémára utaló jel, eseteleg be kellett volna fektetni a kismamát a kórházba pár napra.)

A korszülés oka lehetett, hogy az 5. hónapban elesett a kismama, amit nem vizsgáltak ki rendesen. Átküldtek minket a Klinikára ultrahangra. Itt javasolták, hogy végeztessünk el a szülészünkel egy tesztet, visszamentünk a MÁV kórházban ahol még nem is hallottak arról a vizsgálatról.

Banczik doktor amikor értesítettem, hogy elindult a szülés, közölte, hogy MÁV kórházban nincs koraszülött osztály, ezért menjünk az ügyeletes klinikára ahova ő nem jehet be. Ezt követően nem érdeklődött a baba állapotáról.
(Úgy tudom, hogy van/volt a MÁV kórházba koraszülött osztály.)

2,5 éven át folyamatosan fejlesztettük a gyermeket, így behozta a hátrányát, de ez rengeteg időnkbe + némi pénzbe került.

Közreműködő intézmények akiknek hálásak lehetünk:
1. sz. Női klinika -szülészet és -koraszülött osztály, -neurológia,
2. sz. Gyermekklinika -koraszülött osztály -sebészet,
Pető Intézet.

Ennyi a tapasztalatom a doktor úrról, a véleményalkotást mindenkinek meghagyom.
 


Nekem idén született volna nála babám, de időben orvost váltottam.

Az egy dolog, hogy van egyfajta stílusa, elég alkalmazkodó típus vagyok és nem is szeretem a megjátszós, álkedves orvosokat, úgyhogy eddig oké.
Sose tudta a nevemet, azt se, hogy jártam-e már nála, de oké.
Időpontra mentünk a magánrendelésre, rendesen fizettük a tarifát, de volt hogy órákat kellett várni és nem azért mert közben szülése volt, de oké (bár az én időm is drága, nem csak az orvosé).
Mikor először mentem hozzá, hogy úgy néz ki babám lesz, csak annyit mondott: Úristen...?! Nekem persze életem legboldogabb napja volt, de oké.
Sose mondott semmit az állapotomról, csak legfeljebb, ha rákérdeztem, de oké.
Míg az első harmad le nem telt, komolyan se vette a terhességem, de oké, addig végülis bármi történhet, bár én továbbra is roppant boldog voltam, és tudtam, hogy a babám szépen fejlődik.

Ami nem oké:
A nyaki redő mérést szemrevételezéssel készítette, bár a védőnőm utána felvilágosított, hogy ezt pontosan, mm-ben szokták megmérni és bekerül a baba-könyvbe.
Sose kaptam semmiféle leletet, ha kértem, kaptam az UH-ról fotót, amin azonban még a gyerkőc méretei sem voltak feltüntetve, ezekről szóban kaptam információt.
Vércukorterheléses vizsgálatnál a zsömle-tejes módszert is elfogadta, bár a legmegbízhatóbb a glükozós terhelés (mint később megtudtam és "bepótoltam").
AFP eredményemet (ami még a határértéken belül volt) egyértelműan rosszanak minősítette és az 1. sz. Női klinikára küldött, de ettől részletesebb, esetleg nyugtató, tanácsadó szavakat nem közölt.
Bár az 1. sz. Női kliniká-n genetikai UH-t végeznek, mégis elküldött egy másik rendelőbe is, egy másik genetikai UH-ra is, ahol természetesen fizettük az ottani tarifát is, mert a doktor úr szerint a közel egyidőben végzett klinkai vizsgálattal nem lehetett összevonni.
A SOTE-n én nem vállaltam az amniocentézist, helyette magzati szívultrahangon voltam, de ezek eredményére sem reagált.
És ami az utolsó csepp volt: vérkép eredményemmel nem foglalkozott, holott a vérvizsgálat alapján csak választott vért kaphatok a véremben jelenlévő antigének miatt, ha szülésnél esetleg szükség van rá (márpedig sajnos szükség volt).

A többit nem vártam meg, leletekkel a kezemben a harmadik harmadban felkerestem egy másik orvost, egy másik kórházat, ahol megnyugtató, alapos és jó kezekbe kerültem és egy egészséges, gyönyörű gyermekem született.
"Mellesleg" azon kevesek közé tartozom, akik annyi vért vesztenek szülés során, hogy vért kell kapjanak és mindezek tetejében még méhgyulladásban szenvednek. Én nagyon örülök, hogy végül mindezek közben a nap 24 órájában gondoskodó, biztos orvosi kezekben érezhettem magam.

A véleményalkotást én is mindenkinek meghagyom...
 


Én az utolsó pillanatban, 38 hetesen kerültem hozzá.
Nagyon lelkiismeretesnek találtam!
Nem együtt csináltuk végig a 9 hónapot, elvállalt az utolsó pillanatban pedig tudta hogy a babával lehetnek gondok!
Nem voltam egy egyszerű eset és ő minden óvintézkedést megtett annak érdekében hogy a kislányom biztonságban legyen ha megszületik és netán baj lenne.
A 6 hetes kontroll után másfél évig felé sem néztem és amikor visszamentem tudta hogy ki vagyok!
Annak ellenére hogy igazából csak úgy "beestem hozzá", a szülés után minden nap benézett hozzánk, amíg bent voltunk a kórházban!
Nekem mindig mindent elmagyaráz, soha semmit nem kellett "harapófogóval kihúznom belőle"!
Tényleg érdekes a stílusa de nekem személy szerint tetszik az hogy sokkal lazább mint azok az orvosok akikkel eddig dolgom volt...
Az biztos hogy én a második babámat is nála fogom szülni!
 


Akkor én is megosztanám a doktor úrról a tapasztalatomat, a véleméynalkotást én is meghagyom mindenkinek.

Az én kisfiam nyaki redőjére 5mm-t mért, amiről nem kaptam uh képet és engem is elküldött egy magán uh-ra (lehet, hogy jutalékot kap?!) a Juventus Medicinals-ba és ott azt mondták minden oké a babával, de az uh-s hölgy azt mondta, hogy konzultáljak az orvosommal, de ő csináltatna egy genetikai vizsgálatot. Felhívtam Banczikot mondtam mit mondott a hölgy erre Ő csak annyit kérdezett, hogy hány éves? Mondtam 23 erre mondta, hogy o hát akkor nem lehet baj... Ja mintha ez ezen múlna... Végül baráti tanácsra elmentünk egy megbecsült orvoshoz, aki felelőségteljesen beutalt genetikai vizsgálatra, ami végülis pontot rakott az ügyünk végére. Mondanom sem kell,hogy a 20.héten váltottunk orvost, és a mostani 100x különb ráadásul elismert szaktekintély és a tarifája sem közel annyi! Annyit mondott, mikor először voltunk nála, hogy annyit adjunk amennyit gondolunk, Banczik kerek perec kijelentette, hogy a terhesgondozás nála 7000 Ft!!, ami szerintem nagyon sok és a végén 75000 Ft-ot kér... Végülis idén okt- 1-jén megszületett a kisfiam, egészségesen a Kútvölgyiben! Ja és nekem sem mondott semmit a vérképemre soha és kiskönyvet is a 9. héten kaptam talán... amúgy minden vizsgálatot a védőnőnek kellett intéznie... Ja és sajna a szülés során egyébként én is rengeteg vért vesztettem így szükség volt nekem is 2 egység vérre!

Jó egészséget mindenkinek és hangsúlyoznám, hogy ez is csak egy vélemény a sok közül!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Sziasztok!

Kicsit bizonytalan vagyok, hogy fel merjem-e vetni ezt a kérdést, nem akarok senkit megbántani, sem vádaskodni.
Kétszer szültem nála. Stílusáról többen is írtak, nekem semmi bajom nem volt vele, a szülések is rendben zajlottak, tulajdonképpen nem sok szerep jutott neki, csak összevarrt a végén. Most várom a harmadik gyermekemet és most másik orvost keresek valójában egyetlen vizsgálat miatt. Mindkét terhességnél a 38. héten csinált egy olyan "rutinvizsgálatot", hogy gyakorlatilag könyökig belémnyúlt és szó szerint körbetapogatta a baba fejét (mondanom sem kell az elsőnél úgy éreztem belehalok). Azzal indokolta, hogy ezzel ellenőrzi, hogy a köldökzsinór nincs-e rossz helyen, ami a szülésnél gondot okoz. A vizsgálat utáni napon megkezdődtek a fájások és a következő napon menetrendszerűen szültem. Mivel a keddi rendelésre jártam mindkét gyermekem csütörtökön született. Lehet, hogy mindez a véletlen műve?
Mindenesetre kíváncsi lennék, hogy ezt a vizsgálatot mindenkivel megcsinálja és ez szerintetek teljesen elfogadható, csak nekem fájt. Vajon más orvosok is így csinálják (bár ez nem ebben a topicban fog kiderülni)?
 
 


Csak most vettem észre ezt a topicot, nem tudom, jár-e erre még valaki...

Kétszer szültem a Bancziknál, a modora néha engem is zavar, és ezek valóban érzékeny időszakok, de ezen úgysem fog változtatni.
Néha én is meglehetősen lazának tatottam a vizsgálatokat illetően. / az első gyereknél én nem is hallottam még nyaki redő mérésről, a másodiknál már igen, ő nem csinálta, de én rákérdeztem, és akkor megnézte, de az én koromra is azt mondta, hogy nem lehet baj. Hozzátenném, hogy ezek a kérdések nem igazán izgattak soha, mert a gyereket akármilyen betegen megtartanám, amennyiben lenne választásom.../
A szülés után hozzánk is minden nap bejött, és hihetetlenül kedves volt, alig lehetett ráismerni :) A nővérek is szeretik, állandóan ment a viccelődés. És ami nekem még nagyon fontos visszajelzés: a csecsemősök és a szülésznők közül, akikről tudok, a legtöbben őt választják/választották/választanák orvosuknak.

Érdekes kérdés ez a vércukor vizsgálat. Én rákérdeztem a másodiknál, hogy a zsömle-tejes változatot lehetne-e, mert az elsőnél nagyon utáltam a cukros lötyit. Ő kerek-perec kijelentette, hogy ragaszkodik a cukorhoz, mert az a megbízható.

Anya55 :) Az elsőnél nekem is csinálta ezt a vizsgálatot. Én is emiatt az egy dolog miatt gondolkodtam orvosváltáson. Ugyanis a meséje nagyon átlátszó volt, tudtam, hogy kamu az egész, egyszerűen kézzel tágít, a beleegyezésem nélkül. Az az egy vizsgálat tényleg eszméletlen fájdalmas volt. És közölte, hogy következő alkalommal ugyanerre számíthatok. Akkor elhatároztam, hogy nem hagyom, férjem a váróban várt, hogy ha ordítok, leszedi rólam :) De nem volt rá szükség, mondtam a dokinak, hogy nem engedem, hacsak nem a gyerek életéről van szó. Nagyon dühös volt, de békénhagyott. A második babánál szerdán voltam nála, mondta, hogy szépen alakulnak a dolgok, de ha egy hét múlva nincs változás, majd segít. Mondtam, hogy dehogy. Szerencsére aznap éjjel magától beindult a szülés, alig ért be a doki a végére :)
A tanulság: semmilyen vizsgálat nem fájhat, és igenis jogunk van ellenkezni, ha nincs megfelelő magyarázata, akkor nem kell hagynunk! Sok ismerősöm van, aki nála szült, van akinek csinálta ezt, van akinek nem. Nem tudom, mitől függ.
És a másik tanulság vele szemben: Valóban nem egy szájbarágós típus, de ha kérdeztem bármit is, mindig részletesen elmagyarázta. Nem lehetünk anyámasszonykatonái, a saját, és a gyerekünk élete a tét, és életünk legboldogabb pillanatai, ki kell állnunk magunkért, még ha néha megalázóan válaszol, akkor is.
Én maradok nála a harmadik babónál is :)

Ja, a Juventus Medicinalis: a félidős ún. genetikai ultrahangot célszerű szakemberrel végeztetni, akinek van szonográfus végzettsége. Szerintem Bancziknak, és a legtöbb szülésznek nincs. Az első terhességemnél még a Mávba Harsányi Lehelhez küldött, ahol nem kellett fizetni az UH-ért. A másodiknál mi is a JM-ba mentünk, vele van szerződése, ennyi. / a Harsányi elment a Mávból/. Lehet, hogy kap jutalékot, semmi közünk hozzá. A lényeg, hogy ami érdekünk, hogy szonográfus nézze meg a gyereket.

Minden jót mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Sziasztok!

Orvost keresek a Máv kórházban. Nem ő lesz az akit választok. Nem is értem, hogy Jucc33, miért maradsz mégis nála? Ez borzalmasan hangzik, hogy a férjed a váróban várt...

És hogy megalázóan beszél. Döbbenet. Annyi orvos van, aki szakmailag jó és még normális is. Egyszerűen nem értelek ne haragudj.

Szülés után kedves volt? Ne bántódj meg, de ezen mosolyogtam. Naná, gondolom várta a pénzt.

Vali
 


Vali :) Nem bántódom meg :) Nem azért volt kedves, mert várta a pénzt. / már megkapta :) / Minden alkalommal várja a pénzt, amikor a rendelésén vagyunk. Mégsem kedves mindenkivel, láthatod. És ha a pénzért megjátszaná a kedvességet, akkor nem lennének ilyen panaszok a modorára. Több betege is lenne, az is biztos. De ő ilyen. Miért maradok nála? Két közös szülésünk volt, nagyon jó élmény mindkettő. Ha nem így lenne, nem maradnék. Már összeszoktunk, jó ómen nekem a doki, nincs is miért váltanom. És szakmailag igenis nagyon jó, ha néha lazának is érzi az ember. / nekem sokkal rosszabb élmény volt az, amikor egy túlbuzgó doki miatt halálfélelmem volt hetekig, mert ő már mellrákot emlegetett, amikor az onkológus még kézzel sem érzett csomót. /
Tesóm is hozzá jár, fölkészítettem a modorára, így tudta, mire számítson, de őt is a szakmai tudása érdekli.

Hogy a férjem miért várt a váróban? Mert én nem szerettem, ha "belső" vizsgálatnál bent van. Nagyon rossz érzése volt tőle, akkor meg minek? Amúgy minden UH-n, és egyéb vizsgálaton velem volt, és természetesen senkienk nem volt ellene kifogása.

És mégegy szösszenet: Barátnőmnek volt szerencséje egy tenyérbemászóan kedves "sztárdokihoz", akinek köszönhetően a kisfia fél szemére vak lett. Valóban orvosi műhiba miatt, ezt elismerték. Ezután Banczikhoz ment, nála szülte a kislányát. És ő mondta vele kapcsolatban, hogy baromira nem érdekli, milyen az orvos modora, ha ő és a gyereke egészséges maradhat :)

Minden jót, jó orvosválasztást Neked!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Kedves Jucc!

Azért bízok benne, hogy létezik olyan orvos a fővárosban, aki nem aláz meg és mindamellett jó szakember is. Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Budapesten van választék nőgyógyikból. Nem akarok gyomorgörccsel terhesgondozásra járni. Máskülönben ki tudja megítélni ki a jó szakember, látod az előtted szólók között volt, akinek problémás volt a terhessége és csalódott benne. Egy problémamentes terhességet könnyű végigasszisztálni.
Ennek ellenére elfogadom, hogy kitartasz mellette, bár megértenem nem sikerült. Jó babázást!
 


Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...


A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.



Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Ha jár még erre valaki... Nem tudjátok, hogy a nagy MÁV-os átalakítások közepette mi lesz Banczik doktorral?! Marad, megy valahová máshová...?!

Aki tud valami infót róla, meséljen!

Köszi!

Kép

Kép
 


Nekem igen rossz tapasztalatom van Banczikkal kapcsolatban. Igenis fontos, hogy ne egy bunkó barom legyen az aki előtt szétteszed a lábad!
Ügyeletes orvosként volt vele "szerencsém" találkozni. Aki szült, tudja milyen a vajúdás aktív szakasza. Nem vagyok nyavajgós - mindkét szülésemet megúsztam EDA és egyéb csodaszerek nélkül, de mikor el kezdte tágítani kézzel a méhszájamat, na az nem semmi fájdalom! - és mikor fel mertem szisszenni akkor azt mondja: "nem kell a műbalhé, akkor is így hisztizett, amikor csinálta a gyereket?"... ennek már 7 éve, de az arcát sem szeretném újból látni, nem hogy orvosommá fogadni.
Aztán szerencsére bejött a dokim (dr. Herczegh) és ő már ember módjára bánt velem.
A második babámat pedig dr. Tidrenczelnél szültem. Ég és Föld.
 


Csatlakozom az előttem szólóhoz... nekem fogadott dokim volt, de a 37. héttől elkezdett kézzel tágítani, nagyon fájdalmasak voltak a vizsgálatok, azzal rázott le, hogy nem éri el a méhszájat, azért nyomkod. Majd a 39. héten vérezni kezdtem vizsgálat után, elbagatelizálta, hogy csak hajszálér repedt meg, rá két nappal császárral ki kellett venni a babámat ugyanis levált a méhlepény a nyomkodástól, mivel a méhszáj mellett volt. A 12. héttől a 34. hétig havonta nézett ultrahanggal is, akkor állítólag még rendben volt a méhlepény :evil: . Mindez fogadott dokinál elég durva :evil: .

Kép

Kép
 


Sziasztok

Én is a Bancziknál szültem mindkét fiamat :lol:

És én is a megelégedettek táborát gyarapítom.
Lehet hogy szerencsés vagyok vagy nem tudom de velem sosem volt bunkó.
Tök normálisan viselkedett mindig és sokat mosolygott.
Még az első fiam terhesgondozásánál nem is annyira (2003 dec született) de a másodiknál végig olyan kedves volt hogy mondtam is a férjemnek ezzel a dokival valami történt :D :D :D
Akármilyen hülyeség miatt hívhattam mobilon szinte bármikor .
voltak még anno olyan kérdéseim felé hogy meghalhok e szülés közben és azt mondta IGEN. akkor meglepődtem de rájöttem hogy igaza van..hiszen még mindig vannak halálozások.
mindig a szemembe az igazat én azt szeretem nem a köntörfalazást .

Ráadásul a második terhességem végén mikor jártam CTG-re a fiam totál bealudt és nem produkált normális görbéket 1 azaz 1 órán keresztül ott voltam a rendelőjében mert addig nem akart hazaengedni amíg nem lesznek rendesek a görbék..leküldött csokit enni kv-zni stb...Szóval szerintem azért lelkiismeretes. Még én ágálltam hogy minek meg jaj úgysincs semmi baj hadd menjek már haza de nem .(2007 januárban született a kicsi)

Én is úgy láttam a kórházban hogy mindenki kedveli őt..kivéve egy két kismamát..Érdekes élmény hogy fekszem a gyermekágyon jönnek a szokásos kérdések kismamák között te kinél szültél? Mikor megmondtam..Jaaaj annál a BUNKÓNÁL??? kérdeztem: ISMERED? nem de ennek és annak a valakije nála szült és stb stb..
(megsúgom mindkét szobatársam csaszis volt és egy öregedő nyilemnyálom dokinál szültek aki egyszer nem nézett rájuk csak a varratszedéskor) Az én " BUNKÓ" dokim minden nap bejött hozzám mindkét szülés után ...nem lett volna kötelessége.

Ha lenne harmadik babám csak nála szülnék . Soha senki másnál .

ja : tarifája majdnem minden dokinak van...én ebbe a vitába sosem megyek vele..úgy veszem hogy ez egy szolgáltatás amit meg kell fizetni. ez van.

De az engem is érdekelne hogy most mi van? vajon tud még szülést vállalni a MÁV-ban?
 


meghalhatok e szülés közben:):)
 


Szia Vikomama!

Örülök, hogy vannak mások is, akiknek szimpatikus Banczik doki! :)

Nemrég, kb. egy hónapja voltam nála utoljára, akkor azt mondta, hogy ő maradt, továbbra is vállal szüléseket. Most a Szabolcs utcában, ha majd átköltöznek, akkor a MÁV-ban. a MÁV rendelőjében is van, én ott is voltam nála.

Kép

Kép
 


Szia anyooooka:)

Naná hogy szimpi ..sőőőt odavagyok érte..de ezt már csak halkan mondom :) :)
egyébként tényleg néha annyira emberséges volt hogy komolyan legszivesebben a nyakába borultam volna.

második fiamnál nagyon beteg voltam szüléskor (kettős középfülgyulladás kötőhártyagyuszi gégegyuszi hangom se volt +nagyon erős nátha)
mindig bejött mondta is: a fenekét már meg sem kérdezem az úgy is jól van de mi van a többivel?? :) :) :) :)
babát is mindig megnézte szóval tök rendi volt

most is azon agyalok hogy már rég kéne mennem rákszűrésre de most egyelőre időm nincs rá de hogy hozzá megyek az tuti ..(mehetnék az sztk-ba is de itt a 14 kerületben akkora hülyék vannak hogy inkább nem)

annak örülök hogy maradhatott a MÁV-ban -és annak mégjobban örülök hogy én még ott is szültem..a Szabolcs nem tetszett..igaz csak látogatóban voltam ott 8)
 


ja és mondjam hogy nekem iwiw-en is fent van?
emlékezett rám :) de előtte még megkérdeztem hogy gáz e ha bejelölöm (mármint iwiwen kérdeztem meg) és simán visszajelölt:):)
tudom nem nagy kunszt de jól esik:)
 


Vikomama, és az Urad - ahogy ő mondja - tud erről az imádatról?! :wink:

Mi most szeretnénk a második babát, de pcos vagyok és nem egyszerű menet... És nagyon pozitívan állt ahhoz is hogy endodokihoz járok, ahhoz is hogy inszeminációm volt a Kaáliban, minden ehhez szükséges vizsgálatot megcsinált.

Amikor Dorka született, 38 hetesen kerültem hozzá mégis minden nap bejött szülés után.

Jujj, akkor az elég kemény szülés lehetett olyan állapotban! :shock: Szegény Te!!!

Iwiwen megtaláltam, de nem mertem bejelölni :oops:

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Én is nála szültem a kislányomat és örömmel olvasom, hogy azért vannak elégedett anyukák is, én is az vagyok. Most próbálkozunk a második babával és lenne 2 kérdésem:
Ha a MÁV rendelőjébe megy valaki, akkor is ugyanaz a tarifa?
És mit tudtok erről a költözésről? Én feltétlen a MÁV-ban szeretnék szülni, mert nagyon meg voltam elégedve mindennel.

Köszi,
Andi

Kép
 
 


anyooka: hát persze hogy tudja az uram is hogy odavagyok érte :D nem cikiiiii vagy mégis?? :oops:

anda: sajna nem tudom hogy rendel e egyáltalán a MÁV rendelőjében..szerintem már nem. CSak magánban..és ott biza kemény a tarifa...

Talán most már megnyitott a máv..legalábbis remélem...na nem mintha engem annyira izgatna mert én már nem hinném hogy szülök többet :roll:
 


anyooka. a PCO az az amikor sok apró cisztaszerű izé van a petefészekben ugye?
én anno Lombikos voltam.
három lombikprogramom volt és egy vetélésem...

aztán spontán fogant meg a fiam három év próbálkozás után..így mentem a Banczikhoz. Annyit tudtam csak hogy mindenképp a MÁV-ba szeretnék szülni..a bnőm szült a B-nál és mivel barátnőm megbízott benne így én is felkerestem...elmondtam neki a kórtörténetemet tök rendi volt bíztatott meg minden..

a második fiammal meg első próbálkozásra teherbeestem...
ilyen az élet :lol: :lol: :lol:
 


Anda, én októberben voltam nála a MÁV rendelőjében. De hogy most mi a helyzet?! Szerintem hívd fel, kérdezz rá nála!

Vikomama, dehogy ciki!!!!! :wink: :P
Igen, a pcos az amikor a petefészkek tele vannak cisztával, a sz@r inzulinszint miatt a hormonok is megzavarodnak.... És emiatt nem jön össze a baba.
Csajom igen nagy valószínűséggel a fogigátló abbahagyása utáni rebound-effektus miatt jött össze, spontán, de ag yogyi a pcos okát, az inzulinrezisztenciát rontja így azzal nem próbálkoznék újra :?
Te miért voltál lombikos, mi volt a baj?

Kép

Kép
 


Nekünk anno azt mondták hogy a férjemnek olyan csapnivalóan rosszak a katonái hogy kizárt hogy természetes úton teherbeessek tőle..és előtte tényleg kb másfél évig próbálkoztunk hiába..utána mentünk csak dokihoz.

De aztán a sors megoldotta :) Volt egy átjárhatóságim és utána lettem spontán terhes...(kezdhettük volna ezzel is rögtön az elején)

most hogy ír itt sok lány az új babáról úgy megkívántam én is :D :D
de nem lehet :( nem tudunk többet vállalni

különben is most megint kórházba készülök:( epekőműtétre...
kár hogy ezt a banczik nem tudja kivenni...jó lenne..mert benne megbízom...most kereshetek egy rendes sebészt ...tökre félek..
 


Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
 


Sziasztok!
Az elégedettek táborából... engem már kétszer vágott fel dr. Banczik és varrt össze: hibátlanul. A lányom császárral született, és egy évre rá volt egy méhenkivüli terhességem, amikor kivette az egyik petevezetőmet is. Az tényleg ne menjen hozzá, aki szereti, ha körbeudvarolja az orvosa... de aki szereti a dr. House sorozatot, annak ajánlom... :D
 
 


Jó régen jártam már erre... :oops:

Vikomama, hogy vagy? Epekőműtét sikerült?
Az átjárhatóságiról sokaktól hallottam, hogy utána könnyebb a teherbe esés! Sőt, októberben nekem is azt mondta banczik mikor a hsg-t csinálta, hogy kötelező apát magamra rántanom... :lol:

Gerdavi, engem még csak egyszer vágott fel, de készülünk a másodikra is... :wink: :P :lol:

Kép

Kép
 


Sziasztok!

Nekünk csak jó véleményünk van a Dr.Banczik-ról.
Már két kisfiunk szűletett az ő közremüködésével az utóbbi most egy hete pont :lol:

Én férfi szemmel csak jót tudok róla mondani és a párom sem panaszkodik rá és csak köszönettel tartozunk neki hogy mindig bármiben a segitségükre volt és lesz is még sokáig remélem :lol:

Mind a két szülésnél bent voltam én, és nagyon kedves volt ,mindennap bent volt a páromnál és szó nélkül mondta amit kell és KEDVESEN.

Ja meg azt hozzáteszem hogy az első kisfiunk életét is neki köszönhetjük mert egy x,y nevű magát Nőgyógyásznak nevező ember a páromat cisztával kezelte hol ott már 6-hetes terhes volt.

Igen van egy stilusa és egy egyenes ember amit gondol kimondja és rosszat sohasem mondana.

Ezúton is szeretnénk mégegyszer köszönetett mondani a Doktor úrnak!


Sziasztok!!

Én is az elégedettek táborához tartozom!!Nagyon meg voltam elégedve, egy élmény volt a szülés a Doktor úrral!! Mindenkinek csak ajánlani tudom öt! A következö babát is csak nálam fogom szülni! :)

Kép
 
 


Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy Banczik doktor vezet-e még le szülést a MÁV-ban? Az új, magán-Nyírő honlapján láttam, hogy ott is dolgozik. Én 2001-ben szültem nála, most tervezzük a tesót, de nem mindegy, hogy hol lenne a szülés.

Nagyon köszönöm!
 
 


Tudtommal ott van még.
Vendég
 


Mist, tuti a MÁV-ban is van még! :wink: Első kézből származik az info! :)

Kép

Kép
 


Köszönöm a válaszokat, nem szívesen mennék a Nyírőbe.

Anyoooka,

Neked milyenek az eddigi tapasztalataid? Az első babád is nála szülted?

Köszi,
Mist
 
 


Mist, igen, nála szültem a lányomat is - a betöltött 38. héten kerültem hozzá és elvállalt, nagyon készséges volt, szülés után minden nap benézett hozzám. Császárral szültem, tudtuk előre hogy az lesz, nagyon körültekintő volt, mindenre gondolt - lehettek volna gondok a babával is és velem is szülés közben/után - mindent alaposan körbejárt szülés előtt.

Az tény, hogy nem olyan a stílusa, mint az átlag dokiknak, de én nagyon-nagyon csípem :lol: veszi a poént, ha kérdezel, nagyon készségesen elmagyaráz mindent.

PCOS vagyok, ez a lányom után derült ki, nagyon tetszett az akkori hozzáállása a dolgokhoz, az endodokihoz, sőt a Kaálihoz is nagyon pozitívan állt. (végül természetesen fogant a kistesó :lol: :lol: )

Én csak dícsérni tudom őt!

Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan!

Kép

Kép
 


Én is nála szülnék megint, egyelőre a próbálkozási fázisban tartunk, de remélem, hamarosan elkezdhetjük vele a 9 hónapot.

A neten olvastam, hogy az egyik zuglói (Vezér úti) magánrendelőben is dolgozik, arról tudsz esetleg valamit? A Benczúr utcában van ultrahang? Én ott még csak rákszűrésen voltan, anno választhattam, hogy hová akarok járni, és akkor a magánrendelőjében nem volt ultrahang, ezért mindig a MÁV-ba mentünk. Én kifejezetten örültem annak, hogy minden hónapban megnéztük a babát. Ez most is így megy nála?

Köszi az infot!
 
 


Drukk hogy mihamarabb elkezdhess járni hozzá egy pocilakóval! :wink:

A zuglói rendelőről nem tudok semmit, én a benczúrba járok hozzá. Van már ultrahang is, igaz, nem a legszuperebb, de minden alkalommal azzal kezdjük, hogy megnézzük a babát, hogy minden OK-e. Én is nagyon szeretem ezt, jó 4 hetente látni hogy hogy fejlődik. Képet is ad mindig, hogy a nagylányom tudja nézegetni a tesót :lol:

Viszont most már nem kedden és szerdán hanem kedden és csütörtökön du. rendel a Benczúrban! És azt hiszem, csütörtök de. van a MÁV rendelőben.

Kép

Kép
 


Köszönöm a biztató híreket, és is szerettem "kukucskálni". Valahogy megnyugtató látni, ahogy mocorog odabenn. Ez főleg addig fontos, amíg nem érezni a mozgást.

Most éppen nagy reménykedésben vagyok (ma kellene megjönnie - kopp-kopp). Ha minden a várakozások szerint alakul, lehet, hogy kérdezek még, ha nem gond.
 
 


jujj, ez nagyon izgi!!! :lol: Mikor tesztelsz?! én tuti nem bínrám sokáig, kismanóval most a 12. dpo-n lőttem egyet ami halvány zebrás lett...

Kérdezz csak bátran! És mindenképpen írd meg hogy mi a helyzet! :wink:

Kép

Kép
 


Pénteken teszteltem... :D :D :D (a 10. napon is, de az még negatív lett, így nem mertem reménykedni)

Őszintén szólva én sem számítottam rá, hogy elsőre sikerül, de nagyon örülök. :lol:

Úgy gondoltam, orvoshoz majd a 8-10. héten megyek, ahogy láttam, Banczik doktor se nagyon támogatja a túl korai dolgokat (kiskönyvet is csak a 12. héten adott).

Az árakról tudnál mondani valamit (akár priviben), az én szülésem olyan régen volt, hogy friss információm nincs.

Te szeptember végén szülsz?
 
 


Gratula!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Írtam pü-t!

Kép

Kép
 


sziasztooook!!!

anyoooka! Köszike de totál elfelejtettem hogy ide is írkáltam anno :P igen igen epekőműtét megvolt még február végén..hát elég gáz volt de rendes sebészt fogtam ki az Uzsokiban úgyhogy egy szavam nem lehet!

Tesóbaba jól van???? :)

mi újság Banczikkal?
tervezek egy rákszűrést nála :D
egyébként valaki fent nagyon jól megfogalmazta: tiszta Dr House. És ha még borostával is látnátok :D :D nekem egyszer volt szerencsém.
Puszi csajok írjatok!
 


Sziasztok!
Új vagyok még. 41 évesen, 13 évi próbálkozás után estem újra teherbe. :))) Nagyon fontos számomra, hogy profi szülészhez kerüljek. Első gyermekem világrajötte sem volt egyszerű, kicsit félek. Dr. Barczikot ajánlották, akiről jót és rosszat is olvastam már.
Ha tudna valaki segíteni a döntésben, róla ill. más máv beli orvosról is szívesen venném az infókat. Többek között az anyagi részéről is. Vizit, szülés?
Köszi Beus
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: