Na akkor bővebben...
Hurrá, gondolom a felső sorozatnál feltűnt, hogy a számok összevissza vannak...nyilván a sorrend 9,12,18.
Almi!
Fagyi!
Szakmarinekati!
Kiscsaj nekem is jöhet, szurkolok neked is! Meló miatt irigy, irigy!!! Én tökre lefáradok a nap végére...végülis kb 2. gyerekes anyuka vagyok napi 10 órában. Még 1-1-et van fent a gyerek reggel és este, amikor még/már nem vagyok ott, és általában átalussza az éjszakát, szal majdnem. Szerintem az a fájdalom nem a gyerek volt...ahhoz még kicsi, nem?
Klarissza!
Te jó ég! Nekem szerintem összesen nincs ennyi vérem, amit tőled levettek. Én nagyon-nagyon parázok a vérvételtől, de itt már 2x átestem rajta, és mondhatni kezdek edződni. De itt szerencsére csak 1-el vesznek mindig, az is tök kicsi, és nem is fáj...érzem, hogy a tű azért benne van, és az elég kellemetlen, de ennyi. És megúsztam eddig rosszullét és ájulás nélkül, pedig nálam durvább tűfóbiája nem hiszem, hogy van vknek. Otthon 1x voltam sima vércsoport meghatározáson, és annyira rossz volt, utána órákig tökre fájt az egész karom, úgy éreztem, mintha egy litert leszívtak volna...úh nem értem itt miben más a teschnika, de szerintem az is csak 1cső volt otthon. Ja, és itt aids szűrés benne van az alap első vértesztben, amiben még vércsoportot néznek, rubeolát, hepatitist, meg még nemtom mit, +én kértem még a toxoplazmózist...és ezt mind 1csőből. Az eredményt konkrétan még nem tudom, mert ugye elkeverték legutóbb a papírom, de legközelebb, asszem 20-án azt is megtudom, hogy mi van a többivel. De tuti negatív, mert telefonon lekérték, és csak a vércsoportomat írta rá a midwife a papírra, meg hogy alacsony kicsit a vasam, ez azt jelenti h a többi rendben van. Na jó hosszú lett ez a véres téma.
Vera!
Még mindig irigykedem a fogyásod miatt. Én utálom a testem most.

És én is csak 6-án megyek 4d-re, jövő pénteken.
hányás: Én nem tudom mi történt, de csüt. délután én is vuk-oztam egy nagyot. (egészen eddig egyszer sem, az elején sem, igaz 1 hónapig kutya rosszul voltam, de megúsztam) Nem voltam rosszul egyáltalán, csak éreztem, hogy nagyon tele vagyok, és kellemetlen volt, sehogy se volt jó. Aztán egyszercsak leültem fokhagymát vagdosni, és egy pillanat alatt jött a hányhatnék, rohantam, és ki is jött. Délután megettem fél zacskó aszalt almát, csak az jött ki...lehet kicsit sok volt, és nem ízlett Beenie-nek. Lehet, hogy meg tudtam volna úszni a dolgot, de jobb volt így, mert nem fért már a hasamba semmi, szomjas is voltam nagyon, de így innivaló sem...úh jobb, hogy kijött.

Ja egyébként mostanában nekem is volt párszor vm halovány, rövidke hányinger...fura.
Pipal!
Átérzem a hulla efektust. Én 2x álmodtam már, h kiscsaj, és 1x, h fiú...na most legyek okos.
Ancsa!
Megmozdult már a baby? Én 4kg-nál tartok.

51-el kezdtem, és ma reggel 55-öt mutatott a mérleg! És úúúútálom! Alig várom már, hogy kijöjjön a baby, elteljen pár hónap, és visszanyerjem a formámat! És állítólag a végén jön majd csak a nagyja. Akkor én még 10-et fogok hízni, vagy mi??? Bele sem merek gondolni.

Tudom, hogy nem kéne ezen hisztiznem, mert ez az egész nem erről szól...de én nem tudok megbarátkozni ezzel. Fogyni szeretnék a combomról, fenekemről (mert nekem oda jön fel) és nem tudom hogyan.
Sonny!
Örülök, hogy jól van a baby! De kár, hogy nem mutatta meg magát...én is ettől félek, hogy nem fogom megtudni pénteken, mert én már annyira kiváncsi vagyok, hogy nem bírom tovább. Ha így lenne meg fogom kérni a nőt, hogy csináljunk vmt, bírjuk rá, hogy megforuljon, vagy had járkálhassak, ehessek kicsit, hogy pozíciót váltson. Ha minden kötél szakad, és sehogy sem sikerül, akkor elmegyek mégegyszer kedden, mielőtt repülök vissza...elvégre még 2 otthoni 4D is csak fele annyiba kerül, mint itt 1.

11-én szerdán lesz itt a genetikai uh-m, úh még akkor is van rá egy esély, de én addigra már tudni AKAROM!
Hangolka!
Te jó ééég!!! 6 üveg??? Ezt nem hiszem el! Én belehalnék! Egyébként szerintem attól egyáltalán nem függ a baba neme, hogy hol fekszik. Nekem bal oldalon van a baby, és teljesen lent. Ezért mondták már nekem, hogy kiscsaj, mert lent van a hasam...de én ebben nem hiszek. Persze, hogy remélem, hogy az, de nem attól lesz lány, mert lent van.

Neked is szorítok, hogy puncis legyen!
Lovani!
Ez durva, hogy más teszteket csinálnak a két városban. Az ok, hogy nekem máshogy mennek a dolgok, mint nektek...de hogy országon belül?! Én is kiváncsi vagyok, hogy mi a különbség!!!
Én mostmár jobban érzem magam, nem keményedek, nem fájogatok. Beenie mocorog, bár annyit nem mint a héten valamelyik nap, de jelentkezik azért rendesen minden nap, általában többször is, de 1x tuti. Valszín az út miatt jelzett a pocim, hogy na ez sok volt, kössz, inkább ne. Nem is csinálok többet ilyet. Igaz még várnak rám utak, de majd vigyázok. 2-3 oda-vissza repülés, otthon reggae campre kocsikázás, meg ilyenek.
Na kész az újabb regény. Megyek is, jó hétvégét!