Sziasztok!
Jó régen nem voltam ismét! A helyzet változatlan, pocakom hetek óta se nem nő, se nem csökken, reggel átlagos méretű, estére pedig akkora, mintha szülni készülnék. Nagyon vizesedek, ti hogy vagytok ezzel? jeggyűrűmet holnap reggel megpróbálom levenni valahogyan, teljesen ráolvadt az ujjamra. Egy nap alatt képes vagyok "hízni" 1 kg-t, így vagyok tegnap 4kg +, ma 5 kg+-nál. Ez csak víz, ugye?

Mit lehet tenni? Dinnyét enni, vagy sörözni?
A meleg borzasztó, de napi 4-5 órát kinnt vagyunk gyerekezni, fél 10-től fél 12-ig, majd du 5-től kb fél 8-ig. Durva, de a fiam mozgásmániás, és csak ennyi futás tudja lekötni az energiáit. Plusz biciklizni ilyen melegben "élmény".
HOlnap megyünk genetikai UH-ra, talán kiderül mit várunk! Én eddig csak arra gondoltam, hogy a nemét megtudjuk, de most, hogy Ancsát megijesztették, elgondoltam, hogy milyen sokmindent néznek meg ekkor. Kértem a dokimat, hogy ő nézze meg a kórházban, de mondta, hogy ezt csak erre szakosodott szonográfus szülész-nőgyógyi nézheti meg, mert ez a hivatalos forma.
Ancsa, sztem is menj el magánba 4D-re ott a belső szerveket is látják, mert átkapcsolhatók a gépek 2D-re is. Biztos nincs semmi gond, a kis ficánkákat nem mindig lehet egyértelműen megnézni.
Akíra, én is alig éreztem a Korit, keveset is mozgott bennt, de asszem ezt már írtam, most meg egy örökmozgó futóbajnok!
Pipal, hogy bírod ki, hogy ne tudd? Tesóméknak is meglepi lett a neme születéskor! A barátnőmék sem akarták tudni, én árultam el véletlenül, amikor néztük a 4D-s felvételt, hogy jé, ott a kukaca! Ők addig nem vették észre... de azért örültek, hogy akaratukon kívül, de megtudták.
Na, felébredt a manó, megyek!
puszi