Zita! Örülünk a jó hírnek, h Emi végre jobban van!
Egyébként nálunk se nyerő a hűtőrágóka, persze amikor még nem volt fogunk akkor imádta, de most, h jönnek, egyáltalán nem mutat semmi érdeklődést, csakis a kiságy v a járóka kerete. Egyik ismerősöm mondta, h próbáljak fakanalat adni neki, mivel ezek a fa rágnivalók jöttek be eddig..ma délelőtt a kezébe adtam egyet..háát először csak nézegette, aztán bepöccent rá és úgy elhajította, h majdnem az orromat súrolta.
Képzeljétek felül már 3 foga van a fiamnak!
Bili: én még nem gondolkoztam azon, h el kellene kezdeni, viszont ahogy anyuéknál voltunk most több napot, anyukám mondogatta, h itt az ideje reggelente bilire ültetni a fiatalembert. Ki is próbáltuk, elsőre nagyon tetszett neki és pisilt is bele, másnap viszont vmitől annyira megijedt - lehet hideg volt a bili, v nem is tudom..a lényeg, h sírt, úgyhogy nem is erőltettük..Szerintem is egyébként a nyári meztelen időszak lehet a legalkalmasabb erre, de úgy tűnik mi még messze vagyunk ettől.
Karin, nagyon köszi a receptet és a linkeket! Hogy van Mira? Vannak fejlemények lakásügyben?
Lora, 5-ös lett. Tudom stréber vagyok
Ja, még annyit akartam Zita, h köszi a nyelvsuli címet! Úgy néz ki, h már nem tudok elmenni, sajnos.
sziasztok