Új privát üzeneted érkezett!

2003 Adókedvezmény

A 2003 évi max 100000-Ft adókedvezmény még nagyon rövid ideig kihasználható.

Ne hagyd elveszni.
 


Árpád!

Az adóügyekhez teljesen süsü vagyok, kifejtenéd egy kicsit bővebben, -ha időd engedi- miről is van szó pontosan? Ki igényelheti, miért és hol?

Köszönöm
sasha

Kép
 
 


Kedves Árpád!
Erre én is nagyon kiváncsi vagyok, mert idén vettünk hitelre lakást, úgyhogy eléggé érintintett vagyok.
Kriszta
Nyanya
 

 
 

Kedves Sasha !

Az infót emiledre elküldtem. Gábor nagyon édes.
 


Kedves Nyanya !

Az infót emiledre elküldtem, úgy látom, Kriszta barátok közt van most is.
 


Árpád!

Megtennéd, hogy engem is tájékoztatsz? Köszi.

Banyóci

KépKép
KépKép
 


Árpád
Hibás a csatolt file, átküldenéd mégegyszer.
Kriszta
Nyanya
 


Helló-helló!

Miért nem irod ki kedves Bodó úr, hogy biztositást akarsz rátukmálni az anyukákra?
Miért nem vállalod nyiltan, miért kell emailben küldözgetni. Mert kérik? Azért kérik mert nem tudják ,hogy ez erről szól.
Viszont elég legyen, hogy az egész babanet a te hirdetésedtől harsog.
Névtelen
 


Árpád
ha ez igaz örökre felejtd el az email címem és tünj el innen a francba. Itt nincs szükség piócákra, föleg nem ilyen félrevezetö hazug seggfejekre
Nyanya
 


Már engem se érdekel!

Banyóci

KépKép
KépKép
 


Kedves Nyanya !

A stílusod döbbenetes, remélem, én vagyok az egyetlen, akivel ilyen stílusban beszélsz.

Kár, hogy nem is próbálod megérteni, amit írtam
 


Kedves Névtelen !

Érdekes, hogy te beszélsz nyíltságról,amikor még a neved is titkolod.

Nem akarok senkire semmit rásózni, csak ajánlok egy lehetőséget. Tényleg meg lehet az adóból takarítani.

Te hogyan spórolsz meg a 2003- adódból 100000-Ftot ?

Ismered a lehetőségeket ?
 


Az előző szöveg bármelyik biztosító tankönyveiben iskolapélda. Kezdő és gyenge. Csak ne itt gyakorolna.
Névtelen
 


Árpád
Ha nem ügynök vagy akkor ne haragudj, viszont ha az vagy akkor a stílusom nagyon is jogos. Ugyan mit is kéne megértenem? Felvetettél egy kérdést, amire többen azt hittük, hogy választ is kapunk. Konkrétumot még mindig nem mondtál. Vajon mennyit kell fizetni, hogy információval szolgálj? Kép A stílusom legalább egyenes. Miért nem írod le egyenesen, hogy mit akarsz és mennyiért? Nem kell ez a beetetés.

Kriszta
Nyanya
 


Kedves Nyanya !

Örülök, hogy változtattál stílusodon, szerintem az előző leveled teljesen elfogadhatatlan.

Én egy lehetőséget ajánlok és ahogy az emilben is leírtam, olyan sok az info, hogy levélben egyszerűen nem lehet elküldeni.

Az információ, amivel szolgálni tudok, semmibe sem kerül.

Szerintem a döntéseket te hozod meg magadnak, természetesen, senki sem hozhatja meg a döntéseket helyetted. Intelligens döntésekhez információ szükségeltetik.

Kriszta, mondd meg őszintén, nem sokkal jobb, ha emberi hangon tudunk egymással beszélni.
 


A lehetőség: fizetsz x. ezer forintot, és idén valamennyit visszaigényelhetsz az adódból. és mi lesz 15 év múlva? Akkor mennyit fizethetsz?
Szerintem azt értik meg nehezen az ügynökök, hogy mo.-on az átlagfember nem azért nem köt biztosítást, mert egy felelőtlen alak, aki nem gondol a jövőjére, hanem azér nem, mert nem tud havonta kifizetni súlyos ezreket.
Amúgy meg kedves Árpád, elhisszük, hogy sok az info, de olyan nevű befektetés nincs, aminek az a neve, hoyg egy lehetőség. Tehát egy ötlet ismét az egyenes beszédre: "kínálok egy életbiztosítást (ingatlanbefektetést, részvényt stb. - bár esetünkben gyanítom az első az igaz), a részleteket személyre szólóan kell kiszámolnom, ezért vegyük fela kapcsolatot." ez így megfogalmazza, hoyg miről van szó, döntési lehetőséget kínál nekünk is.
Zsuzsa
 
 


Kedves Árpád!
Ha a jó döntéshez szerinted is infó kell, miért nem irod ide? Legalább annyit, hogy kinek a kije vagy. Ez a komunikáció amit folytatsz nem kelt pozitiv viszhangot. Több okból sem:

1. Ha egy olyan fórumban irsz ahova eddig sosem, akkor érdemes megfigyelni a struktúráját. Itt van egy gomb (amit sokan használnak), az "elmúlt napon". Ennek segitségével jól látszik, hogy telekiabáltad feleslegesen a babanetet.

2. Ha csak egyetlen és az is mézesmadzagra hasonlitó információmorzsát osztasz meg (ahogy tetted) annak átverés szaga van. Sokakban kelt automatukisan elutasitó reakciót.

3. Ha erre felhivják a figyelmedet (a célcsoportod jelzi, hogy a komunikációd céltévesztett) akkor vagy változtass rajta, vagy távozz.

4. Miért nem irod ide, hogy pl ha befizettek 700 000Ft-ot, akkor abból lehet visszaigényelni 100 000ft-ot.

(van egy reklámtörvény nevű dolog, ami pl tiltja a megtévesztést. Ez amit te itt csinálsz ez nagyon az. Azt sem tudom, hogy a babanet fórumát mennyire lehet ilyen jellegű haszonszerzésre használni.)

Tsókolomkivánok
Zsunya

 
 


Szerintem ha biztositasi ugynok is Arpad akkor sem kell igy leanyazni. Neki ez a foglalkozasa, es ki tudja lehet hogy valakit erdekel.

Azt gondolom Nyanya hogy nincs jogod elkuldeni mindenki neveben a francba meg akkor sem ha biztositasi ugynok.

Toleraljuk mar egy kicsit egymast. Akit nem erdekel nem ir. Akit erdekel az meg ir. Ennyi az egesz!!!
Ilyen erovel anyazhatnank minden keres-kinal topiclakot, hisz van aki rendszeresen ott hirdet tehat "belolunk el" vagy megprobal hasznot huzni belolunk.
Aztan valakinek ez jo valkakinek nem. Akinek nem az nem vesz. Semmi sem kotelezeo.

Ennyi. Debi
debi
 


Kedves Árpád
Nem, ne hidd, hogy a stílusom változott, csak gondoltam, hátha mégsem az vagy akinek gondollak, de már tisztán látom mi a helyzet. Tudod nincs olyan 100000 oldalas információ, amit ne lehetne pár mondatban leírni. Az én intelligens döntésem, hogy nem vagyok kiváncsi az ajánlatodra. Emberi hang???? Az öszinteség!!!! az emberi.... szóval ne sunnyogj itt, vagy mondd meg mit akarsz, vagy lépj tovább.

Debi!
ne hasonlítsuk már a keres-kínálhoz, ahol egyértelmüen leírják, hogy mit kínálnak, vagy mit keresnek. Ez ugyebár nem erröl szól. Hogy mihhez van jogom??? ehhez csak annyit füznék hozzá, hogy kérés nélkül jött egy levél az emailcímemre, szerencsére hibásan így nem tudtam elolvasni, mert már nem is érdekel. Én senkihez nem kopogtatok be hívattlanul. Na erröl ennyit. Te meg csak nyugodtan kösd meg a kis biztosításodat vagy mi a fenét, biztos az évezred üzlete lesz.
Kriszta
Nyanya
 


Árpád
"a lépj tovább" csak egy lehetöség Kép
Ha intelligens vagy jól döntesz
Nyanya
 


Kriszta, így azt hiszem igazad van. A kéretlen leveleknek én sem örülök.
Amúgy nem kötöm meg az évezred üzltét nincs rá anyagi fedezetem Kép bár lenne.

Debi
debi
 


Debi!

A keres-kínál többsége nem a haszonhúzásról szól, persze már kezd változniKép Hogy is lehetne haszonhúzásról szó, ha én (tegyük fel) el szeretném adni a babakocsit, kádat, egyebeket féláron??? Mert többért használtat nem vesznek meg. Vagy inkább dobják ki az emberek, mert van aki nem nézi jó szemmel, hogy el szeretné adni? VAgy nem ezekre gondoltál?

Árpád!
Emiled megkaptam, bár csak most lett megint netünk a szolgáltató hibája miatt. De ha tényleg biztosításról van szó, akkor köszönöm szépen az ajtó becsapvaKép Már van.

sasha

Kép
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: