Új privát üzeneted érkezett!

karmen :)
Juj, szegény Norbi :cry:

egcsi :)
Bár nem engem kérdeztél, de nekünk is van tapasztalatunk, Nándi 8 hós koráig nem forgott, akkor elkezdtünk utánajárni, végül nálunk a Dévény módszer vált be nagyon. Keddenként volt a "torna" és másnap vagy még aznap este csinált valami új dolgot.
Ettöl függetlenül mentünk korai fejlesztö kp-ba is (oda hamarabb eljutottunk) ott elöször havonta kaptunk feladatsort, amit minden nap kellett csinálni (személyre szabottan, de nagyon jó kis játékos mondókás dolgok voltak, be tudom szkennelni, ha szükséges), utána szeptembertöl (mikor már járt) jártunk heti 2x csoportos tornára (ez végülis olyan volt, mint egy ovis torna, csak gyógypedagógus tartotta és hasnoló problémával küzdök jöttünk össze)

Rólunk: tegnap voltam a dokinál, nagy valószinüséggel kislány a Pötty babánk (de még nem mondta tutira a doki, mert eléggé összezárta a lábikóit)
Tegnap beirattam Nándit is az oviba, júniusban kapunk értesitöt, hogy felveszik-e. Beletuszakoltam magam egy régi gatyámba + egy kicsit bövebb puli volt rajtam, igy nem tüntem "annyira" terhesnek, vagy legalábbis nem kérdeztek rá. :P

pusz minyu

Kép
Kép
Kép
 
 


Karmen :)
Itt megoldják az összázáródást egy kis szerkentyűvel,magyarul nem tudom a nevét, de a fogszabályzós doki biztos tudná, az nem engedi összezáródni a fogakat. Mindenesetre én nem hagynám a gennyes gócot ott vagy gyökérkezelés vagy húzás. Kb. még 2 év mire elkezdenek hullani a fogacskák, elég hosszú idő az..... Nem csináltak röntgent?
Köszi az infot a tornáról!

Minyu :)
Neked is köszi az infot! Azért nem kérdeztelek téged,mert nem emlékeztem, hogy ti is jártatok gyógytornára. :roll:
Ovihoz drukk! Kiscsajhoz is! :wink:

Bencét viszem ma vissza a dokihoz. Szerintem nem múlott el teljesen a fülgyuszija, reggelre hőemelkedése lett és még mindig taknyol+köhög kicsit. Nem várom meg, míg 4O fokos láza lesz.... :roll:
Megjöttünk a dokitól, megint antibigyó, mert nem múlt el a fülgyulladás... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Indulok a korházba, mindkét füléböl nagyon folyik a genny.:(

Kép

Kép

Karmen
 
 

 
 

Karmen :)
Jobbulást! :?
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


karmen :)
mit mondtak a fülire?
Jobbulást!

egcsi :)
oh, nektek is jobbulást!

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok! :)

Egcsi :)
Botihoz is jött a Dévényes gyógytornász, mert 9 hónaposan csak forgott - azt is ritkán -, meg próbált kuszni, de az szinte semmi nem volt, mert a lábait nem használta.. :?
Kiderült, hogy kicsit hipotón.. 17 hónapos koráig jött a gyógytornász, akkor sikerült elindulnia.
Noémihez már kihívtam, hogy nézzen rá, igaz, neki semmi baja, de úgy voltam vele, inkább hamarabb derüljön ki, ha van vmi gáz.
És ahogy Karmen írta, a torna nem árt.

Minyu :)
Miért kellett eltakarnod a pocidat az oviban?? :shock:
Azért, mert jön a kistesó, nem tanácsolhatnak el, én így tudom!
Én vittem Noémit, amikor Botit írattam be, és egyáltalán nem foglalkoztak vele, amikor kérdeztem, hogy mikortól aludhat Boti ott az oviba, azt mondták, minnél hamarabb, annál jobb! (tehát semmi olyan, hogy vigyem haza délben, stb.., mert a kistesóval otthon vagyok...)
Halk gratu a kislányhoz! :wink:

Ó, mennyi fülgyulladás... Jobbulást a kisbetegeknek! :(

Boti is lebetegedett, torokgyuszija van, tegnap este 39 fokos volt a láza. Mára lement neki, de még köhög...
Remélem Noémi nem kapja el! Ő tegnap megkapta a 3 hós védőoltást, meg a 2. Rota elleni szérumot. Kicsit lázas volt este, de nem volt vészes.

Dobok néhány képet :D :

Anyáknapja:
Kép
Kép


Kép

Kép
Kép
 


zituska :)
Amiatt, mert jön a kistesó, nem tanácsolhatnak el, de ha helyhiány van, akkor nyilván azokat "veszik elö" akit ki lehet szórni. És akkor elég azzal indokolni, hogy helyhiány volt, és mi épp nem fértünk be :oops:

Kép
Kép
Kép
 
 


Zituska :)
Nagyon édesek a gyerkők! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Karmen :)
Mi van Norbi fülével?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Én sem voltam mostanában, sokszor döglődik a gépünk. :cry:

Karmen! Mi van Norbi fülével? Szörnyű volt olvasni, amiket irtál. Remélem azóta minden rendben.
Minyu, Zituska! képek nagyon jók. :lol:
Szöszi! De jó, hogy irtál. Az én gyerekeim súlyban szerintem eléggé az átlag alatt vannak. Péter 4.5 évesen 15.5 kg és 107 cm. Ábel 10 hónaposan 7430 g és 72 cm. Mondjuk mi sem vagyunk a párommal nagy darabok (én az 50, Ő a 60 kilójával), de azért mindig aggódom. :roll:
Egcsi! Fiúk jól vannak? Meggyógyultatok? Minket szerencsére mostanában elkerültek a betegségek (kop-kop), egy kis orrfolyás volt mindenkinél.
Barbi! Hó! én is nagyon szeretem, de azt hiszem ennyi már nekem is sok lenne.

2 hete voltunk Alsópáhokon, nagyon jól éreztük magunkat. Péter azt sem tudta, hogy hova akar menni, aludni sem ért rá, persze ennek az lett a vége, hogy a 3. napra kidölt, egész du. szunyokált. :lol: S rögtön kevesebb lett a nyüszögés. Ábel is jól bírta, pedig kicsit tartottam az éjszakáktól. De nem volt gond.
A múlt héten megtanult mászni, felállt, s kimondta az első igazi szót: kaka. :o Nem a legszebbet választotta, de azóta is szorgalmasan gyakorolja. S ami a legnagyobb örömöm, néha-néha már előfordult, hogy csak egyszer kér cicit éjszaka, szóval talán van remény egy átaludt éjszakára is előbb-utóbb.
Viszont foga még mindig nincs egy darab sem.

Dobok pár nyaralós képet, ha sikerül. Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
Kép[/url]
 
 


Andi :)
Nagyon klassz lehetett Alsópáhok. A gyerekek nagyon aranyosak. Gratu az első szóhoz! :D A súly miatt ne aggódj, ilyen alkatok és kész. :wink:
A fogacska is kibújik majd, de amíg szopizik, lehet, hogy jobb, ha nem. 8) Bence nagyon harap azzal a másféllel ami van neki.
Bence elég anyás volt mostanában, de már 1O perce a játékcomputerrel játszik. A mini Bill Gates. :D
Köszi kérdésed, most nem betegek a fiúk, szerintem erre az évre kivettük a részünket, egy apró nátha sem hiányzik már. :roll:

Karmen
Jobban van Norbi?

Többiek? Hogy vagytok?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Bocsi, hogy eltüntem, de máj. elején alig 3 nap itthonlét után, megint folyt a genny Norbi füléböl, igy ujra visszamentünk a korházba. Tegnap este jöttem vele haza, na ennyit azért nem kellett bent lennie, de gyogyulni mamánál laktunk. Szoval megint a pneumo volt, éppen aznap lett megint beteg hogy vittem volna pneumo oltásra. Ahogy leszivták a füléböl a gennyet, megmoccant és az egyik tubust beleeset, amit nem találtak neki, dobhártyán keresztül. Igy jun. 24 lesz egy nagy fülmütétje (kb. másfél órás) akkor tudják csak kivenni, ill. remélem akkor már megtalálják. Elvileg szövetbarát, nyugtattak ott, de nem odavalo, igy mielöbb el akarok távolittatni, na meg nem minden hogy Norbi mennyire fog rá emlékezni, igy jobb minél kisebb.
2 hete végre megkapta a pneumo oltást, jöttünk volna haza 1 hete, de akkor meg egy okos anyuka hányás, hasmenéssel vitte a gyerekét az oviba és egész nap nem érték el, igy nem tudhattam hogy Orsi elkapta-e, igy csak tegnap mertünk hazajönni.
Akkor volt Orsi versenye is, elsö lett a helyi korosztályos versmondó versenyen:)

Andi, Zituska! Nagyon szépek a gyerekek!

Kép

Kép

Karmen
 
 


karmen :)
Szegény Norbi... Jobbulást nektek és kitartást, sok eröt a mütéthez!
4 évesen versmondó versenyt nyer a csajod? Nem semmi!!! Nagy grat hozzá, ügyes volt!

Mi tegnap voltunk 4d-n, és végre kiderült a neme (volt itt korábban minden, lány-fiú-lány-fiú még jó, hogy nincs több verzió :P )
És úgy tünik, öcsink lesz :) Képek Csongorról:
Kép Kép

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Minyu! Grat. a kisfiúhoz! Hát a mi 4D képeink ennek a nyomába sem érnek:(
Orsi a 3-4 éves korosztály versenyét nyerte meg, azt elfelejtettem irni, amugy Móra F.: A csókai csókát adta elő. De imád szerepelni, és föleg verseket, meséket, énekeket ad elő mindenkinek (és mindenütt :) ) ezért javasolta az óvonéni hogy nevezzem be

Kép

Kép

Karmen
 
 


Karmen :)
Nem semmi történések! :shock: Jobbulást és sikeres műtétet! Orsinak gratula, nagyon ügyes! :)

Minyu :)
Gratula Csongorhoz! :D A képek szuperek! :)

Mi is betegek voltunk megint....nem is részletezem. Elegem van! :?
Kempingezni sem mentünk, mert az idő is elromlott, pedig olyan jó cuccokat vettem....
Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Egcsi! NEm mondod már megint betegek voltatok?? :o :( Ez a béka nagyon tetszik, biztosan fogjátok még használni kint is :D

Pár anyák napi kép (tegnap volt)
Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
 
 


Karmen :)
Aranyosak a gyerekek. Orsi szép nagylány lett! :) Hogyhogy most volt az Anyák Napja?
Ja, betegek voltak a gyerekek, még mindig nem 1OO%-osak, de jobban vannak. Most rajtam a sor, taknyolok ezerrel. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Egcsi! gyógyuljatok most már tényleg!!
Összevonták az évzáróval, igy adtak egy fél órás müsort abból amit tanultak (karácsonykor szokott még lenni)

Kép

Kép

Karmen
 
 


Csajok, nagyon OFF leszek.
De hátha valakinek jól jön.

Férjem ingatlanértékesítőt és irodavezetőt keres 8.kerületi, József körúti Open House ingatlan irodájába.
Ha valakit érdekel hívja az embert (Rendessy Roland 06-30-68-77-225) vagy küldje el fényképes önéletrajzát az info@openhouse.hu email címre.

És ha munka nem is kell, de ingatlant akarsz eladni vagy venni, akkor is hívd nyugodtan.
Köszi és bocsi az OFF-ért.

Edit
Kép


Kép
 
 


Reditke :)
Off vagy nem, legalább valaki írt...már ezer éve nem jár erre senki. Ha jár is, nagyon jól titkolja. 8)

Mi jól, gyerekek végre nem betegek. :D Jövő héten törpém 1. szülinapja. Még mindig nem vettem neki semmit, nem tudom mit vegyek. Berci miatt már szinte mindenünk van..... :roll:

Teszek képet is és írjatok!
Kép
Kép
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


MI hétfő este hazajöttünk. Norbi jól van, a mütét 2 órával késöbb kezdődőtt (az igazgató Dr. T) elrendelte az aneszteseket egy másik mütétre, hiába magyarázták neki 1 éves gyerek várja éhgyomrosan szintén a mütétet (na meg a többi gyerek). Nem sürgös eset volt az sem, de ö igy döntött. Az elhalasztásba nem egyeztem bele. Viszont hamarabb vége lett, közel 1 órás volt "csak". Tubus meglett, közel volt a hallócsonthoz, jó hogy erőltettem. Orrmandula kivéve, ébredés után már semmi gondunk nem volt, igaz nagyon jól türi a fájdalmat Norbika (szerintem már fakirnak is mondhatnám).
Kontrollra még visszajárunk.

Egcsi! De jó hogy végre meggyógyultatok! Remélem most már hosszú ideig nem lesz betegség nálatok sem! Az akváriumért irigy vagyok, nekem 9 éve van, de nem birok vele, hiába kértem már tanácsokat, olvastam könyveket, mindig csunya lesz, hamar algás (még drága algaölöt is vettem) most sokaltam be, eladom :(
ja Orsi fogát a múlt héten kifurták (kiderült rosszul gondoltam, nem a 3as, hanem a 2es a ludas), tegnap meg gyógyszert tettek bele. Mig a furást bátran hagyta, tegnap nagyon meg volt ijedve (apánál kiugrott a székböl és hazaszaladt, én vittem vissza) hogy nem kell neki gyogyszer (nem tudom miért fél töle, szerintem azt hitte hogy valahogy nagy tablettát akarnak belegyömöszölni?) igy mondtam az orvosnak ugye nem lesz gyogyszer. Igy rákent valamit, ami persze az volt, erre hogy már nincs lyuk rajta tegnap este ujra lett kis fisztula, 2-3 hét mulva meg idegelni akarja (este kicsit fájt is neki de mivel elmult nem viszem még vissza korábban).
Szoval igy állunk ezzel a foggal, már jo lenne tullenni rajta

Kép

Kép

Karmen
 
 


Karmen :)

Végre valaki! :D Orsi nagyon ügyes, hogy hagyta a fúrást, Berci még azt sem engedte, hogy a doki a szájába belenézzen. :roll:
Ha túllesztek a gyökérkezelésen, a genny is eltűnik, legalábbis el kellene neki.
Van szűrőd az akváriumban? A miénkben van egy kis motoros kütyü, szűri a vizet, 2 hetente kell benne a betétet cserélni, na meg néha "kiporszívózom" az aljáról a halkakit. Van 2 algaevő halam is, de szerintem azok nem sok kárt tesznek az algában. :D

Teszek szülinapi képeket. Képzeljétek, anyósomék annyit sem mondtak, hogy fapapucs. :? Eléggé pipa vagyok rájuk. :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Egcsi! Én igy ugy vagyok vele, ha engem elfelejtenem lenyelem, de ha a gyerekeimet az nagyon rosszul esik! Nagyon szép torta volt, saját készités? Orsival megbeszéltük elöre hogy furni fognak és nem fáj, meg szükséges. Igy eszébe sem jutott hogy félni kellene, csak attol volt/van megrémülve hogy neki gyogyszert akarnak a lyukba tenni. Hogy csinálják. MOndtam nem kap gyogyszert, orvos is megnyugtatta, vette a lapot. Legközelebb kiszedik neki, nem tudom hogyan, erre mondtam neki valszeg megint furnak, annak csak a hangra rossz, visitos tudta elöre. Hát remélem az idegelés sem fáj majd neki és akkor hagyni fogja. Jövö héten viszem.
Akváriumban van szürö, nem is olcso, de ez is (meg az elözö is olyan volt) hogy csak kimostuk, nem kellett benne semmit sem cserélni. Mindegy, most már eldöntöttem el fogom adni. Hiába programoztam, takaritottam, tettem bele vegyszert, nagyon algásodott. Halak sem tudták leenni.:(

Kép

Kép

Karmen
 
 


Karmen :)
A szurit hogy viselte Orsi? Amiatt nem volt sírás?
Az akvárium miatt megértelek, nekem nincs vele különösebb gondom és néha még így is sok. :? Benne vannak a barátaink halai is, akik autóbalesetben meghaltak, úgyhogy kicsit emlék is.
A torta tényleg jól nézett ki, pedig apánk 2X is majdnem elejtette hazafelé... :shock: Egyébként ennyire nem vagyok ügyes, rendelés volt. 8)
Berci robotosat akar, látta az új film-Wall-E- bemutatóját a tv-ben.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Egcsi! nem kapott szurit a fogorvosnál. Nem sirt, nem fájt neki, söt büszke volt rá hogy neki furták (mindenkinenk dicsekszik is:)-na azért remélem nem lesz egy ideig fogorvosi székben. nagyon szépek a fogai/szigorú anyuka :lol: ). Amugy orvosnál sem sir a szurinál 2 éves kora óta. Én sem tudok ilyen szép tortát csinálni, de van aki ügyes ezért kérdeztem.

Kép

Kép

Karmen
 
 


Karmen :)
A gyökérkezeléshez adnak szurit-itt egyébként szinte mindenhez-mert anélkül nem lehet az ideget kiszedni. Szerencsés vagy, hogy Orsi nem sír a szurinál. Legutóbb Berci sem sírt az oltásnál, csak nagyon rondán nézett a nőcire aki adta. :D Most megint megyünk majd, ha betölti a 4-et, kíváncsi vagyok. 8)
Hogy van Norbi? Füle? Nem tudom írtad-e, de elindult már?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Egcsi! Köszi, elindult Norbi jun. elején. Azóta szalad:) Füle gyógyult, pénteken vittem ujra babaúszásra, annyira élvezte! Most már hogy járni tud sokkal jobban tetszett neki, folyton kimászott majd visszaszaladt és beugrott a vizbe.
Idegeléshez itt nem adnak szurit. Nekem jopár éve azt mondták hogy elhalt ugysem fáj. Meg jo ha mégis kicsit érzem, nem szabad adni. Orsira is azt mondta a doki hogy nyugodjak meg nem fogja érezni (nekem sem fájt csak kellemetlen volt ahogy rángatta ki). Igy ettöl azért még tartok hogy ezt is mennyire fogja türni.

Fene. Holnap vittem volna Orsit Pestre az Állatkertbe, 1 éve igérem neki. Erre sztrájk :( :(

Kép

Kép

Karmen
 
 


Karmen :)
Nem adnak a gyökérkezeléshez szurit? :shock: Miért jó, ha kicsit érzed? :shock: Drukk, hogy Orsi semmennyire ne érezze! :?
Norbi ügyi, Bence is élvezné a babaúszást, imádja a vizet, de egyenlőre marad a fürdőkád és a medence az udvaron. :D
Állatkert. :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Egcsi! Nem tudom miért, itt nem szoktak. Nem az én orvosom, másoktol is ezt hallottam. Hát én nyugodtabb lennék ha adnának. Nekem amugy azt mondták hogy anatomiai oka lehet hogy ált. nem hat a fájdalom ellen, tehát fogmütétet pl. végig érezni szoktam. Rettegek is a fogorvosoktol, a furás közben is ugy hasogat mint akinek villámok csapkodnak a fogában (mint fémet harapni amalgámra). De ez van, Orsi remélem nem ilyen lesz.
Orsit nem hordtam babauszára, ö is imádja a vizet, mindig is, de nem mer ugy viz alá menni mint Norbi magátol ugrál be és merül el. Ennyi a különbség, ami végülis nem olyan fontos hogy kellene egy gyerek merjen elmerülni, az a lényeg hogy ne féljenek a vizben

Mindenki most nyaral?? :o

Kép

Kép

Karmen
 
 


Karmen :)

Hát szerintem a fúrásnak nem kellene fájnia, ha normálisan adják be az érzéstelenítőt. :? Ha tályog van a fogon, akkor előfordul, hogy nem hat, mert a gennyes részt nehéz elzsibbasztani. Nekem most csinálatak gyökérkezelést és tömtek 2 fogamat, de addig el sem kezdték, amíg nem zsibbadtam el teljesen.

Biztos mindenki nyaral vagy csak csendesen olvasgatnak. 8)
Azért egy-egy életjel nem ártana tőlük... Minyu mindjárt szül, remélem jól vannak. :)

Na, megyek, le kell fektetnem a nagyfiamat, a kicsi már szunyál. Olyan jó gyerek, minden gond nélkül elalszik egyedül. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Egcsi! Jól átmentünk itt fogászati tanácsadásba:) Hát ami a fúrást illetö, volt már jo sok fogorvosom, és több fajta érzéstelenít9, bizony azok a villámok cikáztak rendesen a fejemben. Ami furcsa hogy pont azok a fogak érzékenyek amin pici a lyuk, ami sokszor volt tömve, nagy azok nem.
Orsi is amiota saját szobája van, egyedül elalszik és teljesen sötétet szereti:) Norbit meg rá sem szoktattam hogy vele maradjak:)

Én Norbit jövö héten viszem ortopédia kontrollra, hogy már tud járni. Meg nekem is kell pajzsmirigy UH, aznap nekem is megcsinálják ott. (sosem volt gond, csak évente kontroll irnak elö mert jaj de nagy a szemem, és a nyakam?!)

Kép

Kép

Karmen
 
 


Karmen :)
Majd jelentkezz, hogy mit mondtak a kontrollon. Biztos minden ok lesz. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Hahó!
Csak itt nézek ki a fejemböl a sok fogas dolog láttán :) :oops:

Karmen :)
Orsi nagyon ügyes, hogy igy türte-türi ezeket, én nem is tudom, hogyan reagálna Nándorom :oops: Bár a fül-orr-gégészeten már nagyon ügyes és segitökész volt, és lehet, hogy csak az én félnék, ö nem.

Jól vagyunk egyébként, még szük 2 hónap és négyesben leszünk :)

Holnap meg sebészetre megyünk, kuki-gondunk van (le van tapadva) Hát, nemtom mi lesz, én már most tartok töle...

MIndenkinek szép nyaralást, jó pihenést!

Kép
Kép
Kép
 
 


Minyu :)
Kukidologhoz drukk, majd jelentkezz, hogy mi volt. Különben is, remélem a pocakosság vége felé gyakrabban benézel, tájékoztatás céljából.:wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Minyu! Nekem azt mesélték nem nagy mütét ez a letapadás. Hü már igy eltelt az idö, nemsokára te is babázol:)

Orsi foga idegelve, a másik doki aki most csinálta azt mondta már nem volt benne ideg, de azért jol feltekerte azt a csavaros valamit, Orsi most nyöszögve de türte az egészet. Hétfön gondolom jön a gyökértömés és a fogtömés. AMilyen bátor volt az elején most már ugy fél egyre jobban. De megbeszéltük hogy muszáj. Kapott megint gyogyszert, nagyon gyulladt a foga hogy le volt zárva.

Norbit fél év mulva ujra kell vinnem ortopédiára, kicsit befele döl a lába, lehet neki is gyógycipö kell majd.

Kép

Kép

Karmen
 
 


Karmen :)
A lányod egy hős! Sok felnőtt nem viselkedik ilyen jól. Ismerek olyat, akinek altatásban csinálják a fogait, annyira be van tojva. :shock: :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Karmen :)
A lányod egy hős! Sok felnőtt nem viselkedik ilyen jól. Ismerek olyat, akinek altatásban csinálják a fogait, annyira be van tojva. :shock: :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Karmen :)
A lányod egy hős! Sok felnőtt nem viselkedik ilyen jól. Ismerek olyat, akinek altatásban csinálják a fogait, annyira be van tojva. :shock: :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Ez a rendszer hülye. nem küldtem el 3X ugyanazt... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Egcsi! Legalább ez a topic müködik:) A szegedi tegnap óta nem megy :o :( Itt végre pár napja esik, minket valahogy (igaz ez szerencse) mindig elkerültek a nagy viharok, de egy jo kis esö már ide is kellett. Én azt sem bánom hogy hüvös lett, de azért a nyaralásra aug. elején egy picivel melegebbet remélek:)

Hol vannak a többiek??? Jo aki ennyit tud nyaralni :lol: :lol:

Kép

Kép

Karmen
 
 


Karmen :)
Jó lenne, ha életjelet küldenének a többiek.... :?

Itt is esett egy kicsit az eső, persze nem kellett gumicsizma, annyi nem volt, de néhány éve az autókba is befolyt, tiszta káosz lett a közlekedés. :shock:
Tegnap ünnepeltük Berci szülinapját, majd teszek képeket. Jól sikerült, de félek, hogy tortamérgezésem lesz. :lol:
Múlt héten 4 napot dolgoztam, hát nem mondom, hogy sikerült magam kipihenni. Pénteken 7-kor végeztünk 5 helyett. :( Bírom, mikor a beosztott betegek mellé még betesznek 2-3 váratlan esetet is. Nehogy má jól érezzük magunkat.... :roll:

Na, mentem húzni az igát, majd benézek!

Többiek ÉBRESZTŐ! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok :)

Életjel felőlünk is.... :oops:

Annyira sajnálom, hogy a többiek ennyire eltűntek. :( :( :( Azért mert nőnek a gyerekek, és már nem babák, lehetne jelentkezni, és írni róluk pár sort!!
Olyan jó kis traccspartik voltak itt régen.... :(

Először is:
Egcsi :)
Megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk boldog szülinapot Bercinek!!!!

Minyu :)
Légyszi gyere Te is gyakrabban, izgulunk Értetek! :D

Kármen :)
Mi meg szerencsére gyakran "összefutunk a szegedi topikban! :D

Mi jól vagyunk! :D
Boti több mint 1 hónapja szobatiszta teljesen, éjszakára is! :D :D
Nagyon büszke vagyok rá! :D

Noémi szépen növöget, már 7490 g és 67 cm! :D
Forog minden irányba, ezzel a teknikával már egész nagy távolságokat tesz meg - a játszószőnyeg már nem elég! :lol:
Kb 1,5 hete kezdtem kínálgatni gyümivel, de kb 1 hétig még a száját se nagyon nyitotta ki, vagy ha mégis, azonnal kiköpte, amit a szájába tettem!
Mostmár ügyesen eszik pár falat almát, meg őszibarackot.
Emellett szopizik szépen, naponta 6x, éjjel alszik! :D

Dobok két képet:

Kép

Kép

Kép
Kép
 


Egcsi :)
Most volt időm visszaolvasni kicsit az előző oldalra, és most döbbentem rá, hogy Nálatok múlt hónapban is szülinap volt! :oops:
Utólag Bencének is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
 


Zituska :)
Igen, júliusban nálunk 2 torta van. Egy az elején, egy a végén, hogy a kalóriabevitel meglegyen. :D
Köszi amúgy! :wink:
Boti nagyon ügyes! Aranyos a trónolós kép! :P Noémi is nagy már és tök ügyi, hogy átalussza az éjszakát. 8) Bence még mindig jelentkezik kajálni hajnali 1 és 2 között. Annyira nem bánom, mert nem egy nagy baba, csak 9 kiló. Legalább eszik.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
 
 


Egcsi :)
Hát igazából úgy sikerült elérni a csajnál, hogy ne keljen hajnalban, hogy 11-kor még álmában megetetem. :oops: Így alszik fél7-7 ig. :)
Nekem ez így jó. mert 11 előtt soha nem kerülök ágyba, és így legalább zavartalanul alszik az egész család reggelig.
Hát igen, öröm, ha eszik a gyerek! Noémi eddig csak ímmel-ámmal evett, nagyon keveseket, már attól féltem, hogy elapad a tejem...
Most, hogy elkezdtük a gyümit, rájött, hogy mégis jó az anyatejcsi, és végre jóízűen eszik! Nekem tul.képpen most lett öröm a szoptatás! :D Így nagyon nem is akaródzom csökkenteni a számát.. :oops: 8)

Ja, és felfedeztem még két szülinapost:

Utólag, de annál nagyobb szeretettel kívánunk boldog szülinapot Andi ÁBELJÉNEK, és Orsi LILIJÉNEK!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
 


Hahó!
Jól vagyunkmi is, csak nagyiéknál "nyaraltunk" és nem nagyon néztem be ide.

No, a sebészeten kenöcsöt kaptunk és haladéknak 6 hetet, hátha ettöl megoldódnak a gondok. Nagyon remélem :)

Zitus :)
juj, de ügyesek vagytok! Nándi még mindig nem szobatiszta, már 3 hónapja próbálkozunk. Én soikszor nagyon elkeseredek. :oops: Már egész jól haladtunk, de aztán néhány hete visszafejlödött, most megint nem szól, bekakil. Egész nap kisgatya van rajta és ha visszük, megy wc-re, bilire, de ha nem visszük, simán bepisil, bekakil :( Igen, tudom, meg kell érnie rá, csak olyan lehetetlen küldetésnek tünik. :shock: :oops:

Na, pusz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Küldöm az életjelet! :lol:

Zituska! Köszönjük szépen a köszöntést! Hihetetlen gyorsan megy az idő. Szobatisztasághoz gratula, nagyon nagy lépés.
:lol: Átaludt éjszakákért meg irigykedem rendesen.

Karmen! Orsid egy kis hős! Hiába, nőből van, s nem pasi.
:roll:

Egcsi! A 9 kg kevés? Ábel 1 éves adatai: 7.6 kg, 73 cm, 0 fog. :lol: azóta növesztett kettő picit alul, de a hízás nem nagyon megy, pedig iszonyat mennyiséget eszik, mellette szopizik még napközben 5-ször, s éjszaka is 1-2-3 alkalommal. Nagyon rossz alvó, van amikor már 11-kor üvölt a ciciért, esélyt sem látok rá, hogy magától leszokna. Mondjuk még nem is akarom, de azért kiegyeznék egy hajnali 1-szeri alkalommal.

Regényt tudnék még irni, de mennem kell mesét olvasni Péternek. Anna,Peti,Gergő... Nálunk a nagy favorit. Ismeritek?

igyekszem többször jelentkezni, s hozok majd képet is!

jaj, Egcsi, boldog szülinapot a fiúknak. Ezzel akartam kezdeni. Tortamérgezésről még nem hallottam.
:lol:

Kép Kép
Kép[/url]
 
 


próbálok dobni egy kerti pancsolós képet. Hirtelen ezt a közöset találtam.

Kép

Kép Kép
Kép[/url]
 
 


Minyu :)
Tényleg ne aggódj! Elhiszem, hogy "lehetetlen küldetésnek" tűnik, de kitartás! Ha nincs többet pelenka, előbb-utóbb zavarni fogja, hogy bepisil, bekakil, és szólni fog!
Boti is először akkor szólt, amikor már csorgott..
Nekünk nagyon nagy ösztönző erő volt, hogy az óvodát emlegettem. Boti nagyon várja az ovit, és megbeszéltük, hogy oda csak akkor mehet, ha wc-be pisil-kakil, és nincs pelus. És ahányszor a wc-be sikerült a termés diadalittasan kiabálta, hogy: "óvodás nagyfiú vagyok!" :D :D
Az éjjeli szobatisztaságról meg azt hittem, hogy majd hónapok múlva talán, de egyik pillanatról a másikra elkezdett reggel kiabálni, hogy pisilni kell! És száraz volt a pelus! :D
Ja, meg vettem neki éjjelre Verdás bugyipelust (Huggies), és hát Villám Mcqueenre nagyon vigyázott, hogy pisis ne legyen! :D

Andi :)
Hát nem úgy néz ki a kisebbed (se), mint aki éhezik! :D :D
De ha jól emlékszem, Ti sem vagytok nagy darabok, akkor a gyerekek már miért lennének azok! :wink:
Nagyon helyes mindkét pasi!! :D

Kép
Kép
 


Nagyon szégyellem magam, hogy ennyi ideje nem jelentkeztem, nincs rá igazán mentség. :oops: :oops:

Csakhát dolgozom, lótok futok a gyerekek után, na és már egy olaszországi nyaraláson túl vagyunk, és holnap indulunk horvátországba. Ígérem utána többször benézek majd.

Andi :)
Ábelnek boldog szülinapot kívánok, utólag is. Pétered viszont iszonyú jóképü pasi lett, csak ámulok-bámulok.

Igaza van Zitának, hogy Ti sem vagytok vastagok, a fiúk miért lennének? :wink:

Zitus :)
Le a kalappal Botond elött, hogy ilyen hamar szoba és ágytiszta lett! Nagyon érett kisfiú. Olinál az éjszakai szobatisztaság pár hónapja oldódott csak meg, több hónappal a 3 éves szülije után.

Tesóféltékenység nincs Botondnál?

Egcsi :)
Isten éltesse a 4 éves nagyfiadat! Miket kapott ajándékba?

Minyu :)
Ne aggódj Nándi szobatisztasága miatt. Egyszerüen nem tudod sürgetni, mert megérzi, és csak rosszabb lesz. Hidd el nem lehetetlen a küldetés, egy év múlva már el is felejted, hogy valaha pelenka volt rajta.

Húú most nézem hogy közeledik a szülés napja.

Virággal találkoztam, rengeteget dolgozik, Ádám megy magánoviba szeptembertöl. Remélem majd bejelentkezik.

Nyaralás után bejelentkezem.

Cat
Kép
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: