Új privát üzeneted érkezett!

Csak sóvárgok én is a nyíló rózsa után....
Névtelen
 


Csak dumáltok. Aki komolyan ilyen beteges, az nem szövegel így róla. Vagy leírja rendesen, mi volt, mert egyben exibicionista is, vagy hallgat róla. Úgyhogy, sok névtelenke: hiszi a piszi!!
Kép
webmaster
 


Én leírtam, hogy csak sóvárgok, még nem volt szerencsém ilyen helyzetbe kerülni.
Egy volt kolléganőmmel bezzeg kikezdett egy helyes lány egy bulin. Ő is kíváncsi volt, de lebénult a dologtól.

Te esetleg már csináltad?
Névtelen
 

 
 

Zsolt,
Nem tudom miért vagy ilyen cinikus...

Részemről én már próbáltam egyszer egy éve és kicsit vágyom is utána néha. Nem intenzíven de néha izgat.
Sziasztok sok névtelenKép
Éva
 


Szia Éva!

Én irigyellek, mert elég sokszor eszembe jut, hogy szívesen csinálnám.
Egészen más mint egy férfival?

X.Y.
X.Y.
 


Éva!
Nem cinikusan mondtam, és a gyakrabban égö nökre vonatkozott.
zsolt
Zsolt
 


Zsolt,
Na jóKép

XY,
Igen nagyon más. De pótolni nem pótljaKép
Éva
 


Sziasztok,

nekem volt "szerencsém" kipróbálni, na nem a magam kedvéért, hanem egy ifjúkori szerelmem beszélt rá, mert szerette volna hármasban (igaz én is kíváncsi voltam). Előtte azt gondoltam, inkább a nőkhöz vonzódom, az az egy alkalom viszont megerősített abban, hogy csak a férfiakat szeretem szexuális értelemben. Biztos lehet jó is a nőkkel, de a helyzet olyan bizarr volt, (és a másik nő kb. 10 évvel idősebb volt nálam) hogy azóta egy pillanatig sem merül fel bennem, hogy jobb lenne egy nővel. Mégis örülök, hogy kipróbáltam, mert azóta legalább biztos vagyok önmagamban.
Az élmény: egész más, ha egy női kéz simogat, mint ha egy férfié. Sokkal lágyabb, gyengédebb, nagyon kellemes, de én pont az esetlen, kicsit durvább férfikéz érintését szeretem. De nem vagyunk egyformák, és el tudom fogadni, ha egy nő nem csak a férfiakkal szeret lenni, vagy esetleg egy brutális élmény hatására egyáltalán nem szeret már férfiakkal lenni.
A szép nőket én is megnézem, és a férjemre sem neheztelek, ha ő is ezt teszi, addig semmiképpen sem, amíg csak nézeget. Ennek ellenére cseppet sem tartom magam biszexnek, leszbikusnak pedig semmiképpen sem. AZt gondolom, hogy a nők nagy többsége (pont a női mivoltából adódóan) fogékony a gyengédségre, irígységből, csodálatból vagy összehasonlításképpen megnézi a nőket, de ettől még nem bi- vagy leszbikus. Egyszerűen nő. Ez a véleményem, és felnőtt fejjel csak a férjemet szeretem. ha egy pornófilmben pl. 2 nőt látok együtt, nem érdekel. Sokkal izgatóbb számomra a normál felállás.


ennyi.
Névtelen
 


Kedves Szobatarsak!

Szeretnek csatlakozni a Dr Veres Pal Ifjusagi Pettingtabor webrovataban felszolalokhoz.
Velemenyem szerint ideje lenne levetközni a kereszteny egyhaz 2000 eves kisse alszent elöirasait.
Az okori vilagban a kutya nem botrankozott meg azon ha azonos nemuek szertettek egymast, vagy ha valakinel a kenyer mindket oldala vajas volt.Bizonyos intelligenciaszint fölött nem hiszem, hogy ez gondot kellene, hogy jelentsen.
Akinek kedve van hozza, annak egeszsegere, akinek meg nincs az maradjon a parjanal. Manapsag divat biszexualisnak lenni. Ez is csak hobort a legtöbb embernel, majd elmulik, mint a tiki-taki a 70-es evekben. Tullihegni sem kell, de akit erdekel van ra hely(több is) ahol kiprobalhatja. Sok sikert hozza!
Sok szeretettel,
Totya
Totya
 


Szia, Totya!

Te tök jó fej vagy, de ezt már eddig is tudtam. Kép

Üdv: Eryc@
Eryc@
 


Mindenkinek szíve - ügye és magánélete. Csak ne mondjuk rá, hogy NORMÁLIS !!!
webmaster
 


Totya!
És milyen hely(ek)re gondoltál?
Névtelen
 


Sziasztok,

"Bizonyos intelligenciaszint fölött nem hiszem, hogy ez gondot kellene, hogy jelentsen.
Akinek kedve van hozza, annak egeszsegere, akinek meg nincs az maradjon a parjanal. "

Na ezt ne!!! szerintem bizonyos intelligenciaszint felett azt kellene látni, hogy a világ nem igy müködik, nem ez a természetes. Ráadásul hol a határ?? Meddig tarhatjuk az ilyen dolgokat természetesnek? Hova vezet ez az út? Ha ezt most elfogadom, elfogadja a világ, jó esetben 10 év múlva jöhetnek a pedofilok, hogy öket miért kell kiközösiteni!!!
Talán az ókorban nem voltak elég intelligensek!!! Vagy talán csak unatkoztak!!!
Nem fogadom el, ne legyen divat a homoszexualitás!!! És abban reménykedem leáll ez a fajta divathullám, ami egyébként tényleg folyik a médiákból.
Anyák és apák vagyunk, akiknek a gyermekeinket kell az életre felkésziteni és példát mutatni!!!
Ez nem játék, ez nem buli!!! Ez a jövönk, amit magunknak teremtünk!!! És ha majd 30-40 év múlva rájövünk, hogy hibáztunk, nincs visszaút!!! Nem lehet visszacsinálni!!!

Szerintem bizonyos intelligenciaszint felett ezt kell látnunk!!!

Bocs Totya,

Sok szeretettel, egy jobb világért:

ZZZ
ZZZ
 


Totya!
Leszavaztunk!
webmaster
 


Jesszusom, Totya!!
te meg elsz???
Kedves ZZZ-nek pedig koszonjuk ezt a hangulatos kioktatast. Klassz, hogy mindenfele intelligenciaszintekrol tartunk itt kiseloadast, nem tartom magam veszettul intelligensnek , de egy bizonyos szint felett vagyok. Es egyaltalan nem zavar az, ha valaki homoszexualis vagy leszbikus, amig nem eroszakos. Az, hogy ki kivel es mit csinal a haloszobaban, legyen mindenkinek a maganugye, en nem izgatom magam miatta. Es ha egy no a noket kivanja meg, hat istenem. Ettol meg nem hiszem, hogy rosszabb ember lenne, azert mert nekem nem ez a gusztusom, en nem nezem le oket, nem elem bele magam abba a feelingbe, hogy en most huha milyen elkepesztoen erkolcsos ember vagyok, ez az egyetlen jathato ut, vesszen a tobbi.
Ugyhogy Totya(orulok, hogy latlak) nem is vagy annyira leszavazva!!!!!!
Eva( aki vitone)
Eva
 


Sziasztok!

Hát, most már én is hozzátennék egy pár mondatot...
Rövidke tanulmányaim folyamán találkoztam azzal a tényállással, miszerint a pszichológiában a nemi hovatartozást egy egyenes mentén ábrázolják. Na már most: az egyik vége a 100% hetero, a másik vége a 100% homo. És minö meglepetés, az emberek többsége nemi orientációját se az egyik, se a másik végletbe nem tenné, hanem a vonal mentén valamerre, azaz se nem 100%-ig heterok, se nem 100%-ig homok. Söt, a pszichológia azt, aki valamelyik végletbe tartozik, kissé abnormálisnak tartja. Persze, ezzel is lehet vitázni, de ha belegondoltok, én inkább nem tenném.
Aztán az is elgondolkodtató, hogy vajon ez a heves tiltakozás nem-e néminemü jól leplezett és szégyelt érdeklödés és kiváncsiság eredménye.
Szerintem az IQ a másság elfogadásához kell, és ha már itt tartunk, én inkább nevelem a gyerekemet a másság elfogadására, kissé elborzasztana, ha 20 évesen cigányozna, zsidózna, buzizna, stb. És ha ö maga homokos lenne a késöbbiekben, lelke rajta. Max. nem lesz unokám, de attól még a gyerekem, és nekem az a fontos, hogy boldog legyen az életében, nem az, hogy hogyan. Egyébként pedig, a homoszexualitás sajnos nagyrészt genetikai hajlam és nem nevelés kérdése. De ha megfelelö értékrendet sajátít el egy gyerek, az se baj, csak a kérdés, hogy mi a hasznosabb, elkerülni és a szönyeg alá söpörni a dolgot, vagy igenis észrevenni, és nem nagy ügyet csinálni belöle.
Különben nekem ez egy kicsit olyan, mint az általános drogos viták szoktak lenni. Hogy no azt sose... Pedig manapság már az iskolák WC-jében szívják a speedet a dolgozatok elött, magyarán mindenkinek áll a zászló. És ez viszont tulajűdonképpen csak azon múlik, hogy mivel van az a gyerek kiengedve a világba.
Egyébként meg öszintén: ti meg tudjátok mondani, hogy hány homokossal találkoztok egy nap? Mert, hihetetlen, de valószínüleg sokkal többel, mint gondolnátok. Csak nem különböznek tölünk, csupán abban, hogy öket otthon nem egy másik nemü pár várja haza, hanem egy azonos nemü.

Szerintem is mindenkinek lelke rajta, nem a szexuális hovatartozás miatt lesz valaki vacak ember. Látokén elég szemét, bunkó, segg embert, de valahogy mindenki hetero köztük... Persze ebböl nem következik, hogy aki hetero, az rögtön szemét is, mint ahogy ugye, valljuk már be, az sem biztos, hogy minden cigány lop és csal, stb.

No, mindegy abbahagyom, de ezennel csatlakoznék Totya és Éva véleményéhez.

Puszi:

Dia (aki hetero kapcsolatban él az első, és azóta is egyetlen szexuális partnerével)
Dia
 


Nagyon egyetertek, nekem vannak-voltak homoszexualis barataim. A kulonbseg szerintem bennuk csak annyi, hogy sokkal erzekenyebbek a szep dolgok, nagy erzelmek irant, hiszen eroteljesebb a feminin vonas a termeszetukben. Azert van talan az, hogy a ferfi muveszek kozott rengeteg a "Mas" nemi vonzodasu.
Engem-bevallom- csak akkor zavarnak, ha agressziven probaljak a homoszexualitasukat a tudomasomra hozni. De ugy gondolom, hogy ez a fajta viselkedes is egyfajta vedekezes az intolerancia ellen.
Eva
Eva
 


Sziasztok! Én is csatlakoznék Totyáék csapatához. És egy egészen más oldalról - kérlek ne háborodjatok fel túlságosan...
Én hiszek abban, hogy a lelkünk halhatatlan és minden újabb életünkben új testet öltünk. Ez a reinkarnáció. És ha innét nézzük, a lelkünk "nemtelen". Ha valakit szeretsz - annak a lelkét szereted. (Itt most kifejezetten a hosszú távú párkapcsolatokra gondolok). És ha innét nézzük, bizony belefér az azonos neműek között érzelmi kötés is. Én egyébként heteroszexuális vagyok, habár 1-2x átfutott már az agyamon, vajon milyen lehet egy nővel. De nem hiszem, hogy megpróbálnám.
A futó kapcsolatokról pedig az a véleményem, hogy tényleg mindenkinek a magánügye, hogy a saját nemét szereti-e vagy sem. Addig nem kellene senkit sem bántani, amíg nem jelent veszélyt a külvilággal szemben. Amíg erőszakosan nem akarja befolyásolni a többi embert.

Egyébként szomorúan tapasztalom, hogy amíg szörnyűnek tartjuk akár látni is kézenfogva egy meleg párt, addig sokan azt is szörnyűnek tartják, hogy otthon a gyermekeik előtt, a saját házastársukkal elcsattanjon egy-egy csók, vagy simogatás. Sztori: Eljöttek a barátnőmék hozzánk, és amikor az 5 éves kislányuk meglátta, hogy átöleltem a férjem hátulról és adtam neki egy puszit, teljesen elkerekedtek a szemei. Kérdeztem is, hogy mi a baj, mire a barátnőm felháborodva közölte, hogy az ő gyerekei "ilyesmit" nem szoktak látni. Hát szerintem ez a borzasztó!

Kati
B.Kati
 


Sziasztok,

Úgy érzem az lenne a legegyszerübb, ha azt mondanám: " Tudjátok mit? Csináljatok, amit akartok! ", de mivel ez az én életemre is és a gyerekeim életére is egyre erősebb hatással van, ezért megpróbálom leírni - ezek szerint abnormális nézeteimet.
Én is egy bizonyos szint felett érzem magam, de az én intelligenciám azt mondatja velem, hogy a homoszexualitás nem helyes.
Egyetértek azzal, hogy "ki kivel es mit csinal a haloszobaban, legyen mindenkinek a maganugye", de sajnos ez már az utcán, médiákban zajlik és egyre inkább teret kívánnak maguknak, a másságuk elfogadásának.

"Es ha egy no a noket kivanja meg, hat istenem. Ettol meg nem hiszem, hogy rosszabb ember lenne, azert mert nekem nem ez a gusztusom, en nem nezem le oket, nem elem bele magam abba a feelingbe, hogy en most huha milyen elkepesztoen erkolcsos ember vagyok, ez az egyetlen jathato ut, vesszen a tobbi."
Eva, ezt azért idéztem, mert több olyan dolgot olvasok benne, ami elképeszt. Miért nem rosszabb ember?? Miért ÉN vagyok a kevésbé intelligens, aki ezt nem tolerálja? Én sem élem magam bele az erkölcsösségbe, szeretek szórakozni, mulatni, de sohasem lépem túl a magam szabta határokat. Mert rajtam múlik, mit engedek meg magamnak és mit nem.

"És minö meglepetés, az emberek többsége nemi orientációját se az egyik, se a másik végletbe nem tenné,"
Dia, nem tudod véletlenül hogyan tették fel pontosan ezeket a kérdéseket? Mi volt a válaszolók foglalkozása? Hány évesek voltak? Mindezek, szerintem nem mellékes tényezök.
El tudnád-e képzelni, hogy azonos nemü partnert szeress?
El tudnád-e képzelni, hogy azonos nemü partnerrel szeretkezz?
Ha megtehetnéd, szeretkeznél vele?
Szerintem óriási különbségek vannak a kérdések között!!

"Söt, a pszichológia azt, aki valamelyik végletbe tartozik, kissé abnormálisnak tartja. Persze, ezzel is lehet vitázni, de ha belegondoltok, én inkább nem tenném" Dia ne tedd! De én azért megpróbálom az elöbb is emlitett dolgok miatt pl.
Miért az abnormális, ha valaki egyértelműen a saját nemével ellenkezö nemüektöl vár testi, lelki szerelmet? Nem érzem magam abnormálisnak, mégsem fordult meg egyszer sem a fejemben, hogy velem azonos nemüekkel "foglalkozzak". Szerinted abnormális vagyok?

"Aztán az is elgondolkodtató, hogy vajon ez a heves tiltakozás nem-e néminemü jól leplezett és szégyelt érdeklödés és kiváncsiság eredménye. " Dia, nem. Azért tiltakozom, mert igy védem magam ez ellen a "divathullám" ellen. Miért gondolod azt, hogy leplezni akarom az érdeklödésemet?

"Szerintem az IQ a másság elfogadásához kell, és ha már itt tartunk, én inkább nevelem a gyerekemet a másság elfogadására, kissé elborzasztana, ha 20 évesen cigányozna, zsidózna, buzizna, stb." Szerintem az IQ a másság elutasitásához kell. Ezt a genetikai kényszert - ha van, le kell tudnia gyözni magában egy intelligens embernek, mint ahogy a genetikailag kódolt gyilkostól is elvárjuk, hogy fékezze meg magában ezt a hajlamot. Az emberiség által szabott határokat be kell tudnom tartani, mert ettöl vagyok ember. Nem engedem, hogy ezeket a határokat kitolják!

"És ha ö maga homokos lenne a késöbbiekben, lelke rajta. Max. nem lesz unokám, de attól még a gyerekem, és nekem az a fontos, hogy boldog legyen az életében, nem az, hogy hogyan." Szerinted csak az a fontos, hogy boldog legyen? Tényleg nem számit, hogy hogyan? Ha például szadista hajlamai jelentkeznének, nem próbálnád befolyásolni? Az a baj, hogy ha engedünk a másság elfogadásának, akkor bizonyos idö után BÁRMI elfogadott lehet.

"De ha megfelelö értékrendet sajátít el egy gyerek, az se baj, csak a kérdés, hogy mi a hasznosabb, elkerülni és a szönyeg alá söpörni a dolgot, vagy igenis észrevenni, és nem nagy ügyet csinálni belöle." Elözö példára visszatekintve is igy gondolod? Hogyan próbálod a külvilág hatásaitól megvédeni, ha már gyermekkorában ilyen befolyások is érhetik? Meg akarod védeni a különböző hatásoktól vagy lásson mindent a maga realitásában és válasszon ö?! Biztos, hogy ráhagynád a gyerekedre a döntést, csak azért, hogy boldog legyen? Hogy mutatsz neki példát, amikor azt is láthatja, hogy a melegek is szeretik egymást. Söt, meghitebben, sokkal nagyobb érzelmekkel mint azt Te bármikor kimutathatod a Te párod felé, mert te csak abnormális vagy. Ugye azt szeretnéd, hogy a Te gyereked ne legyen abnormális?

"Hogy no azt sose... Pedig manapság már az iskolák WC-jében szívják a speedet a dolgozatok elött, magyarán mindenkinek áll a zászló. " Nagyon szomorú. Viszont ha ez ellen sem teszünk semmit, akkor egy idö után már elfogadott lehet, hogy az óvodás, abszolút befolyásolható kisgyermekek is LSD-s bélyegeket gyüjtsenek az óviban.

Vigyázzatok a "MÁS" kifejezés használatával, mert nagyon sok genetikai torzulást nevezhetünk még másságnak! Nem szeretném megélni, amikor büszke pedofilok felvonulnak az utcán! Vagy esetleg azok, akik halott emberek testét kivánják! Ilyen logika alapján ök is csak mások!

"Egyébként meg öszintén: ti meg tudjátok mondani, hogy hány homokossal találkoztok egy nap?" Hála Istennek nem. Nagyon örülök neki, hogy most még otthon intézik a dolgokat.

" Addig nem kellene senkit sem bántani, amíg nem jelent veszélyt a külvilággal szemben. " De már veszélyt jelent! Olyan erösen próbálják elfogadtatni öket, hogy valós problémává váltak.

Szerintetek mit szeretnének elérni a homoszexuálisok? Miért kell erre büszkének lenni?

Senkit sem akarok bántani, ez az én véleményem, ezek az én érzéseim. Én MÁS vagyok!!!

ZZZ

Az a divat, hogy legyünk toleránsak, nyitottak a másságok iránt. És beszélni róla.

Egyébként szomorúan tapasztalom, hogy amíg szörnyűnek tartjuk akár látni is kézenfogva egy meleg párt, addig sokan azt is szörnyűnek tartják, hogy otthon a gyermekeik előtt, a saját házastársukkal elcsattanjon egy-egy csók, vagy simogatás.
ZZZ
 


Kati,
Nem reagáltam hozzászólásodra, pedig kimásoltam.
Szerintem sem jó, ha házastársak nem mutatják ki egymás irányába szeretetüket és szülö legyen a talpán, aki elmagyarázza a gyerekének, hogy miért sétálnak kézenfogva nénik vagy bácsik egymással.

ZZZ
ZZZ
 


ZZZ!
Azt hiszem, orulok annak, hogy elkepesztett, amit irtam. Akkor lennek nagyon elkeseredve, ha egy ilyen- az en vilagnzetem szerint meglehetosen korlatolt valaki- minden tovabbi nelkul az en nezeteimet vallana.
szerinted miert rosszabb az az ember, aki a sajat nemehez vonzodik??? Mert szamomra a rossz, mint emberi tulajdonsag, az elsosorban a gyulolkodesben, a gyuloletkeltesben, masok bantasaban, szemelyi szabadsaganak megserteseben merul ki. Es ebbe nem tartozik bele a homoszexualitas, bar emlitettem, hogy en sem, szeretem, ha ezt eroszakosan hirdetik. A pedifiliat is gyakran sorolod egy szintre a homoszexualitassal, pedig az en velemenyem szerint semmi koze az egyiknek a masikhoz. A pedifilia eseteben a szenvedo fel( a gyermek) nem tud vedekezni az ot ert szexualis zaklatas elle, a pedifilok ezt hasznaljak ki. Ez bun. Ezzel senki nem erthet egyet.
Viszont ekkorat altalanositani, hogy a melegek csakis rosszak lehetnek, hat bevallom, ilyen hihetetlenul beszukult ertekrenddel meg nem is talalkoztam. Ezek alapjan rogvest el kell itelni Shakespeare-t, Michelangelot, Leonardot, Oscar Wilde-ot, es vegtelen az a sor, akiket meg emlithetnek. Altalaban a homokosok elleni frocsoges nem szokott ezen a szinten leallni...
Hiszen masok a zsidok is, masok a ciganyok is, neha szamunkra kellemetlen dolgokat muvelnek, kapasbol ragasztod ra a cimket, hogy rossz emberek, ki veluk?? Hogyan neveled a massag toleralasara a gyerekedet, ha nem tudod veluk elfogadtatni, hogy ilyen igenis van?? Es szerintem a gyermek, ha megfelelo peldat lat otthon, meg lehet neki magyarazni, miert setalnak a bacsik kezenfogva. Inkabb erre tanitom meg a gyermekeimet, mintsem, hogy kapasbol utaljon es megvessen egy olyan csoportot, amivel nem tud azonosulni. Ilyen alapon a szomszedunkat is teljes erobol lehetne utalni, mert mas, mint mi.
nagyon nem ertek veled egyet, gondolj rolam azt, amit akarsz, hidd rolam azt, hogy a te hires IQ szinted alatt vagyok( bar errol ismet lehetne vitat nyitni...), nekem is megvan a tiedrol a velemenyem, de nem akarok itt a Babaneten megserteni senkit sem.
Eva
Eva
 


Szia ZZZ! Bár nem kommentáltad a hozzászólásomat, én kommentálnám a tiédet...

"...mégsem lépem túl a magam szabta határokat..."
Tökéletes a kifejezés, ezeket a határokat magad szabtad, méghozzá magadnak. Ezért Te nem vagy rosszabb ember, hiszen saját maga számára mindenki igyekszik a tökéletességre. De ezek a magadnak szabott határaid. Ne akard rákényszeríteni senki másra....

Semmi esetre sem említeném egy lapon a homo- vagy biszexualitást a pedofíliával, és gyilkossággal.
Ha a szexualitást képes vagy az erőszakkal együtt felhozni, hát akkor kétlem, hogy túl sok örömed lett volna benne. (Bocsánat, ha megsértettelek, nem akartam)

Egyébként. Ezen az oldalon leginkább azok beszélgetnek, akik képesek tolerálni mások érzéseit, és megpróbálják azokat a maguk szintjén elfogadni. Ha valakit ennyire felháborít a téma, nem értem miért is jött ide. Hogy jól kipuffoghassa magát?

Én - és ezt most őszintén bevallom - amikor meghallottam a Pepsi Sziget botrány-t, teljesen felháborodtam. Ez színtiszta diszkrimináció, és habár engem "úgy" nem érint a téma, bizony egy tiltakozáson biztos, hogy megtalálható lennék.

Az egész ellenére tiszteletben tartom a veleményedet. Hiszen mindenki úgy tökéletes, ahogy "megalkottatott". De azt semmi esetre sem kívánnám neked, hogy esetleg családi szinten szembesülj a problémával. Nem tudnál lelkileg győztesen kikerülni belőle.

Kati
Kati
 


7 éves kisfiú:
-Apuuuu!!! Az a két bácsi kézenfogva sétál. Miért?

-Öö...Majd anyád elmagyarázza... Évikém!! A gyereknek van egy kérdése...
Naív
 


Koszike! Ez aztan jellemzo a magas intelligenciara, ami a homoszexualitas elutasitasahoz kell.
Neved van, vagy csak nem vagy normalis, igy naivan????
Nokerem, ez aztan tenyleg magas IQ-ra vall. Buszke vagy magadra???
Tudod, aranyom, igenis, nekem is el tudtak magyarazni annak idejen, nem lettem homoszexualis, es en is megprobalkozom vele. Mindenestre en ezt elfogadhatobbnak tartom, minthogy arra tanitsam a gyermekemet, hogy: nezd, kicsim, ott egy bacsi egy masik bacsival kezenfogva. Ok masok, mint mi, szaladj noda, rugj bele!!!
Neveljetek csak nyugodtan korlatoltnak a gyerekeiteket, mint amilyenek ti is vagytok.
nekem van nevem
Eva
UI.A tema reszemrol lezarva, nem hiszem, lehet effele korlatolt figurakkal mit kezdeni. Jo gyulolkodest.
Eva
 


Szia, Eva es a Tobbiek!

Eva, azert latom, sikerult, kiborulnod!
Mit vartatok? Hogy a babaneten majd mindenki ujjongani fog, hogy milyen modernek vagyunk azzal, hogy toleraljuk a MÁS-sagot?
A helyzet az, szerintem senki, de SENKI NEM neveli a gyereket arra, hogy , hogy is mondtad, Éva: szaldj oda es rugj bele !!! Ez paranoia.
Szerintem mindenki arra nevel, hogy ez van, ilyen elofordul, ennek hivjuk, ezt jelenti. De hozzatesszuk, hogy szerintunk ez nincs rendejen es nem ez a normális. Példat mutatunk a gyerekeinknek mert azt gondoljuk van ra sanszunk, hogy ebbol at is adunk valamit.
Ha genetikai hajlam és orokseg? Akkor sem olyan, mint a kek szem vagy a fekete haj.
Azt pedig nem vegyük egy kalap alá, hogy "cigányoznak, zsidóznak, buziznak." Szerintem egyiket sem szabad, de azt tudni kell, hogy cigány és a zsidó lét normális dolog, ugyanúgy, mint az hogy Te magyar vagy. A homoszexulitas meg nem normalis.
Az, hogy a nagy mûvészek közül sok volt a meleg valóban megmagyarázza az érzékenységüket és mûvésziességüket sokmindenben. De voltak olyan mûvészek is, akiket éppúgy elismerünk, mint az általad említetteket, de õk mondjuk az alkoholtól vagy drogtól kerültek olyan állapotba hogy világraszólót alkossanak!!
Michelangeloek nem szervezetek tüntetest mert tudtak, hogy amit csinálnak nem való az utcara es nem valo reklámba. Ezért nem voltak akkoriban botrányok belöle. Mert az emberek szepen elviseltek, ahogy elviselnek ma is!!
webmaster
Ui.: Eva, ne sertodj meg. Es ne sertegess. Az "ÉVA " is lehet fantázia nev, bár gondolom nem az.
webmaster
 


És voltak olyan mûvészek is, akik nem voltak se homoszexuálisok, sem alkoholisták, sem drogosok és azok is alkottak fanatsztikus, maradandó és örök értékû mûveket !!
Maminti
 


Lányok!

Ismétlem, az hogy a hálószobában ki és mit csinál, az magánügy.
Nem tudom melyik mondatomban irtam gyülölködésröl vagy gyülöletkeltésröl. Nem a homoszexuálisokat utálom, hanem azt a viselkedésformát, amit egyre többen vesznek fel közülük, és azt, hogy az állapotukat már-már erénynek állítják be - sokkal finomabbak, érzékenyebbek, ismerik az élet értelmét, cosmopoliták, stb.
Ez már inkább kérkedés, mint a szexuális eltévelyedésük felvállalása vagy elfogadtatása. Miért nem hallani a házasságtörök, a bigámisták vagy a házastársukat szexuálisan kizsákmányolók büszke csapatárol amint felvállalják önmagukat? Pedig ha kiderülne tettük, öket is kiközösítenék. Bátran küzdhetnének a társadalmi kirekesztettségük ellen.(Tudom-tudom van ami törvénytelen közöttük, na de meddig?)

Belegondoltatok, hogy mi minden jár azzal, ha a társadalom egyszer jogokkal ruházza fel öket?! Az alábbi példákon lehet mosolyogni, de nevetni ostobaság:
- toborzó reklám a tévében föműsoridöben " Vállald Te is Büszkén a Másságodat" képekkel illusztrálva (emlékeztek az Impulz dezodor reklámjára );
- szórólapok hasonló szöveggel a postaládákban;
- mese gyerekeknek nyuszimamáról és nyuszimamáról;
- felvilágosító osztályfönöki óra új anyaggal;
- a már most tapasztalható, mérhetetlen felsöbbrendüségi érzés fokozódása (Totya: "Bizonyos intelligenciaszint fölött nem hiszem, hogy ez gondot kellene, hogy jelentsen." Világos, aki másképp látja a dolgot az nem intelligens);
- a nöi wc-ben férfiak, a férfiben nök jelennek meg, aki megbotránkozik az kirekesztö (és ki mondja meg, hogy ki az igazi MÁS és ki a kukkoló? Na, itt vannak még a kukkolók is!);
- aki buzizik, akár börtönre is számíthat;
- könnyfakasztó esküvök nászéjszakával;
- örökbefogadás;

Azért ez nagyban más, mint amikor a dédanyáink felszisszentek egy kilátszó boka láttán azután mégis eljutottunk a miniszoknyáig.
Ez egy természetellenes állapot amit én nem fogadhatok el, már csak azért sem, mert, ha ezt a dolgot beillesztjük a mindennapok közé, bármikor feltünhet a következö, még ennél is különb szokásokat elfogadtatni akaró csoport. Ti meddig lennétek toleránsak? Mik a Ti határaitok?

Eva!
"Es szerintem a gyermek, ha megfelelo peldat lat otthon, meg lehet neki magyarazni, miert setalnak a bacsik kezenfogva. Inkabb erre tanitom meg a gyermekeimet, mintsem, hogy kapasbol utaljon es megvessen egy olyan csoportot, amivel nem tud azonosulni. Ilyen alapon a szomszedunkat is teljes erobol lehetne utalni, mert mas, mint mi."
Igen mindent meg lehet magyarázni egy gyereknek, de csak késöbb derül ki, hogy mi maradt meg a kis agyában. Maradjunk az olyan csoportoknál, amelyek meglehetösen téves gyakorlatot folytatnak és a kuki a popsiba szerintem ilyen. De lehet érvelni.

"Hogyan neveled a massag toleralasara a gyerekedet, ha nem tudod veluk elfogadtatni, hogy ilyen igenis van??"
Van még ezen kívül egy-két másság amit nem tennék bele a választható életvitel-lehetöségek közé a gyerekeim számára. ( pl. kukkolás, nemi eröszak, fajtalankodás, állatok kínzása, homo- és biszexualitás, stb.) Igen, azt hiszem ezeket kapásból rossz dolgokként fogom nekik megtanítani.

"Nagyon nem ertek veled egyet, gondolj rolam azt, amit akarsz, hidd rolam azt, hogy a te hires IQ szinted alatt vagyok( bar errol ismet lehetne vitat nyitni...), nekem is megvan a tiedrol a velemenyem, de nem akarok itt a Babaneten megserteni senkit sem."
Köszönöm, hogy máris híressé tetted az IQ szintemet, de sajnos az érdem a Totya úré. Érvekkel pedig nem tudsz megsérteni.

Kati!
Ha MÁSOK sem akarják rám kényszeríteni a maguk határtalanságát, ám legyen.

"Semmi esetre sem említeném egy lapon a homo- vagy biszexualitást a pedofíliával, és gyilkossággal."
Infomációim szerint egyes génkutatók már kimutatták, hogy a gyilkolásra való hajlam genetikai torzulás, akár a homoszexualitás, és gyanítom, hogy a pedofilia is az. Ezeknek a hajlamoknak pedig csak a nevelés és a józan ész szabhat határokat. Többek között ezért vallom magam jobb embernek egy parádézó, magamutogató és a beteg vágyait legyözni nem tudó és nem is akaró homo- vagy biszexuális embernél. És azért haragszom még nagyon rájuk, mert ezt a kis emberi tartást, vagy nevelést gyengítik meg, a még ingadozó vagy éretlen fiatalban, aki egyébként büszkén mondhatná Önmagának: Igen! Én Ember maradtam.

"Egyébként. Ezen az oldalon leginkább azok beszélgetnek, akik képesek tolerálni mások érzéseit, és megpróbálják azokat a maguk szintjén elfogadni. Ha valakit ennyire felháborít a téma, nem értem miért is jött ide. Hogy jól kipuffoghassa magát? "
KATI!!!! ÉBRESZTŐ!!! A tolerálás szerintem azt jelenti, hogy miután meghallgattam a másik érzését/véleményét, nem hülyézem le, hanem vagy elsétálok onnan, vagy én is elmondom a magam véleményét. Te nem hülyéztél le.

Néhány dologot tisztázni kellene a homoszexuálisokkal kapcsolatban mielött folytatnánk ezt a vélemény-cserét.
Szerintetek:

Veleszületett vagy szerzett tulajdonság a homoszexszuális hajlam?
Mire is olyan büszkék pontosan?
Mit akarnak elérni pontosan?
Miért nem maradnak csendben otthon?

Mindent összevetve Én MÁSképpen gondolkodom, remélem ezt Ti toleráljátok, ha már a MÁSOK nem is.

ZZZ
ZZZ
 


Sziasztok,

Nem akarok most állást foglalni ebben az ügyben.

Végigolvasván a beszélgetéseket viszont érdekesnek tartom, hogy a másság tolerálásának képviselöi szerintem gyülölködnek. Ez a meglátásom. Itt senki sem arról irt, hogy bele kell rúgni a melegekbe!!! Ráadásul érveltek!
Tényleg nagyon kellemes tulajdonság a tolerancia, viszont ez egyenlöre szellemi szinten valósul meg. Mellette számos gyakorlati problémát kellene áthidalni, ami sokkal bonyolultabb a szavak megfogalmazásánál.

Bóbita

Ja, nincsen bennem rejtett vágyakozás csak kiváncsi voltam miért pezsdült fel igy ez a topic.
Bóbita (bóbita)
 


Bar megfogadtam, hogy nem szolok bele a tovabbiakban, nem tudom megallni.
Webmaster! ha masnak jogfa van sertegetni engem, en sem fogom vissza magam. Gondolom, hogy naiv baratunk beszolasa neked azert nem volt serto, mert a te oldaladrol szoltak be nekem, igen proszto modon.
A velemenyemet mar egyszer leirtam, nem hiszem, hogy ujat tudnek mondani. En sem szeretem, ha a homoszexualis csoportok eroszakosak, de nem tudok megvetni senkit sem azert, mert olyan , amilyen.
Ti most azt hiszitek, hogy a magatok allaspontja felallit titeket valamifele erkolcsi magaslatra, ahonnan milyen jo dolog lenezni, elsosorban azokat, akik felvallaljak massagukat. Abba belegondoltatok-e mar, hogy azokat az embereket, akik melegek lettek, melegnek is neveltek-e? hogyan lettek azok? Micsoda lelki konfliktusokat okozott az, hogy sajat magukat elfogadjak, a tarsadalmi elvarasokkal szembe merjenek fordulni?? Az, hogy nyiltan vallaljak a nemi identitasukat, minden lenezes ellenere is.
Egy gonosz es kegyetlen kerdes: ti mit csinalnatok, ha a gyermeketekrol kiderulne, hogy meleg?? Gondolom, jo paran azt fogjatok irni, hogy ilyen veletek aztan nem fordulhat elo. Es ha igen? Szonyeg ala soporjuk, nem gondolunk ra? Eljen egy egeszen mas eletet, mint ami boldogga teszi? Vagy ne vallalja nyiltan, akkor titeket sem zavar, de nehogy a tarsadalom megtudja, mert az mar olyan "ciki"?
En meg mindig nem tennem a homoszexualitast egy szintre a gyilkossaggal, pedofiliaval, meg ezekkel. Ja, Webmaster, Emlitetted Michelangelot, az o koraban nem volt olyan nagy kuriozum, ha valaki meleg volt. Senki nem is titkolta. Ezert nem is kellett felvonulasokat rendezni. Nem, nem ertek egyet a felvonulasokkal, en sem hirdetem nyiltan a heteroszexualitasomat, de azt egyszeruen nem tudom elfogadni, hogy legyeszrusitsuk a dolgot a kovetkezo kepletre: HOMOKOS=ROSSZ EMBER. Van homokos baratom. Nagyon jo ember. Meg merem fogalmazani, hogy sokkal jobb, mint legtobb hetero baratom. Tisztelem ot. Lattam, hogy mit kinlodik sajat maga ellen.

No, ezek utan lehet izekre szedni, meg velemenyeket irni az IQ-mrol, hajra, csocsalasra fel!!!!
Eva
Eva
 


-Anyú akkor most elmondod vagy nem?
Ébred
 


Nyugi, Eva, nincs izekre szedés és csócsálás sincs, mert nem errõl szól a topic !!
webmaster
 


neved nincs ???
Te most komolyan azt hiszed magadrol, hogy humoros vagy? Vagy te vagy az a heteves kisfiu? Felebredhetnel te is! Igazan humorizalhatnal ugy is, hogy a neved vallalod.
Eva
Eva
 


ZZZ!

Engedj meg egy kérdést! Mi a véleményed a gruppenszexről, amikor a fiúk ugyan nem nyúlnak egymáshoz, de mindenki egy lányon dolgozik? Tényleg érdekel a véleményed!

Szia : Kati
Kati
 


Sziasztok!

Olvasom a hozzászólásokat, és pro és kontra mindkét oldalon olvasok dolgokat, amivel egyetértek, illetve amivel nem. Ami viszont igazán elborzaszt, az a stílus, ahogy itt marjátok egymást!
Éva, azt végképp nem értem, hogy tudsz ennyire kiakadni, szinte látom, ahogy tajtékzol. Tényleg nagyon sok mindenben egyetértek veled, de van egy mondás, miszerint általában annak nincs igaza, aki kiabál. Te pedig ordítasz! Higgadtabban kéne, lehet, hogy jobban odafigyelnének arra, amit mondasz, mert így a stílusod elveszi a mondanivalódról a figyelmet.
Eryc@
Eryc@
 


Éva!

Toleranciából elégtelen! Folyamatosan gyulölködsz és gorombáskodsz.

Ébredo Naív!

Ugye magad sem hitted, hogy el tudná magyarázni a gyerekének? Az egész csak demagógia, médiákból felkapott divatos szólamok!

Iboly
Iboly
 


Ezt az utolso hozzaszolast nem egeszen ertettem.

Lehet, hogy en nem vagyok kepben, de az mar regen rossz, ha nem tudtok magyarazatot adni a gyereketeknek, ha az ket ferfit lat kezenfogva setalni az utcan.

Keke
Keke
 


Sziasztok!

ZZZ!

A kérdéseket már nem emlékszem, milyen formában tették fel, de mivel egy átlagos statisztikáról van szó, gondolom, mindenféle korosztály és anyagi szint, végzettség, stb. képviseltette magát. Az ilyeneknél különösen odafigyelnek a minta kiválasztására. Egyébként utána nézhetek, ha érdekel...

Most azt mondom, hogy személy szerint nem tudom elképzelni, hogy azonos nemü parnert szeressek, vagy hogy szeretkezzek vele, de még nem is kerültem ilyen helyzetbe. Amúgy meg kiegyensúlyozott, és boldog szexuális életem van egy pasival, immár több, mint 6 éve. Így különösebben más pasikra se szoktam gondolni vagy figyelni, nemhogy a saját nememre. De azt se mondom, hogy ha meglátok egy szép nöt, ne tátanám el a szám a gyönyörüségtöl!

Szerintem félreértetted ezt a lineáris dolgot, itt a totális heteroszexualitás azt jelenti, hogy teljesen elutasítod a saját nemedet. Kb. az emberek két százaléka tartozik ebbe. Nem vagy abnormális. De átmenetek igenis vannak a kettö között, csak ezek esetleg nem annyira nyilvánvalóak. Azt sem gondolom, hogy lepleznéd az érdeklödésedet, de nagyon végletesen elzárkózol a dolog elől. Teljesen taszítod... Miért???

Szerintem egész más az olyan abberáció, mint a pedofília, más lapra tartozik a gyilkos hajlam is, és megint más a homoszexualitás, ami ugyan ugyanúgy genetikai hajlam valószínüleg, de nem közveszélyes a többi emberre nézve. (Legalábbis a legtöbb esetben nem az!!!) De ugyanígy genetikai kényszer a heteroszexualizmus is...
Egyébként olyannnyira nem csak nevelés kérdése a homoszexualizmus, hogy az emberszabású majmoknál is elöfordul.

Nekem tényleg az a fontos, hogy a gyerekem boldog legyen, és nem érdekel, hogyan. Persze, a szadizmust megint csak nem emlegetném egy lapon a homoszexualitással...

A külvilág befolyásaitól és hatásaitól nem is tudom, de nem is akarom megvédeni. Úgyse lehet. És minél elöbb tisztába jön a dolgokkal, annál ügyesebben tud majd adaptálódni hozzá. Mindig mellette leszek, és ha szüksége lesz támogatásra, ha kérdése lesz, stb. nyugodtan fordulhat hozzám. Nem akarom burokban tartani, azt szeretném, ha önálló véleményt tudna kialakítani az öt körülvevö világról, és ha nem az én véleményemet szajkózná.

Vajon mitöl lehet az, hogy a homoszexuálisok, sokkal meghittebben, sokkal nagyobb érzelmekkel szeretik egymást? Ez miért baj? Nem ez lenne a normális a heteroszexuális kapcsolatokban is? Szerintem pedig a hetero párok is nyugodtan kimutathatják az egymás iránt érzett szeretetüket. Azok, akik pedig ezt megszólják, inkább csak irigyek. Igenis, nekem is jogom van szeretni a párom... Jogom van megcsókolni az utcán, átölelni, megsimogatni. És meg is teszem!

Remélem, nem voltak bántóak a soraim, legalábbis én nem indulatból írtam öket...

Puszi:

Dia
Dia
 


Iboly! Koszonom szepen az osztalyzatot, te hanyast adnal magadnak toleranciabol?? Igazan lenyugozo totalis toleranciarol arulkodnak a soraid...
Viszont azt minden gyulolkodes nelkul kikerem magamnak, hogy nem tudnam elmagyarazni a gyermekemnek, hogy mi is ez a dolog. Mivel naiv kollegank nem igazan vett emberszamba, en sem kivanom ot ugy tekinteni, mint egy ertelmes embert. Nekem is elmagyaraztak annakidejen a dolgot, nem okozott lelki torest az eletemben. Milyen alapon nezel engem olyan embernek, akinek nincsen sajat velemenye, csak a mediaszolamokat hangoztatja? Ez volt a masodik sertes, es meg te pampogsz itt toleranciarol. Igenis vallalom a velemenyemet, nem fogok utalni egyetlen homoszexualist sem, meg akkor sem, ha megkoveznek a babanet tokeletes anyai.
Eric@! Szo sem volt tajtekzasrol, latszik, hogy gozod sincs, hogy milyen vagyok, nem sokat szamit nekem, hogy itt nemelyek hogyan gondolkodnak. Viszont azok ellen a dologok ellen, amiket igazsagtalannak tartok, mindig is fellazadtam, es megprobalom szenvedelyesen vedeni az igazamat. Nagykoru vagyok, dontokepes, nincs szuksegem ilyen tanitoneni szintu kioktatasokra.
Ez az egesz vita mar regen nem arrol szol, amirol szolnia kene. Nehany ember valamifele-szamomra-nem tetszo erkolcsi allaspont alapjan elitel embereket, ez az, amit verlazitonak tartok.
Kezdetben indulat nelkul irtam. Aztan jottek a kioktatasok. Viszont az is teny, hogy egyetlen altalam felvetett problemara nem erkezett erdembeli reagalas. Hajigaljatok itt a koveket, ugye ez aztan a tolerancia, Iboly, mert te aztan tudod, hogy mi az!!!
Azt hiszem, a Babanet kikerukl a kedvencek kozul.
Eva
Eva
 


Figyelj Éva!

Naívan azt gondoltam, hogy ti, itt a világot jelentö hálón azonosítóval szeretitek csinálni.
Bocs.
Nekem 2 nevem van: Djuroska István
/az elsöt apukámtól kaptam, a másodikat én választottam/
Telefonszámom is van: 30 919-6639

Neked is van 2 neved?

Nos, ha ezt itt és most lerendeztük /várakozva kopogtatom az asztallapot/ humorizálhatok még, ugye?

Én például most éppen az intolerancia tolerálását gyakorlom rajtad.
Merthogy az a toleráns, akinek a bele fordul ki az ugyanojanságtól, de visszanyeli.
Te nem vagy ijen érzékeny, mert neked nem fordul ki. Hova tolerálsz akkor pontosan?

Figyelj még egy kicsit!

A homoszexuális férfiakat kizárólag az különbözteti meg a nem homoszexuális férfiaktól, hogy ök alkalmanként egy másik férfi végbelébe dugják a péniszüket. Szerinted is?

Volt egy barátom Amerikában, aki az In-Sink-Erator-ba szerette dugni a péniszét, mert felizgatta a neve. Szeretett hozzám járni. Nálam is volt In-Sink-Erator.

Sajnálom, ha gyermek öszinte érdeklödése ijen mulatságosan felbosszantott.
Addig is, itt a nem korlátolt ##### anyuka hejes válasza:
- Gyere kicsim! Kérdezzük meg tölük!

Tetszik a köszönésed.
Jó gyülölködést
Névtelen
 


Szia Éva,

Remélem még ezt az üzenetet még elolvasod!

Szerintem Te azért is vállalod fel ennyire mélyen ezeket a nézeteke és azért háborodtál fel ennyire, mert a dolog személyesen is érint az egyik legjobb barátoddal kapcsolatban. Az én véleményem szerint minden olyan ember, aki nagy lelki tusákon megy keresztül és alapjában nem voltak agressziv hajlama önmagához képest jobb ember lesz. Tudom, most egy kissé leegyszerüsitem a dolgot, de remélem érted mit szeretnék sugallni.

Bóbita

Ja és emiatt ne hagyd itt a Babanetet. Voltak már itt ilyen nagy viták. Legfeljebb egy ideig ne nézd meg az üzeneteket.
Bóbita (bóbita)
 


Sziasztok!

A személyes gyülölködésekhez -a többi oldalt mentesítendõ - nyitottam egyszer egy topicot: [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/1079.html?992593813" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/1079.html?992593813[/url]
az a DÜHÖNGÕ

ha gondoljátok, inkább ott folytassátok, itt meg hadd menjen az eredeti téma

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi
 


Éva !!Senki nem akar megkövezni!
"A babanet tökéletes anyukái nevében"
közös ké
 


Éva, te nagykorú!

Köszönöm a bókot, még sosem tanítónéniztek le, ez jól esett! Kép Egyébként aki gyűlölködik, az te vagy.

Eryc@
Eryc@
 


Sziasztok!
Én nem gyűlölködni jöttem.Heteroszexuális vagyok és boldog családban élek, gyerekekekl, férjjel stb. Mindkét tábotban van igazság. Nem ítélem el a melegeket, mert melegek, azért ítélem el az olyan melegeket, akik hirdetik, hogy az a király, amit ők csinálnak.Mert nem az a normális élet.Tiszteletbe tartom, hogy ők azt szeretik, én nem, és a gyerekeimnek is azt tanítom majd, hogy a homo dolgok nem normálisak.Azért van nő és férfi, hogy ők ketten legyenek együtt, hogy a szerelemből és ez által a szexből gyerekeik szülessnek .Ha valaki másképp szereti, hát az Ő privát szférája. Nme köpök le senkit azért mert más, akkor utálnám az összes embert a világon, mert valamennyire mindenki más, mint én. Éva, a te dolgod, hogy kívánsz e nőt vagy sem.ahogy van homok között is ilyen és olyan is a heterok között is van rendes és bunkó is.Nem hiszem, hogy haragudnod kellene, mert a többség hetero gondolkodású, hiszen ez a norma.Nem az a jó, ha két homo örökbefogad egy gyereket.Agyereknek apa és anya kell, nem két anya vagy két apa.A torz családmodell torz lelkű gyereket "szülhet". Ha hobbiból, vagy akár szerelemből vki a saját nemét kedveli, nem érdekel, de ne tekintsük ezt követendő példának, mert sajnos ez valamiféle torz lélekre utal(szerintem).Ez volt a véleményem, remélem senki se sértődik meg és ne feledjétek a vélemény szabad.
molnam
 


En csak annyit fuznek hozza a dologhoz(elore leszogezem nekem is vannak meleg ismeroseim, tehat nem vagyok ellene, nem kopok le senki emiatt es meg sem kovezek, habar engem hidegen hagy a sajat nemem), hogy ha a melegek nem akarnak megkulonboztetesben elni, akkor ne setaljanak az utcan transzparensekkel. Mert a heteroszexualisak sem hirdetik semerre, hogy igy kell ezt csinalni. Akinek olyan a beallitottsaga, hogy a sajat nemet szereti, am tegye, de ne "oktassa" eroszakosan a fiatalokat ill. gyerekeket, hogy ez aztan a jo dolog. Hadd dontse el mindenki maga mindenfele nyomas nelkul.
Azonkivul, ha a Joisten ugy akarta volna, hogy az legyen a normalis, akkor azonos nemuek is tudnanak szaporodni. Mert ehhez azert megiscsak egy ferfi es egy no kell ugyebar.
Agi
 


Ági, ezt írtam én is. A Jóisten férfit és nőt teremtett, hogy Ők ketten éljenek együtt és létesítsenek szexuális kapcsolatot, hog yígy szaporodjunk mi emberek is, ahogy sok állat is akár ösztönösen is tudja, hogy a hím és a nőstény egy pár. Valószínűleg igaza van azoknak akik azt mondják a homoszexualitás valahol gén hiba lehet.Szóval én sem ítélem el Őket, de hirdetni nem kell, mert nem az a természetes.
molnam
 


Kezcsokom Mindenkinek!

Elnezest, hogy eltuntem, de valami eszleny elegette a hazunkban a telefonközpontot es 5 napot vett igenybe a renovalas.
Amiota nem jartam erre sok minden törtent.:o)))
Szeretnem leszögezni, hogy nem vetem meg a " regimodi" gondolkodasu embereket es valoban nem a homoszexualitast tartom en sem az evolucio következö lepcsöfokanak. De! Annyit azert hozzatennek, hogy a legtöbb hagyomanyos csaladban -tisztelet a kivetelnek- sem tökeletes minden. Nagyanyaink valoban nem tartottak ildomosnak ha egy boka kivillant a szoknya alol, ezenközben viszont ott csaltak eletuk parjat ahol eppen tudtak. Igaz a ferjek nagy resze is a kuplerajban keresett vigaszt a " szombat este sötetben összeszoritott foggal hagyom" otthoni örömök utan.
Aztan jött a nagy szexualis forradalom es mindenki nyiltan oda tette ahova akarta, illetve ahova hagytak.
Lehet azt mondani, hogy eppen Szodoma es Gomorra az a kor amiben elunk, de ezt kell elviselnunk, mert nincsen masik.
Nem hiszem, hogy fel kell vonulni azert mert valaki a sajat nemet preferalja, de joga az van hozza es egy forum lehet arra, hogy nemi vilagossagot gyujtson a fejekben. Nem kellene titkolni es buzivicceket gyartani, mert ök is emberek es a szerelem szabad.
Azt sem kellene elfelejteni, hogy a nemiseg az eletunk egy igen kis szegmense es nem a nemiszerveinknek kellene iranyitani az eletunket, hanem a fejunknek. Allitom, hogy valoban egy bizonyos intelligencia kell a dolog megitelesehez es elnezest ha valaki ezert nem erzi magat intelligensnek. Akinek nem inge az ne vegye magara!
Ami szamomra fura, hogy az összes hozzaszolo önmagat tartja egyedul kompetensnek a dologban.
Hölgyeim es Uraim! Aki homoszexualis az a Babanettöl,vagy a Babanet ellenere is az. A konyhamalaccal dugni vagy homoszexualisnak lenni nem szinonim fogalmak.
Ettöl meg nagyon jo ember lehet. Nem kellene cimkezni, mert az a legnagyobb hiba. Mindenkit lehet valamiert mobbingolni, bantani megkulönböztetni, stb...
Azert szep a vilag mert kulönbözöek vagyunk.
Szerintem egyedul az alszent butasag a bun, vagy ahogyan Moldova mondja, a "buta ember rosszabb , mint a halott".
Sok szeretettel mindket oldalnak udv,
Totya
Ui: Eva, mi van veletek? Tihany meg mindig gyönyöru?
Totya
 


Dia,

Köszönöm, hogy végre valakivel értelmesen lehet társalogni! Évának már írtam, hogy érvekkel nem tud megbántani, így Te sem.

A lineáris elmélet alapján a következökre jutottam, remélem helyesen:
Mindenkiben mindenfajta hajlam megtalálható (szadistától a muzikálison át a homoszexuálisig), csak az egyik a felszín alatt marad, míg a másik felszínre tör, az egyiket kontrollálja/fékezi a belénk nevelt értékrendünk, erkölcsünk, valamint a józan paraszti eszünk, míg a másikat szabadon engedi. A józan paraszti ész alatt itt azt értem, hogy valamiröl el tudjuk dönteni, helyes vagy nem.

"De azt se mondom, hogy ha meglátok egy szép nöt, ne tátanám el a szám a gyönyörüségtöl! "
Szerintem ez Téged csak esztétikailag érint meg, és nem szexuálisan.

"Teljesen taszítod... Miért???"
Mert az élettel nem összeegyeztethetö tevékenység.

"Szerintem egész más az olyan abberáció, mint a pedofília, más lapra tartozik a gyilkos hajlam is, és megint más a homoszexualitás, ami ugyan ugyanúgy genetikai hajlam valószínüleg, de nem közveszélyes a többi emberre nézve. (Legalábbis a legtöbb esetben nem az!!!) De ugyanígy genetikai kényszer a heteroszexualizmus is... "
A természet törvényei alapján szerintem a gyilkolás közelebb áll az élethez (létfenntartás), mint a homoszexualitás (fajfenntartás?).
Egyébként gyanítom, hogy a homók is látják, hogy a dologban mi a bibi, de ezt rendszeresen elfelejtik megmagyarázni.
Az én véleményem az, hogy a pedofilia tökéletesen megegyezik a homoszexualitással. Mindkettö egy téves szexuális inger, amit egyesek képtelenek magukban legyürni. Annak pedig, hogy a pedofiliát bünteti a törvény ebben az esetben nincs jelentösége, mert miért pont 14 éves korig vagyunk kiskoruak és miért 18 éves korig fiatalkoruak?! Ha mondjuk már 17 és fél évesen nagykoruak lennénk, máris egy csomó embert ki lehetne engedni a börtönböl és senki sem szólhatná meg öket a tetteikért.
" Egyébként olyannnyira nem csak nevelés kérdése a homoszexualizmus, hogy az emberszabású majmoknál is elöfordul. "
Elöfordul. De nem tömegesen! Ráadásul pont annak kéne megkülönböztetnie az embert az állattól, hogy gondolja végig, mit tesz és vegyen magán eröt. Ám ha nem egy, legalább ne üvöltsön és ne azzal palástolja a hibáját, hogy mindenki kirekesztö és gyülölködö aki ezt nem fogadja be. Kiváncsi lennék, egy ilyen embernek hol a határ? Mi az amitöl már neki is kifordulna a gyomra ha azt lépten-nyomon az orra alá dörgölnék?


"Nekem tényleg az a fontos, hogy a gyerekem boldog legyen, és nem érdekel, hogyan. Persze, a szadizmust megint csak nem emlegetném egy lapon a homoszexualitással."
Miért nem? Miért szólnád meg a gyereked, ha a kedvenc szórakozása lenne a macskákat farkuknál fogva a falhoz csapni mert ettöl kerül eufórikus állapotba? Hiszencsak másképpen képzeli el a kielégülést.

"A külvilág befolyásaitól és hatásaitól nem is tudom, de nem is akarom megvédeni. Úgyse lehet. "
Ez így igaz ! De felkészíteni rá azt lehet. Én sem burokban nevelem a gyerekem, de vannak olyan sarkalatos pontok az életben, amit szeretném, ha a magáévá tenne.


"Vajon mitöl lehet az, hogy a homoszexuálisok, sokkal meghittebben, sokkal nagyobb érzelmekkel szeretik egymást? Ez miért baj? "
Nem ez a baj. Az a baj, hogy valamiért ezt a mély érzelmet minnél több emberrel akarják megismertetni. Miböl gondolják, hogy a normális hetero kapcsolatokban ez nincs jelen ilyen erösen?
" Nem ez lenne a normális a heteroszexuális kapcsolatokban is?"
Látod már te is hajlasz erre az álláspontra.


Kati,
A gruppenszex sem fér bele a világnézetembe, de még a gyomromba se. Természetesen nem vagyok egy szent és van fantáziám is, de az a kis belsö hang mindig idöben mondja, hogy "Állj! Ezt már azért nem kéne!". És nem mindent a szüleim magyaráztak el, hanem az általuk lerakott alapokból fejlödött ki lassan az én saját világképem, ami erösen torzulhatott volna, ha az esetleg - a lineáris elmélet alapján - bennem rejlö homo és egyéb ferde hajlamok megerösitést kapnak a környezetemböl.


Keke és többiek:
Meghallgatnám szívesen a Ti magyarázataitokat. Mit mondtok egy 3, 6, vagy 10 éves gyereknek? Mi az utolsó mondatotok?

"Egy gonosz es kegyetlen kerdes: ti mit csinalnatok, ha a gyermeketekrol kiderulne, hogy meleg?? Gondolom, jo paran azt fogjatok irni, hogy ilyen veletek aztan nem fordulhat elo. Es ha igen? Szonyeg ala soporjuk, nem gondolunk ra? Eljen egy egeszen mas eletet, mint ami boldogga teszi? Vagy ne vallalja nyiltan, akkor titeket sem zavar, de nehogy a tarsadalom megtudja, mert az mar olyan "ciki"?"
Valószínüleg nagyon nehezen fogadnám a dolgot és mindent megtennék annak érdekében, hogy visszakanyarodhasson a rendes kerékvágásba, természetesen nem eröszakkal. Remélem, hogy olyan bensöséges a kapcsolatunk, hogy már korán felismerném ezeket a jeleket és lenne idöm visszaterelni öt a jo irányba. Amennyiben ez nem sikerül, akkor sem valószínü, hogy változna az iránta érzett szeretetem, de elvárnám töle, hogy ö is tartsa tiszteletben az én érzéseimet, és ne hozza el hozzánk vacsorázni a partnerét.

Nekem is lenne egy gonoszkodó kérdésem. Nálatok hogyan zajlana az eset?


ZZZ
ZZZ
 


Totya!

Mi lenne az amitöl már te is viszolyognál és azt mondanád "ÖÖÖ..izé..emberek! Ez már a fajtám megcsúfolása! Hadjátok abba!"

Esetleg elöállna egy olyan csoport, amelyik a kutyákkal szereti csinálni, de már ez is unalmas otthon kettesben - és a szomszéd is milyen jogon hányta el magát amikor rányitotta az ajtót egyikükre? - ezért kivonulnak az utcára és felhívják az emberek figyelmét erre a gyönyörü és mély érzelmekkel teli aktusra. Persze akárki nem húzhatja magára a kutyáját csak ha egy bizonyos intelligencia szint fölött van. Csak annyit mondanál: Kérem, ezt a kort kell elviselnünk mert nincs másik?!

Neked hol a határ ?

És egyáltalán, hogy kerül ide már megint az intelligencia? Ezt nem tudom "felfogni".


ZZZ
ZZZ
 


Kedves ZZZ!

Elöször is biztosan nem kezdenem a megnyilatkozasomat ugy, hogy ÖÖÖ...
Az intelligencia talan ahhoz kellene, hogy nem keveri össze az ember a pedo es necrofiliat a homoszexualitassal, amint azt te lelkesen teszed.
Ajanlanam neked, hogy meg a hemofiliat es a teofiliat is epitsd be a logikai bukfencektöl sem mentes ideologiadba. Tudod a pedofilia es az altalad emlitett allatosdi kinzas es az ebben a betegsegben szenvedö ember kenyszeriti a masikat az aktus lefolytatasara. A homoszexualitas eseteben pedig ket ember közös akaratabol törtennek a dolgok. Ehhez azert kell egy kis spiritusz, hogy megertse az ember nemde?:o)))
Azt, hogy az ember szomszedja mitöl hanyta el magat ki a francot erdekel? Ne nyitogasson hanem csöngessen! Ahol en elek ott emiatt akar be is perelhetem a szomszedot esmeg is buntetik erte.
Bizonyara a kesöi idöpont miatt elkerulte a figyelmedet az, hogy en sem vagyok az utcara valo vonulas lekes hive, de nem is vagyok ellene.
Amire en azt mondom , hogy na kerem eleg volt az az alszent, szemforgato, vaskalapossag, amivel emberek kijelentik, hogy csak az ö igazuk a szent. Ettöl a gondolkodastol mar csak egy lepes a megkulönböztetes es a dunaparti folyobalövösdi. Szerintem a demagogia is betegseg, csak sajnos nincsen ra gyogyszer.
En azt hiszem,hogy egyikunk sem tudja meggyözni a masikat, de ettöl meg szep a vilag.
Neked igy gömbölyu az alma, nekem meg ugy.
Nem kivanok löveszarokharcot folytatni sem veled sem massal, az elöbbi hozzaszolasom altalanosan a temat erintette, de mivel most megszolitottal kenytelen voltam neked cimezni a mondandomat.
Bizom benne, hogy legalabb annyian gondolkodnak ugy mint en, mert akkor talan pariban leszunk.
Sok szeretettel,
Totya

Ui.: Ja a hemofilia a feherveruseg latin neve, a Teofilia pedig a Teofil nöi valtozata.
Totya
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: