Sziasztok!
Megjöttünk a Balatonról, kicsit visszanézegettem, e mindent még nem sikerült elolvasnom. (lesz ma még szoptatás
De azt rögtön kiszúrtam, hogy volt egy tali.
Jim és végre újra Pété is ott volt.
Ha lesz Árkádos tali arra én is benevezek.
Jól éreztük magunkat nagyon, az idő és a víz szuper volt.
Bár a strand nekem kicsit uncsi volt néha az árnyékbnan, de elbámészkodtam, és néha a vízbe is bejutottam. A nagyokkal már majd minden este éjfélig egyig játszottunk egy stratégiaia társast, így majdnem akkor feküdtem amikor Zsomb először kelt, de megérte. Olyan jó, hogy már klassz felnőttes játékot is lehetz velük játszani. És büszke vagyok rájuk, hogy egy 10 éves kortól ajánlott jjátékot igazi ellenfélként játszanak. (No azért nyerni még nem sikerült nekik, de megszorongattak minket.
Zsomb!
Továbbra is kis evőgép!Még bírom a tempót, az éjszakai kelést, de már én is várom néha a 6 hót, hogy néha apa is adjon neki egy pár kanál kaját. Most, hogy apa is látta az egész napunkat egymás után többször, ő is rácsodálkozott, hogy milyen sűrűn keresi a cicit, néha egy óra múlva már. Bár néha a melegben gondolom a szomjúság miatt.
A talin is láttam, hogy nagy nagyon, de most végképp tudatosult bennem. Mindenhol min. 7-8 hónaposnak nézték.
A cukrászdában tölcsért akartak adni neki, a szálláson odakészítették másnapra az etetőszéket, megkérdezték, hogy egy ilyen nagy babát miért nem viszek a Balcsiba stb...
A Szent István Park óta még kb 3 szor fordult hasra, hát őt nem ez izgatja. Szerintem egy férfimagazin cicis képei láttán is cuppogna....
Alvás egész jól ment a strandon, étteremben mindig illedelmesen viselkedett.
Majd pár képet rakok fel. Addig is próbálok visszaolvasgatni.