Új privát üzeneted érkezett!

Ezzel az ovival sincs semmi bajunk, örülök ennek is, csak a másiknak meg nagyon örültem volna. De már mondtam Julcsinak, hogy a teknősbékás oviba fog járni. Ő azt mondta, Jó, akkor majd minden nap visz csokit a teknősöknek. :lol:

Kép
 
 


Óh, Edó bocsi,ost látom uaz a Lilypie-nk!
Ja, kitettem a napra gy már rózsaszínlik, eddig csak nőtt :oops: ...
Nálatok már gondolom megy az eperszüret!

Ági, rendes gyerek Julcsi, h nem Ő eszi meg a csokit :wink: !

Enyim csajszi beteg, mármint folyik az orra, de kihagyjuk pár napig az ovit.....mert nem tudnák annyit törölni :? .

Kép
 
 


visszaváltoztattam....

ej, de ráérek :shock:

Kép
 
 

 
 

Jobbulást Hannánk!!!
Igen nálunk már van eperszüret, eper ezerrel :) ma 4 kg epret fogok befőzni :oops: Tegnap már összedaraboltam lecukroztam, ma meg megfőzöm :D Peti eddig 1 db epret evett :( de már ez is haladás....

Seriff! Ági! Gyereknapozni voltatok tegnap a lányokkal??

Kép
 
 


Edó,én tavaly karácsonykor(nem ér röhögni) úgy főztem az epret, h csak belezuttyantottam a lábasba hozzá a befőzőcukrot és jónapot.....ja, még ananászt is daraboltam bele....isteni lett-és karácsonyi ajándék amúgy.
Akartunk menni sárkányt(nem engem) eregetni a rétre, de teljes szélcsend volt, így fagyizni mentünk a városba-a "beteg" gyerekkel.... :oops: :oops:

Ti?

Kép
 
 


húúú biztos finom lett! :) én is úgy szoktam, csak tegnap mikor hazajöttünk a gyereknapról, beállítottak Laci tesójáék, így csak a pucoláshoz, daraboláshoz, volt kedvem. a többit hagytam mára :D

Kép
 
 


Jobbulást Hancinak!

Mi a Szent István Parkban voltunk. Gyereknapi programok voltak. Ki lehetett próbálni a Fisher Price összes játékát, volt csiribiri tornára lehetőség, Pál Tomira táncolt a szinpadon :oops: , és a végén az Alma együttes adott koncertet.

Julcsi imádja az epret. Mázsaszám nyomja a szájába.

Kép
 
 


Azt láttuk :wink: :lol: :lol: :lol: , ha már egyszer Eperke a kedvence :wink: ! És milyen a csiribiri torna? Az nem csak icipiciknek való?Legalábbis amit itt Kméten úgy hívnak az olyan.

Edó, na kész van már? Olyan fincsi langyosan is :D !

Kép
 
 


Kész van igen, lett 7 kisebb üveg :D most nem csináltam olyan hűde édesre... nekem ízlik. jajj tényleg, Julcsi már tavaly is szerette :D irigy irigy
Mi csak a közeli faluban voltunk, voltak mindenféle kézműves cuccok papírmerítés és társai, de Petit annyira nem kötötte le :? de egy bohóc csinált lufi tigrist , és az tetszett neki :)

Kép
 
 


A bohóc aki lufiból bármit hajtogat,na az nálunk is menő! VAn kutyánk, már a 2.
Cukorral sem szereti Peti? Én nem akartam cukrozni, de anyóséknál úgy próbálták-na és Apája is csak úgy eszi-naná,h a kis "büdös"-nek tetszett, így itthon is megeszi.

Míg el nem felejtem idén megint ki kell próbálni,Ancsa tejfölös cukros változatát!

Ancsa,mizu a házzal?

Kép
 
 


Már abba is belemennék, hogy cukorral, de sajna úgy sem... :? idei szezonban eddig egyet evett csak :shock:

na és mizu a többiekkel?

Kép
 
 


hanem a cseresznye,mekkora favorit volt Hannának tegnap
csak úgy tömte befelé

Kép
 
 


Kimagoztad elötte a cserit?

A barack is nagy kedvenc lett nálunk.

Nekem meg megy a hasam. :cry:
Holnap megrendelem a tortát. Kettőt kell, mert szerdán a bölcsibe is megyünk.
Orsi, tudsz vmit tesódék ovis felvételéről? Akkora a titkolózás a kerületben, hogy hihetetlen. Pedig biztos tudják már a végeredményt, csak félnek a palotaforradalomtól. Jun. 6 a legvégső időpont, amikor ki kell hirdetni országos szinten a felvettek névsorát. A kerület ovódái egységesen közölték, akkor fognak eredményt hirdetni. Hát nagyon kiváncsi vagyok. Bár én az első helyen megjelölt oviba nagyon erélyesen nyomást gyakoroltam a vezetőnőre, miszerint mondjon vmit, mert a hitegetés idején még nagyon közlékeny volt, most meg kussol (na nem ezt a szót használtam). Na akkor kinyögte, hogy Julcsi 100 % bent van a második helyen megjelölt oviban, ne aggódjak. De olyan sok jelentkező volt a kerületben, hogy plusz 2 csoportot kell indítani a legszarabb ovikban, hogy betuszkolják a gyerkőcöket. És tudják, hogy lesz balhé, ha kiderül, hogy te nem is oda irattad be, de ők csak ott tudnak helyet biztosítani. Ezért húzzák szerintem a végsőkig az eredményhirdetést. De annak örülök, hogy mi legalább oda mehetünk, ahova azért szeretnénk, nem vmi harmadik helyre, s örüljünk, hogy egyáltalán bevették. Na ez a helyzet Budapesten a XIII. kerületben.
Remélem Diáéknak is sikerült, ők is a körzetükbe jelentkeztek, ott azért igencsak meg kell indokolni (sztem) ha nem vesznek fel. Csak az a baj, hogy mindenki bejelentkezik a neki szimpatikus körzetbe egy lakhelyre, így hiába vagy körzetes, ha 32 helyre 50 körzetes kerül, vki kimarad.

ÉRTITEK? Követhető?

Kép
 
 


Aha, értem én :shock: ....

Kimagoztam persze, mint a szőlőt is mindig, meg lehártyázom a mandarint meg ilyenek....
Főztünk az előbb 1 üveg cseresznye lekvárt is, mert kimaradt,és pont anyi befőzőcukor volt itthon,mint kimaradt cseresznye (ill. még cseresznyés piskóta is sül), és egy cuki üvegnyi lett,kíváncsi leszek majd az ízére is!

Kép
 
 


Na itt teljesen bedurvult a helyzet ovifronton. Most értesült a szomszéd csajszi, hogy egy olyan óvodába vették fel, amit meg sem jelölt. Pedig 4 ovit is bejelölt, abból az egyik ráadásul a körzetis. Kicsit dobot hátast, mikor meghallotta. De örül, hogy egyáltalán felvették. Én is szeretném mér a saját szememmel látni Julcsika nevét a papíron, hogy felvették, és hova. Ma még nem volt kint.

Moncsiékról hír? Melyik a másik óvoda? Futár és a ...?

Kép
 
 


Utólag is, és bocsi,h tegnap nem, de ma annál inkább:


BOLDOG SZÜLINAPOT JULCSINAK!


hírem nincs

Kép
 
 


Boldog szülinapot Julcsinak!!

Kép
 
 


Köszönjük!

Ki vagyok akadva az óvodától, mert még tegnap sem volt eredmény, pedig tegnap kutya kötelességük lett volna kitenni, mert az állt az országos hirdetményben. Azt mondták talán hétfőn vagy kedden, de szerdán már beiratkozás. És aki lemarad, az úgy járt. És nem igaz, hogy nincs meg a névsor, mert minden másik oviba már kitették, és akit ebbe az óvodába irányítottak, azoknak megmondták, hogy ide került. Tehát akkor tudják, hogy kit vesznek fel, csak bunkóznak. :twisted:

Kép
 
 


jujj ez nagyon gáz!
Szülinapoztok hétvégén?

Kép
 
 


Ági! Megvan már, hogy felvették Julcsit?

Kép
 
 


Igen, és tegnap már be is iratkoztunk. Megkaptuk a listát, mire lesz szükség. Lehet, hogy az alma jelet is megtarthatjuk.
Szóval sínen van a dolog. :)

Kép
 
 


És akkor a második helyen megjelölt oviba? Nálunk hétfőn lesz szülői az oviban. és szülinapozás volt?

Kép
 
 


nagyon eltünt mindenki :(

Kép
 
 


Vagyok, vagyok, csak hirtelen rámszakadt minden.
Pályázatokat írok, állásinterjúkra járok, nagyokat esek pofára. De hátha most sikerül, talán van remény.

Igen, Julikát beirattam az óvodába. Úgyhogy ezt a témát remélem lezárhatom. Még augusztus közepén lesz az ebédbefizetés, és aug . utolsó hetében a beszoktatás. Szept. 1-től pedig élesbevetés.

Most izzadok, nagyon meleg van felénk. De nem bánom, jobb mint fázni.

Kép
 
 


No én meg azt hittem game over....

Ági! Remélem összejön valami! Sok állásinterjún voltál? pofáraesés: :(

Petiéknél tegnap volt a "ballagás", kis tarisznyával :D énekeltek táncoltak, nagyon édesek voltak, majd teszek fel képeket :) az ő csoportjuk tök ügyes volt :oops: na jó monnyuk nem mindenki.... Ovibaszoktatás? nálunk két fél nap: csüt. délután meg péntek délelőtt aztán szeptember 1 :) hétfő éles, no azért protekciós lévén majd júliusban 1szer - 2szer meglátogatjuk az intézményt :D

Kép
 
 


Seriff?

Kép
 
 


Ebben az oviban egész sok időt fordítanak a beszoktatásra. Augsztus utolsó hetében korlátlan mennyiséget tölthetünk bent. És beszoktathatja bárki, úgyhogy biztos megy majd apukájával és nagymamival is. Remélhetőleg addigra én már az új munkahelyemen leszek. Több helyről csak értesítést küldtek, hogy sorry, de nem én...
Az Oktatási íminisztérimhoz tartozó Oktatási Hivatalba behívtak, de csak azt hallgattam, hogy ide nem én kellek. Nem ois értem, hogy mi a fenének hívtak akkor be. Nem is volt szimpi a vezetőnő.
Behívtak máshova is, de ott sem kaptam meg. Ma voltam megint, most azt mondták engem vesznek fel, de legalább három hét mire el tudok menni, szóval majd csak akkor beszélek róla, ha 1000%.

Kép
 
 


a triumvirátus :D
Kép
Zsuzsival
Kép
Gondozó"nénikkel" + Dórikával
Kép

Kép
 
 


Ági! legalább visszahívtak.

Petyus meg benyalt vmi hőemelkedéses+fosós vírust :(

Kép
 
 


Edó, angyon jók a képek. Főleg az első tetszik, azt mintha profi készítette volna, profi modellekkel. Kifejezetten jóképű Peti. :D De látom túl sok szép lány veszi körül. :cry:

Kép
 
 


Ági! Julcsiról kép?
Serif?

Hová mentek nyaralni?


ééééésssss a többiek?? lusta bagázs!
tényleg Katának nem is mondtam tegnap, hogy ha mán ő nyitotta a topikot illene benézni :wink: :lol: jjjaaa bár lehet benéz csak nem ír :lol:

Kép
 
 


Mi holnap indulunk 1 hétre Balatonföldvárra.

Mindjárt megpróbálok képet fakajsztani.

Kép
 
 


Kép Hancikával

Kép
 
 


Jajj nagyon édesek! ismét szép hosszú hajjal :) Jó nyaralást nektek!

Kép
 
 


Edó, a szép hosszú haj már megint múlt idő. A hétvégén vágattuk le rövidre. Annyira beizzad a nagy fürtjei alatt a fejbőr, hogy szépslg ide vagy oda, levágattam. Látom, hogy ha megnő, akkor megint szép göndör lesz. Úgy saccolom, hogy október körülre lesz megint hosszabb.

Orsi, valamikor megint találkozhatnánk. Julcsi annyit emlegeti Hancikát. Kérdezi, hogy azért nem találkozunk Hancikával, mert másik óvodába jár?

Kép
 
 


Most ez a kép Seriféknél készült nem?
Piszok szép a fű!!! Nálunk full gáz, olyan gazos hogy borzasztó, monnyuk körülöttünk is tiszta gazosak a kertek... :S :cry: Szóval asszem majd újra kell füvesítenünk :S

Kép
 
 


Seriff! Már Te is eltüntél? Vagy csak nyaraltok?

Kép
 
 


Hú, nem csajok nem naralok, de szalad velem a világ, vagy mellettem :? ....
Volt itt betörő-de nem jött be, csak a kertbe, aztán majdnem beestek az építők a nappaliba, napokig tátongott egy lyuk a plafonon, még mindig nincs kész, de mi Hannával pirosra akarjuk azt a kis négyzetet......

Edó,Peti nagyon cuki!
Nyaralni majd aug. 11-től 4 nap Bfüreden. Ti?

Ági, pesze találkozhatnánk, de hol is,és mikor? Mi most hétvégén voltunk Szolnokon kettecskén...De összehozzuk,ok? És Ti mentek majd kettecskén is?

Ja, Diáék nyaralnak, előbb Balaton,aztán Horvátország....
Bogiék Vászoly, aztán hétvégén költözés, aztán 1 hét múlva mennek Olaszországba.


Ancsa? Eszti? D.Orsi?

pusz O

Kép
 
 


Húú Serif! és elvittek valamit? Miért és milyen lyuk van a nappalitokban?
Mi majd aug. 4-én megyünk Bakonybélbe 5 napra.
Bogiék hová költöznek?
De ugye Seriff a csúszdás kép nálatok készült?

Ancsaáék már elköltöztek vajon?

Peti a változatosság kedvéért megint fosott a hétvégén... :(

Kép
 
 


Edó, ez is gazos, csak frissen volt vágva....nekem se időm, se türelmem gazolni....
Nem vittek el semmit, csak a teraszon járak, a garázsajtót-a hátsót-birizglták meg kicsit, de felébredtem vmi neszezésre és felkapcsoltam a villanyt, akkor meg átléptek( az 5 egymásba rakott műanyag széket átcipelve a másik oldali kerítéshez) a szomszédba.
Bogiék Budára.
A lyuk? A tetőteret vsz beépítjük és berakattuk a tetőablakokat+ az isolitot fel a tetőre, és nem tudták hol lesz a lépcsőfeljárónk(ott csak gipszkarton volt) és ott estek be majdnem...no comment, érkezésük 5. percében..."mesterek"

Petinek jobbulást!

Kép
 
 


Én is tetőtérre gondoltam először, csak utána em értetem miért akarjátok Hannával pirosra... :? Na még jó hogy nem vittek el semmit.

Kép
 
 


Na, nagyon haldoklik a dolog.
Voltunk a Balatonon még egy hetet, de most az idő nem volt annyira kegyes hozzánk. Én végre találtam új munkát, pont olyat, amilyet szerettem volna. Humánpolitikai osztályra megyek az APEH-hoz, és itt a Lehel téren, vagyis a lakásunkhoz nagyon közel. Aug. 18-án kezdek.

Veletek mi van? Merre jártatok a nyáron? Orsi, miért jösz olyan ritkán?
Csontos Edit most várja a második babáját.

Kép
 
 


Te Ági, hogy lehet pont a zApehnél dolgozni?

Azé jövök ritkán,mert dolgozk,éaztán meg estig kint vagyunk Hannával,alig bírom beimádkozni...vagy a városközpontból hazakönyörögni....
Ti miket csináltok?


Edó, a piros viccből volt.... :wink: Nyaralás?

Kép
 
 


Hát azért, mert magasan az fizet a legjobban. És a juttatások pedig hihetetlen magasak (mármint nekem biztosan, akinek eddig nem túl sok volt). Pl. negyedévente van plusz egy fizu, sok ruhapénz, stb. Úgyhogy nem fogok lelki kérdést csinálni belőle, hogy jaj, de miért az a cég. Ugyanannyi munkával a legtöbb pénzt szeretném kihozni. De a legvonzóbb még ebben az, hogy nagyon közel van hozzánk, és ez Budapest viszonylatban megfizethetetlen.
Edó is eltünt.

Kép
 
 


Jóvanna,értem én. :wink: Ügyes vagy! Milyen volt a nyaralás?
Én még 3 napig dolgozom, aztán 2 hét pihi....

Kép
 
 


Ági, jársz még tornázni? Képzeld én újra kezdtem úszni(köhömköhöm), tegnap vettem úszódresszt, papucsot,és ma du fel is avattam őket....talán ez még a későbbiekben is bele fog férni munka és ovibamenet között. Azt kell mondanom jólesett az az 1000m....igaz vsz a hajam bánni fogja( a fodrász nem) :wink: .

Edó,nyaralás?

Kép
 
 


Nagyon ügyi vagy. Én nem vonzódom az úszáshoz továbbra sem.
Most nem járok tornára, de szeptembertől újra tervezem. Hova mentek nyaralni?

Kép
 
 


Hétfőtől Bfüred, 4 nap, után hétfőtől Ausztria 5 nap.
Ti voltatok végül kettecskén vhol?

Kép
 
 


Kettecskén nem. Most indulunk Szolnokra, hétvégén ott leszünk.
Elkészült Julcsi óvodás zsákja és tornazsákja. Olyan méreteket adtak meg, hogy muszáj voltam megvarratni a bölcsiben a varrónővel. Egy 1000 ft-ból megcsinálta.

Kép
 
 


Minden gyereknek kell ilyen zsák? Hannáéknál a miniknek volt, mindenkinek uolyan, itt a nygaobbaknál már nincs-azt hiszem.
Épp akartam kérdezni Szolnokot is, h most is mentek-e hosszabb időre...

Kép
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: