Jók ezek a tömegközlekedéses meg vérvételes sztorik

lehet hogy velem van a hiba, mikor azt gondolom, hogy aki felvállalja hogy gyereket szül az egy kicsivel több odafigyelést érdemelne a társadalomtól. Nem érzem, hogy különleges elbánást igényelnék, meg soron kívül mindent, meg kényelmes fotelt a buszon, de legalább ne lökjenek fel, meg ilyesmi. Áh mindegy.
Az idegenek meg valószínűleg azért szólnak bele a dolgainkba, mert ők is neveltek anno gyereket és úgy érzik kompetensek a dologban, viszont azt elfelejtik hogy a gyerekek nem egyformák, és nem vethetnek meg azért ha én valamit másképp csinálok mint ő. Pl annak a mamának a gyereke biztos elaludt cumi nélkül, hát az enyém bizony azzal alszik, és amíg ezt helyénvalónak tartom addig így is lesz, mert neki így jó. Mikor nem alszik nincs a szájában.
Gjéti a sulis dolog tényleg húzósnak ígérkezik, szerintem az igazgató ajánlhatott volna valami alternatív megoldást, mondjuk hogy ne kelljen bemenned csak ha dolgozat van, vagy csak konzultálni, vagy ilyesmi. De azért ne menjen el a kedved, igazán ügyi vagy

igazi szupervumen

nemsoká nekem is kezdődik, bár én csak szombatonként leszek ott, de akkor reggeltől estig. Még én sem tudom hogy oldom meg, de nekem szerencsére rugalmasabb a dolog.
Macsek örülünk hogy megvagy!

Ha nem is tudsz visszaolvasni mindent néha csak írj annyit, hogy mi a szitu nálatok!
Cukor: nálunk a 33. héten csinálják, cukros vízzel, két órát kell kibírnia a löttynek gyomron belül, éhgyomorra, ha kijön akkor megint neki kell futni. Brrr. Emlékszek annak idején mikor végeztem és kijöttem a rendelőből úgy rohantam keresni egy büfét hogy ehessek valami rendes sós kaját hogy visszaálljon a gyomrom
Vércsoport: rákérdeztem a védőnőnél hogy minek most is megnézni mikor tavaly nézték Z miatt, azt mondta nem is az a lényeg, hanem hogy azzal együtt az ellenanyag-szintet is nézik. Úgyhogy ezért ismétlik mindig. Nálunk ugyebár mindkét vérvételkor (16. és 33. héten). Bár lehet hogy hülyeség, de ellenanyag nem csak akkor van, ha a szülők nem egyforma rh-sok?

Mert ha igen, akkor most mégis felesleges, mert ugyanaz az apuka mint Znek

és ha akkor nem volt gond...de ez lehet hogy hülyeség. Az viszont tuti, hogy az ellenanyag miatt ismétlik a vércsoportot. (a védőnőm szerint)