Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Megint én!


Az elmaradt menü:


Augusztus 08. péntek, 58. nap: délelőtt görögdinnye, ebéd banán,délután sárgadinnye - eléggé pocsék volt. Vacsorára csirke apróhúst készítettem (nem grillezve! :D ), KORMA CURRY - fűszeres szósszal. nem tudom ismeritek-e? A Tescoban veszem a nemzetközi konyháknál. Úgy van csomagolva, mint egy zacskós leves, + belül egy erős fóliában van a szósz. Több féle keleti ízben kapható. (India, Kína, Thai). Nagyon finomak. Szecsuáni, Shatai, zöld curry, stb.


Augusztus 09. szombat - délelőtt görögdinnyus, majd később öszibari. Délután is gyümölcs. Vacsira saját kútfőből kreált, előző nap bepácolt mézes-mustáros csibe apróhús, színes paprikákkal és retekkel ettem.

Mézes mustáros: méz, mustár, só, bors, cumin-római kömény. Ez volt a pác. Kevés olajon, pirítva sütöttem. Igen kellemes volt.

Augusztus 10. vasárnap, 60. nap: délelőtt görögdinnye, ebéd ismét, kora délután 2 banán és őszibarack,majd uzsira ismét görögdinnye. Vacsorára 20 dkg, sózott, pirított kesudió.

Ezzel a kesudióval elrontottam a gyümölcsnapomat. Natúr kellett volna ennem. Azóta is kicsit szorulásos a helyzetem. :evil: :( :roll:


Augusztus 11. hétfő, 61. nap: délelőtt ismét görögdinnye (már, ha valaki nem tudná még :D ), délután őszibarack, vacsora grillezett császár szalonna, zöldekkel.


Augusztus 12. kedd, 62. nap: - ez a nagy lakoma napja volt - a nagy zabálás a vendégekkel. Felvonultattam az új, kedvenc kajáim színe-javát. Ott főttem a konyhában egész délelőtt, hát úgy mindenhonnan fojt belőlem a víz.
Délelőtt görögdinnye,
Ebéd: miccs, a miccs mintájára készült tárkonyos pipi miccs, grill kolozsvári szalonna, cukkini és csillagtök is grillezve, párolt brokkoli, korma curry-s apróhús, brassói aprópecsenye és uborkasaláta. Na ennyi. Illetve sült krumpli is volt, annak, aki kért. Én nem kértem... :D Vacsora ugyanez.

Ma meg ismét ez lesz a kaja, mivel jócskán maradt. Grillezett zöldeknek nagy sikerük volt. Mindenkinek ízlett, el is fogyott.

Annyit írtam már a kajákról, hogy kezdek nagyon éhes lenni. Azon nyomban indulok, és letámadom az őszikéket! Jó nagyok! 25 dekások! Kriszta, Andi! Nyugtassatok meg! Ugye nem génmanipulált minden nagyra megnövő gyümölcs?

Mentem!

Mindenkinek szép napot!

Jardina
 
 


Jardina!

Ez aztán a menüsor!!!!
Ejha!!!

Nagy gyümölcs: van a génmanipulált és van a keresztezett gyümölcs.
ÓRIÁSI a különbség ám!!!!
Génmanipulált szerencsére kicsiny hazánkban elég kevés van.
A nagy méret köszönhető a fajtának, a jó termőföldnek, a trágyázásnak és öntözésnek, spéci metszésnek annak hogy ha egy ágon 5 alma van pl leszednek 4-et hogy azt a maradék 1-et nevelje tovább a fa, aztán köszönhető a permetezésnek és a műtrágyának is.
De elsősorban a fajta a fontos.
Mindenképp permetezik, hisz nincs az a féleszű termelő, aki hagyja kárbaveszni az egész éves megélhetését pl a tűzelhalás, atkák, vagy más egyéb kártevőkkel- gombákkal szemben.

De megnyugtatásképp közlöm, hogy általában ezek gyenge gombaölő vagy rovarölő szerek.
Gondolj a méhecskére!Vagy a darázsra!
belehalna a barackba ha annyira agyon lenne permetezve.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


Halihó!

Na, ma én is adtam a diétának, a munkahelyemen elém raktak egy tányér konzervől készített paradicsomos babot, 1 toasttal. Egyből rád gondoltam Jardnina, hogy te most biztos kiszaladnál az ajtón (sikítva? :)) és nekem is ezt kéne tennem, vagy legalábbis azt mondani, hogy "no thanks" de nem tettem, hanem szépen megettem. :oops: Igaz, már dél jócskán elmúlt, de akkor most ez milyen napnak is számít??? :)
Megint el kell olvasnom a topik elejét.
Most délután csak 2 pici parit ettem egy szelet sonkával.

Avokádó!
Szerintem, ha még nem ettél natúr nem fog ízleni. Ezért kell elkészíteni avokádó krémnek, ami spanyolul? gvacamole. Azért írom le a nevét, hogy hátha rákeresel a neten.
A lényeg, hogy jó puha legyen, hogy amikor kettévágod, a héjából csak úgy szépen ki lehessen fordítani, vagy nagyon könnyen elváljon. Ha ragaszkodik a héjához, akkor még éretlen. Ha megveszed keményen, akármeddig tarthatod, és ellenőrizd, hogy puha-e. Csak forgasd meg néha, mert fekete lesz az alján és az a rész nem jó. Jó alaposan villával össze kell nyomkodni, hogy teljesen krémes legyen. (bár én nem bánom a darabkákat benne!) Egy fél citrom leve mehet egy avokádóhoz, ez megtartja a szép zöld színét, de ha nincs citrom és bebarnul, attól még ugyanolyan jó! :)
Na, most jön a lényeg, legalább 2 gerezd fokhagymát bele! Ezek után már szabad a vásár, én szoktam majonézt is bele tenni, szebb lesz a színe és több lesz! Van aki paradicsomot is tesz, én soha nem szoktam. Egészen apróra vágott hagymát is lehet, de nem kötelező. Picit sózni is lehet, de ez sem kötelező. Bors ugyanaz. Egy két órát hagy érjenek össze az ízek, a hűtőben! Aztán lehet kenyérrel, vagy sonkával, vagy bármivel eszegetni.
Jó étvágyat! :) Remélem kipróbálod.
Ja, és ha szereted a csípőset, akkor valami olyasmit is tegyél bele, pl. csili paprikát, vagy jó sok borsot, vagy Tabasco-t, mert igazából az jár bele, de én nem szeretem! Eredetileg mindig csípősre csinálják!

Szerintem nem génmanipulált, főleg ha a piacon veszed a kiskereskedőktől, vagy a "János bácsitól" a Tesco-s az lehet hogy az, dehát én is primőröken nőttem fel, szegény szüleim a kis pénzükből megvették nekem a jó erős mérgekkel kezelt "méregdrága" dolgokat! Majd 20 év múlva kiderült, hogy milyen ártalmas! :(
Mégis itt vagyok! :)

Jaj, szaladok Petiért!
Sziasztok!
Andicsek
 
 

 
 

Sziasztok!

Kösz az infókat a gyümölcsökről és az avokádóról is.

Andicsek! Én is bírom a Tescos paradicsomos babot! Eddig még ellenálltam neki. Bár van itthon...


Be kell vallanom töredelmesen bűnömet: azon felbuzdulva, hogy a vasárnapi pirított kesudióval, és a keddi nagy zabálással - pedig TK-s volt, csak sok! - sikerült eldugítani a szervezetem, úgy gondoltam, hogy ha már úgy is el van dugulva, akkor eszem egy kis mogyorós és merci csokit, meg még egy kis kesudiót, + megfejeltem egy kis aszalt szilvával is, mert az segíthet a duguláson! :oops: :oops: :oops: Ez aztán szép kis összevisszaság! :(
Anélkül, hogy mentegetni akarnám magam, ez volt az első bűnös napom, a 9 hét alatt. :oops: :(

Persze meg is fizetek érte: hiába ittam ma bio savanyú káposzta levet - nem hajtott meg eddig. Most meg már el kell mennem itthonról, remélem simán megúszom az utat.

Augusztus 13. szerda, 63. nap: délelőtt görögdinnye, ebéd őszibari Vacsora korán: grillezett kolozsvári szalonna :oops: , sok-sok zöldfélével és kovászos uborkával. Este 8 után, a bűn útján: mogyorós csoki, több, mint 10 dkg, Merci csoki, 4-5 szeletke, kesudió pár falat (de natúr), pár szem aszaltszilva.

Gondolom a jövő szerdai mázsálásnál ne lesz valami szép az eredmény! Bár addig még van idő, belehúzhatok!

Most mennem kell!

Szép napot!

Jardina
 
 


Hahó!

Jardina!
Szerintem 9 hetenkén beiktathatsz egy csokis napot! :) De nem sűrűbben!!!!
Nekem akkor van ilyen nagy csoki vágyam, ha meg akar jönni, nem tudom ki fogom -e bírni bűnre lépés nélkül. Ált. nem szoktam. :(

Ma csirkepörköltet ettem és tényleg kenyér nélkül szerettem volna, de aztán mégiscsak ettem egy nagyon vékony szeletkét, és sok sok savanyú uborkát hozzá.

Most megyek én is!

Fel a fejjel! :)
 
 


Hali!

Hát a tegnapi napom sem telt el éppenséggel fehérje mentesen. Kaptam Hollandiából egy szeletke igazi finom holland sajtot. Hát úgy 1,2 kilós szeletke... :wink: :D Ez a mennyiség ott 4,38 € kerül. Itt még a Trappoló Pistasajt is drágább...
Letámadtam, s ha már így esett, mindjárt tobzódtam is a tejtermékekben...

Augusztus 14. csütörtök, 64. nap: délelőtt 2-3 dl bio savanyú káposztalé, kora délután 1 őszi (nem volt több), uzsonna: sárgadinnye, vacsora: holland sajt, és bolgár kecskesajt, valamint 1 pohár tejföl, sok színes paprikával.

Mindezek hatására úgy néz ki, hogy a dugulásom elmúlt simán, fájdalommentesen!


Andicsek - valójában elég pocsék volt a mogyicsoki, azért maradt még a 20 dkg-ból! :D A német celofános mogyicsoki a kedvencem. Természetesen nem veszek... túl nagy lenne a kísértés... :D :roll: :D

Te szoktál odakünn kovászos uborkát csinálni? Vagy a napsütétes órák minimuma miatt ez nem sikerülhetne...???

Na mentem!

Szép napot!

Jardina
 
 


Jardina!
1x én is ettem holland sajtot!

Azóta tudom, hogy a sajt nemcsak fetából és mozarellából áll.
A Magyar sajtok miért nem ilyen finomak?

Amúgy én is bűnbe szoktam esni mind a mai napig, tehát ne aggódjatok csajok!
Ennyi belefér.
Nem lehet egyik pillanatról a másikra midenről lemondani. Ezt csak fokozatosan lehet

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


Sziasztok!

Most csak a Proenzi 3ról: 90 db-os kiszerelést ajánlott az orvos, ami napi egy szemmel három havi adag. Ez egy kúrának felel meg, nem is kell egyfolytában szedni. Elég fél, v évente egy ilyen kúra. Az ára viszont húzós, ötezer vmennyi volt. Én ezt a kúrát végigcsinálom, utána meg ha leállok vele, meglátom az eredményt. Ha beválik, akkor jövőre megint csinálok egyet, ha nem, nem.
Még mindig jobb, mint a műtét... :roll:

Andi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, ma nagyon felbuzdultam, hogy mozogni kellene és mi a legjobb mozgás egy ilyen nagydarab fogynivágyó csajnak, a séta! Elvittem az egyik páciensemet (vagyis ő vitt engem!) egy 4 órás gyalogtúrára. Végül is nagyon jó volt....még az idő is kedvező volt, nem esett és néha a napocska is kisütött. Mégsem volt meleg.
Na, a fekete leves: most úgy fáj a bal lábam feje, hogy alig bírok menni!!!! Jaj! Kellett nekem túra! :(:(:(
Nem tudom mi történhetett vele, semmi sérülés nem érte, csak amikor jöttünk visszafelé, a vége felé kezdett el egyre jobban fájni és mire visszaértünk a kocsihoz már jócskán sántikáltam.

Úgyhogy most pihizek 3 napot, még szerencse hogy nem kell dolgoznom.

A diétázás ma kb. este 8-ig ment, aztán a csirkepörkölt győzött. :oops:

Jardina!
Hát, ráhibáztál a kovászos ubira, bár itt van egy lengyel bolt nem túl közel, néha járok arra, és ott szokott lenni, de én megvagyok a sima savanyú uborkával is elégedve! Meg aztán hogy bevalljam, nem vagyok ám olyan nagy háziasszony, ilyen nagy fába lehet hogy nem vágnám a fejszémet, mint a kovi-ubi!

Sziasztok, kellemes hétvégét mindenkinek!
Andicsek
 
 


Andicsek!

Jobbulást a lábadnak! Hirtelen sok volt neki ez a terhelés. Csak szép fokozatosan ezekkel a távokkal, és akkor talán a lábad is jobban fogja bírni ;)

Most töltöttem le egy diétát, zsírégető diéta a neve, de ahogy olvasgatom, nagyon hasonlít a TK-ra. Mármint ebben az energialétrás dologban. Vannak hozzá receptek, stb. És két hét intenzív zsírégetés van, utána pedig súlytartó diéta. Állítólag hamar lehet vele sokat fogyni :roll:

Andi
 
 


Sziasztok!

Hova tűnt mindenki??? Csak nem elfogytatok? :wink:

Andi
 
 


Andi!

Én itt vagyooook!!!
Kis változtatást eszközöltem a diétámban.
Kihagyom a gyümölcsnapokat egy kis időre. Egyszerűen átugrom.
Az ok az annyi, hogy a legtöbb gyümölcs keresztallergiát okozott, és a 3 nappal ezelőtti gyüminapomon asztmás fulladozást produkáltam.
:shock:
A teljes befulladást elkerülném, így kihagyom a gyüminapokat.
A reggeli gyümiket meg almával helyettesítem vagy a nagy büdös semmivel.
Andi!

Mesélsz erről a zsírégetős diétáról bővebben? Csinálod már?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


Szia Kriszta! :D

Örülök, hogy írtál!

Sajnálom, hogy ennyi minden allergiát vált ki nálad, nem lehet egyszerű. Nekem eddig csak a dinnyével voltak hasonló élményeim... :?

Zsírégetőt még nem csinálom (nem visz rá a lélek), de az tetszik benne, hogy a durva része csak két hét.
Itt is reggelire gyümi van (mint a 90 naposnál), de utána írja, ha még éhesek maradtunk, ehetünk egy szelet pirítóst.
Ebédre ill vacsira vannak nehezebb ételek, vannak receptek is. Meg egész kétheti menüsor vegáknak, mindenevőknek ;)

Most nem a saját gépemről írok. De ha betudom tömöríteni, akkor szívesen elküldöm majd ;)

Andi
 
 


Sziasztok!

A 90 napos forumra mar bejelentkeztem tegnap, ma meg ide koszonok be. Most mar a szuleimnel nyaralunk, ugyhogy tudok netezni, bar ritkan vagyok gepkozelben. Kihasznaljuk, hogy szep ido van es rengeteget setalunk, sot Lolli az erkelyen meg pancsolt is. Holnapra esot mondanak, de talan jovo hettol ismet meleg lesz, ugyhogy majd megprobalunk strandra is menni.

Kriszta, sajnalom, hogy ilyen problemakat okoznak neked a gyumolcsok. En meg nem gyozom tomni magamba a gyumiket. Apukamnak van egy hobbykertje es rengeteg gyumolcse van. Most pl. nagyon sok oszibarackot hord haza. Egyszeruen nem tudok betelni veluk, annyira finomak.

Andicsek, huzzal bele, szurkolok neked! En aztan tudtam volna nemet mondani a beans on toastra, mivel nem rajongok erte. Egyebkent most jottem ra, hogy a fogyokurara agyilag is ra kell hangolodni, maskepp nem megy. En pl. mostanaban nem tudok ellenallni semminek. A szuleimnel pedig hagyomanyos kajak vannak, ugyhogy biztosan hizok, de majd otthon visszaallok. Amig a 90 napos dietat csinaltam, siman nemet tudtam mondani mindenfele finomsagnak, most meg egyszeruen nem megy. Pedig tudom, hogy pl. nem kene krumplit enni a hushoz, megis lecsuszik. Viszont minden nap rengeteg friss salatat eszem.

Jardina, mikor mesz legkozelebb a patikaba meredkozni?

En most ra se merek allni a merlegre. Viszont szeptember kozepetol belehuzok es karacsonyra kb. 8 kilot meg le szeretnek dobni.

Nem igerem, hogy mostanaban minden nap jovok, de azert igyekszem.

Olive

KépKép
 
 


olive írta: Egyebkent most jottem ra, hogy a fogyokurara agyilag is ra kell hangolodni, maskepp nem megy. En pl. mostanaban nem tudok ellenallni semminek. A szuleimnel pedig hagyomanyos kajak vannak, ugyhogy biztosan hizok, de majd otthon visszaallok. Amig a 90 napos dietat csinaltam, siman nemet tudtam mondani mindenfele finomsagnak, most meg egyszeruen nem megy. Pedig tudom, hogy pl. nem kene krumplit enni a hushoz, megis lecsuszik.


Olive, mintha én írtam volna ezeket a sorokat. Egyszerűen kicsúszik a talaj a lábam alól. De eddig ilyen jól még magamban sem sikerült megfogalmaznoma dolgokat, mint ahogyan te leírtad. :)

Valaki írja már meg azt az egyetlenegy utolsó hozzászólást a másik topikba, mert már napok óta nem tudok írni, kell az új oldal!!!!!! :roll: :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Olive!
Nagyon igaz, hogy minden fejben dől el. Ezért nehéz a fogyókúra :?
Én is mindig úgy vagyok, hogy ez a kicsi nem árt, csak sok kicsi meg árt :oops:

Hajrá -8 kg!!!

Edith!
Üdv!
Én is utáljok a laptetőn lenni, úgyhogy nem tudok sajnos segíteni :lol:

Én mostanában reggel nem bírok enni, főleg nem gyümölcsöt. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én reggel bevágom a bögre kávés tejem (enélkül fel is dobnám a talpam), és utána semmit nem bírok enni délig. Gyümit meg főleg nem :x

Jardina!
Én is kíváncsi vagyok, hogy alakul a fogyid!!! Tessék írni!

Andi
 
 


Edit!

Írtam, de van egy új tagunk is és ő "beelőzött".:-)

Andi!

Mostanság én is hanyagolom a gyümiket. Nemcsak azért, mert keresztallergiát okoz, hanem azért is, mert unom már őket. :oops:
Sose szerettem annyira a gyümit.
Én reggel iszok 2-3 tejeskávét kevés cukorral, aztán kész.
2-3 óráig nem eszek inkább semmit, csak gyümit ne kelljen. Csak az almát ehetem, de már a könyökömön jön ki.Ez van....

Olove!

Totál igazad van, egyébként minden fejben dől el.
Pont tegnap akasztott ki a hugom, kitalálta, hogy neki ez a premenstruációs szindrómája van. Vagy mi a szösz.
De csak azért, mert duzzad a melle menzi előtt. :?
Aztán elmagyaráztam neki, hogy addig fogja a gondolataiban ezt végigfuttatni, míg tényleg produkálni fogja a tüneteit.

Jardina!

Mizu? Remélem minden okés!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy így elmaradtam! Az ok: nincs mit dicsekedjek. Nem fogytam egy picit sem, igaz hogy nem is tettem érte sokat. Bár azért visszafogtam magam kenyér és szénhidrát ügyben, de azért bűnöztek is egyszer kétszer! A lábam szerencsére már egyáltalán nem fáj! Másnapra teljesen meggyógyult.
Most a férjemnek is beütött a fogyókúra, mert rájött hogy 12 kilóval több, mint volt 18 éves korában! :)
Holnap utazom Mo-ra és jókat fogok kajálni, mert anyum főz nekem, de ha megjöttem biztos ügyes kislány leszek! :)
Tartsatok ki helyettem is !:)


Mindenkinek puszi!
Andi
 
 


Andi!

No sebaj, majd ha hazajöttél diétázol!
Addig meg érezd nagyon jól magad!!!

Ja és azért mert nincs eredményed, még igazán írhatsz! Nem az a feltétele az írogatásnak!

Többiek hol vagytok?
Jardina ugye nyaralsz és azért nem jöttél, nem pedig azért mert valami baj van?!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


Andi, nekem semmi bajom azzal, ha első vagyok az oldalon, én egyszerűen nem tudok írni, amikor már majdnem teli van a régi oldal, nem jelenik meg a hozzászólásablak. :)

Most már nekem sem megy reggelire vagy egyáltalán délelőtt a gyümölcs. Sajna. :( :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Andi!
Érezd jól magad anyukádnál! Ilyenkor ne foglalkozz a fogyival, ráérsz majd otthon! ;) Élvezd ki anyukád finom főztjeit!

Kriszta!
Én nem nyaralok, csak egyszerűen nincs miről írnom. :( Igazából a fogyit nem tartom, vagyis vmilyen szinten igen. Eszek mindenfélét, csak a mennyiségre próbálok ügyelni. Ha már a gyümi evés nem megy... :( :oops:

Edith!
Ezek szerint nem sok embernek megy az állandó gyümi evés. Végülis, ha azt vesszük, az is egy fajta egyoldalú táplálkozásnak minősül, ami meg ugye nem vmi jó. (csak hogy bátorítsam magunkat :lol: )

Jardina!
Én is nagyon remélem, hogy nincs semmi baj!!!

Andi
 
 


Edit!

Ne aggódj, semmi baj nem lesz azzal, ha nemcsak gyümit eszel reggelre.
Tulajdonképp a Norbi elveket követve is ehetsz (napi 5x evés) és amellett is lehet fogyni.
És érdekes a Norbi kódzserinti besorolása, de eddig minden ismerősöm istenítette a módszert.
Erősen elgondolkodtam rajta, hogy eme elvek szerint folytatom a iétát.

Andi!

Nekem sem csúszik mostanság a gyümi. nem esik jól. És nagyon hiányzik a tej , régen napi 1 litert ittam. Tegnap fehérje napon azt vacsoráztam.
Ma ott tartok, hogy még egy falaltot sem ettem. Ami gyümit szívesen megennék, az meg súlyosbítja az allergiámat.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


Kriszta!
Tejről én nem tudok/tudnék lemondani :oops: Jó, nem egy litert iszok meg naponta, csak egy max két bögrével (ráadásul én házi tejet iszok, ami meg ugye jó zsíros :oops: ) - de el nem cserélném vmi bolti vacakra :!:

Megkérdezhetem, hogy mennyit fogytál már a 90 napossal? Látom a vonalzódon, hogy már több, mint felén túl vagy! Kitartó vagy! :wink:

Andi
 
 


Andi!

Lassan 3 hete, hogy nem mozdul a digitális a 60 kg-ról.!!!! :cry:
Bár bűnözök is néha....Na majd kávé és mosakodás után mérlegelek!!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


ohh bocs a konkrét válasz olyan 6-7 kg eddig.:-)

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


Kriszta!

Gratulálok!
Ügyes vagy!

Azon meg ne keseredj el, hogy nem megy 60 alá. Minden fogyiba van egy pici megtorpanás, amikor ha megszakad az ember, akkor se megy lejjebb a mérleg nyelve. Ezen nem kell idegeskedni, csak várni türelmesen (tudom, nem könnyű, de megéri ;) )

Andi
 
 


Nnnna mérlegeltem:

59,8 kg. Tehát maximum hatékonyabban voltam WC-n. :cry:
Ma ch napom van, bosszúból ropit zabáltam egész nap. MIre jönnek a vendégek, nem lesz mivel kínálni őket. :D

Azért köszi Andi a bíztatást, ezt én is tudom, de nagyon rossz megélni !!!!
Olyan, mintha egy lyukas hordóba töltögetne az ember vizet....

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


Kriszta!

Látod, máris 60 kg alatt vagy! :D És néha bűnözni is kell, és is szoktam, bár én pattogatott kukoricával :oops: És most iszogatom a második bögre tejes kávémat (vagyis ez inkább kávés tej).

Mennyit akarsz még fogyni?

Andi
 
 


Andi!

Én még kb 5 kg-t, de az uram szerint az nagyon sok.Őszerinte már csak izmosítani kellene.Megígérte, hogy vesz nekem egy leg magic-et is az ab king pro mellé, mert látja, hogy tényleg csinálom.
Eddig azért húzta rá a száját, mert anno vetettem vele egy taposógépet, és 2x tapostam vele.
Egyszerűen nem bírja a térdem.
Az ab king pro-nál is röhögött, hogy úgyse fogom csinálni. Hát jusztis csinálom!!!
Sokat javított (úgy néztem ki, mint aki megint a 6. hónapban van), most már csak némi úszógumi virít a hasamon. :D Majd lefotóztatom magam és elküldöm.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


Andi!

Én még kb 5 kg-t, de az uram szerint az nagyon sok.Őszerinte már csak izmosítani kellene.Megígérte, hogy vesz nekem egy leg magic-et is az ab king pro mellé, mert látja, hogy tényleg csinálom.
Eddig azért húzta rá a száját, mert anno vetettem vele egy taposógépet, és 2x tapostam vele.
Egyszerűen nem bírja a térdem.
Az ab king pro-nál is röhögött, hogy úgyse fogom csinálni. Hát jusztis csinálom!!!
Sokat javított (úgy néztem ki, mint aki megint a 6. hónapban van), most már csak némi úszógumi virít a hasamon. :D

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


Szia Kriszta!

Hány cm magas vagy? Lehet, hogyha izmosítanál, már nem is úgy látszana az az 5 kg. Sokkal feszesebb lenne a bőröd, pici izom meg nem árt.

Én most a fitball-lal szemezek, de kicsit drágának találom, no meg edzéstervem sincs hozzá.

Jardina?Olive?Andicsek?

Andi
 
 


Andi!

160 cm "magas" vagyok. Izmosítok itthon, a hasamra nagyon ráfér. Bár ahogy elnézem a mai fiatalokat, én sem vagyok hájasabb hasban... :D
Edzem ab king pro-val és réka dvd-vel. Edzőterem 30 km-re van tőlem.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


Kriszta!

Én is 160 cm vagyok. Így már érthető az öt kg miatti aggodalmad. Sajnos az alacsonya(bba)knál az is nagyon feltűnő :(

Hú, most látom, hogy már csak 1/3-a van hátra a 90 naposnak!

Andi
 
 


Azért mázlista vagyok, mert totál arányosan oszlik el.
És a mellemre is sok jut ( most éppen 75E a méretem)
Ma méredzkedtem és 59.5 kg vagyok.

56 kg-nál már elégedett leszek.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


Gratulálok az 59,5hez! Akkor már nem sok hiányzik ;)
És irígy a mellméret miatt! Enyém 75B :(

Andi
 
 


Ne légy rá irígy!

Leszakad tőle a hátam, a bal és a jobb között 1 kosárméretnyi különbség van. (E kosaras a bal).
Azonkívül az örökös gépi fejés tönkretette.
De leginkább az a rossz benne, hogy nem tudsz hason aludni és egy masszázs is fájó tud lenni, mert nem tudod hova hajtogatni a cicidet.
Még pár év és akkor már jó lesz, mert addigra lenyúlik a érdemig és akkor elég lesz majd félrehajtanom. :D

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
 


Ezen az utolsó mondaton jót nevettem :lol: Bocsi ;)

Persze, tudom, hogy ez a nagy méret azért megterhelő, főleg a hátnak!
Hason aludni nem szoktam (nekem nem kényelmes még kis mellekkel sem), de a masszázsról nem mondanék le! Na jó, csak ritkán van benne részem, de akkor is olyan jól esik :oops:

Ja, nem is írtam még. Hétvégén keresztszüleimnél jártam, és ott nagyon kijött az allergiám (valszeg parlagfű miatt). Keresztapu anno végzett akupresszúra tanfolyamot és van benne olyan kezelés, ami jó allergiára is. Picit jobb lett utána (nem volt eldugulva az orrom) - de ezt napi többször kéne csinálni... - ők pedig 160 km-re laknak tőlünk :(

Andi
 
 


Sziasztok Lanyok!

Csak egy gyors bejelentkezes, hogy elek. Visszaertunk Angliaba, ugyhogy most mar surubben leszek netkozelben. Bar a napokban meg utol kell erjem magam, de a jovo hettol mar tenyleg surubben jovok.

Jardinaval mi van? Teljesen eltunt?

Olive

KépKép
 
 


Sziasztok!

Most fedeztem fel a topikot, még csak egy hónapja babanetezek :)

Jó lenne feléleszteni a topikot, engem is érdekel az egészséges életmód és táplálkozás!
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

cron