Vagyunk mi is de napközben a babanet nem enged fel. Úgy látszik nagyon sokan babaneteznek. Másfél-egy éve még nem volt ilyen probléma napközben.
Mindenkinek köszi a biliztetős tanácsokat. Érdekes módon mintha Nándi is érezné, hogy nem kell sietnie, az utóbbi időben nem zavarja, ha telerakja a pelust és nem veszem azonnal észre. Régebben jobban zavarta...
Evisan! Akkor hajrá gyakorlati vezetés!! Én anno Cegléden tanultam de nem mernék lemenni oda sem. Csak mondjuk úgy, hogy előtte két-háromszor elmegyünk a párommal. Nem szeretek úgy vezetni, hogy nem ismeres az úticélt és nem tudom, hogy hol tudok parkolni. Az utóbbi időben annyi autó lepte el az utakat, hogy nekem ez már lutri, csak biztosra megyek, és a jól bevált útvonalakra amit már lassan csukott szemmel is megtennék. Hát sajnos Pest pont nem ezek közé tartozik...
Adra, jó időtöltést Nektek! Kezdek irigy lenni, hogy minden hétvégére jut valami én meg még mindig anyukámnál takarítom a felújítás romjait...
Finike! Ha ide benéznél, megy majd a válasz de éppen fürdetés előtt lógtam most ide....írok! (Ha nem ma este akkor holnap mindenképpen!)
Eszti! Most nézem, ti már holnap indultok. Mindenki utazási lázban ég...szuper lesz Nektek! Érezzétek jól magatokat!
mazsuzs