Új privát üzeneted érkezett!

Kedves honlaplátogatók, lehet, hogy perverz a kérdésem, de mégis összeszedtem a bátorságom, hogy rákérdezzek, nem tudtok-e olyan oldalról, honlapról, ahol szülésről mutatnak videót? Magam ugyan szültam már, s egy oldalát ismerem az eseményeknek, a párom is mellettem volt, sőt sokmindent (mindent) látott is (s ez kapcsolatunknak nemhogy rosszat, hanem éppenhogy jót tett), de most többedszeri pocakosodásomnál már felmerült bennem, hogy vajon mi történik azon a végemen, amit szülés közben nem látok. Hogyan csinálják a gátmetszést, hogyan segít a bába a babának, hogyan bújik ki a baba, stb..?
Szóval, ha ismertek olyan internet oldalt, amelyen ilyen tartalmú film, esetleg képkockák megnézhetőek, kérlek írjátok meg!
 


Pocokmama

nézd meg a www.szules.hu-t azon sokféle képet találsz -

http://www.holdudvar.babahaz.hu/

meg itt. nem az otthoszülsét akartam reklámozni, de csak itt találtam képeket.

szia
e

KépKép
KépKép
 


Szia Pocokmama,
az én szülésemről készült videófelvétel, 13 éve, gátvédelmes szülés volt, a negyedik gyerekemről. És nagyon jó volt, hogy én is megnézhettem és a nagyobb gyerekeim, sőt a mostmár nagyocsak lányom is. Pedig én szülésznő vagyok, tehát láttam már szülést :-) eleget, de mégiscsak jó volt látni magamat ebben a helyzetben és a kislányomat kitörekedni.
Értem a "kiváncsiságodat"
Rita

 
 

első babámat várom és én is eléggé kíváncsi vagyok mi is folyik bennt a szülőszobán olynkor de szerintem ez egészséges kíváncsiság szóval ha tud még valaki ilyen internetes oldalakról írjon....

üdv Ildikó
KépKép
 


Sziasztok!
www.youtube.com oldalon a keresőbe írjátok be, hogy 'birth' és ki fog adni videókat. Főleg otthoni szülésekről, de vannak kórháziak is, premierplánból :)
Nagyon izgalmas, én is a második babámat várom, de nagyon jó volt látni a másik oldalról is :)
üdv

Kép
Kép
 


Nagyon jo ez az oldal,csak elöször naon fura h az ember ilyet lát,pedig velünk is megtörtént,azért más ha látjuk meg érezzük.

Sziasztok!


PHPBB kód:
Kép



Sziasztok!


PHPBB kód:
Kép

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

cron