Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szeretnék orvost találni a II. sz. női Klinikán, kérlek segítsegítsetek!
Mit tudtok Dr. Demendi Csabáról?
Segítségeteket előre is köszi!!!

Üdv.
 
 


Szia!

Én az UH-o n találkoztam vele, mert az eddigi UH-os nő helyett most ő vizsgálja a kismamákat. Nekem ő csinálta a genetikai UH-ot a 18. héten illetve egy UH-ot a 26. héten. Nem beszélt, nem magyarázott és mindkét alkalommal nagyon hamar lezavarta a vizsgálatot...

Véleményt nem tudok mondani róla, csak a tapasztalataimat. Azok alapján nem volt szimpi, de nem tudom, hogy milyen ha a magánbetege vagy...

Kép

KépKép
 


én onnan ismerem, hogy ő az egyik szakértő a nők lapja honlapon. én a válaszaiból azt szűröm le, hogy szakmailag nagyon rendben lehet, de nem tűnik sem kedvesnek, sem barátságosnak. babuci99 leirása kicsit sem lep meg.
 

 
 

sziasztok,
én is demendi csabáról érdeklődnék. szült már valaki nála??
a sote II-ről is szívesen olvasnék véleményeket.
köszi,
nildi
 
 


Sziasztok!Ugyan már rég nem írt ide senki, de a legújabb infóm a doktorról, hogy Budaörsön az ottani egészségházban rendel (Tb alapon). :D
 


Hahó!

Nekem volt hozzá "szerencsém" nem olyan régen.
Rövid és tömör leszek: Ilyen barátságtalan, rideg orvossal még nem igen találkoztam, pedig volt már egy párhoz szerencsém életemben. Fiatal kora ellenére kb úgy viselkedett, mint egy már 40 éve praktizáló sztárorvos, kimért volt, foghegyről beszélt velem.
Lehet, hogy szakmailag jó, sőt kiváló, ezt nem tudom, de kb annyi empátia szorult belé, mint egy villanyoszlopba.
Hát ennyi, én biztos, nem szülnék nála, bár lehet, ha magán betege vagy, akkor jobb valamivel (sokkal nem hiszem...)
 
 


A nővérem márciusban szült nála, ők dicsérték, én a dokit kétszer láttam amikor a nővéremet kísértem, de a viselkedésével nem volt semmi gáz szerintem. Állítólag sok szülése van és szakmailag is OK. :)
 
 


5 hónapos terhesen még júniusban orvost akartam váltani, mert állandó görcseim voltak és a volt dokimat egyáltalán nem érdekelte. Egy barátnőm őt javasolta, és a számát is megszerezte. Felhívtam, és még aznap estére adott időpontot a magánrendelésére. Kedves volt, majd 3/4 órán át beszélgettünk (pedig már nagyon késő volt), megnézte az összes papíromat, megvizsgált, azonnal adott gyógyszert (a görcsöket egy bakteriális fertőzés okozta, ami árthatott volna a terhességemnek).

A terhességem nem épp problémamentes, de azóta is bármikor felhívhatom (hívtam már vasárnap este is, és nagyon kedves volt), jártunk a klinikán nála vasárnap délután ügyeletben. Mindig meghallgatott, és soha nem banalizálta el a panaszokat, vizsgálatokra küldött, stb.

Ugyan a szülésig még 2 hét van hátra, de nehezen tudom elképzelni, hogy ott valami gond lenne vele. Teljesen megbízom benne!

Lehet, hogy mint magánbeteggel, másképp bánik velem, de nekem sem szakmailag, sem emberileg nincs vele bajom. Főleg, hogy van összehasonlítási alapom az I-es Női Klinika némely orvosával (Az egyikük tavaly az éppen zajló vetélésemre megjegyezte, hogy a nagymamám már visszament volna a mezőre kapálni, és nem a kórházban szenvedne! A volt orvosm pedig UH alapján a 7. hétben közölte, hogy elhalt az embrió, majd 2 nappal később, a műtéti befejezés előtti UH kontrolon derült ki, hogy él a baba. Erre az egyetlen reakciója annyi volt, hogy így sem biztos, hogy megmarad. Azóta 38 hetes terhes lettem... - szóval, ennyit az empátiáról!!!)
 
 


Sziasztok,

érdeklődni szeretnék, hogy dr Demendinél mennyibe kerül a szülés, mert mindenki azt mondta, hogy majd ha felkérem, akkor közli. Felkértem és nem mondta meg :D Így jártam, csak félek tőle, hogy későn fogja megmondani (és akkor kapok a szivemhez) és azok, amiket itt írtatok róla is kicsit elbizonytalanítottak.
Amúgy nem magánrendelésen voltam nála, hanem Budaörsön a terhesgondozáson. És - sajnos? - tényleg akkor csillant föl a szeme, amikor mondtam, hogy őt választanám. Mintha akkor váltott volna.
Viszont azon az interjún, ami fent van az interneten is, normálisnak tűnt.

Szóval, itt ülök kétségek között :?

Előre is köszönöm: BlueBird
 


Nekem a magándokim volt ez kétségtelen, de én maximálisan meg voltam vele elégedve!!!!!

rendkivül kedves, korrekt jó humorú, felelőségteljes orvos...

én nagyon örültem hogy őt választottam, ameddig tudot kezelt a meddőséggel aztán ahogy ideje volt azonnal mmeddőségi intézetbe küldött nem csinált hokuszpokokat és az ikerterhességemet is remekül kezelte, nem kellett befeküdnöm és így is a 38. héten szülhettem meg a kis drágáimat ...én csak ajánlani tudom...
Vendég
 


Ritka rideg orvos, a problémámra félválrol unottan válaszolt, ráadásul előre elkért leletpénzt kért,és azota sincs leletem!ennek már 6 honapja. mikor utol lehetett érni leráz hogy hivjam később, és 'véletlen' állandóan kivolt utána kapcsolva! ezt eljátszotta legaláb 6-7 alkalommal, azota nemis keresem.... ja és ez magánrendelésen történt.
lehet hogy jo szakorvos az előbbi hozzászolások alapján, de emberileg nagy nulla, nekem szélhálmos is marad.
 


Én is ajánlani tudom,mint legyekmami.Bárén is magánbetege vagyok.Okos,értelmes,nagyon nagy a tudása,és iszonyatosan alapos.Kérdezni kell,és már magyaráz is.Nekem nagyon sokat segít,júliusban szülök nála.
Vendég
 


Sziasztok!
Aki rosszat ír róla,az nem tudom,hogyan viselkedhetett vele,mert én nem tapasztaltam semmi negatívat!SŐT!Még nem találkoztam nála alaposabb,figyelmesebb nőgyógyásszal,pedig egy párat elfogyasztottam.
Ígértem,hogy a szülés után is nyilatkozom.Most ezért írok.A 37. héten magas vérnyomás,vizesedés,és rossz vérvételi eredmények miatt,biztonságból beküldött 3 napra a kórházba,hogy ott alaposan ki tudnak vizsgálni.Tehát,nem legyintett,óvatos volt.Kiderült,semmi baj,3 nap után hazamehettem.A 3 napban is meglátogatott,hívott telefonon,ha tudott eredményt.Aztán elment 2 hét szabadságra,de úgy,hogy átadott egy kollégájának,bemutatott neki,beszéltünk hármasban is,tájékoztatta a helyettes orvost az állapotomról,az előző problémás szülésemről,mindenről.Nem csak simán lepasszolt!Végül a 40. héten tartottam,mikor visszajött a szabiról,és már a szülőszobán talált.Örültem neki,hogy odaért,így a császárt ő végezte el.1,5 órás műtét volt,az előző műtét nyomait eltűntette,a műtét után feljött az őrzőbe megnézni,elmesélte mit csinált,miért,érdeklődött,hogy vagyok,úgy ment haza.A bent töltött 3 napon látogatott,érdeklődött rólam is,a babáról is.4 nap után gondolta,hogy hazaenged,de én 3 után szerettem volna,és rábólintott,mivel a baba nem sárgult be.A varratszedés fájdalommentes volt,1 perc.
Pénzről soha nem kérdeztem,igaz,hogy Budaörsre jártam,de mindig adtam,amennyit gondoltam.És a szülésre is annyit adtam,amennyit gondoltam.Velem mindig kedves volt,mosolygós.Ezért is nem értem,akivel nem így viselkedett.Ismerek olyat is,aki nem adott neki pénzt,mégis kedves volt vele is.
Ha van kérdésetek szívesen válaszolok,akár priviben is.
Gabi
Vendég
 


Én is csak a legjobbakat tudom róla elmondani.
Jópár orvossal találkoztam eddig,de ilyennel mint Ő,eggyel sem!
Alig 3 hete szültem nála,nagyon alapos,figyelmes,kedves orvos. Bármikor,bármit kérdeztem tőle, készségesen,mindenre kitérően,részletesen válaszolt. A terhességem elejétől a végéig nagyon odafigyelt ránk.
Maximálisan meg vagyok/voltam elégedve vele.

Az biztos,hogy ha esetleg bevállalunk még egy babát,akkor is csak nála/vele szeretnék szülni!! :)
Vendég
 


Februárban a 2. babámat szültem nála, de most SOS császárral. Továbbra is rettenetesen örülök, hogy Demendi doktor az orvosom.

Ha esetleg bevállalunk egy 3. babát, csak akkor, ha nála, vele szülhetek.

Kép
Kép
 
 


Én hozzá járok a magánrendelőjébe .Csak pozitív dolgokat tudok róla mondani, nagyon rendes doki. Örülök, hogy őt választottam.
üdv.: egy 20 hetes kismama
erka27
Budapest XIV. kerület
 
 


Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni?

Mennyibe kerül most Demendi dr.-nál a magánrendelés?

Köszönöm!!
anyiii
Budaörs
 
 


Sziasztok!

Ugyan már egy éve volt az utolsó beírás, de akit érdekel ugyis rákeres. Nekem kizárólag jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatba. 2006- ban szültem az első, 2008-ban a második gyermekemet mindkettőt nála. Mindig nagyon kedves odafigyelő volt. Hozzá kell tegyem az elsőnél nem magánrendelésre jártam és így sem volt probléma. Merem ajánlani mindenkinek.

További szép napot.
szazsuz
Érd
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: