Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
(Véletlenül kitöröltem a feleségem egyik mappáját.
Lombik előtt állunk, s abban gyűjtögette a számára érdekes anyagokat a témáról.)
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy hol találhatnék a neten innen-onnan, ettől-attól - jobban mondva első kézből származó - tanácsokat, praktikákat melyek a beültetés utáni időszakról annak praktikus és jótékony átvészeléséről szólnak?

Köszönettel S.Z.
 


Zuzmó,
sajnos jól írtam, három mintavétel után sem jobb. Prof. Papp a Szabolcs utcai andrológián 2 perc alatt elhajtotta a páromat azzal, hogy ezt már nem lehet megnövelni, de lombikra elég. Most már nem vagyok annyira elkeseredve, de amikor megtudtam csak sírtam. Az andrológusok mind két alkalommal a Kaálit javasolták, hát ezért megyünk oda. A vizsgálatokat a Szabolcs utcai meddőségi centrumban végzik el, de mivel ott csak inszem van a lombikra a Kaáliba megyünk.
Ahogy olvasom neked már ez lesz a harmadik beültetés. Mivel én még előtte vagyok, szeretném megkérdezni, hogy milyen vizsgálatok előzték meg a stimut, a levételt ill. a beültetést. Ne haragudj, hogy így neked szegezem a kérdéseimet, de szeretnék tájékozódni mielőtt a Kaáliba megyünk. A BMC-ban miért kell fizetni és mi megy TB alapon?
előre is nagyon köszönöm
 
 


Sehol senki?
Legalább linket írjatok!
Légyszi...
Olyan jó lenne ha olvashatnám mások élményeit, tapasztalatait, tanácsait...
Köszi...
 

 
 

Sziasztok
Solyomzuzo
www.lombikbaba.com
de szerintem üsd be a google-ba a lomibkbaba kifejezést és biztosan találsz hasznos oldalakat.Egyébként itt a topicokat böngészve is találhatsz hasznos dolgokat. Bencsik A.: Várva várt babák könyvét ajánlom.
 
 


Monyo!
ugye jól gondolom, hogy időnként jelen vagy a BMC-s topicban is.De mindegy is .Szóval a vizsgálatok szerinten intézményenként különböznek,úgyhogy ne vedd biztosra, hogy ugyanígy lesz ott is, de biztosan vannak átfedések, hisz a lényeg ugyanaz. Az első vizsgálatok vérvételek hormonvizsgálatokhoz, ami alapján megnézik mennyire müködik szabályosan a saját hormonháztartásod, ez alapján kalkulálják ki, hogy milyen stimu-t kell alkalmazni. Ez a ciklus különböző napjain, azt hiszem a 3. 10. és a 21. nap de nem biztos, Manda ezt jobban tudja a BMC-s topicban.
Ezzel párhuzamosan van spermavizsgálat is, bár ha ti ezen már túl vagytok, nem biztos, hogy újra megcsinálják.
A stimuláció szerintem nem vészes én az első injekcióval öt percig szemeztem, aztán beadtam magamnak, a többi már meg sem kottyant.Napi három szuri a petesejtlevételig, ezek mind stimuláló injekciók, hogy legyen mit levenni. Az ideális az 5-10 petesejt, ha túl sok az sem jó inkább kevesebb legyen, de jó minőségű.
Átjárhatósági(HSG) vizsgálatot is csinálhatnak, az kellemetlen- kontrasztanyagok fecskendeznek a petevezetékbe- de túl lehet élni. Ha a petesejtlevétel alatatásban történik, előtte még egy EKG-t is kell csdinálni, ja és a legfontosabb a folyamatos UH- k amikoris megnézik, hogyan haladnak a tüszőid.Ez kb. heti egy alkalom, attól függően, hogy állsz. Petesejtlevétel után kb. 3 nap múlva adják vissza a magocskákat és másfél hét múlva van eredmény.
Ami a vizsgálatok árát illeti, nem kell fizetni értük. Ami viszont húzós, az a gyógyszerek.Úgy tudom 50% TB trámogatás van rajtuk, de így is elég drágák. Mi kb. 200- 250 000 Ft-nál tartunk, úgy, hogy még az első levételből van 2 embriónk.
Ha van még kérdésed írj nyugodtan, ha tudok szívesen válaszolok.

Kép
Kép
 
 


Zuzmó
köszi a választ, a BMC-ben és Kaális párok fórumán is megfordulok. Azt írtad, hogy az első levételből kapod vissza az embriókat, a beültetések előtt is szükséges vmilyen hormon stimu, vagy akkor már nem kell szurkálni?
 
 


Monyo
A közvetlenül a punkció(petesejtlevétel )után 3 nappal történő beültetés előtt már eleve stimulálva vagy, itt a természetes "menetrendet" próbálják utánnozni. Ha maradt lefagyasztani való embriód,(nekem szerencsére 7-et tudtak levenni és mind megmaradt, ezért van még 2, de sajnos nem mindenki ilyen szerencsés) és nem sikerül az első beültetés akkor a következő alkalommal a ciklusodtól függően stimulálnak, de lehet, hogy a korábbi vizsgálatokra támaszkodnak. Ha nem marad fagyibabának való, akkor elölről kell kezdeni az egészet sikertelenség esetén. Stimu, punkció, stb.
Persze az a legjobb, ha elsőre sikerül, kívánom, hogy neked így legyen. Az esély 33%, három nőből egynek elsőre sikerül.
Pussz

Kép
Kép
 
 


Solyomzuzu!
Nem tudok aludni így böngészek. A babaneten belül is van egy jó pár topik ami a lombikkal foglalkozik. Szerintem célszerű intézet szerint választani. A szülészetek kórházak alatt van a BMC-nek, a Dévainak, a Kaálinak, A Nyírőnek is fóruma szívesen fogandak. Én személy szerint a Kaális párok fórumán írok. Sajnos már három sikertelen lombikon vagyok túl.
De itt a fogamzás várandóság szülésen belül fogamzás témakör alatt van pl. a beültetés előtt és utáni érzések ott is sok hasznos dolgoról beszélgetünk a lányokkal. Kép

Monyo!
Tessék hozzánk is benézni!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép


Manyo!
Szia !
ha jól olvastam ti is a Szabolcs utcába jéártok menyik dokihoz mi Gáti prof -hoz!
Nálam van a gond 2-3 havonta jön meg !
Küretet javasolt?
Neked volt ilyen nem túl elavult ez?
Megy adrukk mindenkinek!
Sok pusza
 
 


Hukmuk
a szabolcsba járok a meddőségi centrumba, nálam szerencsére nem talált semmi problémát az orvos, csupán a páromnál, sajnos. Nem tudok a kérdésedre válasznolni.
üdv
monyo
 
 


Sziasztok!En a Kaali Intezetbe jartam,csak ajanlani tudom mindenkinek.Masodszorra sikerült a beültetes,most harom honapos a kislanyom!


Sziasztok!
Újonnan regisztrált, leendő anyuka vagyok. :) Második párkapcsolatban élek, az elsőből nekem is és a páromnak is születtek gyermekeink, természetes úton.
4 éve várunk gyermekáldásra. volt két vetélésem, egyik ikerterhesség inszeminációra, a másik spontán terhesség - magzatvízvételt követően abortáltam. :cry:
Most lombikra készülünk. A győri Kaáli-ba járunk. Arra lennék kíváncsi, hogy a lombikra történő felkészítés hány hétig tart? Én 2 hét injekciózásra gondolok, de lehet, hogy több? Aki tud, válaszoljon. Köszi, Anikó
 


anikó65

a stimu szinte mindenkinél más és más, van aki majd 1 hónapig kap szurikat, van aki 1 hónap fogigátló után 8-10 napig szurja magát ez egyéntől függ, hogy ki hogyan reagál.
üdv
monyo
 
 


Szia Monyo!

Köszi a tájékoztatást. Közben én is pont ezek szerint indulok neki: most Marvelont kell szednem, és a következő ciklusban 12 nap szuri. Szóval beindultunk... :lol:
Te is lombikos vagy?

Üdv, Anikó
 


Szia Anikó,

igen mi is lombikozunk, májusban volt az első, sajnos nem sikerült. Short stimum volt Marvelon, majd 4 nap suprefact, 9 nap gonal-f. 8 peténk lett, hét beindult, kettőt kaptam vissza (8 sejtes), öten fagyiban várnak ránk augusztusig, reméljük hogy akkor megmaradnak. :)
üdv
monyo
 
 


Szia Monyo!

Drukkolok nektek! :lol: Ez lesz az első babátok?

Most a Marvelon kúra középidejében van egy kis barnás váladékom :cry: , remélem ez nem gáz. Hétfőn megyek a Kaáliba UH-ra, remélem csupa-csupa jó híreket fogok kapni. Már alig várom, hogy kezdjünk. :wink:

Majd írd meg, hogy mikor hol tartotok a programmal, én is jelzem, hogy épp mi történik.

Addig is szép nyarat, Anikó
 


Szasztok! j beszálló vagyokgondoltam elmondom az eddig tapasztaltakat.39 éves vagyok a János kórházi meddőségi centrumba járunk.Juniusba volt az első transzfer ami nem sikerült.5 petesejt termékenyült meg abból 3 lett visszaültetve 2 lett lefagyasztva.Most augusztus 18 án lett a két fagyasztott felengedve és beültetve. 29 én kell vérvételre menni.Tegnap már meg kellet volna jönnie vérzésnek de eddig semmi. Nagyon izgulok de nem merek hinni.Az eelső transzfernél is a vérvétel után aztmondták terhes vagyok tiz nap múlva meg az ultrahangon meg nem volt már semmi.Nem veszek tesztet mert a múltkor is becsapott.Végig pozitív volt még az ultrahang előtti napon is.Most akkor izgulás van ezerrelMár 1 hete nem csináltam semmit mindenem fáj a sok fekvéstől.Utálom nagyon nem vagyok az a fekvős tipus.Szurkoljatok nekem.
 


Szia Zöldike!

Ritkán olvasok most már üzeneteket, de szeretném, ha tudnád, hogy nagyon drukkolok!!! :P

Üdv, anikó
 


Szia Zöldike!

Hogy vagy? Remélem sikerült?


Szia Zöldike!

Hogy vagy? Remélem sikerült?


Sziasztok!Rég jártam erre.Köszönöm az érdeklődést és a drukkot.Örömmel tudatom,hogy sikerült!Most vagyok 10 hetes terhes és ha hihetek a biológusnak,akkor kisfiú lesz.Remélem másoknak is sikerülni fog.Nekem ez volt az első fagyibabás transzferem.Majd még jelentkezem:)
 


Sziasztok! Légyszi valaki írja meg hol találom a BMC-s topicot, mi is odajárunk, így szívesen beszélnék olyanokkal akik szintén ott vannak.


Most látom, hogy van itt más is a János kórházból, pl. Zöldike. Mi is ott vagyunk. Még csak most érünk a kivizsgálások végére. Hátra van még egy laparoszkópia (a HSG szerint el van záródva mind a két petevezetőm) és a párom spermája sem a csúcsszuper kategória. Ebből kiindulva lombikra számíthatunk, hacsak nem történik valami csoda. Igazából kicsit ki vagyok készülve már most, pedig még nem is történt semmi. Na nem akarok itt nyavajogni, csak olyan lassan haladnak a dolgok. Szeptemberben mentünk először és november vége lesz mire konzultálhatunk a lehetőségekről.

Félek egy kicsit attól is, hogy talán a december nem a legjobb időpont elkezdeni akármilyen programot is. Van valakinek ilyen tapasztalata? Karácsony, sok utazás, szülők (akik persze nem tudnak semmiről semmit). Persze a január meg még bizonytalanabb. Lesz egy komoly vizsgám, és a munkahelyen is nagy a bizonytalanság...


Sziasztok!

Kérlek, olvassátok el! Köszi!
http://www.petitiononline.com/IVF2006/
 


Sziasztok!!!

Rékának hívnak és nagyon elkeseredett vagyok. Szeretném, ha segítenétek egy kicsit, mert már összezavarodtam. 22 éves vagyok, a férjemmel már lassan 3 éve próbálkozunk gyermekáldással, viszont semmi eredményre nem vezetett. Valójában cikluszavaraim vannak, de az orvosam azt mondta, hogy ez csak progreszteronhiány, és ez gyógyszerrel megoldható. Ennek ellenére félek, mert egyre kevesebbszer van menszeszem. Most estem túl az első inszemináción, sikertelenül. Már belekezdtünk a következőbe, nem nagyon bízunk benne. Kérdeztem az orvosomat, hogy nem lehetne-e a 3. inszemináció helyett lombikbébivel probálkozni, mert azt biztosabbnak gondoljuk, meg az anyagiak sem mellékesek. Erre azt mondta, hogy 6 inszeminációnak kell meglennie ahhoz, hogy az állam támogasson 2 lombik bébit. Ezzel kapcsolatban szeretném, ha olyas valaki, aki hasonló helyzetben vot vagy van, hogy segítsen, hogy akkor: hány inszeminációnak kell meglennie a lombikhoz?? mennyibe került neki az inszemináció, mert nekem 50 ezer Ft-ba került egy alkalom. Mennyibe kerül a lombik bébi-program támogatással és anélkül, és hányat támogat az állam. Ezek lennének a kérdéseim.

Nagyon szeretném, ha valaki válaszolna, mert már tényleg nem tudom, hogy mit gondoljak, vagy mit csináljak, vagy hogy hol lehet ezeknek utána nézni.

Várom a segítségeteket!!

Köszönök mindent.
 
 


Sziasztok!

Tud valaki tippet arra, hogy lehet a beültetés után a megtapadást elősegíteni? Az orvos szerint minden oké nálam is meg a páromnál is, de másfél éve semmi. Két próbálkozáson vagyunk túl, egyik sem sikerült. Az elsőnél végig feküdtem, a másodiknál nem, csak kíméltem magam, de hát egyik sem jött be. Kérlek írjatok, kinél hányadik próbálkozásra sikerült. Már úgy érzem, sose fog összejönni, pedig mindent betartok, beszedek amit kell. Hálás lennék annak, aki tartaná bennem a lelket!

Köszönöm... :cry: :cry:
 
 


Solyomzuzo!

Szintén lombikosak vagyunk, de nálunk a helyzet nagyon bonyolult.
Ajánlom nektek a www.lombikbaba.com oldalt, ott a fórumon csak lombikosok vannak. Rengeteg kérdésetekre tudnak válaszolni, én is tudok pár dolgot, ha kérdeztek!
Sok sikert és sok-sok babás karácsonyt Nektek!!
Petra
 
 


Sziasztok,
én meg új vagyok itt, én is ugyanolyan problémákkal küzdök,mint ti,
jó lenne az összeszokott kis csapatotokhoz tartozni :)!!!
Jó éjszakát Mindenkinek!!!!

Üdv. : Babszi27

Budapest -- Kaáli Intézet
2. lombik májusban indul :)
 


Babszi! Mivel ez a topic nem nagyon él, ezért szerintem gyere át a kaális párok fórumába - annál is inkább, mert látom, kaálizol. Várunk szeretettel!

Kép


Sziasztok!
Ha valakit érdekel otthoni internetes munka, az küljön e-mailt az alábbi címre, és küldök tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemailes emailcímek nem tudják megnyitni a válaszomat).

Tudom, hogy ez nem nagyon illik ide a topikba, de mi is babát tervezünk, és ezért kerestem otthoni munkát, amit otthonról is tudok végezni.
Szóval, ha érdekel valakit, akkor írjon!
Sziasztok!
 
 


Sziasztok.Most regisztráltam erre az oldalra mert már muszály valakivel valakikkel beszélnem a lombikbébi programrol.Két honapja keztem járni a győri kaáliba ahol most már tulvagyok minden vizsgálaton én most hétvégén kezdem a gonal-f adagolását,amitöl kicsit bevagyok parázva.Aki már tulvan ilyen kezelésen az lécci írja meg a tapasztalatát a gonal-rol!Annyi hülyeséget olvastam már rola és szeretném olyanak a véleményét tudni aki már tulvan rajta!Előre is köszönöm (Monicca)
 


Monicca33, ez a topik nem nagyon él, de gyere át a szülészetek, kórházak-kaális párok fóruma topkira és segítünk.Remélem, még időben írtam.

babaimádó
Kép
 


„GYERMEKRE VÁRVA" – CSOPORTOS BESZÉLGETÉSEK PÁROKNAK

Az Ágacska Alapítvány és a Támogatást Születendő gyermekeinkért! Lombikbaba Közhasznú Alapítvány ÚJRA! rendszeres csoportos találkozókat szervez hosszú ideje babára váró pároknak. A csoportot két pszichológus vezeti, akik évek óta dolgoznak ezen a területen a párterápia-családterápia módszerével.

Egy alkalom felépítése a következőképpen néz majd ki: 2 óra pszichológiai „szaksegítség", ezen belül irányított relaxáció, tréningszerű helyzetgyakorlatok a veszteség, önérvényesítés, családi minták témakörökben, majd ezt követően 1 órás önismereti csoportbeszélgetés, ami lehet teljesen szabad, de lehet egy adott témát körüljáró is (pl. érdekvédelem).

Részletek:
1. 2008.10.10. 18.00-21.00

VESZTESÉGEK FELDOLGOZÁSA (vetélések, meg nem született gyerekek vesztesége, pozitív jövőkép, családról szóló vágyképek megváltoztatása)

További Időpont egyeztetés az első találkozón

2. INSZEMINÁCIÓ, LOMBIKOZÁS (Melyik intézményről mit lehet tudni? Mikor hagyjuk abba? Van-e oka a sikertelenségnek? Kilátástalanság, reménytelenség, remények.)

3. NŐI-FÉRFI SZEREPEK (erősítése, újjáépítése, szülői szerepek tisztázása)

4. CSALÁDI ÜZENETEK A GYEREKVÁLLALÁSSAL KAPCSOLATBAN (az eredeti család felől érkező rejtett üzenetek, minták a családban)

5. ALTERNATÍV UTAK (gyerek nélküli értelmes élet, válás, örökbefogadás, a várakozás nehézségei)

6. Kiegészítő alkalom: ALAPVETŐ TUDNIVALÓK AZ ÖRÖKBEFOGADÁSRÓL (feltételei, információ, dilemmák, tapasztalatok)

Az első próbaalkalom élménybeszámolója:
Lelki sík:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... =0&thold=0

Egy résztvevő élménybeszámolója:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... =0&thold=0

Helyszín: Budapest XI. kerület Csurgói út 26/B.
Részvételi díj: 3000 Ft/fő
Jelentkezés a program vezetőjénél:
Mészáros Krisztina
06-30-951-7989
kriszta@agacska.hu
adric
Budapest
 
 


Petesejtet adnék!

31 éves 2 gyermekes anyaként INGYEN szeretnék bébihez segíteni egy korombéli leendő anyukát!
A stimulációról, sikeresélyekről már van némi fogalmam, de azt tapasztaltam, hogy a meddőségi centrumok nem tudnak mit kezdeni egy korrekt jelentkezővel.
Várom befogadók és donorok tapasztalatait!
És persze 31-32 éves, budapesti leendő kismamik bemutatkozását!
:roll:

Erika
epalfy@gmail.com
 


Sziasztok!
Megmaradt egy egész doboz progeszteron injekcióm.Ha valakt érdekel.eladnám.Tel:06-20-327-66-02.detty
 


nem tudom,h kell a válaszokat elolvasni,SEGITSETEK hogyan kell!!!!!!!!!!!!!
 


Még mindig túl szeretnék adni a megmaradt gyógyereimen
Merional 75 NE / 6 porampulla; 6 oldószer ampulla. Felhasználható: 2010.06
Choragon 5000 Ne / 1 porampulla; 1 oldószer. Felhasználható: 2011.01
Suprefact injekció 5,5 ml. Felhasználható: 2010.12
Decapeptyl injekció 0,1 mg 4 db felhasználható: 2010.12

Akit érdekel, az jelentkezzen és az árban meg tudunk egyezni.

mamm7@freemail.hu
 


sziasztok csajok.csak leiron hátha hasznát veszitek.ha valakinek nem sikerül a beültetés,akkor a kötelező 3 hónap alatt is fennáll a védettség.az intézet ir egyigazolást a munkáltató felé.engemet is elküldött a munkáltatóm létszámleépités miatt az intézetben adtak egy papirt leadtam és visszavonták a felmondást.védett vagy a 3 hónap kötelező várakozás alatt.a munka törvénykönyve nem irja le pontossan az orvost kérdeztem meg ő mondta hogy a program része a várakozási idő.
 


Sziasztok! Miskolcon milyen a Kaáli? És Molnár doki? Segítsetek! Most fogjuk kezdeni a dolgokat... és félek...Van valami véleményetek?Bármi!!!


Sziasztok!

Saját lombik tapasztalataim:

Idén volt két lombikom és egészen eltérő eredmények lettek.
Első esetben 15 petesejtből 10 blasztocita lett a 4. napra, amelyekből a maradék 8-at le is fagyasztották.
Másodjára 12 petesejtből 8 termékenyült meg, azonban csak a 6. napra tervezték a beültetést.
A 6. napon is mind a 8 egyformán fejlett volt, mind szép blasztó. Azonban a beültetést elnapolták, így a 7. napon történt.
Ekkor 2 embrió kiszelektálódott, akiket beültettek. A maradék viszont már kevésbé volt "szép". Kérték, hogy másnap érdeklődjünk, amikor közölték, hogy a maradék már nem életképes.
Ennyi.
Hasonló kudarcok?
:oops:
 


Kedves Gyermekre Vágyó Párok!

A Károli Gáspár Református Egyetem végzős pszichológia szakos hallgatói vagyunk és szakdolgozatunkat a meddőség témakörében írjuk.
Úgy gondoljuk, hogy a meddőséggel kapcsolatban a pszichológiai tényezőket méltánytalanul elhanyagolják a gyógyítás során. Manapság e probléma széles rétegeket érint és számos szakmai tapasztalat bizonyítja, hogy a háttérben gyakran olyan okok állnak, melyekre pszichológiai módszerek megoldást jelenthetnek.
Kutatásunk során különböző szempontok figyelembevételével szeretnénk megismerni, hogy az egyes párok esetében mik lehetnek a meddőség okai.
Munkánk során egyik fő célunk az, hogy az eredmények ismeretében segítséget nyújtsunk a kutatásban részt vevőknek, és mindazoknak, akiket érint ez a probléma.
Azon pároknak, akik részvételükkel segítik munkánkat, részletes visszajelzést és konzultációs lehetőséget nyújtunk. Hiszünk abban, hogy ezáltal segíthetünk közelebb kerülni a megoldáshoz.

Amennyiben Ön és párja már több, mint egy éve küzdenek a meddőséggel és nyitottak ara, hogy részt vegyenek kutatásunkban a babaravarva@yahoo.com e-mail címen jelentkezhetnek és tehetik fel kérdéseiket.

Ha környezetében tud olyan párról, akik a témában érintettek lehetnek, és érdeklődhetnek a részletek iránt, kérjük juttassa el hozzájuk levelünket.


Üdvözlettel:

Csúcs Zita és Horváth Flóra


Látom, nem nagyon él ez a fórum, pedig biztosan sok embernek gondot okoz a lombik gondok leküzdése...

Ajánlok egy könyvet ezzel kapcsolatban, nagyon szép történet, a lombikgondok leküzdéséről.
Garantálom, hogy szem nem marad szárazon!

A címe: Zahiromka lombiktörténete
Részletek róla itt:

http://www.babaterv.hu/wordpress/?p=798
 
 


Sziasztok, lányok!
Én régi babanetes vagyok, évekig itt öntöttek belém erőt a sorstársaim, másodlagos meddőséggel küzdöttem. 7 év várakozás után, aztán 2006.02.14.-én megszülettek az ikreim, Olivér és Csenge, így végre kiteljesedett az életem. Telt-múlt az idő, amikor túl voltunk a legzsúfoltabb időszakon, motoszkálni kezdett a fejemben a gondolat, hogy segíteni kellene valahogyan azoknak a lányoknak, nőknek, pároknak, akik most kezdik a küzdelmet, vagy már rég benne vannak de nem látják az alagút végét. Így tollat ragadtam és írtam egy könyvet. A címe: Soha fel nem adni! a meddőségről őszintén. Most fog megjelenni, október elején. Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, segítek, ha tudok. Mindenkinek kitartást és rengeteg erőt kívánok!!! Azt eltudom mondani, hogy hosszú volt az a 7 év, de amikor terhes lettem, a múlt összes fájdalma egy szempillantás alatt eltűnt, mintha meg sem történt volna. Az, hogy itt egymás kezét fogjátok és biztatjátok a másikat, nagyon nagy segítség! Büszke vagyok rá, hogy egykor én is ide tartoztam! Very Happy
Sok sikert és várom az esetleges kérdéseket!! Very Happy
 


Sziasztok!

Sikeres lombikból megmaradt, olcsóbban eladnám, bárhová elpostázom:

- 3 db Decapeptyl injekció, 0,1 mg előretöltött fecskendő. Hűtőben tárolva: 1200,-Ft/db
-Estrofem tabletta, 2 mg, bontott 10 szem van benne, ezt ingyen adom
- 1 doboz Tantum rosa hüvelyöblítő garnulátum, 5 tasak/doboz, bontatlan: 1000,-Ft/doboz

Akit valamelyik érdekel írjon e-mailt: lalu@freemail.hu
 


Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért.

Baba tervezéshez, főlleg pete érést serkentő gyógyszereim megmaradtak. És baba tapasz gyógyszereim is vannak, amelyek progeszteron pótlók. Sajnos nevüket nem írhatom ki a szabályzat miatt, mert akkor törölnék.

Ha esetleg valakit érdekel írjon nekem privát üzenetet.

Köszönöm.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: