Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én már tagja vagyok egy másik topiknak(2006 őszi), de szeretném ha a 2. babámmal is írhatnék egy új topikba. Szóval van már egy kislányom (Dóri), szeptemberben volt 2 éves. Most bölcsis, nagyon tetszik neki, és azt hiszem kell is neki, mert szereti a társaságot. A 2. babámmal május végére leszek kiírva. Azért van bennem egy kellő izgalom, mert nem tudom elképzelni, h milyen leszek 2 gyerekkel :lol:

Szóval ha 2009 nyári babád lesz, akkor írjál!!!!!!!!!!!!!!!!!


Timi

Kép

Kép


Szia Timi,

Mi találkoztunk már a 2006 őszieknél , de nem sokat irtam oda, látom most megint majdnem egy idős babáink lesznek! :D
Gratula neked!
A várandosságnál is van egy topik 2009 májusi babák, ha érdekel néz be majd oda is!
Szia szép napot.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Szia Ági!


Gratula Neked is a babához! Hogy veszed az akadályokat a 2. babával? Ugyan olyan ez a terhességed is, mint az első? Nekem esténként szokott hányingerem lenni, de nem vészes. Dórinál nem volt semmi bajom, bár ott is volt hébe-hóba hányingerem. Nem is tudtam, h már van 2009-es nyári) májusi) topik, mert én csak ezt szoktam olvasni.

További szép napot!

Timi

Kép

Kép

 
 

Hát én sem voltam Jázminnal ennyit rosszul mint most szinte egész nap és vuk is jőn állandóan...szóval teljesen más eddig.
Én jővő héten megyek legkőzelebb uh-ra dokihoz már alig várom lássam megint! :D

Dórinak szoktátok mondogatni? mi szoktuk de nemigen fogja még fel, majd idővel remélem!
Szép napot!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Sziasztok
lehet meg csatlakozni?
Mi az elso babankat varjuk es kb jun 18-25 kozott erkezik.
Most vagyok 7 hetes terhes.
 
 


Szia babas, persze hogy lehet hiszen hosszu a nyár... :D ,látom te is Erdélyből vagy.
Mesélj miket érzel, láttad már a babát?!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Sziasztok

Én is szeretnék csatlakozni hozzátok ha lehet.
Nekem 3 gyerkőcöm van, decemberben volt egy vetélésem, és azóta most sikerült újra pocaklakó. 5 hetes vagyok, már voltam dokinál hétfőn látott egy 2 mm-es petezsákot, és 18 mm-es méhnyálkahártyát. Legközelebb 17-én kell mennem. Ma voltam vérvételen, nem sokára meg lesz eredménye.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
 
 


Sziasztok!


Örülök, h gyűlünk lányok! :lol: :lol: Most az előbb le kellett dőlnöm, mert szerintem lemehetett a cukrom, mert tökre rosszul lettem. Elkapott egy kedves kis hányinger!!! NA! Ilyen nem volt Dórinál. Valóban igaz az, h 2 egyforma terhesség nincsen.

Gabi!

Bátran gyere!!!!!! 3 gyereked van már? Akkor most jön a 4.???????? :lol: :lol: Nem semmi. Akkor biztosan te nagyon gyakorlott anyuka vagy. Hány évesek, és milyen neműek a többi gyerekeid? Picurka is tervezett, vagy a Jó Isten küldte? Hol fogsz szülni?


Babas!

Szintén örülünk Neked is, hiszen fontos, h sokan legyünk és egymásnak okos tanácsokat adjunk. Hogy érzed magad?


Ági!

Múltkor mondtam Dórinak, h anya hasában tesó van. Erre Ő: PICIBABA. Azt hittem megzabálom. Én nov 17-én megyek majd dokihoz. Várom már, h lássam. Jazi beszél már?


Most mentem lányok, mert nem nagyon vagyok a csúcson! :cry:


Timi

Kép

Kép


Timi igen 3 gyerkőc van, már "nagyok" Bettina 10 éves lesz december 27-én, Norbi 8 lesz április 30-án, Réka 5 lesz március 15-én. És igen terveztük a negyediket is. tavaly októberben össze is jött de sajnos decemberben elveteéltem, aztáb csak februártól kezdtünk újra próbálkozni, de sajnos csak most sikerült. 8 hónap után igazán nagy öröm volt, én már mondtam a gyerekeknek örülnek neki és már aon gondolkoznak hogy mi lesz a neve, és minden féle nevet próbálnak a vezeték névhez. Nagyon édesek.
Én is november 17-én megyek dokihoz legközelebb. Én a ferihegyi útra járok a magán rendelőbe a dokimhoz, most már 12 éve, a gyerekek is nála születtek. És a Bajcsyban dolgozik külsősként, ott fogok szülni. És te? Látom te is akkor mész dokihoz amikor én.

Ma nekem is valahogy jobban van hányingerem, pedig nekem egyikkel sem volt sosem. De alig bírtam a mosogatógépbe bepakolni, mert olyan hányingerem lett. És tegnap óta a kávét sem birom meginni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
 
 


Ági!

Akkor a babának fiúnak kellene lennie nem??? :lol: :lol: Valóban nagyon a gyerekeid. Én is magán dokihoz járok, bár amikor még 2006-ban terhes voltam a dokim a kórházban volt. Most is rendel ott, de a magán rendelésére kell járnom. Elég horror áron dolgozik, de ez van! Bár hozzáteszem amikor Dórit szültem akkor be sem ért :shock: Nem is adtam neki egy fillért sem, hiszen terhesgondozáson azért mindig csúrrant-cseppent neki. Nehéz szüléseid voltak? Én nagyon félek, h ez milyen lesz. Dórival hajnal 3-kor indultunk Kispestről a kórházba és 5:28-ra meglett Dóri. Ja!Nem is írtam, h az I-es Nőiben fogok szülni megint. Érdekes egyébként, h Én aki nagy 3in1-ben rajongó, most nem kívánom. Mondjuk tegnap ittam, de nem remegek érte. Na! A főzős kávétól bizti lenne róka-koma. Ma is reggel öklendeztem, pedig Dórinál ilyen nem volt. Már várom a 17.-ét. Vajon mekkora már.

Szép hétvégét mindenkinek!
Tessék írni!! :wink:

Timi

Kép

Kép


Sziasztok!

Bocsi a bepofátlankodásért, csak Gabi1-nek akartam gratulálni!!! Nem tudom, emlékszel-e rám, sokat chat-eltünk 4 évvel ezelőtt itt a babaneten, akkor én is terhes voltam a középső fiammal, aki 2004. májusában született! Kinga Vanilla néven voltam a chat-en, talán rémlik valami! Még a pocakodra is emlékszem, mert tettél fel fotót (lehet h az már a társalgóban volt), és mindenki csak lesett, hogy milyen szép nagy! :lol: Naszóval, nagyon gratulálok a 4. babához! Bárcsak írhatnék ide én is, de úgy tűnik, mi megállunk a 3-nál! :cry:

A többieknek is gratulálok a babócákhoz!

Üdv, hello
 
 


Sziasztok,

Gabi,üdv neked is itt és gratula a babához!

Timi, beszél Jázmin nagzon huncut egy kislány az bisztos.

Jajj engem mindennap meglátogat vuk alig vonszolom magamat sokszor, nemhogy még a teendőimet végezzem.

Én holnap megyek dokihoz uh-ra alig várom már lássam én is, meghogy persze minden ok legyen!
További szép estét nektek!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Ági!


Mi volt a dokinál? Ez a h@nyás nem tart sokáig. Még egy pici kitartás. Nekem már elmúlt, bár még mindig van, de nem vészes. Mekkora volt Jazi amikor született? Milyen volt a szülésed? Bocsi, most láttam, h Gabinak akartam volna írni, és téged írtalak :oops: Én 17-én megyek dokihoz. Izgulok én is.

Írjatok lányok!

Timi

Kép

Kép


Sziasztok!

Igaz én még nem voltam UH-n, jövő pénteken megyek, de már van 3 db 2 csíkocskám :D ! Sajnos júniusban volt egy missed abortuszom 7. hétben állt meg a szíve, de most nagyon-nagyon optimistán várjuk a Babócát! Gratulálok Mindenkinek! Ha minden ok lesz elvileg július 13 a várható szülés időpontja!
 
 


Sziasztok!

Jöhetek én is? A fórum részvételre 2008 májusra tervezett babával pályáznék :-)

Azaz babákkal, merthogy ikrek vannak a pocimban. Persze most még nagyon örülök, egyszerűen imádom a gondolatot, hogy két baba lesz! Még valószínűleg nem érzem át az ezzel járó munkát, mivel első terhesség.

Most járunk a 11. hétnél, jövő héten megyek ultrahangra. Kicsit izgulok, mert mindenki mond sok "butaságot" a korai ikerterhességről, de én úgy gondolom, hogy fiatal vagyok, erős, egészséges, úgyhogy a szervezetem teljesen alkalmas két baba kihordására is.

Én az Istvánban szeretnék szülni, de még annyira az elején vagyok, hogy ez még nincs lefixálva. Azért ha valakinek van tapasztalata, szívesen várom.

Ezen kívül megosztanám veletek a másik kellemes meglepetésemet: miután a barátnőimtől csak rémtörténeteket hallottam a védőnőkről, nekem egy nagyon szuper, fiatal védőnéni jutott, aki nagyon kedves és szimpatikus. Tényleg úgy érzem, hogy valakitől lehet kérdezni - mivel első terhesség, lesz mit! :-)

A reggeli rosszullétek most kezdenek múlni, már ébren tudok maradni lassan egész nap, és elkezdtem enni is. Egyre jobban élvezem a terhességet!

Már alig várom a jövő hetet, hogy lássam a babákat. Most először viszem a páromat is... ez még külön érdekesség lesz!! :-)

Minden jót Nektek!

Üdv,

Dóri
 


Sziasztok!

Dóri!

Persze, h jöhetsz!
:lol: :lol: Bár most éppen azt látom,h senki nem szeretne ide írni :cry: Gratulálok! Ikrek? Nem semmi. Otthon spontán babák? Én máj 27-re vagyok kiírva. Pont ma voltam dokinál. 6 cm és annyira jó volt látni. Én a Dóri lányomat az I-es Klinikán szültem, és most is ott fogok szülni. Szerintem nagyon jó kórház, bár nekem nagyon jó volt a szülésznőm, mert dokim nem ért be. Dóri elég gyorsan jött. Remélem most is könnyen fogok szülni. Azért én félek, pedig már szültem. Merre laksz?

Breki!

Mi volt az Uh-n?


Ági, Gabi, Babas!

Mizu van veletek?

Timi

Kép

Kép


Sziasztok!

Inci vagyok és már én is tagja vagyok itt egy régebbi topiknak (2005/2006 téli babák).

Nálam a hányós korszak szerencsére elmúlt már. Az első gyerkőcömnél nem volt semmi ilyesmim, ha kérdésetek van csak bátran. Válaszolni fogok rá.

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

2009.július 11.-ei babával jelentkeznék a topikba,van már egy 9 hós Dominikom és igen,direkt a kicsi korkülönbség :lol:
 
 


Sziasztok én is 2009. júli 11- re vagyok kiírva. Van még egy 22 hónapos Patrikom is. :)


Sziasztok!

buzazsuzsa!

Akkor majdnem egyidősek a gyerekeink. Dóri lányom szept 16-án volt 2 éves. Pici babával máj 27-re vagyok kiírva. Melyik kórházban fogsz szülni? Milyen ez a 2. terhességed? Nekem hála olyan, mint Dórikámmal. Semmi küli nincs. Most lesz az AFP-n amitől félek, mert Dórinál nem volt jó!De hála semmi nem volt. De éppen elég volt, h magzatvízminta vételt vettek. Kisfiaddal otthon vagy? Esetleg bölcsibe jár? Dórikáém bölcsis és nem bántam meg, h az lett.

Lidike!

Valóban pindúr lesz a korkülönbség, de szerintem csak az első 2 évet kell kibírni idegileg. Szerintem ez a kor most a legjobb.

Incike!

Most nézem, h veled is szinte egyidősek a gyerekek. Tudni lehet már, h a 2. baba milyen nemű lesz? Te hol fogsz szülni?


Írjatok!

Timi

Kép

Kép


Halihó!

Hogyor Timi!

Én igazából csak az első fél évtől félek,de be mertük vállalni,mert szerencsére mindkét nagyi bármikor mozgósítható :lol: ,ha esetleg nem bírnék a két gyerkőccel.Bár ha a tesó is olyan nyugis baba lesz,mint Domi akkor nem lesz baj :) .

Dori!

Gratulálok az ikrekhez!

Ui: nagyon örülök,hogy idetaláltam.Gabi1 csalt ide a csetről :lol:

Kép

Kép
 
 


Hoppá,úgy látom nem sikerült a vonalzómat jó helyre illeszteni :oops:

Kép

Kép
 
 


Sziasztok

honyor timea
én itthon vagyok Patrikkal, mert iskolába járok és a bölcsink is teli van...azt hiszem amúgy is túl anyás még nem biztos hogy szeretné. (bár szerencsére a nagymamát imádja, elvan vele mikor suliban vagyok)
most a másodikkal sajnos egy kicsit émelygek...de már múlóban van, Patrikkal csak a gyomrom égett a vége felé egy kicsit.
na meg fáradtabb is vagyok, mert már nem úgy van az h. ledől egy kicsit az embert :)
Még nem tudom hogy hol fogok szülni, és azt sem h. lesz e egyáltalán orvosom.
Te hol szülsz van dokid? Dóri kislányod tudja már hogy tesója lesz?


Sziasztok!

B.zsuzsa!

Milyen iskolába jársz? I.sz női Klinikán fogok szülni, Dórit is ott szültem. A dokim ugyanaz, bár most magán lett, bár a kórházban is dolgozik. Eddig még nem fogadott a kórházban. A vizsgálatok meg elég borsósak, de hát ez van sajna :cry: Dórikám az szerintem túlzás lenne ha azt mondanám, h tudja, bár szokta kérdezni, h hol van a tesó? Ilyenkor megmutatom neki, megpuszilja a hasamat, és megsimogatja. De nálunk nem központi téma, h anya hasában van a tesó. Éppen elég lesz szerintem feldolgoznia amikor valóban itthon lesz a tesó. Te hol szülted Patrikot?

lidike!

Azért jó lesz ez a pici korküli, mert akkor nagyon jól tudnak majd együtt játszani később. Nekem nővérem van(7 év a korküli). Csak pár éve lettünk jó tesók. Szóval ez első idők valóban nehezek, de ha van segítség akkor nem annyira. Nekem anyukám itt lakik a számban, és bazi sokat segített. 1/2 évig minden reggel 8kor már itt volt. Hozta a reggelit, főzött. És így is volt egy idő amikor nem láttam a fától az erdőt. Először is szerintem fel kell azt dolgozni, h anya vagy.


Többiek?

Timi

Kép

Kép


Hogyor Timi hát igen,nehéz kitalálni,hogy mi az ideális korkülönbség...de mi is pont úgy gondoltuk,ahogy te is írtad,így együtt nőnek fel,szinte egyidősek.Talán féltékenység sem lesz majd annyira.De visszatérünk rá eg yév múlva és megbeszéljük :wink: .
Ti tudjátok már a baba nemét?És neveken már gondolkodtok?

Kép

Kép
 
 


Lidike!

Még sajna nem tudjuk, de én azt érzem, h kislány lesz :wink: , de a fiúnak is nyilván rettenetesen örülnék. A lényeg, h egészséges legyen. Kislány: Panna, Kisfiú: Marci

Timi

Kép

Kép


szia Timi!
Képzeld,eddig én is meg voltam győződve róla,hogy kislány,de a mai uh-n meginogtam,talán mégis kisfiú?! :lol:
Nálunk Nárcisz vagy Bálint lesz:)(eddig legalábbis úgy néz ki)

Kép

Kép
 
 


Lidike!

Mindenesetre én nagyon kivi vagyok, h mi lesz a neme. Múltkor amikor a 12 hetes uh-n voltam, akkor éppen biciklizett, és így nem látta a doki. Remélem januárban már meg tudja mondani, és akkor meg is fogja magát mutatni. Látszik már vmi a hasadon?

Kép

Kép


Timi! Jó reggelt:)

Hát valami látszik,de inkább csak az a pocak,ami Domi után megmaradt :lol: :oops: .De már legalább nem kell behúznom :mrgreen: .
Gondolom te kerekedsz már szépen :) Drukkolok,hogy legközelebb már meg tudják mondani a nemét :wink:

Kép

Kép
 
 


Sziasztok.
Én is csatlakozhatom hozzátok :?: Én 10 hetes kismama vagyok.
 
 


Sziasztok

Timea
logisztikét tanulok a szomszéd városban elméletileg heti kétszer, de így vizsga időszak elött kitaláták hogy 4szer menjük...jó fejek :P az Uzsokiban szültem, teljesen meg voltam vele elégedve, de sajnos a dokim elköltözött vidékre, (pedig nála nem kellett magán rendelésre járni csak a szülésésrt adtunk pénzt). Lehet, hogy aztén megint ott keresek valakit.

Látom hogy a gyerekek neméről beszélgettetek...a kínai fogamzásnaptárt próbálta már valaki? Nekem Patriknál bejött amit irt..most megint fiút jósol..jó lenne ha tévedne, habár ha fiú lesz akkor legalább már a név megvan mert akkor Balázs lesz.
Szóval ha próbáltátok már kinek, hogy jött be amit jósolt.


Sziasztok!

Lidike!

Már kismama ruhát hordok. Dórinál 16 kg-ot híztam :roll: Kivi leszek, h ennél a terhességnél mennyivel fogok elmenni szülni. Ma nem tudtam aludni, és most már nagyon álmos vagyok. De Dóri este olyan rohadt nehezen alszik el, h addigra minden türelmem elszáll. Hol teát kér, kakaót, wc-re kell kimenni pisilni, stb........Sajnos ott kell feküdnöm mellette és hiába megyünk el 20-kor aludni, bizony 21:30 mire kijövök tőle. Kivagyok teljesen.

Krissy3!

Persze, h jöhetsz. Első terhességed? Jól vagy? Mikorra vagy kiírva? Tervezett baba? Mivel foglalkozol? Dolgozol?

B.Zsuzsa!

Ez most neked tanfolyam? Ma nem tudtam aludni, ezért most mindjárt lecsukódik a szemem. Megnéztem a kínai jóslást :wink: KISLÁNYT MUTAT. Ez elég jól hangzik :D


Karira mit fognak kapni a gyerekek? Kinek a babája, h alszik el?

Timi

Kép

Kép


Sziasztok

Timi
2 éves tanfolyam okj-s felsőfokú papírom lesz a végén..mikor van az még?!!

Krissy3
Akkor nagyjábol egy időben jönnek a manóink, mert én is 10 hetes vagyok :)

Az idei karácsonnyal még nagyon el vagyok maradva, csak halvány sejtésem van,hogy valami könyvet kap (nagyon oda van a könyvekért), meg egy adag építőkockát mert ami van az már nem elég.

Patrik nagyon rossz alvó, éjszaka még 4-5 ször is felébred, de hozzá kell tegyem,hogy szopik még így az elaltatás nem tart sokáig.


Sziasztok!

Nekem a kínai megint fiút jósol,hát kíváncsi leszek :lol:

Timi szerencsére nálunk sima az esti elalvás,már kaja közben bealszik Domi és simán le tudom tenni,bár van azért mikor altatni kell.De teljesen át tudom érezni a nemalvásod Timi,Dominak épp most volt két nagyon kemény hónapja,óránként ébredt éjjel és 20 perc alatt tudtam visszaaltatni :? .Olyan voltam,mint egy zombi,de szerencsére elmúlt ez az időszak,azóta este 8-tól reggel 6-ig alszik(kopp-kopp)

Krissy üdv itt!
Én is 10 hetes vagyok,mikorra vagy kiírva?Én július 11-re.Első babád és hogy viseled a terhességet? :) Ja és persze nagy gratu a babához :)

Kép

Kép
 
 


Timi én Domival 23 kilót híztam :oops: ,de toxémiám lett a végére,szóval sok volt a víz,de a plusz kiló is :oops: .83 kilval mentem szülni és 67 voltam,mikor kijöttünk a kórházból.Most igyekszem odafigyelni a súlyomra nagyon,eleve +7 kilóval kezdtem ezr a terhességet :oops: :oops:

Kép

Kép
 
 


Honyor Timea:
A második terhességem,és tök jol vagyok,az orvos még nem mondta a szülés idöpontját,de a védönö jul.2-öt mondott.30 éves vagyok,van egy tiz éves fiam.Tevezett baba,nem dolgozok,egyébként varronö vagyok.És te hogy vagy?
buzazsuzsanna:
nagyjábol egyidöben igen,,nekem jul. 2-át mondtak,egyébként hogy vagy,roszullétek ilyesmi,neked vannak?
lidike:
jul. 2-re számolta ki a védönö,jövöhéten megyek 12 hetes ultrahangra,köszönöm a gratuláciot,én is gratulálok neked,meg a többi kismamának is.Jol viselem,tök jol vagyok,csak félek egy kicsit a szüléstöl,mert az elsö is nagyon nehéz volt.Én 48 kiloval inditok,az elsönél 50-nel inditottam és 60-nal zártam.10 éves a fiam,és most kislányra vágyom.
 
 


Sziasztok

Jó régen írtam már ide. Először is gratulálok minden új kismaminak. Nálunk minden rendben van, én 22-én megyek a 12 hetes uh-ra. Remélem minden ok lesz. Akkor leveszik a kombinált tesztet is, a Bajcsyban most ingyenes.

Én is július 2-re vagyok kiírva. Réka most bárányhimlős, de már jól le van száradva neki, egy éjszaka volt brutális, most már nem viszket neki. Idén már nem is megy oviba.
Én az első kettővel 14 kg-t híztam, a harmadikkal 12-t. Most viszont ahormon kezelések miatt feljött rám egy kis plusz, így remélem most nem fogok annyit hízni. Bár nem fogyizom, azt eszem ami jól esik. Most már hányingerem abszolút nincs, igaz sokszor nem is volt. Rendesen eszem, még is fogytam 1 kg-t.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
 
 


sziasztok

Én Patrikkal 22 kilót híztam (45ről indultam), de nagyon hamar le is ment. Szülés után két héttel el sem hitték, hogy nemrég szültem, kiváncsi vagyok most mennyit fogok..

Krissy
Hát a rossuullétek még megvannak, de ha gyakorlatilag egésznap falatozom nem vészesek ki lehet bírni. Inkább olyan este 9 körül durva amikor már aludnék. Nálam a zavaró az, hogy folyton aludnék.
Amúgy én 11.re vagyok kiírva, a fiam 9 nappal jött korábban, de nem bántam, megbeszéltük a dolgot, hogy ne húzza a végéig :)
Nagyfiad örül a tesónak?

gabi
kicsit tudatlannak tűnhetek, de akárhogy jár az agyam nem tudom mi az a kombinált tesz. Mi az?

Kép


Sziasztok

buzaszsuzsanna, a kombinált teszt a Down kor szűrésre szolgál, ami jóval korszerűbb és megbízhatóbb mint az AFP. Ezt a 12. héten szokták elvégezni a genetikai uh-al egyben. Vérvételből áll. Eddig csak fizetősként működött 29 ezer ft volt. Most már a sejtbank szerződést kötött egy pár kórházzal, ahol ezt ingyen megcsinálják. A www.sejtbank.hu oldalon a kórházi listát meglehet találni.

Nálam minden ok. Ma délelőtt nem voltam valami jól., már reggel a piacon a sok sült szagtól émelyegtem, aztán otthon alig bírtam megfőzni, mert még attól is kavargott a gyomrom. De aztán végül elmúlt, most egy jó ideje nem volt már hányingerem.
Most meg apával bejglit sütünk, életünkben először, kíváncsi vagyok milyen lesz. A töltelék nagyon finom volt, gondolom nem lesz rossz.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
 
 


buzazsuzsanna:
igen örül a nagy fiam,igaz, ö fiu tesót szeretne,én meg lányra vágyom,egyébként féltesók,mert ö az elsö házasságomból született,most élettársam van 6 éve.Hiztál már ,én fogytam,elejébe gyomor égös voltam. Neked látszik már,mert nekem nem nagyon akar még.Kedden megyek 12 hetes ulrahangra,remélem mindent rendben találnak.Hány gyerköcöd van,és mekkorák?Milyen volt a szülésed?Nekem az elsö nagyon nehéz volt,ezért félek is most a szüléstöl.
gabi1:
elöször is üdvözöllek,csak azt akarom mondani,hogy én nemtudok 12 hetes vérvételröl,én ugy tudom 16 hetesen van,legalábbis nálunk.12 hetesen csak ulrahang van,itt.
 
 


gabi:egy napon szülünk,vagy valami ilyesmi? :)
 
 


krissy ez nem egy kötelező vizsgálat, de ahol ingyenes ott általában meg is szoktat csináltatni a doki, pont ezért mivel sokkal megbízhatóbb mint az afp. Ami a 16. héten van az az AFP, de az egy kötelező vizsgálat mindenkinek.
Sajnos ezt a kombi tesztet csak pár kórházban csinálják ingyenesen, de hiába nem odatartozol akkor is megcsinálják. Szolnoki kórházakban sajnos nem csinálják. Te is július 2-re vagy kiírva? Én majd 22-én megyek a 12 hetes uh-ra, már nagyon várom.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
 
 


gabi:Én 8 hetesen voltam vérvételen,és a következö 16 hetesen van nálunk.Én holnap megyek ultrahangra, kiváncsi vagyok nagyon én is,hogy mekkora,meg ilyesmi.Egyébként Kecskeméten fogok szülni,mert régen odavalosi voltam,és az orvosom kecskeméti,most is hozzá járok.Neked látszik már a hasad,nekem nem nagyon.3 gyerköcöd van,mik a tapasztalataid az elözö szüléseidböl?Hány éves vagy?
 
 


Sziasztok

krissy 30 éves vagyok. Igen van 3 gyerekem, és most várom a negyediket. Az első szülésem volt a legnehezebb, bár órában nem 6,5 óra volt. A második 3,5 óra, a harmadik 3 óra alatt lett meg. Az utolsó kettő már nagyon csodálatos volt, és a harmadik volt a legkönnyebb. Súlyban pedig minden terhességnél nagyobbak voltak. 3350g 3600 g 4000 g. Hát kiváncsi vagyok mostmekkora lesz.
Igen nekem már szépen látszik a pocakomon. Múlt heti képet tudok mutatni. Mindig hetente csinálok hogy látszódjon a különbség.
Én a Bajcsy kórházban fogok szülni, 12 éve járok a dokimhoz.
Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
 
 


Hu de nagy pocid van,hát nekem fele sincs.De neked biztos azért ekkora,mert a 4-ik baba,nekem meg a második.Tehát ,akkor azok a tapasztalataid,hogy egyre könnyebb a szülés.Nekem nagyon nehéz volt,én 16 orát vajudtam,és 1 oráig szültem,ugy hogy vákummal kelett kicibálni belölem,és ezért félek most is,de remélem akkor nekem is könnyebb lesz a mostani.A szülést befolyásolja az hogy keskeny a csipőm?
 
 


gabi:Ja,én a fiam 10 éve 3,60-nal szültem.10 kilot hiztam.
 
 


krissy nekem könnyebb volt. Igen az befolyásolja ha keskeny a csípő, de neked már egy bejáratott szülőcsatornád van, ahogy a dokim mondaná, és már könnyebben halad át. Egyébként 2 hete szült az unokatestvérem és az elsőt 16 éve szülte 14 órán át vajúdott. Most 7 órát.
Szerintem ne félj, hanem próbálj meg arra koncentrálni hogy most könnyebb gyorsabb szülés lesz, és beszélgess erről a babával, én hiszek ebben.

Én az első kettővel 14 kg, a harmadikkal 12 kg-t híztam

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
 
 


gabi,köszi a biztatást,hát én is ebben reménykedem.És az igaz e,hogy a lányt könnyebb szülni mint a fiut?mert ilyet is hallottam már.
 
 


<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-34-2-2009_07_02-.jpg" BORDER=0></A>
proba
 
 


krissy hát ezt így nem tudom megmondani, mert nekem az első lány volt, és nehéz. A második fiú, és könnyebb sokkal, a hamradik lány, és a legkönnyebb.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron