Új privát üzeneted érkezett!

Keresünk 23 személyt akik pénzt kereshetnek azzal, hogy az elkövetkezendõ 30 napban súlyt veszítenek el a segitségünkkel. Nem kisérlet! Abszolút természetes!
Hívjatok!!!
T: 70 314 22 64
Névtelen
 


Miért nem írtad itt le, hogy pontosan mirõl is van szó?

Cserko
Névtelen
 


Hát nem tudom, semmi cégnév, semmi konkrétum, ez így nagyon gyanús.

Egy ahverom annak idején gyógyszerkísérletekben vett részt (neki beadták aztán figyalni kellett a reakciókat) na azokért fizettek, elég szépen ...

de no komment hogy én részt vennék-e pláne hogy még babát is szeretnénk ...
Névtelen
 

 
 

Sziasztok!
El szeretném oszlatni a kétségeket!
NEM KISÉRLET!!!
Miközben fogytok, pénzt is kereshettek, de nem hiszem, hogy lenne olyan pénzkereseti lehetõség, ami nem kívánja meg a személyes kapcsolatot!
Én úgy gondolom, hogy fontos a személyes kontaktus, éppen ezért csak olyanok jelentkezését várjuk, akik tényleg fogyni AKARNAK!
Lefogyni nem tudok helyettetek, de segíteni tudok!
Egyébként olyan természetes dologról van szó, amit kismamák is szednek, és nincs szükségük Maternára, vagy Elevitre.
Névtelen
 


ÉN ISMEREM A DOLGOT, ÉS 10 KILÓTÓL SZABADÍTOTTAK MEG!
KARINA
Névtelen
 


Ez tényleg jól hangzik,túl jól is. És éppen ez a fenntartásom ezzel kapcsolatban! Vagyis azt értem ezalatt, hogy a hirdetés feladójának nincs a személyes baráti körében, családtagjai között 23 olyan személy aki fogyni akarna, pláne ha fizetnek is érte? Hát EZT nem hiszem el!
Gyõzzetek meg légyszi!
Detti
Detti
 


Sziasztok!

A csoda fogyás ígérete pénz kereseti lehetõséggel: Herbalife!!! Kép Kép Kép Csodák már pedig nincsenek. Nagyon haragszom magamra, hogy felhívtam a fenti telefonszámot, amikor ilyen kevés információt adott ráadásul névtelenül (csak ugye az a fránya kíváncsiság és a mézesmadzag: pénz is fogyás is!).
500.-Ft-om bánta mire végre sikerült belõle kihúzni (mert persze egyre csak azt hajtogatta, hogy el kell menni egy elõadásra) az éteren keresztül, hogy egy herbalife-os gyõzködésen kell megjelenni (én már voltam Kép ).

Névtelen!!! Szerintem sincs pénzkereseti lehetõség személyes kapcsolat nélkül, de a tisztességes lehetõségeknél nem árulnak zsákbamacskát (és ezt a "hirdetésedre" értem). Legalább tiszteld meg a Babanetes lányokat, fiúkat azzal, hogy a leveledet aláírod (keresztnév, becenév, nick szabadon választható). Valóban vannak, akik névtelenül írnak, de ha hirdetnek vmit azt alá szokták írni. Tudod ez nem egy hírdetési újság, hogy odalökünk egy telefonszámot.

Üdv Phaedra
 


Kedves Phaedra!

Ha valakit tényleg érdekel a dolog, akkor fel fog hívni!
Én két gyerek után fogytam le nem is keveset, és szivesen segítek másoknak is, ha tényleg le akarnak fogyni, és nem csak azért írkálnak ide, hogy elvegyék mások kedvét!
Egyébként nem tudom, hogy beszéltünk-e már telefonon, de nem hiszem! Ha pedig tévednék, akkor is el kell mondanom, hogy nem gyõzködésrõl van szó, hanem arról, hogy a TÉNYLEGESEN FOGYNI AKARÓK segitséget kapjanak!!!
Rajtam segített! Másokon is fog!

Üdv: Orsi
Névtelen
 


Kedves Detti!

A család és a barátok már ki vannak aknázva, de ha érdekel, hívj nyugodtan!
/fenti szám/
Névtelen
 


Kedves Phaedra!!

Nagyoon klassz hogy leírtad ide a tapasztalaodat ezzel a céggel, mert eddig is gyanús volt, most meg már tuti nem is hívom fel. Szóval köszi, mert Te legalább VILÁGOSAN leírtad mi a szitu, míg a névtelen (aki bár üzletelni akar de a nevét nem vállalja) meg csak halandzsázik hogy hívjuk fel ...

szóval köszi!!!!!!!!!
Eszti
 


Ez eleg erdekes, ahogy elkezdtem olvasni a topicot es meg csak az elso par hozzaszolasnal tartottam (tehat Phaedrat meg nem olvastam) mar gondoltam, hogy Herbalife-rol van szo. Ezeknel a piramis lancoknal ilyen a becserkeszesi modszer. En is ismerek olyat aki a Herbalife-al fogyott eleg sokat, aztan amint abbahagyta a turmixok ivasat mar kezdtek is visszajonni a kilok......
Agi
 


Kedves Mindenki!

Ha hiszitek, ha nem, tényleg jó a dolog, és örülök, hogy nem Phaedrára halgattam, és felhívtam a számot!
Végre le fogok fogyni, és ha egy fillért sem keresek, akkor is jobban járok, mint ti akik csak mocskolódni jöttök ide! Lehet, hogy nincs komoly súlyfeleslegetek, de biztos máshogy gondolnátok, ha (úgy mint nekem 40 kilóval kellene) többet cipelnetek magatokon.
Sziasztok: Enikõ
Névtelen
 


Sziasztok!

Orsi! Nem elvenni akarom senkinek a kedvét, csak amit nehezményeztem, leírtam.
Ez nem (csak) neked szól, hanem mondhatni mindenkinek, aki nem mondja meg elõre mirõl is van szó. A hangsúly a "zsákbamacskán" van. Sokkal tisztességesebb úgy leírni, hogy megmondják, hogy mi az ígéret alapja és akkor legalább elõre el lehet dönteni, hogy valóban érdemes e (akarom e) felhívni. Nem vonom kétségbe, hogy valakinek ez segíthet, csak én még nem találkoztam olyannal. Nagyon sok ismerõsöm kipróbálta (van köztük olyan is, aki terjeszti) a várt eredmény viszont elmaradt. Sõt én is voltam már ilyen tájékoztatón - mint említettem - és egyáltalán nem volt szinpatikus, többek között azért sem, mert csak ott tudtam meg mirõl is van szó!
Hangsúlyozom nem azt vonom kétségbe, hogy vkin ez segíthet, de ha létezne csodamódszer (mert ugye minden esetben ez az ígéret) nem rohangálna az emberek többsége ekkora súlyfeleslegekkel.

Enikõ!
félreértettél! nem kell rám hallgatni sem Neked sem másnak! Ha jól megnézem egyetlen szóval sem írtam olyat, hogy ne hívd fel. Mocskolódás? mit nem értettél a hozzászólásomban? Olvasd el mégegyszer! Nem bántottam senkit és semmit, csak a "becserkészés" módszerén vagyok felháborodva. Miért is nem lehet odaírni, hogy a herbalife-ról van szó, miért is nem tudja aláírni a hírdetését???
Mit gondolsz miért hívtam fel ennek ellenére(?), azért mert nekem is tetemes súlyfeleslegem van és írtó nehéz megszabadulni tõle. Még mindig próbálok hinni a csodákban pedig nem kellene. A csoda MI magunk vagyunk. Csodarecept? van. Sok mozgás (pl. torna), az étkezésekre oda figyelni és ha végre van eredmény (bármennyire kicsi is az), akkor sem szabad lazáskodni. Részemrõl azt is tudom, hogy milyen nehéz egy nagyobb súlyfelesleggel mozogni, pláne ha ráadásnak van egy (sport) sérülés is.
Tehát én tudom, hogy mirõl beszélek. DE Ez az én véleményem (bár azt hiszem nem is olyan egyedi).

Ha akarod, próbáld ki és mindazok ellenére, amit leírtam szívbõl kívánom Neked, hogy sikerrel járj és úgy nézz ki, ahogy Te magadat látni szeretnéd, ahogy jól érzed Magad!

Phaedra
 


[url=http://members.chello.hu/cccf1/" TARGET="_top]http://members.chello.hu/cccf1/[/url]
[url=http://members.chello.hu/cccf1/gold_leir.htm" TARGET="_top]http://members.chello.hu/cccf1/gold_leir.htm[/url]

[url=http://www.herbaline.hu/" TARGET="_top]http://www.herbaline.hu/[/url]

[url=http://www.herballife.hu/longetics.htm" TARGET="_top]http://www.herballife.hu/longetics.htm[/url]

[url=http://www.freeweb.hu/herballife/TermCent.htm" TARGET="_top]http://www.freeweb.hu/herballife/TermCent.htm[/url]#sor3

[url=http://myherbalife.hu" TARGET="_top]http://myherbalife.hu[/url]

[url=http://extra.hu/csepel/hl1.htm" TARGET="_top]http://extra.hu/csepel/hl1.htm[/url]

[url=http://www.vital-clubkft.hu/cegismerteto.htm" TARGET="_top]http://www.vital-clubkft.hu/cegismerteto.htm[/url]

[url=http://www.extra.hu/herba/index.htm" TARGET="_top]http://www.extra.hu/herba/index.htm[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


7 és 17
[url=http://www.pharmavision.hu/717.shtml" TARGET="_top]http://www.pharmavision.hu/717.shtml[/url]
Ez ugyan olyan hatásos, csak nem kerül a havi adag 10.000,-Ft-ba.

*****

[url=http://www.dieta.lap.hu/" TARGET="_top]http://www.dieta.lap.hu/[/url]

[url=http://www.hazipatika.hu/" TARGET="_top]http://www.hazipatika.hu/[/url]

Bilonka
[url=http://www.fogyipatika.hu/" TARGET="_top]http://www.fogyipatika.hu/[/url]

[url=http://www.fogyinfo.hu/" TARGET="_top]http://www.fogyinfo.hu/[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Enikõ!

Mi újság? Elkezdted?

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Bigacsiga!
Enikőre ne várj, nincs Enikő, ő Orsi volt csak álnéven, saját maga malmára hajtva a vizet. Az ilyenek kiboritanak, és most az egyszer nem állhattam meg h. beszóljak holott nem szoktam tenni. De úúúúútálom az ilyen vitákat, és névtelen fogok maradni csakazértis.
Á.
Névtelen
 


Á.!

Én nem vártam rá csak érdeklődtem, ha már elő került a topic újra. Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Szerintem itt összesen 3 ember szólalt megKép Egyetértek Bigacsigával és Phaedrával. Tipikus "otthon végezhető szaktudás nem igénylő jól jövedelmező munka
 
 


Nyanya
 


Én biztos nem fogok, elég ellenszenves, hogy mindenhova benyomja az ajánlását, még olyan topikokba is, ahova nem való a hírdetés.
nem veszek
 


És miért nem?
Mert nem ismeri a babanetet?
Attól még lehet jó a könyve.
xyz
 


xyz
Először is egy másik topikban éppen arra hivatkozott, hogy régen Ő is babanetezett, másrészt ha nem is ismeri ez még nem ok az effajta nyomulásra, harmadszor miért írna jó könyvet az aki nem is olvas. De ha Te akarsz vegyél.
Kriszta
Nyanya
 


Sziasztok!

Akik 2003-ban vitatkoztak a herbalife-ról van-e valami változás nálatok. Egyébként aki tud róla, mi is ez valójában? Segített azóta valakinek? Nekem is kb 15 kg-tól kéne megszabadulnom, de egy 18 hónapos kislány mellett nehéz eljáni tornázni meg diétázni. Meg lehetne tenni, de valószínüleg kevés az akaratom. Szóval írjatok!!! Adjatok tanácsot ki hogyan fogyott le stb.

Köszi: Momóci
 
 


Sziasztok!
Én használtam Herbalife-ot és az anyukám is. Nem sok jót tudok róla mondani. Nagyon sokba kerül. A por 2 nap után már senkinek nem fog izleni. (Fűrészporos kakaóhoz tudnám hasonlítani. Kép ) Én nagyon komolyan betartottam 2 hétig, és fogytam is azt hiszem 4 kilót. Az anyukám evett mellette, amit ugyebár csak egyszer lenne szabad egy nap, de neki nem vette el annyira az étvágyát. Igen keveset de evett, így nem fogyott egy dekát sem! Tehát, csak akkor hat, ha tényleg csak napi egyszer esztek + a por 2x. Ezt 2 hétnél tovább aki kibírja, az meg is érdemli hogy lefogyott.
Nem árulnám semmi pénzért, ezt akkor sem tettem. Sajnos már nagyon régen volt, így a tablettákra amit hozzá kell venni, nem emlékszem. (volt valami rost, valamilyen olaj, és szerintem annyi féle van, csak az a lényeg, hogy minél többet vegyél, mert akkor még jobban hat!) Szerintem a por is elég + esetleg az rost (fibre) tabletta, de ne számítsatok csodákra. A porra 2 hét után rá sem bírtam nézni.
Jó szerencsét a fogyáshoz!
Andi
 
 


UI. A topik címe a legnagyobb átverés, mi az hogy még fizetnek is érte???? Nekem senki sem fizetett, viszont elköltöttem egy jó adag pénzt!
 
 


Momóci,
van egy Rubint Réka helyett - Életmód topik, sajnos nem tudom, a rendcsinálás után hová került, de az pont a kérdésedre rímel. RR-ről nincs szó benne, a címben a kitétel csak a keletkezés körülményeire utal. Talán az Erről-Arról csak regisztráltaknakban van...
Üdv
Kriszi
 
 


Momóci!
Én kb. 10 kg-tól szabadultam meg úgy, hogy átgondoltam a szokásaimat, és a leghízlalóbbakat elhagytam. Pl. reggelire két nagy szelt kenyér helyett két szelet abonett v. más ilyesmi, délelőtti nasika csak gyümölcs, inni üres tea (én szeretem Kép), ebédnél nincs repeta, és a legkomolyabb: este 6 után max. egy pohár tej, ha végképp korog a pocim. Mozgás: én dolgoztam közben, azt találtam ki, hogy a bkv útból egy-egy megállót gyalogolok. (Mivel a Moszkva térnél dolgoztam, felmásztam odáig a Batthyányról.) Ezek végül is minimális extra időt igényeltek, és aránylag kevés önkínzással jártak.
Most, arra, hogy a kisebbik mellett ne hízzak vissza, azt találtam ki, hogy közös koszton vagyunk - magamnak is sok zöldség-sovány husik a menü, és amíg nem evett meg stabilan egy adagot, addig csak megosztoztunk az enyémen. Így se fájó szívvel kidobni , se felenni nem kellett a maradékot.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
 
 


Sziasztok!

Nekem is van súlyfeleslegem, de tele vagyok elméleti öütletekkel. Én egyszer fogytam sokat, és meglepő módon még azután is tartottam, miután újra jöttem a hamik. Persze ez a könnyű időszak csak néhány hónapig tartott, utána jöttek a kilók.

Tapasztalataim:
1. észre kell venni, hogy baj lesz, ha a súlygyarapodás nem változik súlycsökkenéssé
2. el kell dönteni,hogy kitartasz, és nem lazsálsz, bárki azt kondja, hogy látni már rajtad, hogy fogysz..
3. át kell gondolni, hogy mitől híztál meg (sportsérülés-mozgáshiány...)
4. ki kell dolgozni egy tervet, hogy mit vagy hajlandó megtenni magadért
5. a tervet be kell tartani, miközben figyeled magad. Egy idő után már észre fogod venni a tested jelzéseit, és nem a jégkrémet kívánod, hanem a ropogós paprikát pl.

Szerintem csodaszerekben hinni butaság, mert nem attól hízott meg valaki, hogy nem ivott előtte zsírégetőt, hanem attól, hogy helytelen volt az életmódja. Ha az életmódodon nem változtatsz, akkor felesleges belekezdeni. Ezért rossz a fogyókúra, mert könnyú kibírni, hogy nem eszel, vagy csak keveset két-három hétig, aztán újra buli, azaz kilók, de sokkal nehezebb felvállani azt, hogy megváltoztatod az életed.

Nekem a Weight Watchers jött be, egy hátránya van, hogy hetente 1400. Tulképpen szerintem egy egyszerűsített kalóriaszámlálás, tehát mindent lehet enni, és életfogytig követhető. Fizetni addig kell, amíg a BMI szerinti normális testsúlyodat nem éred el, na meg ameddig jársz... Kép. Tapasztalataim szerint abban van a nagy ereje, hogy kialakul egy csapat, hetente összejönnek, egy olyan emberke tart előadást, aki szintén éltmódot váltott, és lefogyott, továbbá tartotta a súlyát. Minden találkozás alkalmával méretkezés, 5 kg mínusz után papírcsillagot ragasztanak a könyvecsédre,amiben vezetik, hogy mennyivel indultál, hetente mennyit adtál le, és mennyi a célsúlyod. Írni kell a kajanaplót, hogy mit ettél azon a héten, és a naplót méretkezéskor leadod. A vezető értékeli, tanácsokat ad, következő héten visszakapod. Nekem nagyon tetszett, néhány emberkével azóta is tartom a kapcsolatot. Én abbahagytam közben, mert babát várok, s az az elmélet, hogy terhesek azt egyenek, amit megkívánnak, akkor nem kell tartani magad szabályokhoz (pl. egy héten három adag édességet lehet megenni egyébként, én meg mostanában minden nap eszem édességet, akár többször is, és a 2. harmad kezdete óta a gyomrom nem szereti a zöldséget Kép.
Ha kedvet kaptatok nézzetek utána a neten, vagy kérdezzetek engem: papzso@freemail.hu.
A neten a google-nel írjátok be a Weight Watchers vagy Súlyfigyelők szavakat.

üdv mindenkinek, hajrá lurkók pocakon belül és kívül Kép

zsófi (23+6)
 
 


Próbálta már v.ki közületek a bio C.L.A.-t vagy a bio-Slim-et?
tapasztalatok?
 
 


Sziasztok!
Én használzam egy ideig a cla-t de nem vettem észre semmi változást a súlyomon. Nem olcsó úgy hogy nem vettem többet. A bio-krómmal u.i. jártam.
Kép


Szia Helga!
Persze 3-4 hónap után látható az eredmény úgy hatásosabb ka a kettő konbinációját szeded.Én most találtam egy fogyasztó tapaszt 30 ragasztó van egy dobozba és nekem ez bejött.3990 ft. egy havi adag de ennek van látszatja az első hónapban már észrevehető a ruha méreten.Most hirtelen nem tudom a nevét de azt igen ,hogy 7990 ft.ért árulják a tv-shopnál.
 
 


Szia Zlotika!

És hol kaptad meg ennyiért? Mert a ti-ji tapaszra én is sokallom a 7990-et.

puszi
Magdi


sziasztok!
5 hónapja szültem.és van 10 kiló maradék zsíros úszógumim.de szeretnék leadni15 kilót.Hallottam ezekről a tapaszokról denem tudom hogy használhatom-e ugyanis a fiam még szopik.Segítsetekk benne.légyszi.Van egy trim24seven nevű tapasz is 4000 forint körüli árban van .írjatok légyzi:kismama21@freemail.hu.Kösssssssz!!!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet: