Megkaptam a csomagot, köszönöm, a héten küldöm a pénzt.
Hogy birom? Nagyon
A sátor nagyon jó ötlet, nekünk is van, remek kuckó, bujócskahely, imádják nagyon.
Jöttök hozzánk? Olyan jól éreztük magunkat Veletek, szivesen megismételnék.
Én is ujitottam kicsit, vettem a neten egy piros kis kordét (bár fekete a nyele, és ez Emese szerint nem jó), kétüléses kis kocsi, amit huzni lehet, és ezzel megoldottuk a kényessé vált babakocsi kérdést. 2 kicsit nehéz kézenfogni a mi sarkunkon pl, Luku pedig már kifelé kacsintgatott a babakocsiból. Ez a szekér pont megfelelő nekik, beülnek és mehetünk, egy kisebb szatyor is belefér, vagy a játszótérre való homokozófelszerelés, labda is. Majd teszek fel képet, Icus, későbbre Neked is ajánlom! Egyelőre szerelés alatt áll, bár ezt is roppant koncentrált figyelem kiséri.
Ermoni!
Költöztök? Érdekelnének a részletek. Devizahitel?
Képzeljétek, egy volt osztálytársam az iwiwen mivel "tisztelt meg"? Még ebben a hónapban változatlan feltételü devizahitel, de a jövő hónaptól már drasztikus kamatemelés, blablabla. Hát van képe valakinek ebben a bizonytalan helyzetben épp az ismerőseinek ilyet ajánlgatni? Megirtam neki a véleményemet, és mit csinált? Visszairta, hogy "ezt a problémát megoldottuk" és kitörölt az ismerősei közül! Nagy veszteség, mondhatom... Hát ilyen szar helyzetben ki mer még devizahitelt felvenni, és akkor valaki épp az ismerőseit próbálja becsalni... Ezért is tart itt ez az ország...

[/url