Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Nyáron az Istvánban fogok szülni MÉSZÁROS dr.-nál? Tud valaki valamit róla?

Az eddigi beirásokban sajna nem találtam róla semmit.

Köszönöm
 


Sziasztok,

tervezzük a babát és nincs még orvosom, az Istvánban szeretnék majd szűlni, Dr. Koiss Róbert szimpatikusnak tünt, róla szeretnék többet megtudni, az elérhetőségeit is.

Köszönöm
 
 


sziasztok

NYÁRON ÉN IS AZ ISTVÁNBAN FOGOK SZÜLNI.A MÁSODIK BABÁMAT.AZ ELSÖT NEM ITT SZÜLTEM.
A BARÁTNŐM JAVAOLTA DR. FENXŐHÁZI JENŐT NEKÜNK,HOGY HOZZÁ MENNYEK.
ISMERI VALAKI?

Kép

Kép
 
 
 
 

 
 

sziasztok!! Szült valaki a Sziklai Péternél???
 
 


Sziasztok!

Tud valaki jó orvost ajánlani az Istvánban? Az előzőben csalódtam.


Kedves P!

Gyere át az István kórházi élmények topikba, az most elég élénk, és olvass vissza, az elmúlt hetekben sok orvost, szülésznőt emlegettünk.

Megírnád oda, akár az orvos neve nélkül, hogy mi történt veled, és hol? Szültél már vagy mostanában fogsz?

Szeretettel: Éva
 
 


Sziasztok!

Irna nekem valaki Dr. Horváth Tamásról!?

Leginkább az érdekelne milyen volt nála a szülés!

Üdv Dia

http://babafalva.hu/tickers/uu6.png"http://babafalva.hu/tickers/v4u.png"
 


Sziasztok!
Most vagyok kb 4 hetes terhes! Előző terhességem, egyben az 1., Down sy miatt megszakítottuk, akkor a MÁV Kh-ba kerültem műszerhiba miat a HIETE-ről, ifj Kelemen Dr-hoz, hát sikerült majdnem belehalnom. Mint a középkorban, gyakorlatilag otthon fejeződött be a vetélés hatalmas vérzéssel. Szóval oda még egyszer be nem teszem a lábam!!!!
Szóval most egy normális szülészetet és egy normális DOKTORT keresek. Annál is inkább, mert myomák miatt még nagy valószínűséggel felmerül császáros szülés is.
Ami nehezíti kicsit helyzetem, hogy leginkább nekem csak a kedd du-este, vagy max szerda nagyon koradu, esetleg péntek du jó vizsgálati időpontnak, de magánrendelés is érdekel.
Felmerült az István Kh is, itt Soltész Dr urat ajánlották.
Ismeri valaki? Kit ajánlanátok?
Kérlek segítsetek!
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.01 17:49-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Meg tudnátok nekem küldeni dr Koiss magánrendelésének címét és elérhetőségeit (a rendelések időpontjait, esetleg a doktor úr tarifáit)?
Úgy láttam az ilyesmit privátba szoktátok küldeni (még kezdő fórumozó vagyok..), szóval: ancsapancsa2001@yahoo.com

Előre is köszönöm,
A.
 


SZIASZTOK!
Orvost, és szülésznőt keresek az Isvánban, akik 50-60 ezer Ft-ért segítenek a szülésnél. Köszönöm!


karolyinati! mint látod, ez egy haldokló topic. Tedd fel a kérdésedet az István kórházi élmények topicban, ott nagyobb az élet. Én sajnos nem tudok segíteni. Az én dokim drágább is, ráadásul már nem vállal kismamát

Brigi

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Dr Mészáros László-ról van jó és rossz véleményem is.
Nagyon felkészült jó orvos viszont nem lehet elérni ha baj van.
8hetes terhes voltam amikor vérezni és görcsölni kezdtem. Telefonon nem tudtem elérni ezért azonnal a kórházba mentem. Akkor még volt szív hangja a kicsinek. Aztán másnap elértem a doktor urat és közöltem vele ,h mik a panaszaim. Csak 2nap múlva vizsglt meg és addigra már nemvolt szívhangja a babámnak. Másnap a kórházban kaparással kivették....Első terhességem volt és nagyon megviseltek atörténtek. Amúgy az István kórházzal személyzettel nagyon megvagyok elégedve. Kedvesek, segítő készek.

Én most épp új orvost keresek, mert már nemtudok bízni benne.
 
 


Kedves orsi86!

Sajnos nem biztos, hogy - még időben is - lehetett volna segíteni. Nekem semmi előjele nem volt és mégis 11 hetesen egyszer csak nem volt szívhangja a babának. Szintén műtéti befejezés lett a vége. Sokkoló volt, teljesen váratlanul ért. Pedig már évek óta tartott a bébiprojektünk és nagyon boldogok voltunk, hogy végre sikerült.

Engem azzal nyugtattak, hogy ilyenkor általában jobb is, hogy így történt, mert sokszor genetikai hiba miatt a természet rendezi el magának a dolgot.

Valahogy fel kell dolgozni a történteket és előre tekinteni. Ez a mostani terhességem sem problémamentes, de ha minden jól megy, februárban érkezik ez első gyerekünk az István kórházba. A tragikus előzmények ellenére azt hiszem, hogy minden rendben lesz. Ez lehet, hogy be van programozva az anyai hormonokba. :)
 
 


Sziasztok!

Van valaki, aki december elején fog szülni az István kórházban?
 


Dittuska, nézz körül az István kórházi élmények topicban, az az aktívabb. Én egy hónappal később fogok remélhetőleg :lol:

Brigi

Kép

Kép
 
 


Szia Hékás!

Megkérdezhetem Te kinél fogsz szülni?
Én Dr Boros Juditnál, dec.13-ra vagyok kiírva elvileg.
Látom a képen,már van egy csemetéd.Szintén az Istvánba szültél?
 


Én Gajdos Editnél fogok, kb 3 héttel utánad :lol:

Igen, van már egy fiam, őt is ott szültem, és nem is gondolkoztam azon, hogy máshol kellene.

Brigi

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

December 18-ra vagyok kiírva. Az első gyerkem 5, a második 3 héttel előbb született, most igyekszem megvárni a 39. hetet.
Második kislányom már az Istvánban született és úgy tűnik hű maradok az orvos-szülésznő pároshoz. Egyébként az első szülés körüli ezmegazzal össze sem lehet hasonlítani a másodikat...

hoa
hoa
 
 


Az Istvánba fogok szülni.

Kérem, aki mostanában ott szült, írja meg, hogy kell-e a babának ruhát bevinni, vagy adnak-e.

Kriszta
Kép
 


 2012. november 27-én szültem a Szent István Kórházban/ tehát friss az élmény / dr. László Dániel és Józsa Andrea segítségével. A várandóság idején is hozzájuk jártam. Végig figyelmesek, segítőkészek és türelmesek voltak. Ha hívtam Őket, készségesen válaszoltak, ha nem tudták felvenni a telefont, visszahívtak. Többször görcsöltem, esténként, hétvégén. Ekkor is segített a doktor úr, odaszólt a kórházba az ügyeletesnek, hogy várjanak. A szülésem elég váratlan volt, mert ctg-re mentem és 10 perces fájásokat mutatott. Andi rögtön hívta a dokit, / pedig szabadnapja volt és általában a végére szoktak csak beérni a legtöbben / aki máris jött. A vajúdás alatt a férjemmel kettesben lehettem, ők 2 méterre voltak tőlem a folyosón. Rendszeresen bejöttek, segítettek, de nem zavartak. Az oxitocin beadása után,elmagyarázták, hogy mi történik jelenleg és mi várható. Nem így terveztem, de volt egy kis kétségbeesés egy kis ellenállás részemről a nagy fájdalmak között, Ők ekkor is puhán, simogatóan álltak a megváltozott tudatállapotom mellett. Bíztam Bennük végig, pedig én nagyon aggódó vagyok! Ami nagyon fontos volt, hogy nem csak a testemmel, de a lelkemmel is törődtek. A bent töltött napokon rendszeresen megnéztek, megvizsgáltak. Összeszokott, maximalista páros! És ami nem mellékes, még a humoruk is szuper!
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron