Bali, biztosan csak le vannak tapadva az izmok, mint sok babánál, dévényinél majd megmozgatják nektek is és akkor ügyes lesz.
Párologtató – ti hogy tudjátok használni, mi kettőt is vettünk, hátha csak az első car, de a másodikkal is ugyanaz volt a bajunk, méghozzá az, hogy egy idő után körbe tiszta víz minden, nálunk parketta van a szobában és azt nem szabad semmiképpen nedvesen tartani. Egy nagy törölköző alá? De az meg olyan randa úgy.
Tim – A névválasztás: talán Ádám, ha fiú…ha lány, akkor még nagyon nem tudjuk…ugye szeretnénk valamennyire vallási eredetű nevet adni, ezt már Máté előtt eldöntöttük…, hosszú lenne elmagyarázni, hogy miért… így még nehezebb a választás
Emelgetés – a nagy igazság, hogy az elején féltem tőle, (Mangotól is kérdeztem, ő is azt mondta, hogy azért csak odafigyelve, de más megoldást nem találva emelgessek) most már viszont nyugodtan, lazán emelem, persze, ha vagyunk valahol nem én tartom az ölemben, de itthon ugyanúgy rakosgatom. Ha jelzi a hasam, hogy most pihi, akkor pár órán keresztül kihagyom.
Vitamin – én mivel még szoptattam ezért úgy három naponta amúgy is szedtem az elevitet, amikor megtudtam, hogy kistesó lesz akkor pedig elkezdtem majdnem minden nap megint, mert Mátéval minden nap szedtem, és emlékeztem, hogy Nono írt erről valamit, hogy ő nem igen figyelt oda és később bánta.
NONO, gyere légyszi mesélj, hogy mi újság, hogy vészelitek át a rossz időt, egészség, stb. Szonja már rendbe jött a lázas napok után? Mármint megint olyan kis csibész, mint régen?
Ja, és a vitaminról még: folsavat kötelezően szedem, amióta tudom a terhességet, de mivel nem készültünk rá, így kb. már egy hónapos voltam mire elkezdtem, viszont kb. Máténál is. Szerintem ha tudod, hogy most már próbálkoztok, akkor mindenképp kezdjed el. 3mg-ost kell, ha esetleg már nem emlékszel rá, mert én már nem emlékeztem. HAJRÁ !!! DRUKK ! Alma mennyi időre jött össze?
Kaja – Máténál is volt kb. két hét, hogy csak pár gyümit fogadott el, és tényleg a foga jött, egyszerre hirtelen kettő is. Az lesz a hunyó nektek is.
Isti nagyon ügyi már akkor, nekünk két dolgot tud, ha a szobából kiabálok, hogy : APA, akkor nézi az ajtót ill. a nevére hallgat. Ja, meg ha megijedek és adom azt a hangot, hogy juj, vagy mit, biztos tudjátok mire mondom, akkor ő is tudja, hogy gond van, megmerevedik és rámnéz.
Tényleg, Mezsó ti mit tudtok már? Azért tőled kérdem, mert ti vagytok a legidősebbek. Bár Marci pl. puszit tud dobni, Kristóf tapsol, Isti meg a kakukkos órát ismeri…szóval persze mindenki máshogy fejlődik, de konkrétan még Blanka sem érti a NEM SZABAD-ot?
Az Avent poharat nem tudom, mert nekünk nincs cumimelegítőnk, de mivel a fertőtlenítőbe be lehet rakni így én tuti be merném rakni a melegítőbe is.
Nagyon jók a képek. Mekkorát nőttek.