Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekünk mindkét fiú úgy jött össze, hogy elterveztük, és a második hónapban már nem jött meg onnantól kezdve! Szerencsénk volt, tudom. Nem tudom, a harmadik majd hogy alakul, de az még legalább egy év!
Vendég
 Halihó!

Brigihez hasonlóan mi is elterveztünk és a második hónapban már nem jött meg. Zoli babával és a kistesóval is így volt :D Ezért hálás vagyok a sorsnak, mert kikerültem azt a nehéz babára várós időszakot, amit itt oly sokan megéltek vagy éppen élnek át :!:

Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Mi mindkét gyermekunket terveztuk. Ádámmal a második hónapban már babás is lettem. Sajnos a kistesóra tobbet kellett várni. 10 hónap próbálkozás után koltozott be Bálint a pocakomba.
Nem szabad feladni!!!!! :!:
Vendég
 

 
 

Sziasztok,

Náunk a első baba a második hónapban, a második baba rögtön az első hónapban jött össze, harmadik kiscsillagunk pedig szintén a második aktív hónapban költözött be a pocimba. Mi szerencsések voltunk. Mindenkinek ezt kívánom. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nekünk a 14. hónapban sikerült, ebből 4 hónap Closty-s hormonkezelés volt.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Nálunk pont ugyanúgy, mint Judy 5-nél :) Első baba második hónap, második baba első hónap, harmadik baba második hónap. De én sohasem szedtem fogamzásgátlót.
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is elég szerencsések voltunk.
Volt egy olyan hónap, amikor halvány esély volt rá, hogy összejön a baba, mert épp nem védekeztünk a hónap közepe táján, de én bár már nagy terveztük a babát, még nem voltam benne biztos, hogy itt az ideje és gyorsan elmentem zuhanyozni. Nem sok esélyt hagytam akkor, de nagyon beleéltük már magunkat a lehetőségbe.

A következő hónapban viszont már mindent megtettünk, hogy összejöjjön és össze is jött. Így tulajdonképpen első igazi próbálkozással. :) Nem váratott magára a kicsilány.

Márciusra várjuk Luca babánkat! :D

 
 


Sziasztok!
Az első fiamra 6 hónapot vártunk,a második fiunk "véletlenül", sikerült,mert akkor egyszer nem védekeztünk! :lol: Amostani baba elsőre sikerült, és már a 11 hétben vagyok!

Mindenkinek sok sikert!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép Kép Kép
 
 


sziasztok
Milyen technikák vannak baba össze hozásra?! Mi az ami segíti, hogy minnél hamarabb sikerüljön?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 


Kagyló!

Ugorj be a gyerebaba-blogra (aláírásnál), ott igyekszünk a sorstársakkal minden infót összegyűjteni...

Nálunk Manó fiam 2000. októberében elsőre sikerült! :)
Azóta viszont képtelenek vagyunk összehozni a kistesót :( Ismeretlen eredetű másodlagos meddőségnek hívják...5 és fél év alatt volt 4 inszemináció, 1 leállított és 2 lombik. Most októberben készülünk a 3. lombikra...szurkoljatok! :)
Üdv: Till

 


Sziasztok, nekünk is szerencsénk volt, a fiam a 2. hónapban jött össze , a lányom az első alkalommal amikor nem védekeztünk :lol:
Vendég
 


Első baba :) Rögtön az első hónapban összejött Pocok. Reméljük a legjobbakat, mert még az elején vagyok. Nagyon szerencsések vagyunk azt hiszem.
Vendég
 


Már alig vártam, hogy én is írhassak ide! :lol: Nekünk 9 hónapot kellett várni rá! És most meg újabb 9 türelmetlen hónap a nagy találkozásig! :D

Kép
Kép
 
 


Sziasztok, nekem a 4 éves kisfiam az első hónapban megfogant, a tesóka pedig 1 éve nem akar így most BMC. NEM ÉRTEM!Kicsit rossz érzés hogy már nagy lesz a korkülönbség...Remélem idén inszemmel összejön a BMC-ben. :(
 


sZIASZTOK!
Nekünk mindkettő első hónapba jött össze,nagyon szerencsésnek érezzük magunkat!!Bár az élet minden más területén nagyon sokat szenvedtünk,soha semmi nem potyogott az ölünkbe,de ha ez a kárpótlás érte,hááát nagggyon megérte!!!

Kép
Kép

Kép


sziasztok!

nekünk 2 év 2 honap után jött össze,nagy nehezen,de itt van végre ez a lényeg :)

KépKép
 


Sziasztok! Azért írom le a történetem, hátha valaki másnak is segithet. 4. hónap probálkozás után jött össze a baba, azelőtt mindent kiprobáltam amiket az interneten innen onnan összeszedtem, de semmi nem segitett. Később rátaláltam a sófürdőre, elhatároztam végig csinálok egy hónapot.3 naponta este 20-30 percet fürödtem egy kád vizbe, amelybe 1 kg jódozott tengeri sót öntöttem, majd a fürdés végén csak a testem ölbilettem le a zuhannyal. Ezután egyből együtt voltunk a párommal, majd törölközőt tettem a lábam közé és ugy aludtam, leghamarabb hajnalba vagy reggel mentem ki wc-re. Lássatok csodát az elmaradt mensi után pozitivat teszteltem. A normális hüvelyi váladék egy része a nem megfelelő kémhatás miatt megöli a sperma egy részét, amelyet a sós viz semlegesit. 

Remélem másnak is beválik és tudtam segiteni! Mindenkinek sok sok szerencsét kívánok!Sziasztok! Én a tanácsotokat, segítségeteket szeretném kérni, hogy mit tegyek/tegyünk, hogy összejöjjön végre a babánk. Mi már kb. 8 hónapja szeretnénk kisbabát, de sajnos még nincs. Már túl vagyok 2 clostis kúrán. Az elsőnek az lett a vége, hogy még érett tüszőm sem lett, a másodikban látott a dokim 2 érett tüszőt, (20-22 mm-esek, 7 mm m.nyálhahártya, mindez 12.cilusnapon, ciklusaim 30-32 naposak) és így holnapra nem várom, de már érzem a mensis tüneteket. Annyira el vagyok keseredve, mert azt hittem ez a hónap végre jó lesz......Elvileg jókor voltunk együtt a férjemmel, de úgy néz ki eredménytelenül.

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
tina34
Budapest
 
 


Sziasztok!

Christienna!

Ha csak ez kell a babóhoz, akkor mindenképpen kipróbálom. Ártani nem árthat. Hol tudom beszerezni a tengeri sót, drogériákban? Mindegy, hogy milyen?

Köszönöm!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
tina34
Budapest
 
 


Sziasztok! 

Nekem februárban abba kellett hagynom a fogamzásgátlót, mert elkezdtem rosszul lenni tőle, már 8 éve szedtem, és azt mondta a doki, hogy tartsunk 3 hónap pihit, hogy a szervezetem helyreálljon. Kérdeztem a páromat, hogy akkor most hogy lesz?! Óvszer? Megszakítjuk az aktust? Erre azt mondta, hogy ő nem használ gumit, és nem is szakít meg semmit, ha összejön  a 3 hónap alatt, akkor jönni akar. (amúgy eredeti terv az volt, hogy jövőre kezdjük a próbálkozást). Első hónapban késett 1 hetet aztán a következőben meg korábban jött 1 héttel, gondoloma gyógyszer elhagyása miatt, épp ezért meg se lepődtem, amikor 3. hónapban is késett 1 hetet, párom kérdezte, hogy megjött-e már (olyan mint 1 naptár... :D) mondtam neki, hogy nem.... és itt kezdett valami derengeni, más volt ez a hónap, máshogy görcsölgettem, mint azelött meg a mellem nem úgy feszült, inkább csak a mellbimbóm fájt, de úgy h semmi sem érhetett hozzá, mert megőrültem... a lényeg! Másnap vettem 1 tesztet és hát... lefordultam a székről :D Hamarabb jött ki a pozitív csík mint a kontroll, pedig nem is az első pisi volt hanem a sokadik mert a nap közepén csináltam meg (nemtudtam várni, ahogy megvettem mentem is tesztelni). aztán este még 1-et ugyan az az eredmény :) Párom nemigen vette a lapot, amikor a kezébe nyomtam a tesztet, megkérdezte, hogy ez meg mi?! aztán láttam az arcán ahogy elkezd neki koppanni, megkérdezte, hogy az enyém-e (NEM, a macskáé...kié lenne?! ) és hogy biztos vagyok-e benne hogy én pisiltem e rá... kabarés volt :D de amint túlesett az első sokkon madarat lehetett fogatni vele :)
Neharagudjatok hogy ilyen hosszúra sikerült... de ez a Mi történetünk :)

Tina 34: a tengeri só mostmár minden super-hipermarketben van, van őstengeri (tegnap vettem a Sparba, azt hiszem sötétkék zacsi és a neve tök furi... 7001) aztán görög tengeri só, az fehér és kék meg piros írás van rajta.

További szép napot nektek! :)
anncsa
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok tudna nekem segíteni valaki?  A párommal nagyon szeretnénk kisbabát de valahogy nem akar összejönni! :( a páromnak már van egy gyereke ezért nem értjük hogy mi baj lehet! Tudnátok adni valami jó tanácsot mit kellene csinálnom hogy végre összejöjjön a baba?
 


@csézjang:
Szia. Nekünk is nehezen jön össze a kistesó :(
Érdeklődnék hogy nálatok végül összejött e illetve hogy ez a korkülönbség milyen a gyerekek közt? Sajnos nálunk is nagy lesz pedig nem ennyit akartunk :(
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: