Új privát üzeneted érkezett!

Mezsó, megvannak még a pelusaitok? Mert a BM-nek van Xl-es külsője is, csak azt csomagban nem lehet kapni. De ha megvan még, akkor a prefoldok jók az xl-eshez is. És az Xl-es tuti jó kell legyen nektek, mert KAtusnak is az van. (3 éves lesz ugye mindárt)

Én igazából azért nem nézek be gyakran, na jó inkább azért nem rok gyakran, mert azok a témák, amik engem most érdekelnek, itt nemigen kerülnek előtérbe :) Lásd moshatózás, hordozás, stb.
De én imádok itt mindenkit ): És igyekszem :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
 


Zsuzsó: persze megvannak még,hisz mégiscsak 15ezer ft volt!!!El raktam hogy hátha később még jó lesz valamire.Egyébként 5db belső pelus,és 3db külső pelus.Prefoldok azok azok amit én belső pelusnak hívok? 8) :lol: Én nem vagyok profi mint te. :) És ez a BM erről valami bővebbet tudsz nekem írni?Honnan mennyiért milyen kiszerelésben tudok hozzájutni??Meg úgy egyáltalán...hogy a 3éves Katusod milyen méretekkel rendelkezik hogy rá jó?/Azért ez röhej ám...Blanka még csak 1 éves lesz,és akkora pelenkakülső kelljen rá,mint egy 3évesre? :shock: :lol: :lol: /Amúgy szavaidból ítélve akkor be szoktál ide lesni rendszeresen,csak nem mindig írsz!Ugye? 8) Szerintem mi is imádunk téged,úgyhogy írjál!!Többet! :wink: Ha másról nem,akkor magatokról,mi újság,hogy telnek a hétköznapok,hogy vannak a gyerekek... :D

Kép

Kép
 
 


Találtam egy helyet, ahol lehetne a szülinapi találkozó!!!!

Bp. Savoya Park (XI. kerület) Dzsungel kaladpark szupi játszóház!!! Nézzétek meg: http://www.dzsungelkalandpark.hu/

Az árak is fent vannak, szerintem tök jó kis hely!!!

Mit szóltok?????????

KépKép
 

 
 

Azért gondolom, hogy lehetne ilyen játszóházban, mert oda jöhetnének az Apák is Nagymamák is, elférünk bőven. VAgy lehet valakinél nyáron, akinek kertesháza van, az is jó lenne!!! Vagy mind a kettő!!!!

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem hiányzik a felnőtt társaság és Alma imádja a kislurkókat!!!!

KépKép
 


Fruzsi: ez tök jó hely lehet! :wink: Én megnéztem! :D De egyet nem tudok...hogy én hogy jutok majd fel Pestre Blankával,mert kocsink nincs...párom tutira nem tud eljönni mivel éjjel dolgozik.Egyedül meg nem bírok Blankával vonatozni.Nem bírom feltenni a vonatra mert olyan nehéz,aztán babakocsival vonaton belül közlekedni sem egy gyerekjáték... :roll: Szóval ezt a részét nagyon nem tudom hogy oldanánk meg. :cry: De a hely jó.És ha jól figyeltem szülőknek ingyenes?Vagy csak akkor ha 1év alatti a gyereke?Mert akkor mi arról le fogunk csúszni. :lol: De a terembérlés 2400ft/fő az nem rossz.

Kép

Kép
 
 


Szerintem az árak csak 1x értendők/gyerek a szülőknek külön nem kell fizetni. De ha aktuális, van érdeklődés, akkor pontosan megkérdezzük.
Nem lakik arra valaki közülünk, aki el tudna hozni????

KépKép
 


Na jó reggelt!
Most elereszthetem magam, mert férjuram délelőttös, igy majd fél4 körül és haza, addig Muksival ketten vagyunk. :) Fiúk apjoknál lébecolnak... szabad a vásár itthon... :D

Tamaraildi!
Enyémmuki sem mászott még 8 hósan. :wink: 9 hónaposan kezdett el mászni, aztán hipp-hopp fel is állt, most meg már oldalazva közlekedik a járókában.
Mi sem gyarapodtunk túl sokat az elmúlt két hónapban, de 8-9 hó körül ez normális, már többet mozognak és nem rakódik le nekik olyan könnyen. Ha kiegyensúlyozott a bébid, jókedvü, nem aluszékony, akkor ne izgulj! Akkor kell odafigyelni, ha fogyna és egyáltalán nem gyarapodna!
Amig tudod szopiztatni, addig annyit tejcizzen, amennyi jólesik neki! Persze mellette most már nem árt elkezdeni ismertetni a szilárd kajcsival, szépen lassan, látni fogod majd, mit eszik meg szivesen és mennyit. Ez minden babánál változó, igy anyukának kell kitapasztalni, milyen ütemben vezetheti be. Nálunk gyorsan ment, mert Zsófi csak úgy falta az első perctől kezdve a gyümiket, zöldségeket. :) Most már szinte mindent eszik.
Viszont anyatejes babáknál nagy százalékban lassabban megy a bevezetés, nekem Barnusom volt nagy cicimániás (az igazi pasi), másfél évesen úgy kellett már leakasztani magamról, mert két lábon jött és húzta a felsőmet, hogy cicit akar... :lol: nehezen ment a szilárd kaja bevezetése, de idővel sikerült, csak sok-sok türelem kellett hozzá.

Mukim nem nagyon iszik, csak ha kedve van. Sőt, a tápit nem fogadja már el, át kell állnunk más reggeli-vacsira, mert éhes marad. Kiköpi a cumit és ütlegel engem is, meg az üveget is, ha tápival közelitek. Igy a saját és a cumisüveg testi épségének megóvása érdekében át kell térnünk vmi másra. :lol:

Fruzsi!
Jópofi a játszóház, én elgondolkodtam rajta! :)
Tökjó lenne, ha nagy kertünk lenne (van,de ez közös a társasházzal) én szivesen vállalnék be egy szülinapi babapartit!!! De sajna nincsenek meg az adottságok hozzá itt! :(
Mindenesetre énis vágyom felnőttek közé....

Alma, Blanka, Trudi, Marci, Bogi képek cukifejek!!!! :D Hihetetlen, mekkorák lettek a miniegereink!! Tuti, hogy kútfejemmel vkit kihagytam, inkább azt kellett volna irnom, ahogyan szoktam, ömlesztve minden baba csodaszép!!! :oops:

Mary!
Boginak gratula a fogacskához!!

Zsu!
Jó téged is látni!!! Friss képek a törpékről????? :)

Hoztam énis, tegnap töltöttem át a gépről:

Muki alvástechnológiája:
Kép

Anyuéknál áll a fotelágy mellett, hülye anyja kezei közül kikerülve csutak haja begumizva (apája szerint tiszta zizi vagyok):
Kép
Kép

Attila megetette joghurttal (két banános könnyü és finom csúszott le, meg mindenhova...) Kép cime: Joghurtmuki
Kép
Vendég
 


Blanka már 2 héten belül 1 éves?! Te jó ég!!!! :shock:

KépKép
 


Muki, hihetetlen eleven kis rosszcsont!!! Hogy tudnsk így aludni??? Jaj nagyon édes!
Ha lenne kertünk én is szívesen bevállalnám, de hát nincs...na meg elég messze vagyunk mindenkitől, így ha találkozni akarok Veletek én megyek! A lakás elég nagy, de azért az mégsem kert és a manók már igénylik a teret.

KépKép
 


Fruzsi: hát nem tudom lakik-e errefelé valaki aki elhozna...Talán Ágnes lakik ide legközelebb,ő Pusztavacson,tornázni is Kecskemétre járnak...Talán ők...Na majd ha kiforr ez a buli jobban akkor majd kiderül valakiknek a kocsijába beférünk-e.Remélem. :roll: Igen Blanka 2héten belül 1 éves!!! :D :D :D :D :D :D Hihetetlen! :D

Pumpó: köszi a dicséretet,de én már nagyon rég nem töltöttem Blankáról,ahhoz hogy dicsérd de köszi. :wink: Muki nagyon édes a képeken! :wink: Az alvós nagyon érdekes valóban! :shock: Ezek a babák már csak ilyenek! :lol: Érdekes pózokban tudnak elaludni. :lol:

Kép

Kép
 
 


sziasztok
lányok nekünk az éjszakáink szörnyűek.most fél12től-6óra8percig 7x voltam bent nála.csak a cumi miatt 6x.
ugyhogy ma estétől gonosz anya lezek és nem megyek be cumi miatt.ha megfordul akkor vissza forditom de cumit akkor se adok. :evil: :evil:

tegnap voltunk vacsizni apával és egy baráti párral.tök jól éreztük magunkat de én fél10kor felálltam,hogy menjünk mert majd beestem az asutal alá.előtte való este 8x keltem a gyerekhez :( :(
Vendég
 


A copfra akartam írni, hogy tök jó, akinek annyi haja van a lánykájának, hogy copfba kösse neki! Almának a babahaja (már ami megmaradt) csak elöl és hátul jó hosszú, egyébként rövidke a haja. De elöl már vágni kell azt az 1 tincset, ami már a szemébe is lóg!

KépKép
 


Na, akkor gratulálok Ágnes, jól benézted a Blankát!!! :lol: :oops:
Kivel kevertelek össze??? Mindjárt visszalapozok... sorryyyyyyyyyyyyy... :lol: Mondom, tökzizi vagyok!!!!!!!!!!!!! :oops:
Vendég
 


nagyon édes Muki
a joghurtos kép haláli :) :)

Fruzsi
nekem tetszik az ötlet és ha lesz remélem tudok/tudunk is menni :lol:
Vendég
 


Lekri,
annyira sajnállak a rossz éjjelek miatt...É ha nem mész be hozzá, akkor sír?? Mert Alma mostanában sokszor felsír éjel, vagy csak sikkant egyet, de megtanultam a saját káromból (mire átmentem már aludt édesen), hogy olyankor fel sem ébred...szóval én várok 10-20 másodpercet és ha még mindig sír, akkor megyek.

Vacsi, de jó!!!! Én moziba vágyom nagyon bár 13-án voltunk L'art pour L'art-on, nagyon jó volt!!!
Ha nem alszol éjjel nem csodálom, hogy nem bírtad tovább este!

KépKép
 


Megvan!!!!
Emiéket hagytam ki!!!!!!!!!!! Szóval Lili-babáról is nagyon jók a képek!!! :D

Lehet, hogy már emlitettem előző hsz-ben is a pár oldallal ezelőtti képeket, de jobb többször, mint soha!!!!! :lol: Szal, aki duplán kapott dicsit a babaképhez, az érezze magát megtisztelve! :lol: :lol: Gyagya-agyamhoz kétszer is eljutott, hogy kép volt....

Blankáról meg akárhol is volt kép, az is aranyos volt, na!!! :D

Nézzétek el, ha össze-vissza keverem a képeket, nem irom fel, csak megpróbálom észben (észbeen???... szal valahol a fejemben) tartani... :)
Megyek kicsit rendrakni... szalad a lakás, de úgy élvezem az egyedüllétet, Mukibéka meg alszik.

Köszi énis a képdicsiket... :)
Vendég
 


Még Lekrinek....
Sajnálom a rossz éjszakákat... nekünk is volt mostanában 3 is, nem tudom, hogy mitől, miért jött, de 6x kelt egy éjjel és üvöltött.... :(
Csak a cumi miatt sir vajon Tofi?? És tényleg, ha nem mész be hozzá, akkor addig sir, mig bemész vagy egy idő után visszaalszik???
Mert Muki általában visszaalszik, de ez az utóbbi pár nap, amikor ébredt, nem volt visszaalvós, ki kellett venni....

Nem lehet, hogy a kaja kevés neki vacsira??
Ez csak egy gondolatmenet....
Vendég
 


Apa nemsokára jön haza, kicsit renoválom magam :lol: de utána jövök :lol:

KépKép
 


Fruzsi
nem ugrok már elsőre én se.nem igazán sir hanem nyekereg egy darabig.utána elkezd sini.de most nagyon gonosz anya lezsek mert csak simire megyek majd be.a cumi ott van a keze mellett.nem is egy hanem sok.lusta oda nyulni.tudja,hogy ott van mert már csecsemő kora óta ott vanNAK
Vendég
 


lekri: ennyi éjszakai kelés után nem csoda hogy nem bírtad tovább.Nagyon sajnálom! :cry: De remélem finomat ettél! :)

pumpó: Blankáról úgy 2-3hete is volt talán mikor utoljára tettem képet...ugy kb. :wink:

Kép

Kép
 
 


Akkor itt az ideje!!!!!!!!!!!! Na jó húzok fürödni

KépKép
 


Mezsó
finomt.kampókéz menüt :) :) meg utána egy pizzát is ettünk mert hát elég kicsi adagot dtak :wink: :roll:
Vendég
 


kampókéz menü? :lol: :lol: :lol: Az mit takar? :wink:

Kép

Kép
 
 


őőőőőőőőőőőőőőőőő volt benne 2szelet pecsenye húsi hasábburgival meg paradicsomos-kápoztás-paprikás fokhagymás saláta :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


ja meg szalonna,de azt nem ettem meg :)
Vendég
 


Lekri!
Irigy-irigy a vacsi miatt!!!!! :) Szeretnék énis menni vhová apával vagy barátokkal, tökjó lenne.... na igen, csak ne olyan időszakban, amikor hulla vagyok, mert a gyerek sokszor kel éjjel... ez nagyon rossz lehetett... emiatt egyáltalán nem irigyellek... :wink:

VISZONT!
KICSI AGYAMHOZ CSAK ELJUTOTT, HOGY LEHET, LAKÁSOM NINCS NAGY, DE VAN EGY TELKEM SURÁNYBAN! AZ ELÉG NAGY AHHOZ, HOGY EGY BABA-GARDENPARTIT CSINÁLJUNK... HMMM?????
NYÁRON GONDOLTAM, AMIKOR JÓIDŐ VAN, MELEG, SÜT A NAP.
A HÁZ NEM TÚL NAGY, DE GONDOLOM ÚGYIS A KERTBEN LENNÉNK A BABÁKKAL. VAN FÜVES TERÜLET, VAN MEDENCE (NEM IS A LEGKISEBB RÁADÁSUL), GRILLEZHETÜNK EBÉDET, VAN TÜZRAKÓ IS, BOGRÁCSOZHATUNK IS EBÉDET ÉS LENNE MÉG ÖTLETEM. LEHET SÉTÁLNI NAGYOT, OTT A DUNA IS 10 PERC SÉTÁRA...
EGY ÖTLET... TUDOM, MÉG MESSZE A NYÁR...

CSAK KIVÁNCSI VAGYOK, KINEK LENNE KEDVE HOZZÁ!!! MERT ÉN NAGYON SZIVESEN LÁTOM, AKI SZIVESEN ELJÖNNE!!!!! :D
Vendég
 


NEKEM NEKEM IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
 


bocsi lehet tök hülye kérdés de hol van Surány?
azt hiszem én is benne vagyok :)))))))))))))))))))

most március 14-15én megyünk apával és egy másik baráti párral egerbe 2napra.fiuk nélkül.eddig lelkiismeretfurdalásunk volt,hogy nélkülük szeretnénk menni de kezd elmulni :wink: :wink:
Vendég
 


Mezsó nem 15 "belső pelus" volt a 3 külsőhöz? HIvatalosan így van a csomag :) És igen, amit te belső pelusnak hívsz, az a prefold. A belső pelust mi a nadrágpelenkához hasonlító (tehát tépőzáras, vagy patentos) belsőkre használjuk. Amit hajtogatni kell, az meg a prefold :) XL-es külsőt sok helyen lehet kapni, pl a teszveszen is, annál a csajnál aki eleve BM-et árul, ill. akár a babanatura.hu-n.

De ha használt is jó, akkor szólj, nézek neked. Én KAtusnak 700-ért vettem darabját.
HAsználtan persze.

Amúgy meg annyira nem morbid, hogy ugyanakkora pelus kell, mert KAtu 1 évesen 12 kiló volt, 2 évesen 14 és most is 14 :) Csak hosszabb lett azóta. Nekünk is mindjárt szülinap, 3 éves lesz a csajszi...

Pumpi, nagyon édes Muki a képeken :)

Nem tudom ezen a gépen van-e kép, majdv mindjárt utánanézek :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
 


Surány a Szentendrei-szigeten van, Budapesttől kb. 40 km-re....
Google-n van egy térkép, amin lehet müholdast is nézni, ott még a házunk is látszik... :D
De ha aktuális lesz, úgyis elmondom, merre kell menni, hogyan... :wink: Természetesen priviben majd időpont és pontos cim... :wink:
... mindenkinek akit érdekel majd.... :wink:
Véleményem alapján nem fogjuk ide kiirni... :D hiszen ez ránk tartozik... :D
Vendég
 


lekri: vacsi akkor fincsi volt! :wink:

pumpóka: Surány jól hangzik,bár mostmár egyáltalán nincs fogalmam sem hogy mi hogy fogunk oda eljutni kocsi nélkül...és írtam hogy férjuram meg éjjel dolgozik,így nem tud kísérni vonattal sem.Szóval passz...hogy jutunk el,pedig NAGYON MENNÉNK!!!Ha valaki tud rajtunk segíteni azt megköszönjük! :D

Kép

Kép
 
 


Véleményem alapján nem fogjuk ide kiirni... Very Happy hiszen ez ránk tartozik... Very Happy :lol: :lol: :lol: ez tetszik :lol:

Kép

Kép
 
 


zsuzsó: nem nem nekem 5belső volt,nem 15!!A csaj akinél rendeltem megtudta így oldani. :wink: Pont azért hogy ne járjak pórul ha nem válik be.Használtan persze hogy jó XL-es külső!!Meg akkor ha jól értem akkor 1db-ot is lehet belőle venni?Mert akkor 1db-al lehet kipróbáljuk újból,hátha jó rá,és akkor elgondolkodok újra ezen a mosható pelusozáson.

De most én azon is gondolkodok ám,hogy az a pelenkakülső amit mi próbáltunk az is XL-es volt csak a Bambinomio.Ha más márkájú XL-es külsőt nézünk akkor az attól még lehet hogy jó lesz rá?Ja és ez a külső a tépőzáras verzió.

Kép

Kép
 
 


Képdicséreteket köszönjük, triplán is :lol:

Ki is kérdezte? Ergo hordozónk van, és nagyon szeretjük! Trudinak és nekem is kényelmes.

Pelus: én 5 db pop in pelenkát vettem. Ez olyan, hogy egyben van a külső és a belső. Szét lehet ugyan patentolni, és lehet a külsőbe más belsőt is tenni. Elvileg 16.5 kg-ig jó, más fórumon akik használják azt írják, hogy 15 kg felett azért már nem. Megvolt vele az első napunk, és azt mondhatom, bevált. A kakit is elbírta, nem folyt ki belőle semmi, pisi se, az anyaga meg annyira jó puha, biztosan jó a bőrének (bambuszfrottír). Éjszakára mondjuk eldobhatót tettem, nem tudom, azt bírta volna-e. Vettem ugyan külön két éjszakai betétet is, azt még nem próbáltam ki. Este kimostam őket, és már meg is száradtak.

Bilizés:
Először odatettük neki, mint egy játékot. Tettünk bele plüssjátékot, miegymást. Aztán rá is ültettük, de nem erőltettük. Az első pár alkalommal nem igazán bírta rajta. Mindig csak reggel próbáljuk egyébként, hátha a reggeli termés sikerül bele. Mi is ott ülünk vele, vagy legalább az egyikőnk, és együtt "nyomjuk", ez így nagyon tetszik neki, szerintem utánozza. ha megvan a termés gyorsnak kell lenni, mert azonnal el akar mászni, vagy belenyúlni, :roll: ... Megmutatjuk neki, megdicsérjük érte, ő meg ámuldozik. Ennyi. Nem tudom, hova fog ez vezetni, egyáltalán nem biztos, hogy ettől hamarabb szobatiszta lesz, mert hát az ingert az nem tudja késleltetni,csak későbbi életkorban. Anyu azt mesélte, ő hajdan úgy csinálta, hogy nézte, mikor nyögök és azonnal vetkőztetett le a bilire. Na nálunk ez nem működik, mert még a napközbeni széklete az hígabb az anyatej miatt és nagyon hamar kinyomja. De így is spórolunk egy pelust, jó móka mindenkinek, meg azért szokja a használatát.

Kisfruzsi!
Jót nevettem a pelenkázós leírásodon! Ez nálunk is hasonlóan zajlik. Szerintem lesz ez még rosszabb is majd :D Nagyon édes Alma baba. A Málnán meg jót nevettem!

nem hagy írni.. majd jövök még
Vendég
 


Virág!
Nagyon ügyes Trudi!!! Ez is szép teljesitmény, sőőőőt!!! Nagyon szép! Ha Zsófi elkezd egyedül járni, majd mi is próbálkozunk, de ugye amig csak mászik, addig hanyagolom. :) Meg már tervezem előre, hogy nyáron sokat leszünk a telken és ott ugye nem problem, hogy ha ide vagy oda véletlenül sikeredik egy kaki vagy pisi... :lol: ott könnyebb eltakaritani... Fiúkkal is úgy csináltuk, hogy nyáron a telken kisbugyi és mindig mondtuk nekik, hogy szóljanak, ha kakilni kell. Volt, hogy ment a bugyiba, mert későn szólt és mire odaértem, hát bement, de üsse kő, hát ki lehet mosni... :) Igy ők egy nyár alatt szobatiszták lettek. Persze korra később pár hónappal, mint most Zsófi lesz, mert ők téli babák voltak, de a lényeg, hogy mire a 3 évet betöltötték, már bőven szobatiszták lettek éjszaka is, és ez a fontos. Addig meg lehet próbálkozni szép lassan mindennel. De azért az éjszakai szobatisztaság nehezebb, mint a nappali... :?

Megyek, ebédelek vmit, mert lyukad a gyomrom...

Nagy a pangás ma... ennyire vasárnap van???? :)
Vendég
 


hali :)

én aludtam 2órát :)
ha fiuk felkelnek akkor kimegyünk a kiskutyushoz mert nagoyn nyüszit.ugy sajnálom de nem engedhetjük ki az udvarra mert közös udvar van és ha a szomszédhoz kakil tuti beszól.igy csak akkor van kint ha mi kimegyünk. remélem megzokja hamar a helyet.
Vendég
 


Virág ügyesek vagytok a bilizéssel! szupik aképek!
Pumpó Nagyon jó ötlet a telek !

Mezsó!
szupi, hogy javultak Blanka értékei

marcianya Köszi múltkor h mellém álltál! nekünk is meg van az a cd,én ma este masszírozni akartam Fruzsit,de fizikai képtelenség, gratula az álláshoz

Bolygó Tök ar ivagy! Jó h megint írsz!

Köszi kisFruzsi ari Alma

Tim Még elég sokat szopik és van tejcsi is

Mannogab jó hosszú vagy gyere többször is

Pumpi fantasztikus az ördögfióka és annyira + változtál!

Örülök h nincsen már fanyalgás stb. nem kötelező ide írni egyébként!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
 
 


Mannogab
nem te vagy hosszú :lol: :lol: :lol:

Olvasni sem kötelező :roll: :lol: Átmehetnénk zártba :twisted:

Kép
 
 


Én is jövök ide, amikor tudok!! Sokat jelent nekem is ez a fórum. Csak tényleg néha sok a tennivaló. Hétvégén meg ugye jövünk-megyünk! :P

Talira én tuti nem tudok elmenni, pedig nagyon szeretnék... :(
Autóval is több óra. ezt azért egyedül nem vállalnám be. mi ugye szombathelyiek vagyunk.

pumpi! jó, hogy mégis tudsz jönni netezni! :P

fruzsi! Málna.... :lol: nagyon jó! csak kicsit tényleg muris lenne Alma után. bár ha jól belegondolok aranyos is...

Ja! végre nálunk is van hó!!!

Kép
 
 


kritta: vigyázz nehogy félreértsen mannogab.Én simán magamra venném a helyében ahogy írtad,hogy olvasni sem kötelező. :roll: Gondolom nem neki szántad.Vagy igen?Vese ügyben talán javulnak Blanka értékei,de a lép...az aggasztó hogy micsoda van benne. :cry:

gabo: már előre sajnálom,hogy nem tudtok jönni a talira. :( :( Még nekem sem világos hogy hogyan mivel pedig mi csak kecskemétiek vagyunk.Azért ez közelebb van mint Szombathely.Örülök hogy van már hó nálatok is!!!Itt még a múltkoriból van egy kevéske itt ott...

virág:
ügyi Trudi a bilizéssel! :)

Kép

Kép
 
 


Két jó hírrel jövök így este:

A mostani éjszakánk is szupi volt, este 8-tól aludtunk 5-ig, szopi+tápszer, és újból alvás 7-ig. Úgy látszik mi éhesek is voltunk, az is lehetett a baj. Majd leírom mit csináltam másként.

A másik jó hír: tegnap este újabb kislányt :D hozott a gólya a családunkba. Uncsitesómékhoz, ahol a feleség az én barinőm. Szegénykék már 6 éve vártak erre, pajzsmirigy rendellenesség miatt idáig nem lehetett nekik még babaprojektbe se kezdeni.

Savoya park: az az igazság, hogy én nemsokára megyek talizni oda a "többiek" csoportjából jópár fővel. 3 mamival tartom a kapcsolatot magánban, és ők oda szoktak járni. Nagyon dícsérik. Remélem hamarosan én is beszámolhatok róla, már nagyon várom.

Nyári talihoz én is felajánlom a családi házikónkat szívesen (ősszel sajna nem jött össze Betti betegsége miatt). Könnyű megközelítés, közel Pesthez.
Csak lenne már jó idő. :cry:

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
 


MEZSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! Privi ment, válaszolj légyszi!!!!

Kritta szerintem pont nem úgy gondolta, hogy Mannogabnak szól!!! :wink: Leforditom az én értelmezésemre: Nem baj, ha bőlére eresztette a hsz-t, hiszen nem muszály olvasni a topicot! :wink: Tehát akit nem érdekel, nem kell olvasni, akit pedig érdekel, az úgysem fog problémázni egy hosszabb hsz-en! :wink: Spec. én sem, hiszen én aztán szoktam kisregényt irni! :lol:
Szal szerintem töknyugodtan lehet kisregény, én fix, hogy elolvasom!!!!! :wink: Mert érdekel, mit ir a másik!!!!! Még akkoris olvasom, ha egy nap csak 2-3 ember beszélget! :wink: Hiszen legalább vki ir és nem hal ki a topik! 8)
De javits ki Kritta, ha nem jól értelmezem.... :roll:

Mezsó drága.... privi privi privi :D tűkön ülök!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


én is várom a privim de Mezsó sehol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hát megszenvedtük az éjszakát.fél3kor kelt előszőr ésnegyed5ig nyekerget.sirni nem sokat sirt de nyekerget.3x mentem be hozzá.nem adtam cumit neki és inni se.ugy voltam akkor már inni se adok neki.tuti nem szomjas mert mindig csak pár kortyot iszik.közben el-el szenderedet mert sokszor nem is hallottuk.utána 6kor kelt evet tápszert és aludt 7kor kelt fel és azóta itt nyomul.
éjjel a kiskutyus is sokat sirt :(biztos hiányzik anyukája és hát nincs jó idő a kisházba se.de van jó meleg helye.remélem ez a sirás,nyüszités hamarosan abba marad mert szerintem már a szomszédokat is zavarhatja.szerintetek meddig tart? az a baj,hogy nem tudjuk kiengedni az udvarra csak ha kint vagyunk vele
Vendég
 


ja és szakad a hó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Itt is! :(

Mezsó, jó reggelt drága, ébresztő!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


nekünk is extra sz.r éjszakánk volt!!! 5-ször volt fenn! :shock: szerencsére ritka ez nálunk.

én is írtam mezsónak............... :lol: :lol: :lol:

hajrá csajok! :lol:

Kép
 
 


Sziasztok,

Nálunk is szakad a hó és egész éjjel eshetett, mert baromi nagy a hó... :shock:

Almának biztos jön a foga (bár nem látszik csak a szemfoga, de az már régóta fehérlik), mert ftegnap este elkezdett sírni az autóban, amit nem szokot és nem akart az ülésben maradni. Na mondom bekaksizott és bizti zavarja, felmentünk a nagyihoz tisztábatettem és már vérvörös volt a kis popója...este fürcsi után már jobb volt vastagon bekentem neki bepanthennel és reggelre egész jó volt. De délelőtt is kaksizott és megint égő vörös neki. Szegény úgy sírt, olyan keservesen! Annyira sajnáltam, hagytam egy kicsit pelus nélkül és rögtön bepisilt az ágyra.....de mindegy. Alig bírtam bekenni neki úgy sírt szegénykém....most alszik 1 órája, remélem elmúlik neki hamar....Ja használ valaki Naturlandos popsikrémet? Tegnap vettem neki a tescoban, remélem jó lesz.

KépKép
 


Gabo
várj nemsokára jelentkezik Mezsó :)
Vendég
 


Fruzsi
Levinek azt használtunk.nagyon jó volt. :lol:
Vendég
 


ja, akkor jó lekri! már aggódtam, hogy valamit rosszul csináltam :P

Kép
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: