Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sajnos, nálam is kialakult a terhesség alatt szokványos székrekedés. Ha valaki tudna használható ötletet írni, megköszönöm.
Próbáltam már a Bonus Laxans nevű gyógyszert, az aszalt szilvalevet, nem vált be. Mivel tejérzékeny vagyok, máskor nagyon gyorsan segített egy pohár tej, mostanában azonban már csak elvétve (se).

Előre is köszönöm.
 
 


Szia Edit! Próbáld meg a Tamarin lekvárt,gyógynövény boltokban biztosan találsz...egy evőkanállal kell belőle bevenni reggelKépKépüdv.vera
Kelemenné Vera
 


Vera!

Köszi az ötletet, de terhesnek nem adnak. Most vettem egy Nature Care nevű készítményt. Még reménykedem.
 
 

 
 

Edit: a Guttalax cseppek nálam beválltak és kismamák is szedhetik!! Dokim, védőnőm se kifogásolta!!

Bellana
 
 


Edit,
Az a Nature Care-es dolog szerintem nagyon jo! Fontos, hogy mindig szedd, akkor is, ha epp megoldottnak latszik a problema! Es igyal sokat!
Probalkozhatsz meg zabkorpaval is, valami higabb dologban (joghurt, gyumolcsle) elkeverve 1-2 evokanallal jotekony hatasu!
Zsuzsi
 


Köszi mindenkinek:-) Remélem hamarosan megszűnik a probléma.
 
 


Szia Edit

Még egy tipp, ami nálunk bevált, 100%-os narancslé.
Drukkolok


Anna
 
 


Szia Edit!
Nekem az éhgyomorra ivott fél dl. sütőtöklé (pl. Top-joy duett sütőtök-sárgabarack, vagy valami bébiital) segített.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
 
 


Sziasztok Mindenki!

Sajnos a Nature Care nem vált be. Bár "annyira" nem húzos az ára mint a szilvalének - csak 930 Ft - azért sajnálom rá a kidobott pénzt. Kár, hogy terhesek nem ihatnak szennalevél teát. Az eddig mindig segített. Szerencsére elég ötletet kaptam tőletek:-), amiért köszi, úgyhogy van még mit kipróbálni.

Edit
 
 


Edit

Akkor + 1 tippKép.Én ugyan közvetlen szülés után kaptam,mert akkor lett székrekedésem,de Neked is jó lehet: Laevolac laktilóz.Bár ha erősen tejcukorérzékeny vagy,akkor lehet,hogy nem a legjobbKép.De kérdezd meg,hogy hasonló ,csak glükózkészítményben van-e.Ez egyébként azért jó,mert a nagy mennyiségű cukor nem engedi a vízvisszaszívást a a végbélben,így nagyobb lesz a széklet víztartalma.De ugyanígy jók a rostok is,csak abból is minél többet!

Jobbulást,Anyapoc

 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet: