Új privát üzeneted érkezett!

Születéssztorim:
1207250688.9128.doc

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Panny!
Elolvastam a szüléstörténetedet, és teljesen el tudtam képzelni az egészet, előttem volt az egész éjszakád. :)
Nekem a 3. szülés könnyű volt, de a fájdalmak iszonyatosak, ezt tanusíthatom. Nem tudom mi tartott olyan sokáig a burokrepesztésnél, nálam mind3-nál burokrepesztés volt, és 2-3 perces művelet volt max., de az ahogy a magzatvíz elöntött, elég rossz érzés, mert benne fekszel a vízben végülis addig. ;)
És igen, a burokrepesztés után jönnek az igazi fájások... fúúúú. Mondjuk én a 3. szülésemnél megijedtem, mert hiába volt burokrepesztés, kb. fél órát nem volt szinte semmi fájásom. sétáltam, és a család csak egyre kérdezte, hogy "na, mi van?", aztán fél óra elteltével egyre lassabban kezdtem sétálni, és egyre csikorgott a fogam egy-egy fájásnál. Mondjuk nálunk a burokrepesztés után 1 órán belül meg volt Bea. :)

 
 


Zsuzsa!

Nem tom pontosan,de azért tartott ameddig tartott a burokrepi mert valamiért nehezen érte el a dokim a burkot...Hossabb ollo kellett és akkor egyből sikerült...Nekem egyből iszonyatos fájdalmaim lettek utána... :shock: :(

A kis kincsem meg egyfolytába az utcsó pillanatig is mocorgott :shock: ezért is jött végül arctartásban valszeg.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 

 
 

kk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:12-kor.
vas
 
 


Ildi!

Jobbulást neked!!

És Boldog Házassági Évfordulót!!Látom most volt a 10 éves!!

Tesók imádják Olikát :lol: Márk okos nagyfiú,vigyáz rá,óvja,védi,segít nekem.Krizsike kicsit harsányabb típus :wink: még kicsi ő is,nem mindig érti miért is kéne csöndbe lenni egy kicsit...de ő is nagyon szereti,ringatja a hordozót.Ez a 3.gyerekek sorsa(gondolom ezt te is tapasztaltad)hogy így nőnek fel kicsit zajban,megszokják,megvan a kiképzés :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 



Nem bírtam ki, gyorsan elolvastam. Meg is hatódtam, mert tényleg az a pillanat az ember életében, amikor megszületik a babája és először magához öleli...az kitörölhetetlen... de mindannyian tudjátok :wink: Még egyszer gratulálok a nagycsaládhoz! Puszik!

 
 


jj
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:12-kor.
vas
 
 


Sziasztok,

Panny,
Gratulalok es jo egeszseget kivanok en is! Elolvastam Oliver szuleteset, en is meghatodtam! Az en kisfiam is arccal jott kifele, ateltem meg 1x a fajdalmakat...
Meg szabad kerdezni, hol szultel? En kulfoldon szultem es a 2. babat - ha lesz - Mo.-on fogom szulni.

KépKép
KépKép
 
 


Szia Vitte!

Olikát a SOTE II-en szültem, mert a dokim átment a MÁV-ból ide novemberben.

Akkor te valszeg át tudod érezni, hogy milyen fájdalom az arccal érkező baba kitolása :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Kép
 
 


Sziasztok lányok!

Hogy vagytok? Kisbabák, gyerkőcök?
Képzeljétek, van egy kétcsíkos tesztem! :lol:
(Csak csendben súgom, majd ha voltam dokinál, jelentkezek még ez ügyben! )

Amúgy jól vagyunk, szerencsére félév letudva, lányok is huncutabbak, mint valaha. Flóra 2.5 éves, Zsófi 13 hónapos. Igazi koboldok. :D

Építkezünk, ha minden jól megy, szeptember környékén költözünk.

Röviden ennyi, Zsóf épp a frissen összehajtogatott ruákat dobálja szerteszét, azt hiszem, rendet kell tennem!

Puszi
Vendég
 


Susuka!

Akkor egyenlőre halk Gratula!!!

Szuper a nagycsalád meglátod :lol: :lol: :lol:

Kivi leszek mi lesz a harmadik??!! :wink:
Végülis kellennek a fiaimnak a menyasszonykák :lol: :lol: :lol:

Készülj fel ha ismét kislányka lesz, az ismerősök lesajnáló és egyéb megjegyzéseihez...Legalábbis én sok ilyennel találkoztam és talákozom a mai napig amikor emgtudják hogy 3 fiam van :shock:
De mi nagyon boldogok vagyunk így :wink: és ti is azok lesztek az újabb kis jövevénnyel!!
Én tényleg hiszem hogy ebben a fura,felszínes,elanyagiasodott világban már nem nagyon van másnak értelme mint a gyereknek...

És hol állsz a sulival?Hányad éves vagy?Jövőre diplomázol?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Szeretnétek babátoknak egy igazán nélkülözhetelen kelléket?
Egy olyan takarót amit nem rúg le a sétánál, az autósülésben vagy alváskor?

Ami jó ha kéznél van vendégségben. Használható takarónak, hempergőzőnek vagy ágytakarónak.

Sőt! Te állíthatod össze, hogy milyen színű legyen milyen minta legyen rajt és még a babád neve is szerepel rajta?

Mi készítjük ezeket a névre szóló takarókat. Ölelni valóan puha, polár anyagból szimplán, duplán és egy különleges polár - pamut kétoldalú kombinációban.

Gyertek a www.gportal.hu/babatakaro oldalra és rendeljetek most 10% kedvezménnyel.

Üdvözlettel:Rempi Kép
 
 


Sziasztok!

Szeretnétek babátoknak egy igazán nélkülözhetelen kelléket?
Egy olyan takarót amit nem rúg le a sétánál, az autósülésben vagy alváskor?

Ami jó ha kéznél van vendégségben. Használható takarónak, hempergőzőnek vagy ágytakarónak.

Sőt! Te állíthatod össze, hogy milyen színű legyen milyen minta legyen rajt és még a babád neve is szerepel rajta?

Mi készítjük ezeket a névre szóló takarókat. Ölelni valóan puha, polár anyagból szimplán, duplán és egy különleges polár - pamut kétoldalú kombinációban.

Gyertek a www.gportal.hu/babatakaro oldalra és rendeljetek most 10% kedvezménnyel.

Üdvözlettel:Rempi Kép
 
 


Sziasztok!

Tudnátok ajánlani Gödöllő környékén valami jó, 3 és 6 éves fiúknak, anyósnak, sógornőnek, szóval népes családnak való, de nem túl zsúfolt strandot? Minden lehetőség érdekel, mondjuk úgy 30 km.-es körzetben!

Előre is köszönöm az infókat!

BMárti
 
 


Szia Rempi-Kriszti! :)
Ezer éve nem láttalak, akkor ezek szerint még csináljátok a takarókat.
Ah, úgy írom, mintha jönne erre valamikor rempi még valaha. :(

susuka!
Gratulálok, mi van veled, hogy vagy?

És többiek? Nekem sűrűbbek a napjaim, mint tanévkor, de mindegy, egyszer, talán nem sokára megint itt lesz a szeptember. ;) :)

Kamasz fiaim megkapták a biziket. Hát, hogy is mondjam... magyarázom a bizonyítványukat. ;)
Az a szerencse, hogy mindketten már középiskolában vannak, így nem fáj a fejem a felvételi miatt. Nagyfiam már 9.-es volt, és büszkén közölte velem, hogy már 10.-es, és ne a jegyeit nézzem, hanem, hogy ez az év is letudva. :roll: :lol:
Miki most volt 7. osztályos. Hát nála értettem azt, hogy jó, jövőre már nem fog felvételizni. Nem lett rossz a bizije, 4,08-as az átlaga, ami egy új iskolában, úgy tanárokkal, gyerekekkel, napi 1,5-1,5 órás utazás mellett nem rossz. Viszont, ha 8.-ban felvételiznie kéne, akkor ez az átlag kevés lenne.
Bea meg szeptembertől iskolás lesz, a körzeti suliba fog menni, találtunk 3 kedves tanító nénit, és az egyiket meg is kaparintottuk magunknak. ;)

 
 


Sziasztok!

CSak gyorsan beugrom a hírrel, hogy tegnap voltam dokinál. Babócával minden rendben, megfelel a korának, 14 mm a kis drága.

Viszont ami Kistarcsán megy a kórházban. Rendesen rosszul lettem, mire hazaértünk. Azt hiszem, maradok a MÁV-nál!

Legyetek jók!
Szép nyarat mindenkinek!
Vendég
 


Susuka!

GRATULA!!!!!!!!

Sajna olyan mint MÁV már nincs :cry:
Én is ott szültem a nagyokat és akkor még nagyon tuti hely volt...de mióta a drága Hordágy :wink: Ágnes volt miniszterasszony összevonta a Szabolcs utcait,a MÁV-ot,a BM-et és a MÁV-ba maradt a szülészet Állami Egészségügyi Központ néven...szal nagyon ramaty lett :( Én többször is jártam bennt és beszéltem emberkékkel...a dokim is eljött mert azt mondta ő nem adja a nevét egy ilyen dilettáns csapathoz..amúgy a régi dokik 90%-a eljött..A Szabolcs utcai vezetés vette át az irányítást..kezdeteben még az apukákat se akarták beenegedni a szülésekre,semmi baba-barát szemlélet,egyátalán nem támogatták a szoptatást annyira meg ilyenek...persze a régi MÁV -sok már egy kicsi javítottak a szemléleten de korántsem olyan mint rég...
Te kinél szültél??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Szia Panny!

Persze, tudom hogy minden teljesen átalakult. Az én dokim a Kardos, ő már akkor nyugdíj mellett volt ott külsős doki, ő is eljött, már csak magánrendelése van. A Tidrenczel drúrral dolgoztak/dolgoznak együtt, ő viszi tovább a kismamáit.
Tegnap voltam a Kardosnál, ő viszi szinte végig a terhesgondozást, Tidrenczelhez csak a kórházba az uh-ra, nst-re fogok járni na és persze majd szülni (császár lesz).
Tudom, hogy a Szabolcsos szemlélet nem felel meg a baba-barát szemléletnek DE amikor a Zsófi született és intenzívre került, a Szabolcsba vitték át, én is mentem utána. És nagyon rendesek voltak velem és Zsófival is a dokik, nagyon odafigyeltek. Nekem pedig ez a lényeg. Két gyerekből kettő wet-lung szindrómával (nedves tüdő) született, Flóra erős volt és még aznap túltette magát rajta, de Zsófi 1 hétig volt intenzíven (ahol amúgy nagyon is preferálták a szoptatást). Sajnos úgy néz ki, a géneink hajlamosítják erre a wet-lungra a gyerkőceinket, úgyhogy legalább tudom, hogy az ÁEK új PIC osztályon nagyon jó kezekben lesz Tökmag, ha nála is fellép ez a butaság, ami elég valószínű. :(

Hát ugye sok minden szerepet játszik a választásban.

Szép hétvégét mindenkinek és írjatok, hogy miújság felétek!
Vendég
 


Susuka!

Nem is hallottam erről a nedves tüdő szindrómáról még... :?
És semmilyen maradnadó tünet nem marad,ugye?
És mit csinálnak velük születés után?

Mondjuk a PIC részleget nem láttam mert még nem lett kész mikor bennt voltam...biztos jó lett :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Panny!

Flórának teljesen tele volt a tüdeje meconiumos magzatvízzel, ahogy megszületett, rohantak kiszívni a tüdejét, mert nem tudott lélegezni... egy éjszakát volt az intenzíven, kapott antibiotikumot az esetleges fertőzések ellen, de szerencsére rögtön stabilizálódott a tüdő funkció és még oxigénre se volt szüksége.
Zsófinak is sok magzatvíz volt a tüdejében, ami nem szakadt fel. Azért került át a Szabolcsba, mert légzéskihagyásai voltak és a MÁV-ban nem tudták volna ellátni. 2 napot volt inkubátorban, kapott oxigént és antibiotikumot + csináltak neki tenyésztést, szerencsére nála solt fertőzés. 6 napot volt intenzíven.

Zsófinál valószínű szerepet játszik ez abban, hogy kruppos + mindkettejükkel jártunk Dévény gyógytornára, le voltak tapadva az izmok a születéskor fellépő oxigénhiány miatt.

Nagyon sok császáros anyukával beszéltem, senki még csak a hírét se hallotta ennek a dolognak, úgyhogy ez sajna hajlam... számíthatunk rá most is. Ezért külön jó, hogy a Szabolcsos PIC személyzetet már ismerem és tudom, milyen lelkiismeretesek.
Vendég
 


Susuka!

Látom te már profi vagy ebben a szindrómával kapcsolatban...mondjuk ez jó is mert előre tudják a dokik is.
Akkro ez tényleg geneteika lehet h mindkét lánykádnál fellépett ez a tünet...klassz hogy időben intézkedtek és semmi baj nem lett.
Akkor neked tényleg jó h ott van kéznél a PIC :wink:


Tesók mit sazólnak a kistesó érkezéséhez?
Bár hülye kérdés..a kicsi fel se fogja,de a nagy már talán?!
Kicsi volt kisebb Krizsi amikor mi bejentettük neki Olikát...az elején nem igazán fogta fel de ahogy nőtt a hasam egyre jobban.
Aztán amikor megszületett nagyon kiakadt,őt nagyon megviselte...kellett neki 3,5 fél hónap h feldolgozza az új helyzetet és elfogadja...Olikát mindig imádta és nem bántotta csak velünk vált kezelhetetlenné :( ..visszaszokott a pelusra,cumira...De pont két hete egyik napról a másikra leszokott a pelusról,100%szobatiszta lett még éjjlre istudom itt volt az ideje mert elmúlt 3 )de nála ez nagy szó a kezdeti sikertelenségek miatt...és a cumit is elhagyta simán...ezért gondolom....ezekből a jelekből h most lett megint kiegyensúlyozott a kis drágám.Pedig annyit foglalkoztunk vele(talán vele a legtöbbet mert láttuk rajta a lelki összezavartságot)de másrészről meg úgy érzem más is túlélte h tesója született... :wink:

Panni
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Panny!

Flóra manó már nagyon várja a kistesót! Ő még nem felejtette el, milyen volt, mikor Zsófit vártuk. Akkor is az elejétől kezdve be volt vonva a dologba, pedig csak 9 hónapos volt, mikor kiderült a terhesség. Zsófi azért már jóval nagyobb, 14 hós. Persze először neki is meg kell majd érteni, miről van szó. Ő sokkal inkább kisajátítana magának, nehezebb dolgom lesz vele, mint Flórával az biztos.
Ők amúgy jó tesók, nem volt semmilyen extrém féltékenység. Flóra is cumizott egy ideig Zsófival, pedig előtte soha nem cumizott, de hamar elmúlt.
Nálunk 2 hete téma a szobatisztaság, bár már elmúlt 2,5 éves Flóra, de eddig nagyon utálta a bilit és a wc-t. Aztán két hete egyszer csak odaállt elém és mondta, hogy ő bizony bugyit kér. Nagyon ügyi már. De már nagyon várja az ovit, ezzel is összefügg gondolom a hirtelen szemléletváltás.

Amúgy úgy vagyok ezzel a testvérféltékenység dologgal, hogy minek foglalkozzak vele előre, nem tudhatom mi lesz, akkor meg mi a fenének parázzam végig emiatt a köv 6 hónapot...
Vendég
 


jkl
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:13-kor.
vas
 
 


Susuka!

Igen ,engem is már előre riogattak, hogy nagyon kell figyleni a középső gyerekre,meg szegény középső gyerekek...meg bla.bla.bla...ugazából én se nagyon készültem a féltékenységre mert anno Márk egyátalán nem volt féltékeny,egy áldott jó természetű gyrek...soha nem írígystb..aztán a Krizsi meg más...rajta kijött a féltékenység de nem úgy mint ahogy másoktól hallom...általában azt mesélik a kicsi új jövevény ellen irányulnak az ellenszenv..hát nálunk ez hál"istennek nem volt.Olikát védte,óvta mindig is.Ő is szeretett volna megint a hasamba lenni :wink: meg ilyeneket mondott...kis drágám :wink:
Márk meg egyenesen nagy segítségemre van,olyan okos nagyfiú :wink:

Ildi!

Akkor írj,várjuk! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Kedves Fórumozók!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani új szolgáltatásunkat: Gödöllőn és környékén pelenka és popsitörlő házhozszállításával foglalkozunk. Ízelítő az árainkból: newborn 23 ft/db-tól, mini: 24 ft/db-tól, midi: 28 ft/db-tól, maxi: 34 ft/db-tól, junior: 36 ft/db-tól, popsitörlő: 350 Ft. Gödöllőn a házhozszállítás ingyenes. Kérésre szívesen küldök árlistát. Üdv.Joag
 
 


Sziasztok!

Mivel annyian vagytok már nagycsaládosok, tudnátok nekem egy kicsit segíteni, hogy hol tudnék utánajárni annak, hogy milyen kedvezmények, plusz pénzek járnak majd most nekünk?

Hogy vagytok amúgy?
Izgi ez a hét most biztos mindenkinél az ovi és suli-kezdés miatt.
Nálunk egyelőre csak nekem kezdődik megint a suli. ;) Flóra novembertől lesz ovis, de már alig várja. Olyan édes! Amúgy meg egy rossz kutya... teljesen kijött rajta a dackorszak, néha szörnyen kezelhetetlen, de majd csak túl leszünk rajta vmikor.

Ildi, még mindig várjuk, hogy majd jössz és mesélsz! :D

Puszi mindenkinek
Vendég
 


kl
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:14-kor.
vas
 
 


Hali!

Ildi!

Igen én voltam,stimm a bordó Berlingo :wink: A tesómnál jártam többször is.OK,megbeszéltük legközelebbmegállok :wink:
Grat a kozmetikához,ez szuper!!Otthon dolgzni sztem mindenkinek jó.Talán több időd lesz a gyerkőcökre ,mint aki eljár valahova melózni és te oszthatod be az időd,nem?!

Olivér meliyk suliba jár?Szeretitek?Már gyűjtöm az infókat....jövőre Márk fiam is sulis lesz.

Nálunk Krizsi kezdte múlt héten az ovit..hát eleinte nagyon sírt,annyira sajnáltuk hogy majdenm kivettem :oops: ..aztán gondoltam adunk még egy kis időt...hát ma már ott tartunk hogy tegnap volt egy kis nyöszi alvás előtt de utána mosolyogva várt,ma meg már magától sírás nélkül ment be a terembe.Anyai szívemnek ez már sokkal jobb :wink: ..rossz volt sírva ott hagyni :cry:

Susuka!

Nagycsaládos igazolványt lehet kiváltani..de sajna Gödöllőn nincs már meg az egyesület...fel kell menni a www.noe.hu-ra és onnan letöltei a papírt és vissazküldeni nekik.Ezzel az igazolvánnyal egy jó pár helyen olcsóbban vásárolhatsz vagy vehetsz igénybe dolgokat.
Azon kívül nagycsaládosoknak fél áron van a kaja az oviban meg a suliban.Mi még ráadásul a férjem legálisan bejelentett fizetése és az én gyed-em alapján még az Önkorményzattól is kapunk támogatást(az egy főre eső jövedelem alapján),így ingyen van az ovi a srácoknak és a suliban is ingyen lesz a tankönyv.

Most hírtelen más nem jut eszembe.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Panny, neked plusz köszönet a szuper anyagokért. Nagyon gáz az utolsó év? :?

Nektek hova járnak a gyerkőcök oviba?

Mi az Ganzba irattuk be Flórát, de ott most hatalmas a fejetlenség. Bevezették az integrációt, ami egy tök jó dolog, de sajna még annyira új minden, hogy az óvónénik nem igen állnak a helyzet magaslatán, mellesleg minden csoportban 30 körüli gyerek van. Flórát pont besztották egy kis csoportba (volt logopédiai csoport), ahol 12 gyerekből 3 sérült van + 3 nem éppen ma barnult kisgyerek és olyan 7 évesek, akik vmilyen oknál fogva még nem iskolaérettek... No comment.

Úgyhogy úgy néz ki, magánovizni fogunk. Voltunk is egyben tegnap beszélgetni, ma de. voltunk próbanapon, de annyira tetszik Flórának és nekem is, hogy hétfőtől már véglegesítjük is a dolgot.

Lányok amúgy jól vannak. Pocaklakó is, eszméletlen virgonc. Voltunk múlt héten 4d-n, de nagyon (szerintem direkt) takargatta magát, még a köldökzsinórt is a láb közé szorította, hogy véletlenl se derüljön ki a neme... Férjem szerint lány! :D

Na, legyetek jók!
Szép hétvégét!

Vasárnap, ha szép idő van, esetleg összefuthatnánk a Sörfesztiválon. Du. 3kor Kolompos fellépés lesz...
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gondoltam gyorsan elmesélem, hogy a 3. babócánk is kislány! :D

Puszi mindenkinek
Vendég
 


ji
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:14-kor.
vas
 
 


Kedves Fórumozók!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani új szolgáltatásunkat: Gödöllőn és környékén pelenka és popsitörlő házhozszállításával foglalkozunk. INGYENES MINTA KÉRHETŐ! Ízelítő az árainkból: newborn 23 ft/db-tól, mini: 24 ft/db-tól, midi: 28 ft/db-tól, maxi: 34 ft/db-tól, junior: 36 ft/db-tól, popsitörlő: 350 Ft. Gödöllőn a házhozszállítás ingyenes. Kérésre szívesen küldök árlistát. Üdv. joag
 
 


Sziasztok!
Én a 14 hónapos kislányommal vagyok jelenleg itthon és részmunkaidőben bedolgozom itthonról a régi munkahelyemre. Eddig nagynéném vigyázott a babámra, amig dolgoztam, de sajnos most lebetegedett. Tudtok esetleg abban segíteni, h Gödöllőn van-e valamilyen megbízható magánbölcsi, gyermekmegőrző, ahova kb. heti egy alkalommal el tudom vinni a kislányomat? Neten találtam egy-két lehetőséget, de ha van valakinek személyes tapasztalata, kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm, Rita
 


Sziasztok!

Rituska és régebbi topicosok, bocsi hogy bepofátlankodok közétek :wink:
(Én is gödöllői vagyok, és 8 hetes lesz a kislányom)

A gyerekmegőrzéssel kapcsolatban:
Ismerek egy nagyszerű ovónénit, aki nemrég ment nyugdíjba. Vállal alkalmi és rendszeres gyerekvigyázást is, és amennyire hallottam, tök jól foglalkoztatja a gyerkőcöket ( gondolom jól jön neki a sokéves tapasztalat :D).
Nem reklám, ne értsetek félre, nem rokonom vagy ilyesmi, de hátha jól jönne valakinek közületek a lehetőség...

A telefonszámát szívesen megadom priviben.

köszi a figyelmet:
Red

Kép

Kép
 


ww
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:04-kor.
vas
 
 


Áldott Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!!

Panni


Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


ww
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:05-kor.
vas
 
 


Sziasztok!

Köszi Ildi az érdeklődést!
Lénus 3 hete a 37. héten megszületett. 2980 g és 54 cm volt. Nagyon jó kislány. Eszik, alszik, kakil... :D Mostanában egyre többet nézelődik. A lányok imádják. Persze azért van féltékenység is... ;)

Emellett nehezíti a helyzetet, hogy 1 hetet voltam kórházban szülés után. A terhesség végén kiderült, h agydaganatom van. Ezért kellett előrehozni a szülést, h időben meg lehessen csinálni a nagy műtétet. Most rendben vagyok, sokat kell pihennem. Sok segítséget kapok. A férjem fantasztikusan kezeli a helyzetet.

Kép Lénusról az iwiw-en van.

Legyetek jók.
Puszi:
Vendég
 


ww
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:05-kor.
vas
 
 


Szia Ildi!

Köszönöm, nagyon aranyos vagy.
A műtéten már 2 hete átestem, most már itthon lábadozok. Még vár majd rám úgy 6 hét múlva egy endokrinológiai kivizsgálás.
Az agyalapi mirigyen volt egy daganat, ami fejlődési rendellenesség... egész életemben ott volt csak nem tudtam róla, de most a hormonoktól hirtelen megnőtt és problémát okozott. Szerencsére időben észrevettük és jól sikerült a műtétem.

Mesélj magatokról! Többiek, mi újság felétek?

Puszi,
Susu
Vendég
 


[wwww
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:05-kor.
vas
 
 


Szia Ildi!

A műtétet az Amerikai úti Országos Idegsebészeti Tudományos Intézetben csinálta Czirják Sándor Tanár Úr. Ő fejlesztette ki a jelenleg az egész világon általános műtéti eljárását az ilyen daganatok eltávolítására. Tényleg ő a legjobb és eszméletlen normális, kedves és emberi.
Csajszik jól vannak. Persze egy kicsit megvannak kattanva, hogy anya felváltva itthon vagy kórházban van, de most egy ideig nem kell mennem, majd csak áprilisban 3 napra. Flórával a legnehezebb... :(
Lénus nem szopizik, el lett apasztva a tejem szülés után, hogy a nagyműtét után a kórházban nehogy belázasodjak egy esetleges mellgyulladástól, én sajnos hajlamos vagyok rá.

Megnéztem a honlapod! Nagyon szuper! Tiszta szívből gratulálok! Majd ha már végre újra szabadon mászkálhatok, bejelentkezek hozzád. Úgy sincs kozmetikusom... ;)

Puszi
Vendég
 


www
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:07-kor.
vas
 
 


Sziasztok!

Susuka!

Gratulálok a kislányotokhoz!!!

Neked pedig gyors gyógyulást és kitartást!!

Vas!

Lehet én is bejelntkezem ám hozzád majd egy szemöldökfestésre :wink: Pont ma is néztem a kiírást a házatoknál,amikor mentem a tesómhoz.

Nati melyik oviba megy?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


www
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:07-kor.
vas
 
 


Hali!

Dehogy baj,ne hülyéskedj...örülök neki!! :wink:

És melyik suliba is jár Levente?Most vagyunk a suliválasztás kellős közepén Márkkal :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
 
 


qqq
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:08-kor.
vas
 
 


SZIASZTOK LÁNYOK!!!!!!!

Lenne több csomag vakdugóm eladó,
tudjátok konektorba való.
Használata:be kell ragasztani a konektorba,és ha be akarod dugni a villát,csak el kell fordítani,ha kihúzod automatán vissza zár.
Nagyon praktikus,nekünk be vállt.

450ft/6db,
és a posta költséget én állom.
Kép Kép Kép



Kata&Milán


 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: