2004.04.14 18:00

2004.04.14 18:32

Miközben el voltál tűnve, megvettük Berényben a habtapit, 26 darabosat a játékboltban
Most ez van lent a szobájában, itt meg a régi, a sok kis darabos, de itt mindig látja vki, hogy mit csinál, no meg egyelőre nem is szedi szét, úgyhogy nem gáz.
Mi is már kezdünk kipurcanni, de még bírjuk. Ecccerszeretnék egyben 8 órát aludni, na jó, 6ot... vagy nem egyben, de akkor 9 et 

Alkudozom
Olyan jókedélyű kis csemete
2004.04.14 18:41
.
.Alkudozásod tetszik, ezzel én is így vagyok. Igaz még 5 óra folyamatos alvással is megelégednék egyenlőre. De igazad van a nem egyben 9 sem hangzik rosszul
.Játék nálunk is van dobálósddi, nagyot koppan ,utánna nézés és anya felveszi. Ezt ismételgetjük vagy százszor, aztán beleunok, milyen anya vagyok...de szerencsére mindig sikerül valami mással elterelni a figyelmét
.
.
.Milyen érdekes, hogy mennyit fejlődtek már. Még az elején annak is örültem, ha követett egy tárgyat a szemével...
, Szép idők voltak, hiányoznak, de a mostani is gyönyörű, ne értsétek félre, csak picit rossz, hogy nincs már icipici babám. 2004.04.14 21:13
. És hogy bírta az öltöny
?? Milyen állapotban került le róla
? Gondolom, kaja, locsolókölni, egyebek maradtak ott...
. Jó volt. Gabit biztosan az időjárás viselte meg, nálunk is extranyűgi volt (tegnap is, ma is) igaz, csak szakaszosan, csak alvás előtt, helyett, mellett... szerintem hiányzik neki a levegő, a séta. Ha nagyon nem bírok vele, akkor nyüzsi helyre viszem, akkor csendesen nézelődik, annyira sok az információ
Néha én is vágyom rá, hogy "csak" gondoskodjak Liziről egy nap. Apával néha megy. Mennyire rövid lett a hajad? A rövid haj tényleg fiatalos.
És néha téphetnénk együtt szobanövényt, mert azt én is imádom
, nem kell többször, viszont vészesen apad emiatt. Még próbálkozom a gyakori szopival, hátha. Így viszont a napközbeni szopikat ki kell egészítenem gyümivel, legalábbis ezt találtam ki. Van vkinek más ötlete? A bébipapit majd úgyis megkérdezem, de azt nem szeretném annyira, viszont még távol a joghurtos korszak, pedig az jól jönne. 2004.04.14 21:18

2004.04.14 21:40
A fogkefes kep is nagyon edi!
EZek szerint jo tanar a ferjed.
2004.04.14 22:02
Jobbulást! A kiránduláshoz meg szép időt!

2004.04.14 22:22

2004.04.15 09:55

! Amúgy szombaton megyek fodrászhoz, úgyhogy nem sokáig marad meg a hosszú hajam
, csak nagyon töredezik (festés), muszáj levágatnom, és tépett lesz ha minden igaz
! Ja meg bolgog 9 hónaposságot Robónak!
! 2004.04.15 10:53
(Lehet, hogy nagyon lassan kezdik magukat elválasztani??)
Ha valakinek tudok ebben segíteni, akkor írjatok.
Hurrááá!!! 
2004.04.15 17:06

(Szti, jöhetnél gyakrabban, ha tudsz...)
!

2004.04.15 17:53

Doki is nézett egyet, de ez van
Nem ismerem Egerszalókot, csak Szilvásváradot, a Fátyol vízesést, ezt mindenképp szeretném beiktatni
Nem mintha baj lenne...
2004.04.15 18:08
Ma már nagyon jól lehetett érezni, amikor főzeléket adtam Zsoltikának
Ákosnak is boldog hófordulót!
De kicsit étvágytalan
Tehát lehet, hogy jön a következő. Plusz nagyon aluszékony is, de ez lehet mástól is. Répás 5letet köszönjük, nálunk a hűtőrágóka vált be
Tényleg ne erőltesd a hozzátápit (tudom, ezt már ezerszer leírták neked), annál rosszabb lehet
És a kép is nagyon szép
Most a konnektorok érdeklik, pl. az éjjelifény, meg a vezetékek. És menne folyton kifelé a szobából, rá a kőre, hát azt inkább nem engedem egyenlőre. A porszívó is nagyon tetszett neki
És a sétálás is egyre jobb, mert most már sokkal ügyesebben ül Zsolti, a kocsit is úgy állítottuk be, hogy nincs megdöntve a támla. Így előredől, rátámaszkodik a karfára és nézelődik

2004.04.15 18:45

2004.04.15 19:59
2004.04.15 20:36
Jobbulást a lábadnak is! 2004.04.15 21:53
)
, úgy tűnik, hogy napokon belül elkezd mászni!
Már négykézlábra tud állni, és néha előre is jut belőle pár centit. Holnap muszáj lesz mindent elpakolnom.
Annyira tündér, ma egész nap ezt gyakorolta. A legfurább az egészben az, hogy mindössze pár napja kezdte emelgetni a fenekét, és kúszni is csak hátrafelé tud, erre ma ilyeneket produkál.
És beléptünk a több babakocsit birtoklók táborába
, ma apukám beállított egy Hauck sporkocsival, ami 5 kilós, direkt azért vette, hogy legyen egy könnyű babakocsi, amivel könnyen tudok messzebbre is mászkálni. 2004.04.16 07:23
Ne pakolj el! Azért megy!
Nálunk is rosszak az éjszakák megint, nem tom mi van. Utálok nem aludni. Gondolom te is.
Kezdődik, jól van! Amúgy nem tom, hogy a sütőnek mennyire szabad melegnek lennie kívűlről, azt sem tudom hol lehetne utána érdeklődni. A tietek nem meleg ha sütsz benne?

2004.04.16 08:46
.
Látod nem kell aggódni, mindennek eljön az ideje. Ténylge nagyon rohan az idő, hogy izgultunk ilyenkor tavaly. Azt hiszem Te már kórházban voltál, ugye? Azért miloyen jó, hogy így tartjuk a kapcsolatot
. Örülök neki. Gabóca eszeget már jobban?Babakocsi szép lehet, fotót kérünk
.
, ez vígasztaljon
.Nagyon szépen fejlődik Fanni, jó kis husi lehet
.
. Azért írj mi van veletek mostanában.
. Micsoda szemek
. IKEA-ban milyen jellegű biztonsági felszerelés van?Köszi a felajánlást, ari vagy
.
.
.
. Andriska milyen cukorfalat, klassz kis székecskéje van
.Milyen nagy már ő is
.
, csak így tovább. Majd teszek fel képet, köszi a hiányolást, de most nincs itthon a gép sajna. Azért próbálj picit pihenni. Tudom rengeteg energiát kivesznek a bébik. Én is sokszor már reggel fáradtan ébredek. Talán hétvégén ha párod is otthon lesz, tudsz picit pihenni.
.lehet, hogy a kevesebb szopival kezdi Lizi elválasztani magát? De az is lehet, hogy a fogacska miatt eszik kevesebbet.
.Lassan indulunk ki egy jó nagy sétára.

2004.04.16 11:26

Nos, ezzel is kiegyeznél?

Szegényke. 
és boldog 8 hót Dávidnak!
tetanusz
Remélem, hamar meggyógyulsz!

borzalom volt még olvasni is!!! Most hogy álltok?
Etetőszéket ne is kérdezd, farkas koma, talán a jövő 7en hoznak...

2004.04.16 13:34
Először is nagyon fáj a fejem
Zsoltikát pedig megint zavarja a foga, szerintem jön a másik alsó metszőfog is. Harmadszor: ma mentünk le sétálni, itthon felejtettem a sapiját. Jöhettünk fel érte, és tudni kell, hogy a 3-on lakunk, lift az nincs, úgyhogy Zsoltit cipeltem föl-le. Szerencsére a babakocsit a tárolóban tartjuk, máskülönben megszakadnék
Csak egy kört mentünk, jöttünk fel újra. 

De hát ez van. Bár a minap volt egy 5 órás alvás, de ez nagyon ritka! Mit csináltok hétvégén? Elutaztok?
Jó a kocsi is. Nekünk még mindig csak egy babakocsink van, de néhány hónap múlva veszünk egy esernyőre csukhatót, azzal sokkal mozgékonyabbak leszünk
A mostani, ABC-Design kb. 13 kiló baba nélkül
Joghurt... Nyami!
Viszont a mászás nagy hír, gratulálok!!! Valamennyire mi is elpakoltunk a nappaliban, de végülis nem olyan nagyon, mint azt előre gondoltam. Zsoltika nagyon ügyesen kikerüli a bútorokat
Persze a konnektorokat bebiztosítottuk. 

2004.04.16 16:40
Jó kis perspektíva, remélem, nálatok azért nem így lesz!
Hajrá másik fogacska! 2004.04.16 17:19
.Mi még nem próbáltuk, de hamarosan ez lesz a következő új íz
.
.
. 2004.04.16 18:21
)
, de olvasom,hogy erröl szó sincs. Viszont a helyzet nem valami rózsás amit irtál, na ehhez kell ám kötélidegzet, elviselni két gyerköcöt..
Ezzel az állandó ácsorgással annyi bajom van, mert már ügyesen leül,ha odafigyel, de ugye nem mindig arra figyel amit csinál, hanem amit megszerzett a kezében...
Ann, mivel szépitgetitek ezt a kis csajszit, mindig egyre bájosabb és lányosabb Hami
!?

2004.04.16 19:36
kocsiban...
.
), viszont nagyon látványos. Eger előtt van, Egerszalók falu végén, ott már mindenki ismeri. Egy-két órát megér. Remélem, azóta, hogy legutóbb jártam ott, kicsit rendbetették a környékét is.
2004.04.16 21:51
Na az mar nem most volt ugye?Kepet!!!
olyan szepen lehet oket oltoztetni ,annyi jo kislany cucc van itt is.Fiu cuccbol nincs sok valasztek.
Mi is most akarunk venni egy kisebbet .De meg nem tudom milyet. 2004.04.17 09:17
.
.Joghurt kérdés jó kérdés
. valójában nem tudom miért is nem lehet még ízesítettet adni, szerintem azért, mert van bennük szinezék és olyan anyagok, amit még nem ajánlatos adni a babáknak. Egyenlőre itt nálunk a natúr joghurtokat ajánlják, természetesen ízesítheted magadnak, mert akkor tuti, hogy tényleg az a gyümi kerül bele , amit beleteszel
.Nálam még fejni mostanában nem kellett, tesz Robó róla, hogy mindig kiürüljön.Jó sok mindent vásároltatok, kár, hogy itt nincsen ilyen lehetőség.
. Ügyesen tépkedi az újságot, Robó is szereti
.Autózás jó lehetett
.
.Májat már én is adtam egyszer Robónak, ízlett neki.jelentem: vasalni valóm NINCS
.
. Jobbulást Barnusnak!!Ha a kicsinyítés megy, akkor már egyszerű a képfelrakás. Alul a melléklet feltöltése, majd a tallózás. Onnan a könyvtárból kijelölöd a lekicsinyített képek, bezárás és kész.
.
. Küldök neked a maradék energiámból. Hami tényleg gyönyörűséges tudodmi?Hamipipőke
.Jó kitaláltam??Kicsit még lelkifurdalásom van ám, mert itt lakom egy köpésre, sé tessék...De elmúlik majd, főleg, hogy megerősítettél benne, köszi
.
. 
2004.04.17 09:18
) 2004.04.17 14:13
Jön valaki segiteni?
Ezek szerint a jövö héten lesznek majd vizalatti képek?
Bár elég is. Csak néha furán néznek rám vele a városban, mert terepjáró tipusú
Bár max a munkahelyemre viszem be. 

2004.04.17 14:19
Én pedig túrós-citromos muffint sütök, csak gyorsan benéztem
Tulajdonképpen úgy néz ki a dolog, hogy ülünk a földön, Zsolti pedig szépen a térdünkre mászik, és föltolja a popsiját
A kezét is meg szoktuk fogni, onnan aztán teljesen felhúzza magát. Most nagyon bújós lett amúgy is, reggel magunk közé vettük, és hol az apukáját simizte, hol engem 

Bár néhány hajfürtömet is majdnem kitépte

2004.04.17 14:22
De nem baj, majd megnézem közelebbről a képletet, hátha tudok segíteni rajta
2004.04.17 18:51
Mi csak a másodikon lakunk (ez a legfelső szint), de itt is elég fel-le cipelni a kis soványságomat. Még jó, hogy nálunk is van tároló.

2004.04.17 19:35
2004.04.17 21:27
. én azt vallom neki is kell felnöttes dolog, de csak olyan amivel nem okoz nektek kárt. mi külön meghagytuk azokat a reklám ujságokat ami már nem kellett és élvezettel széttépte, mint LIZA .
2004.04.18 19:36
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint