A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sziasztok!

Nagyon jók a képek és a videók!
Szanett! Szupi lett a torta, nagyon ügyi vagy.

Betegeknek jobbulást, Vigyázzatok nagyon Magatokra.

Vanda, Pasi! Ha csak 1 órát is lehet Veletek Laura, azért nagyon sok élménnyel és érzelemmel gazdagodik, és ezt nem veheti el tőle senki.

Anny! Örülök, hogy ilyen jól sikerültek a dolgok, és reméljük Hévíz is össze jön. Szerintem még ne add fel, várj Vele egy kicsit, hisz addig majd 2 hónap van.

Judit! Lehet ez a szeles idő is megzavarta a csajokat, nálunk is nagy volta nyüglődés tegnap.

Binyek! Annyira szupi az a ház! Reméljük összejön a nyári tali.

Kókuszkának megy a drukk, Szülőknek kitartás! Reméljük Angel is azért hamarosan rendbe jön.

Jó éjt Mindenkinek!

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Na nekem is eltünt a vonalzóm, majd kell csinálnom másikat. De nem most, mert hulla fáradt vagyok.

Tudom még akartam valamit írni, de hogy mit arra már nem emlékszem.

Ancsi

ancsi76

Köszi a dicsiket lányok!

milyen volt az óraátállítás? nekem így most már fél 9 kor fekszenek.remélem a kelés is 7 kor lesz, nem 6 kor, m eddig :?

szanet

szanet! az enyemek pont 8kor ettek, majd 9kor alvas mint mindig, de azert jobb szeretnem ha reggel csusznanak 1 orat :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Szép estét!

Higik még nyomják a fosit :evil: Még jó hogy tegnap munkanap volt,beszaladtam dokinénihez(hátha ott van :wink: )Most még smecta-t is kap szegény Bercus.
Amúgy ha az orvosnak lejár a rendelési ideje(a miénk 3/4 8-től fél11-ig rendel) délután 4-ig kötelessége elérhetőnek lenni és a lakáson ellátni a gyereket.Legalábbis ez nálunk így működik hivatalosan.

Kókuszkának továbbra is drukkolunk

Vanda/Pasi
Nem lehetne az exet kilőni az űrbe?

Juci
Isteni fini a túróspite(ez volt életem első pitéje)

Szanet
Anyám te mikor tudsz tortát sütögetni?

Szandra
Hol rendeltél PO bodyt?Mennyiért?
Ezt láttad már?
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... r_id=49359
Ekcémát vagy ezt a valamit sajnálom.Én pont az néztem valamelyik nap,hogy higik kb 15-20 percig hancúroznak a kádban este.Olyan a bőrük,mintha lenne rajta valami filmszerű
bevonat :lol: :lol: :lol: Lepereg róluk a víz,pedig csak felolvasztva használjuk a fürdetőkrémet,illetve a sima gyógyszertári testápolót használjuk.

Na kb ennyi.Higik reggel régi idő szerinti 3/4 9-ig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aludtak.De ennek köszönhetően kicsit gáz volt a mai nap,mert csak egyet alukáltak.

Tesco
A kocsogok visszaárazták bakker :evil: :evil: :evil: :evil: .majdnem felrobbantam amikor megláttam.Írtam is Maryskánknak,hogy legközelebb nem tökölök,mindjárt csörgök aztán meg is veszem.

Joccakát
Vendég

Reggeli szekció jelen :lol:

Márkómat átverte óraátállítás :lol: , így már csak f6-kor keltünk :lol: Na jó, 5-kor azért kérte a cumiját, amit fényes nappal simán visszatesz magának :roll: De amúgy nem volt semmi egész éjszaka. Aludtam 8)

Milcsim tegnap néhány métert megtett mászva is. Én meg pityeregtem. Mindez Anyósomnál volt. És egyre többet beszél. Néz ránk és mondja-mondja. Márkóm is dugdossa fel a popóját, kicsit halad is. Gondolom ha Milcsi tökéletesítette a mászását, ellesi a praktikákat :D Ja és az altatásnál Milcsi simogatta a kezemet :shock: :D Szóval tegnap pityergős napom volt :oops:

Vanda :P
Még neked akartam írni a múltkor arra, hogy Dani a szitterre mosolyog, hogy egyik fiam sem rám mosolygott először és ez nagyon bántott, de így alkult. Azért még én vagyok az anyjuk és ha teljesen tudatukra ébrednek, engem fognak követni, utánozni, mint a kiskacsák a mamijukat :lol: :wink:

Lili :P
Pamutból. Méghozzá nagyon finom pamutból. Minden pamut összemegy egy csöppet főleg ha beavatatlan :wink:

Banika :P
Hogy én milyen tökkelütött vagyok!? Nekem nem is jutott eszembe, hogy ne közvetlenül rendeljek :oops: Viszont a postázás így ócsó volt és olyan nincs is a teszveszen egyik sem, amit rendeltem :roll:

xandra_73

jelentem élek tegnap egyedül voltam a lányokkal,muszálj voltam emelgetni is ,jázmin éjjel 3 órát aludt össz velem együtt.gondolhatjátok hogy vagyok-mosottszar :cry:
nem olvastam csak a képek édesek 8)
puszika

lanyané

Ja, igen Móni, írtam egy levelet és 1 órán belül, vasárnap felhívott a cégvezető :shock: Még majdnem el is jött megnézni :oops:

xandra_73

Maryska :?
Most suhogtatom a mutatóujjam :evil:
Sajnálom az éjszakát, nekem az előző napi volt ugyanilyen :evil:

xandra_73

Banika :P
Végignéztem. Van, amit drágábban ad, mint a gyártó :shock: De max. 100 Ft a különbség. Én innen vettem őket: www.scamp.hu
Ha esetleg valaki rendel, lécci adja meg az e-mailcímem, hogy kapjak jutalompontokat :D ( xandra73@gmail.com )
Köszi :oops:

Ja és még 1 reklám :lol:
DEICHMANN REKLÁM!
Szóval képzeljétek, bementem, hogy esetleg lenne-e néhány cipős dobozuk, amit odaadnának. Adtak 2-t, felírták a nevem, hogy milyenre és mennyire lenne szükségem és 2 nap múlva felhívtak, hogy megvan, mehetek érte. Pedig nem is vette semmit :roll:
Arról nem is beszélve, hogy a be nem vált árut nemcsak kicserélik, ha nem jó, hanem vihetsz utalványt is, de a pénzt is visszaadják, ha neked úgy jobb.
Ez olyan ritka Csajok, nem???

xandra_73

Szandra,
azt én tudom, hogy összemegy a pamut, csak olyat nem hallottam, hogy összeugrik, amit aztán vissza lehet vasalni eredeti méretére. De lehet, hogy csak nem figyeltem meg mosás és vasalás közben.

Zsuzska,
tegnap voltunk koziban: Kétely; Meryl Streeppel, Philip Seymour Hoffmannal. Dráma, papos, apácás, ami engem nem nagyon szokott érdekelni, mivel sem vallásos, sem keresztény nem vagyok, de nagyon érdekes volt. Jövő héten a Hajrá boldogságot nézzük, Michael Leigh legújabbja. Az állítólag olyan, amit iskolákban kéne vetíteni, mert a pozitív gondolkodásról, derűről szól.

KépKép
lili73

Sári :P
Írd majd meg azt is, hogy milyen volt. Ha jó, akkor mi is megnézzük 8)
A huzigálással nyerte vissza a méretét. Kicsit lényegében meggyűrűdött, de a vasalással valahogy rendben lett. Én sem értem, de így történt :shock:

xandra_73

Jó reggelt!
Kávé, fejés, bolt etetés megvolt, ma még egyedül nyomom a hárommal, holnaptól Balunak ovi.
Hulla vagyok én is, Balu még mindig ragtapasz, iszonyat fárasztó!

Banika!
Én exnek azt szoktam kívánni, hogy üsse el a villamos. :twisted:

Szandra!
Röhögni szoktam Danin. Olyan aranyos, ahogy csajozik, ráadásul jó ízlése van... :lol:

Szar éjszakákat sajnálom, én is kivagyok, Balu mellett képtelenség aludni (merthogy átjön hozzánk) annyit mocorog. Na majd csak alakulunk.
vovanda

Sziasztok, sajnálom éccakákat, kitartás :D jó alvóknak maradjon meg jószokásuk :lol: megjártam labort, pisi leadva, kíváncsi vagyok...gépünk bedöglött, este újrarakja Apa, most laptopról írok, de itt meg mindenféle ablak előjön és alig találom az ékezetes betűket :oops: jövök ha tudok, remélem legalább olvasni tudok majd :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

betegek gyógyuljanak :wink:
Szandra: gratu izgömozgók :wink: hoz :wink:
de jó, vannak még normális emberek :)
Maryska: csak óvatosan

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Ancsi!
Az a baj, hogy Laura alapból is elég félszeg gyerektársaságban (felnőttekkel rögtön csacsog) és az azidő, amit itt tölt, nagyon kevés ahhoz, hogy egyáltalán feloldódjon...
vovanda

Eszti!

Neked akartam írni, hogy nem szombaton voltunk, elvileg erre a szombatra van időpontunk, de amit felajánlott a csaj, mindkettő alvásidő, írtam neki, hogy emiatt nem szeretném felébreszteni őket, de még nem válaszolt. ha ezt nem veszi figyelembe, nekem amúgy is tárgytalan már az elbeszélgetés is...

Benszi, bár a másikon kérdezted, ide válaszolok, hogy igen, mostanában vhogy sok egyforma rucink lett, főleg felsőruházat. Majd nyáron jobban fog látszani a különbőző cuccos...

Judit

jucicuki

ajjjjjjjjjajjjjjjjjjj.....
a csajom paprikás hangulatban van.....
nem lennék a nyíregyházi anyakönyvi hivatal helyében most :D
1szálpasi

bezzeg neki sikerült is elsőre....na jó, másodikra, elsőre nem vették fel a telefont... :lol:
1szálpasi

Sziasztok!

nah most nem írtatok sokat :) végig lehetett olvasni bár így sem emlékszem semmire :)

Az itteni tescoban sem volt lópikula sem...úúútálom is a tescot.
Po body tényleg összemennek? de vasalás után már jó a méret? akkor előszedem, amiket elraktam rá :) és vasalok:)

Lili! a Benjamin Buttont nézzétek meg!!! naggyon jó! épp most néztem meg :) kicsit hosszú, de megéri!! a Kételyt még nem játszák itt! meg azt a másik filmet sem, amit írtál!

Banika! jobbulást!
Maryska! vigyázz dokiapu művére :)

Szandra! látod milyen ügyik a fiúk!!

Andi! Fanni cica kimaradt a naptárból márc. 9. (Szandra van beírva oda is :) azt is ünnepeljük?:))

Tonti!!! de jók a videók!!!! olyan cuki Anna!!!!
Myra! jobbulást!

Anny! nah akkor jól alakult a babakocsi üzlet! neked kell állni a postát most is? akkor kereshetsz újat....

Petra!! lakás hogy alakul?

és egy kép, ma reggeli:
Kép

zsuzska80
Szombathely

Jövök képekkel, bocs, ha sok... :oops:

Lanyané, ezt neked: Plázacicák...
[törölt kép]

Baluval:

[törölt kép]

Végre egy, amin mind rajta vagyunk...

[törölt kép]

Pizsiparti:
[törölt kép]

Balu babázik:

[törölt kép]

[törölt kép]

[törölt kép]
vovanda

áááááá, pizsiparti:D
még mindig szeretem az orvfotókat :twisted:
1szálpasi

áááááá, pizsiparti:D
még mindig szeretem az orvfotókat :twisted:
1szálpasi

Szió!

Gyorsan végigolvastalak titeket,aranyosak a képek ,grat a forgáshoz és a kúszáshoz,bocsi de összesitva irtam.

Nálunk tegnap extra sz@r este volt .Lia elaludt ,aztán Regi üvöltött felébresztette Liát akit 1.5 óráig kellett vissza altatni,tök gáz. Egyszerűen nem tud elaludni mindig ordit elötte ,de minden alvásnál ,ez van simogatni kell.Regit beteszem az ágyába és nyugton elalszik magától Lia nem .

Nagy hír ,a kis szaros Lia baba felállt :D ,én nem tudom, hogy csinálja ,igaz még nem olyan stabil de folyamatosan probálkozik amikor sikerül nevet ,ha visszaesik mert már nem birja tartani magát ordít.

[Kép
amonré

Sziasztok!

Mi ma megint orvososdit játszunk!!!ÁÁÁÁ!ÚÚÚÚtálom az orvosi rendelőket!Elegem van!

Vanda!
Nagyon szépek vagytok így együtt! :lol: Nekem olyan furi Balu a szőke kis buksijával,fehér bőrével!Nagyon megható ahogy szeretgeti a tesóit!

Szandra!
Nekünk is volt PO bodyjaink meg trikóból is ilyent hordunk (imádom).Én sose vettem észre,hogy összement volna.De nagyon rendes volt a pasi,hogy ilyen hamar felhívott.

Csajok!
Nálunk (ez Tatát jelent) rengeteg kisruha volt akciósan a tescóban.De az eheti tescós újságban meg a honlapjukon is fent van pl az akciós ujjatlan body.Nem is értem,hogy miért nem kerül mindenhova hasonló mennyiségű és minőségű ruha.

Kép

Kép
edit73

szandra tudom de a......uram nem segített aludt meg forma 1 nézett :cry: most utálom is most meg nyalizik :twisted:
vanda királylányok vagytok :wink: ezt nem elég korán kezdeni.
anyosom megjött tündér mindent ugy csinál ahogy mondom :D be lett tanitva most épp sétálnak :D
én má vettem po fodros bodyt nyárra beszarás a kis seggükön a fodor :D
na menek alszok mig lehet 8)
jajjj zsuzska hát a tigrincs meg a micimaci tünemények és a fej amit vágnak hozzá :D jelmezt ha eladod gondolni rám :wink:

lanyané

Szandra írd meg priviben az e-mail címed, most regisztrálok a scampen majd és beírnálak ajánlónak!
Vendég

Edit!
Balu a bőrét tőlem örökölte, amúgy az apja volt szőke gyerekkorában. A plusz poén: hátul a fején már vannak barna foltok, olyan, mint egy dalmata. :lol:

Halkan jegyzem meg: Pasi kislánya is szőke, szóval jó kis eszmei zűrzavart szoktunk okozni. Az ikreknek is kék a szeme (mindkettőnké barna), talán Rékáé bebarnul, de még ez sem biztos. És Dani is szőke...
vovanda

Most sem tudok mindenkire reagálni,mert szita az agyam!
Betegeknek gyógypuszi!

Vanda,Pasi!
Nagyon szép család vagytok!Balu annyira Vanda,hogy csak na!Kiscsaj apa,Kispasi meg Balu!
Mi lenne,ha Lauráért Baluval menne Pasi? :P :P :roll: Több időt töltenének a gyerekek egymással :roll:

Szandra!
Grat a mászáshoz!Innentől vége a sép nyugodt világodnak!Mindenhol utolérnek!

Zsuzska!
Cukik a tigris-mackó babáid!

Marisom!
Sajna a Forma1 nálunk is szent,olyankor a gyerekeket nagyon lekötjük,mert anya is imádja :oops: :lol: :lol: :lol:
Pihizz sokat!

Juci!
Szerintem klassz,hogy sok egyforma cuccuk van!Én olyanokat keresek,ami egyforma,de színben legyen különböző,szóval unisex,csak kevés van belőle!

Tonti!
Jobban vagytok?Szép család vagytok ti is!

Anny!
Keressél még gyorsan kabátokban meg régi táskákban,hátha előkerül valami!

Myra!
Gyógyuljatok!

Nálunk nem zavart be az óraátállás,de az éjszakáink tragédiák 2-3-tól!Dóri kűzd a szemfogakkal és vergődik,vinnyog,dobálja magát!

Kókuszkának és anyukájának ismeretlenül is ezer drukk megy!

Több nem is jut eszembe!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:10-kor.
davandi

Zsuzska,
azt Binyek is ajnározta. Tesóm már látta, úgyhogy arról lemaradtam, mert én újabban vele járok moziba. (Mert apa mit csinál?...természetesen dolgozik.)

Szandra,
okés, mjad elmesélem!

Mászóknak és állóknak nagy-nagy gratuláció!!!

KépKép
lili73

Sziasztok Lányok!

Egy zugolvasó jelentkezik! :)

Adjatok légyszi tanácsot!

Járok a lurkókkal Ringatóra, meg egy másik gyerekfoglalkozásra. De! Gergő mikor bemegyünk sírva közli, h inkább sétálni akar "séta,séta", de Zsuzsu viszont alig várja, h kezdődjön. Gergő is évezi már, amikor elkezdődik, de addig sivalkodás. Mit csináljak? Gergőt nem akarom kényszeríteni arra, amit nem akar, Zsuzsut meg nem akarom megfosztani attól, amit szeret. Persze még hiába mondom Gergőnek, h majd sétálunk, ha vége, ez nem nyugtatja meg. Szerintetek? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Na, ébrednek, bocs, h nem reagáltam semmire... Talán, egyszer,
azért az ötleteket várom. :wink:

Gica

Kép
gica1

banika! :cry: :cry: :cry: szegeny Berci, az a szmecta olyan rosz, fujjjjjj

szandra! az ilyen pityergos napok szuperek, gratu Milcsinek es Markonak is az alvashoz :D

mariann! sajnalom az eccakadat, aszt hittem csak nalunk volt ez, 4ig oszesen 1 orat aludtam, eleg komas vagyok :? fodros seggu body, nagyon cuki lehet :P

zsuzska! meg lehet enni oket :D :D

vanda! nagyon jok a kepek :D :D na en meg nem ultem le sehova a torpokel utanam, itt majd szet szedik oket es nincs hozza idegem, de latom ti elveztetek :lol: :lol:

amonre! ugyi Liad van :P

BABAKNAK; ANYAKNAK JOBBULAST ES JOBB EJSZAKAKAT!!!!!!!!!
eszt nagyon kivanom magamnak is :oops:

Kép

demoniq13

Gica,
azt írod, ha már benne van, élvezi. Akkor szerintem bírd ki a kezdeti nehézséget, és maradjatok a foglalkozáson, és utána sétáljatok is, hogy Gergő kívánsága is ki legyen elégítve. Egy ikresnek sajna meg kell küzdeni ilyen nehézségekkel, még ha az egyiknek kedvez is az adott pillanatban.
Nálunk csak az van, de erről Edittel már értekeztem, hogy ahogy odaérünk a helyszínre (játszóház, kiállítás, foglalkozás), hatalmas sírás-rívás. Egyik kezdi, másik is rázendít, majd egyik abbahagyja, de másik még folytatja. Nem könnyű, nagyon leizzadok bármilyen program előtt. Ugyanez van, amikor elkezdünk készülődni hazafele. Vagy amikor beteszem őket a gyerekülésbe. Nem hiszem, hogy azért, mert maradnának még, hanem mert utálják az új szitut. Közben meg tök jól érzik magukat, oldottan játszanak.
Szóval, félve megyek bárhova velük, de nem adom fel, azért sem maradok itthon!
Milyen a Ringató? Melyikbe jártok? Írnál pár szót róla? Oda még nem jutottunk el.

KépKép
lili73

Gica!
Nem tudok tanácsot adni,mert mi még nem tartunk itt,de okosan figyelem a kapott válaszaidat,hátha kelleni fog hamarosan nekünk is.... :wink:

Lili!

Pedig,ha jót akarsz bőgni,akkor ne hagyd ki a Benjamin Button-t! :lol:

Éjszakai rumlizós gyerekek!

Miért csináljátok ezt velünk?????Ki akartok csinálni bennünket???

Póló:nem igen tapasztalom,hogy a postás kezdi hordani a pólócsomagokat...Mi van??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Maryska!

Te csak ne emelgessél,jól van????Ne mártírkodj!Mert utána meg sírni fogsz,ha nem lesz szép! :evil: :evil:

Benszi!

Küldtem privit!

Nálunk mostanság ilyen állatkertes feeling van: Kép
:lol: :lol: :lol:

binyek

Álló,mászó babáknak gratula
Szandra
Regisztráltam,beírtalak :lol:
Nem tudom mikor rendelek,apa befékezett :oops: :oops: :oops:

Ki kérdezte,hogy szoktam-e sterimart fújni az orrukba?
Szoktam.Ha taknyosak.Fújok,szívok,aztán orcsepp.

Binyek
Naggyon jó a ketrec.Hogy bírják a törpök?

vanda
Olyan szép,kiegyensúlyozott család vagytok.

Zsuzska
Jelmezesek nagyon cukik
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Móni
Rossz a smecta? :shock: Vaníliás-narancsos.Úgy issza ez a kis pocok,hogy csak lesek :lol:
Vendég

Binyek :P
De hülye vagy :lol: :lol: :lol: Bocs, ez úgy kicsúszott :lol: :lol: :lol:
Azt mondtad, ráérnek a pólók április végéig. Vagy küldjük, mert elvész a posta a 2 cím között?

Banika :P Eszti2 :P
KÖSZI!

xandra_73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:11-kor.
davandi

binyek! tetszik nagyon az allatkert :lol: :lol: :lol: aszt hiszem ki talaltad miert csinaljak? engem mar sikerult... olyan komas voltam ma, vagyis meg vagyok

banika! akkor csak nekem adnak sz@r smectat??? :roll: :roll: :roll: nekem port adtak, de nagyon fujjjjjjj

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:11-kor.
davandi

Vanda-család :P
Nagyon szépek vagytok!!!

Zsuzska :P
Édesek nagyon! Farsangi jelmez, vagy csak hétköznapi ruci? :lol: Mert ha utóbbi, minden reggel kérek képet :lol: :lol:

xandra_73

Mi van ma??? Még 1 oldalt sem "haladtunk" :shock:

xandra_73

Melcsi Gratulálok a forduláshoz :) Nekem olyan mázlim volt, hogy pont sikerült elkapni Kinga első fordulását kamerával :D

Szandra Azért valahol olyan szomorú, hogy az ember hogy tud örülni annak, ha ilyen korrekt hozzáállással találkozik.

Megvolt a nagy Ikea menet :D Csajok egész jól viselték, csak borzasztó melegük volt. A végén már egyszál bodyban csücsültek a hordozóban, csak egy textilpelussal voltak letakarva, hogy ne látsszon, hogy félig pucérak :lol: :lol: :lol: Kinéztük a bútort is a babaszobába, csak még le kell mérni, hogy pontosan mi fér be.

Most ennyire volt erőm, majd jövök még :)
szamy

Banika!
Kiegyensúlyozott??? röhögéstől-fetrengő-szmájlit nekem!!!
Látnád, mi van néha! :lol: :lol: :lol:

Binyek!
Irdatlan lökött vagy! :lol: :lol: 8) 8)
Pólóm még csak nekem van, igyekszem... :oops:

Szandra!
Köszi!
vovanda

Vanda
El tudom képzelni a világvégét is,de kifelés nem ez látszik.És ez a lényeg.
Kifelé rajtam se látják,hogy néha ki tudnék ugrani az ablakon :oops:

Smecta
Csajok én nem tudom ti mit ittatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A régi tényleg olyan volt mint a gipsz,de ez tuti valami új.
http://www.pirulapatika.hu/210047292/adatlap

A hab a tortán,hogy mindezt a dm-ben 389ft-ért vettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudjátok DM fan vagyok :lol: :lol:
Vendég

benszi: akkor sem tűrte, hogy baluval menjek lauráért, amikor vandáék a kórházban voltak, és ketten voltunk itthon baluval....azt hiszem, ez már a no comment kategória....

banika: család kérdésben neked van igazad....szépek vagyunk éás kiegyensúlyozottak.....én legalábbis mindenképpen, amikor az ikreket cipelem, egyszerre a kettőt, két oldalon két hordozóban....akkor ki vagyok egyensúlyozva.... :-)
1szálpasi

vazzze binyek nem csalódtam igazi pihent agyuak vagytok :D beszertam a képen :D
benszi :D akkor szokjak rá én is :D brümmm brümmm
JÁZMINOMNAK MEGVAN A FOGA :D
binyek a poloink most vannak a mosiban holnap kivasalom szerdán küddöm olyan cirtomsárga szinűek,hogy a szitáscsávó megvakul.

lanyané

tényleg nem haladtunk ma semmit! ilyen is régen volt már :) és egy csomó kép is van!
Vanda cukik nagyon!
Köszi Mindenkinek a dics-dicst! egyébként csak a fénykép kedvéért vettem! Lanyané majd gondolok Rád :) de elég nagyok még nekünk is :) de tényleg egy fénykép kedvéért már megérte :)

Grtaula a foghoz Lanyané!

Binyek! én is ezt mondtam mikor nekünk meglett a rácsunk. mámint hogy tilos az állatok etetése.

Lili! ha kell szívesen megírom neked a BB-t, aztán viszem Hévízre, de postán is fel tudnám adni!

Andi! köszi a javítást!

Gica! én sem tudok tanácsot adni! én nem tudom egyedül elvinni Ringatóra, sztem az kétemberes :(

Ma egyedül fürdettem... egy óra alatt megvolt minden :)

Banika! én is DM fan vagyok, tegnap sikerült 20 rugót ott hagyni! de legalább van újra 20 pontom .)

zsuzska80
Szombathely

Május 23-án 10 éves érettségi találkozóm lesz...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?