A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Na föladtam a babakocsit. Érdekes mód nekem egy ezressel kevesebb volt, mint a csajnak...

Ringatózni mi akkor fogunk, ha nagyobbak lesznek.
Vendég

Anny akkor Te lehetsz a legbüszkébb majd a két gyönyörűségeddel május 23-án :D nekünk meg Sotskével másnap lesz a névnapunk :lol:

Benszi képzeld NEM LAKTÓZÉRZÉKENY, sőt az sincs, amire én gondoltam HÁLA ISTENNEK, csak valami enzimzavar :wink:

Móni, ari vagy, hogy hiányoltál!!!

Moncsicsi 12 hetes: Kép
Vendég

Banika!
Kifelé az sem látszott, hogy a házasságom romokban van...Legalábbis az emberek nagy része hüledezve fogadta a válás hírét. :P
Amúgy alapból tényleg jól elvagyunk, bár mire ma hazaértünk, már legszívesebben világgá szaladtam volna.

Anny!
10 éves érettségi tali? Szemtelenül fiatal vagy. :wink:

Lanyané!
Mi asszem a kék brigád leszünk. Titeket meg legalább könnyű lesz azonosítani... 8)
vovanda

[quote="vovanda"]B írta:vovandaanika!
Kifelé az sem látszott, hogy a házasságom romokban van...Legalábbis az emberek nagy része hüledezve fogadta a válás hírét. :P
)

Az enyémen se látszott anno
Az emberek így néztek: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Vanda: Áááááá, csak zseni vagyok, és 10 évesen érettségiztem :D :wink:
Vendég

Naa, végre, valami élet!!! :lol:
vovanda

Regina :P
Valóban az.

Maryska :P
Gratula Jázminkának!

Anny :P
Nekem meg 2 év múlva a 20. :shock: De legalább már vihetem a fiúk fotóját. A múltkori osztálytalin nagyon rosszul éreztem magam........

Eszti 2 :P
Nagyon csini Moncsicsid van 8) Gratulálok a betöltött 12. héthez!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Sziasztok!

Bocsi, nem nagyon sikeredett visszaolvasni de:

Zsuzska: kis macko es tigris egyszeruen imadnivaloak!!!

Vanda: annyira szepek vagytok, szep csalad nagyon, mondtam Ratenak hogy nezd ugyanugy mint mi, Apa, Anya, nagyfiu, kicsi ikrek lany-fiu. :D

Binyek: halalra rohogtem magam az allatkertes kepen, milyen nagyok mar, azta, rakjal meg kepet!!! :wink:

Paris: gratulalok!!! Nagyon szepen latszik a kisparis. :D

Ezt nezzetek: Ratenak bronhitisze van, Alexnek fulgyulladasa, Annanak es nekem torokgyulladasunk. Jo, mi? :lol: :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Ja, mindharom anibiotikumot kapott mar megint. :(

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

"Szerencsére" nem írtatok sokat, így most nem maradtam le.:-)

Betegeknek jobbulást!

Tegnap éjjel valami lehetett a levegőben, mert nálunk is banzáj volt.

Zsuzska! Nagyon édes a két kis manó.

Vanda, Pasi! Nagyon jók a képek, tényleg szép család vagytok! balu nagyon ari, ahogy a picikkel bánik.
Sajnálom Laurát. Az ikrekkel milyen?

Binyek! Nem semmi ez a karám!
Sajnos mi még nem szereztük be a pólókat, de ígyekszem. Bocsi, de mostanába nem jártam ilyen helyen.

Gica! mi járunk ringatóra, de ilyen gond nincs, így nem tudok tanácsot adni!

JuciEszti! Gratula a 12. héthez.

Üdv,
Ancsi

ancsi76

Lilli!

Köszi a tanácsot.
www.ringato.hu - itt tudod megnézni. Éneklős, mondókás foglalkozás pár hónapos kortól. Mi persze csak kb. 3 hónapja járunk. Először élvezték mindketten. Szerintem az a gond, h jó időben Gergő szívesebben van kinn, mint benn.

Üdv. Mindenkinek!
Gica

Kép
gica1

..
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:12-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:13-kor.
davandi

Zsuzska,
jó ötlet, köszi :)

Gica,
ezt az oldalt néztem már, egy kis szubjektív beszámolóra lettem volna kíváncsi.

Zsuzska, Anny,
érdekes, hogy még korainak tartjátok a ringatót. Én is azért nem mertem még nekiindulni, mert félek, hogy még korai nekik, illetve, h nem bírok a kettővel egyszerre egy ilyen rendezvényen.

KépKép
lili73

Na én is itt, nem ittam kólát remélem majd tudok aludni:)

Anny! én is ketőért adtam fel anno a babakocsit...lenyúlt a csaj... van már másik amit kinéztél?
Nekem is 10 éves érettségi talim lesz idén :)

Tonti! Jobbulást!! Ti szegények :(

Már nem tom mit akartam....

Jóccakát!

zsuzska80
Szombathely

Lili! majd ha közelebb leszünk szólj!
Ringató, nálunk Csicsergőnek hívják :) 1 az hogy a 2. emeleten van, ahova nem tudom felvinni egyedül őket.
2. valamikor vezetgeni kell, meg felvenni, meg mondokázni vele, de akkor melyikkel? kéne még egy ember aki a másikkal csinálja. Mi 10 hónaposan voltunk először, de szenvedés volt az egész, Apa meg azt mondta hogy szörnyű volt a csaj hangja...tényleg hangos volt :)
Most már lehet élveznék, de nincs kivel mennem! de én sem erőltetem. akkor inkább játszóház. vagy azt mondják jó a bábszínház is. mi legközelebb arra megyünk.

zsuzska80
Szombathely

Binyek!

nagyon jó a kis házi állatkertetek!!!! :lol:
júl 28 a buli? Annámnak 26án van a névnapja :) névnapozni is lehet? :wink:

szanet

Zsuzska,
akkor nincs lelkiismeretfurdalásom, hogy nem vagyok elég bevállalós. Pont erre gondoltam én is, hogyan tudom mindkettővel csinálni a "gyakorlatokat".

Andi (Petra+Huba anyukája),
nekem úgy rémlik, amikor először voltatok, te is szidtad Juditnak, hogy nem volt jó. Aztán meg már jó volt?

KépKép
lili73

Sziasztok lányok! Eladni szeretném alig használt babakocsinkat.
Tartozékok: Mózeskosár,lábzsák,esővédő,táska
ára:50000ft érd:0620 8015 035 Kép Kép Kép

Kép
gina25

Szeretnék helyette vmi szupi esernyő kocsit,ha valaki tud akkor légyszi hívjon!!

Kép
gina25

Halihó lányok!

Még mi is élünk, csak olvasgató üzemmódban.

Zsuzska! Szuper jelmezek, édesek! Hol van Szhelyen játszóház? Milyen?

Binyek! :lol: :lol: :lol: Mi 6 méteres karámunk még nem érkezett meg, 8 napja utaltam, már nagyon kéne!! :twisted:

Anny! Büszkélkedhetsz a csajokkal a talin!!! Jövőre nekem is lesz, sok jogász, meg orvos, meg közgazdász közt leszek egy kis gyeses anyuka... :oops:

Eszti2! Nagyon kis cuki, oldalról látszik a kis arcocskája! :P

Tonti! Banika! Jobbulást Nektek!

Vanda! Szépek vagytok!

Nálunk Léna mászik és kapaszkodva feláll. Minden fajta vezetékre és a radiátorra rácuppan. Ezerrel szerel, meg folyton Levire mászik. Ilyenkor röhögnek, mint az állat! :lol: Levinek van két foga, irtó
vicces! :lol:

Davandi! Táblácskádba adataink:

Elena névnap: aug.18.
Levente névnap: jún. 28.
én szülinap: dec.16.
én névnap: aug.6.----csak nem rám gondoltál, mikor korábban azt írtad, hogy vkié még a naptárban sincs benn? :lol: :lol:

Kép
riddencs

nekem majd 2012-ben lesz a 10 éves talim 8) :D

szanet

anya megvette az első cipőcskémet:
Kép

ha Levi nem bír magával, az ablakba kerül:
Kép

első ebédünk etetőszékben:
Kép

Kép
riddencs

Kávémmal megjelentem, boci üzemmód beindult... :lol:

Tonti!
Gyógyulgassatok!

Ancsi!
Laura az ikrekkel az utóbbi két alkalommal nem sokat foglalkozott. az egy hónapos kihagyás miatt ez is változott, anno nem ilyen volt. :(

Érettségitali: én a 10 évesre el se mentem. Vacak osztályunk volt, én akkor váltam, inkább kihagytam.

Dani többékevésbé rendszeresen átalussza az éjszakát, Réka bébi egyszer eszik, de őt Pasi rendezbi szokta. Nem fejek éjjel, kezd jobb lenni! :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda

Jó reggelt!

Kávé megvolt, gyorsan elolvasom mit írtatok még este, mielőtt nekilátok a munkának. Most nálunk jól aludtak a csajok.

Vanda! Sajnálom, hohgy ez van Laurával. Viszont jó hír, hogy Dani jól alszik, és Pasi Rékázik, így akkor már Te is jobban tudsz pihenni.

Riddencs! Nagyon menő cipőtök van! Édesek a Manók! Nagyon ügyi Léna!

Nekem sajna már az idén a 15. érettségi talim lesz. Nekünk sem volt túl jó osztályunk, de valahogy ezek a talik jól sikerülnek. Már várom is egy kicsit, de szerintem csak a nyár végére szervezik megint, mert úgy szoktuk.

Én ma megyek velük megint Ringatóra, mi eddig egyszer voltunk, akkor nagyon tetszett nekik, azóta, meg állandóan volt valami, így ki maradt. Remélem most is jó lesz. Nálunk én felváltve csinálom velük a játékokat, mert mindent többször csinálunk, ha meg fel kell venni őket, akkor a csaj szokott segíteni, segített, amikor voltunk.

Gica! Én tudok egy eladó Graco kék sportkocsit, egymás melletti. Nme tudom milyen, mert nem az enyém, hanem egy ismerősömé. Nem tudom Neked jó e a színe.

Megyek, mert egy csomó dolgom van, és 9-re megyünk Ringatózni.

Üdv,
Ancsi

ancsi76

Tonti! Majd elfeljtettem, jobbulást Nektek!

ancsi76

Jó reggelt :P
Nahát, ma többen is megelőztetek 8)
Milcsim kelt: 1, 3, 5, de csak cumit akart. Márkóm 5-kor cumit kért, f6-kor kelt. De ettől függetlenül ma nem is vagyok olyan kaka :roll:

FIÓKZÁRja van valakinek? Milyen? Kellene... egy halom komód van itthon, s tegnap óta ki tudják nyitni :?

Tonti :!:
Jobbulást a családnak!

Többi beteg hogy van???

xandra_73

Tonti, gyógypuszik mennek!

Riddencs, jó, hogy jöttél, szépek a Manók!

Baba-mama klubban is vannak ilyen játékok, ha egyedül vagyok velük, akkor előbb az egyikkel, aztán a másikkal, mert mindent kétszer énekelnek el. Ha fel kell venni, v. felveszem mindkettőt, v. az óratartó segít (ha a gyerekem hagyja éppen). Aztán olyan is van, hogy valamelyiknek éppen nincs kedve az ölbéli játékokhoz, csak üldögél, akkor a másikkal csinálom...

Szandra, nekünk van egy pár féle, de még nem találtuk meg az igazit :cry: sajnos a legtöbb elég vacak...
Müllerben vettünk olyat, amit kívülre kell feltenni, kampós, majd lefotózom neked ha érdekel, az még egész jó

Judit

jucicuki

Szandra!
Nálam az a módszer jött be (Vekerdy már megint) hogy megtanítottam Balunak, melyik aza fiók/szekrény, ahonnan pakolhat, így a többit nem piszkálta. Egyedül a hűtőre meg arra a konyhaszekrényre tettünk gyerekzárat, ahol a szemetes van. Macera, mire megtanulják, de ha nem tiltid markánsan, egy idő után nem lesz érdekes. Pl. nálunk Balu nem nyúl a Tv-hez. Anno rátettük s gyerekzárat, rájött, hogy a gombok nem csinálnak semmit, ott is hagyta.
vovanda

Judit :P
Igen, fotózd lécci le. Köszönöm.

Vanda :P
Mi komódmániásak vagyunk, ráadásul többnyire egyforma komódjaink vannak... A tiltást meg még nem igazán értik... Nem akarom egyiket sem, hogy kinyissák, mert alá tudnak szorulni. Az ő szobájukban is van 3 db!

xandra_73

Értem. Szerintem a Brendonban lehet a legértelmesebb babazárakat venni. Picit drágábbak, delegalább nem gagyik, nem esnek szét.

Újab ovi-balhé. A franc essen bele, ha a pszichológus nem azon a véleményenlenne, hogy nagy törés lenne a gyereknek, óvodát váltanék. Eddig azzal csesztettek, hogy vigyem a gyereket pszichológushoz. Elvittem, ráadásul olyanhoz, aki nevelési tanácsadóban dolgozik. Írásba adta, mit lát a gyereknél és hogy mit kellene csinálni, most meg ez nem tetszik!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vovanda

Gyerekeim még mindig alszanak :shock:

Banika, neked akartam még írni, hogy örülök a pite-sikerednek!
Próbáld ki a csíkos kiflit is, fincsi :wink:

Judit

jucicuki

Lili: Nem tartom korainak a ringatót, hanem én is attól félek mint te, hogy nem bírok velük. Jázmin megy amerre lát, Lili meg lecövekel.

Sztory: Egyik nap kaki szagot éreztem. Indulnék tisztázni, erre látom, hogy a használt kakis pelust megszerezték a kukából, kicsomagolták, és a kakit pelekenték a szőnyegbe és a ruhájukba. Nem voltam boldog... :?

Lányaim profin másznak le a kanapéról :D
Vendég

Szanet: Lilien meg júli 27-én van :D

Figyi: Ti ilyen 15 fokban miben sétáltok?
Vendég

Anny! basszus! nekem is volt ilyen storym, de le sem mertem írni!! még az arcukon is kaki volt! fényképet nem mertem csinálni, Apa meg ne lássa. Fél órán keresztül takarítottam.

Átmeneti dzseki, farmer harisnya alul. Kabát alatt bady, vékony pulcsi.

nekünk is van valamilyen zár, majd én is lefotozóm, aztán ha kell valakinek el is küldöm, nekünk ez nem jött be.... én sem találtam meg az igazit!

szar éjszakánk volt...Gergő tiszta nyügi... lehet jön a foga :) :roll:

zsuzska80
Szombathely

akinek van mihez, annak grat, képek nagyon szépek (voltak most képek?)....pasi figyel....hiába no, aki éjszakázik, annak nem jut ideje a munkájára koncentrálni....vagy csak ti vagytok rossz hatással rám? :lol:
1szálpasi

Apa megnyírta Márkót, mert a napokban azt hitték, kislány...
Jó, tudom, ez a ruci is kicsit lányos, de úgy tetszik benne :oops:
Mondjuk full sötétkékben nézték lánynak...

Kép

xandra_73

Szandra!
Szerintem a piros egy teljesen uniszex szín... Dani is pirosban nyomta tegnap... :lol:
vovanda

jaja.....dani is pirosban nyomta.....össze is zavartál vele mindenkit (még engem is :oops: ), hogy akkor most melyik a fiú és melyik a lány :D
réka ugyanis kékben nyomult :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1szálpasi 2009.03.31 09:02-kor.
1szálpasi

Kiscsajt is tennék kékbe, csak a feketét utálom, kislányon kisfiún egyaránt. Na meg persze a babarózsaszín is gáz kissrácon...

xandra_73

szandra: megint csak azt kell, hogy mondjam, hogy igazad van;-)
1szálpasi

Egy csomóan eltűntek megint :evil:

Hoz valaki Hévízre babysittert vagy Nagyit???

xandra_73

Szandra!
Felmerült, hogy jóanyámat elhozzuk, de szerintem nem lesz belőle semmi.
vovanda

szandra: ha egyszer ikres találkozóra megyünk, mi a buli abban, hogy az ikreket lepasszoljuk? :D
ez az igazi kihívás, az összes gyerkőc jelenlétében felnőtt emberek társaságában, felnőtt társas kapcsolatokat is kialakítani/megőrizni....de mi megoldjuk:-)
1szálpasi

De nagyon ráér a dolgozó szekció... :P
vovanda

Sziasztok!

Mindenki alszik?Nagyon keveset írtatok ma reggel!
Az én hangulatom ma: :evil: :evil: :evil: :evil:
Tiszta ideg vagyok,apa egész húsvétot végigdolgozza+ előtte,utánna. A főnökét meg tudnám fojtani!nem igaz,hogy egy 4gyerekes családapának nem lehet legalább 1szabadnapot adni a hosszú hétvégén!Itt leszek tök egyedül a 4gyerekkel!Ja és még a rokonokat is elláthatom,mert ha mi nem megyünk,akkor ők biztos jönnek!Már most útálom a húsvétot! :cry:

Szandra!
Én imádom a pasijaimon (meg ők is!) a pirosat!!Sőt a fiús rózsaszínt is meg a narisárgát.
Feketét én sem adnék a gyerekekre.Meg amitől a nemlétező szőr is feláll a hátamon. babákon,kisgyerekeken a hálfejes/koponyás minta! :evil:
Nagyon pasis lett Márkó frizurája,ügyes volt a férjed!Én ollóval sosem mertem őket megnyírni,csak hajvágóval!

Anny!
Sztori: :shock: Fú én ettől kikészültem volna!!!!

Vanda!
pártolom a Vekerdy-féle módszert!Nálunk is sokszor bejön.
Mi a gond az ovival?

Riddencs!
édesek a gyerekek!Nem szoktad őket bekötni az etetőszékben?Ilyen ügyik,hogy ott tudod hagyni őket?

BETEGEKNEK JOBBULÁST!

Kép

Kép
edit73

Vanda!
Amikor mi voltunk tavaly ikres-hétvégén,nagyon jól elvoltunk a gyerekekkel! :lol: Igaz,azért a mi csapatunkban kicsit nagyobbak voltak a gyerkőcök: 2-4éves korosztály.
Lesz valami "dühöngő" Hévízen,ahol össze tudjátok a gyerekeket ereszteni?

Kép

Kép
edit73

Szandra!
hálfejes=halálfejes (helyesírásból sosem voltam jeles :wink: )

Kép

Kép
edit73

Edit!
Röviden: Balum bekakál. Eleve nehezen ment a szobatisztaság (marhára nem érdekelte) a kaki pár hétig működött. Szóltam előre, hogy gond van, akkor közölték: semmi baj, megoldjuk. Ehhez képest 1 hónap után elkezdtzek balhézni, 2 hónapig Balu itthon volt, de az sem hozott megoldást. Az oviban szerintem nem jól kezelik a helyzetet, most pszichológus állapította meg, mi a baj, adott instrukciókat és ez sem tetszik. Pedig tényleg csak idő és türelem kéne, szerintem az nagyobb baj, hogy Balu egyik csoporttársa gyepálja-karmolja a többit (csak úgy). Már ott tartunk, hogy a pszichológust akarom bevinni, beszéljen velük és ha nincs változás, szeptembertől ovit váltunk.
vovanda

Kis kiegészítés: nagyon kéne hogy partner legyen az ovi, szerintem akkor hamar rendeződne. Sőt: ha ősszel nem balhéznak, már rendben lennénk... Más óvodai dolgozók elképednek,ha meghallják, hogyan állnak ehhez az egészhez. Nem akarom már részletezni, a többiek már unják... 8)
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?