Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sehol senki?
Mi van veletek?


Móni
 
 


Sziasztok!

Látom nagy a pangás. Mi most költöztünk a hétvégén, úgyhogy nem sok időm van netezni, most is csak munkaidőben :?
Gondolom várjátok már a jóidőt? Sajna még hideget mond a következő napokra, de talán az április már meleg lesz.

Teszek fel pár képet a lakásról.

Dani szobája:

Kép

Kép

Másik gyerekszoba:

Kép

Nappali:

Kép

Kép

És persze a kupi költözés közben:

Kép

Még nem vagyunk kész teljesen, hiányoznak a díszcsíkok, polcok, függönyök, pár szekrény, de majd szép lassikán.

Kép
 
 


Sziasztok!

Lindi:jól néz ki a lakás.Majd csak helyére kerül minden. :roll:
Mi készülünk Noémi szülinapjára.
Azt hiszem meggyes joghurt tortát csinálok neki.
Hétfőtöl pedig irány az ovi. :roll:

További szép napot mindennkinek!

Móni
Kép
Kép
 
 

 
 

Móni!

Nem félsz egy kicsit a beszoktatástól? Melyik oviba mentek? Én ha visszagondolok a beszoktatós időszakra fogytam pár kilót. Lehet engem jobban megviselt mint a gyereket. Te hogy vagy vele?

Többiek merre lófráltok? Kismamik?

Lindi

Kép
 
 


sziasztok,
tegnap voltunk UH-on. Minden rendben, szép nagy lányunk van a pocakban a dokibácsi szerintem kíváncsi vagyok mit mond majd doktornő, mert a héten hozzá is megyek. A becsült súly1,7 kg, és még 8-9 hét van hátra.. remélem Istvánhoz hasonló súly lesz, nagyobb babát nem akarok.... elég volt megszülni a 3440 grammos Istvánt is! Bár tudom, hogy az UH tévedhet, de a doktornő is minden vizsgálatnál azt mondja, hogy "szép nagy baba!"
Hihetetlen hogy már csak ennyi van hátra, azt hiszem kezdek parázni :?
Vasárnap is Pesten voltunk bababörzén és FeHOVA-n, jól elfáradtam, annyit gyalogoltam, de sikerült vennem hasznos holmikat Istvánnak, a főnökömel meg cserélünk kisfiú és kislány ruhákat.
Úgy látom kismanóm éppen elalszik...
Sajna a férjem mára beteg lett, de még ma is Pestre kellett mennie, pedig reggel már láza is volt. Holnaptól remélem itthon marad egy két napot, mert évek óta nem láttam ilyen betegnek! Bár most aggódunk, hogy ne kapjuk el, de szerintem megfázott vasárnap Pesten.

Móni, kíváncsi vagyon Noéminek hogy tetszik az ovi!

Gizella, ezer éve nem halottunk rólatok, bár gondolom nem unatkozol! Jól vagytok? Maya baba?

Évi, jól vagy? Többi kismami? Hú nekem csütörtökön mennem kellene tanácsadásra, lassan két hónapja nem voltam... bár keddenként szoktam menni, mert Malbival nem akarok találkozni, de lehet, hogy hozzá be se megyek, csak beíratom a kiskönyvem és kész.

Remélem jön már a jobb idő!!!!!
Puszi
Kati
 


Sziasztok!

Lindi:Bátyán jár oviba Noémi.
Nem lesz könnyű menet.Tegnap én is ott voltam vele 1,5 órát.Minden játékot tőlem kért,tízóraizni is csak mellettem volt hajlandó.Ma már ott hagytam.Hát mit mondjak eléggé lelkiismeretfurdalásom volt. :oops: Sírt mikor érte mentem.Mondta az ovónő,hogy csak kézben volt hajlandó lenni.
Amióta haza hoztam vagy tízszer már megkérdezte,hogy miért hagytam ott az oviban. :( Most éppen alszanak.
Remélem hamar beszokik és nem fog sokáig sírni.

Kati:Nagyon hamar eltelt az idő.Már csak ennyi van hátra?

Tényleg a többiekkel mi van?

Edit:Hátha olvasod!Szeretném megkérdezni,hogy a Polgári esküvő mennyibe kerül ha nem Kalocsai a pár.Sógoromék ott szeretnének megesküdni.Hallottam már olyat is,hogy 40 ezer Ft a teremdíj+díszités.Te az Önkormányzatnál vagy,ha tudsz erről valami írd meg.Köszi!

További szép napot!

Móni
 
 


Sziasztok Mindenkinek!

örülök, hogy írtatok többen. Én is régen írtam, de azért mindig ránézek a lapra hogy van-e új hír!
Biztos az oviba szoktatás nem könnyű dolog, főleg ha nagyon ragaszkodó a gyermek. Biztos hogy megfogja szokni Noémi.
Kati: örülök, hogy minden rendben van veletek. Úgy tűnik minden baba nagy, múlt héten nekünk is azt mondta a dokibácsi hogy a méretei alapján 2 héttel nagyobb a kisfiúnk a korához képest. Beni baba súlya 1,3 kg. A könyvekben is azt olvastam, hogy ez sok. Ez azt jelenti, hogy a babám már most túltáplált? Ezt nem szeretném.
Úgy látszik mindenki kínlódik a náthával. Hála Istennek mi még nem kaptuk el, de azért vigyázok magamra! Húsvétig szeretnék dolgozni, egyre nehézkesebb a mozgás. Kati, Te nem vizesedsz? Hú, nekem a lábaim és kezeim is vizesek, a cipőt már alig tudom felhúzni. Van valakinek valami tanácsa ez ellen?
Tényleg az idő nagyon elszaladt, nekünk is már csak 12 hét van hátra. Jó, ez még azért elég sok. De azért már készülünk, Beni szobája készen van, de még nagyobb dolgokat kell megvenni. Hogy ez a babakocsi kérdés milyen nehéz dolog. Egyszerűen nem tudok választani! Áh, lassan dönteni kell. Ruhácskák kérdése is elég nehéz, milyen méretet vegyek stb. Ilyen gondolatok foglalkoztatnak! Szóval tapasztalt anyukáktól várom a tanácsokat!
Évi már közel vagy a végéhez! Ha olvasod írj néhány sort (egyébiránt az orvossal kapcsolatban döntöttem, maradunk nála, benne van a bizodalmam)
üdv Mindenkinek!
Aliz
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy 1000 meg egy éve nem írtam, nagyon sok problémánk van a családban. Férjem mamája meghalt, az én nagymamán nagyon beteg (hétfőn amputálják a lábát) Adél tiszta takony volt, most én vagyok beteg. Anyukámat holnap műtik... soroljam még. :( :cry:

Móni! A nagyteremben a teljes szertartás max. 26000.- Ha valamit ezekből nem kérnek (pl pezsgő, zene...) akkor az ebből az összegből vonódik le.
Mindenkinek csupa-csupa jót kívánok.
Kismamák nagyon vigyázzatok magatokra!!!


Edit

Kép

Kép
 
 


Melinda!

Nagyon szép lett a lakás!!!! Jók a színek!

Edit

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Edit:Köszi az infót!Kitartást neked ebben a nehéz időszakban.

Noémi ma már nem sírt az oviban.Kérdeztem,hogy Ő sírt-e?
Noémi:Sírtam,de aztán befejeztem.:)Ma már nem kérdezte,hogy miért hagytam ott.

Kismamiknak jó várakozást!
Aliz:Babakocsiból nem mindig a legdrágább a legjobb.Olyat vegyél amit átlehet majd alakítani sportkocsivá.Biztos drágák lesznek.Annak idején amikor Noémit vártam egy közép árkategóriásat vettünk(40 ezer volt).Andris is ezt használja,de már 2 helyen hegeszteni kellett.Általában 18hónap vagy 24 hónap a garancia.
Ruhákból a pamutot vegyél.56-os a legkisebb méret,de szerintem ha ilyen tempoban nő a babád akkor 62-sel kezdtek majd.:)Kis méretből nem kell túl sok mert hamar kinövik.Barátoktól lehet ruhát kérni ajándékba.Hirtelen most ennyi jutott eszembe.

Megyek,mert felkeltek a drágáim! :D

Móni
 
 


Sziasztok! Mostanában én is csak olvasok.

Babadolgok: nekünk is olyan kocsink van, amit át lehet alakítani sportkocsinak is. Igaz nehezebb tolni a másik oldalról, mint egy sportkocsit, de meg lehet szokni. A miénk Bergon nagyon jó, bírja a strapát, pedig én néha elég jól megrakom az alját egy-egy bevásárláskor.

Kiságyat úgy kaptunk (kombi), szerintem tuti jó. Már átalakítottunk heverőnek, egyszer sem esett le róla. Nagyon praktikus, a végén van egy szekrény, abban eleinte az összes babruha elfért. Az ágyrésze alacsony, így könnyen fel-le tud szállni napközben is.

Járókát, nem érdemes újat venni. Mi alig használtuk. Mióta járni tud, már szét is szedtük, csak a helyet foglalta.

Ruhát nekem is azt tanácsolták, hogy 62-es kell majd, háát az én Minim már 7-8 hónapos volt, mikor ezek sorrakerültem. De hát tudjátok milyen pici volt. El sem hiszem, mikor olyan mini babát látok mostanában. Szóval mi kihasználtuk az 56-os méretet is. Nagyon nem érdemes előre bevásárolni, a baba születése után is gyorsan be lehet szerezni ezeket.
Ja, és kreony, bocsi, de ruha már 44-es is van. Nekünk az azért nem volt, de létezik. 50-es ráncosan állt az én babámon emlékszem.

Szép napot mindenkinek! Talán megjön végre a tavasz a hétvégére, legalábbis azt mondják. Mi már elég sokat kint vagyunk udvaron, főleg ha süt a nap. Eljött a mi időnk.

Kerítést tervezünk és talán jövő héten már kiskutyánk is lesz.

vhencsi
Kép
 
 


sziasztok,

Aliz, szerencsére és Istvánnal sem vizesedtem és most sem, de ahogy elnézem ez elég ritka... én azt hallottam a dokiktól, védőnőtől, hogy a vizesedés ellen a láb felpóckolás, pihi a leghatásosabb.

Ruha ügy... elkél egy-két 56-os méret szerintem, de tényleg csal pár darab body, és rugi. Szerintem bodyt inkább csak rövid ujjút vegyél, hiszen már nyár lesz, és kis pamut rugit, 2-3 db/56-os, utána jöhet a 62-es. István 3440 gramm volt, de vagy két hónapig voltak jók az 56-os rucik. A neten is találhatsz listákat, de azokban szerintem sok felesleges dolog van. Én nem vettem túl sok mindent, hanem 2-3 hét után már láttam mit könnyű ráadni, mi az ami nem vált be és akkor mentünk el anyuval vásárolgatni. Bodyt javaslom, hogy a teskóban vagy C&A-ban vegyél, szerintem nagyon jók és olcsók is, és nekem bejött a csónaknyaka is, hogy nincs rajta patent, mert könnyebb és gyorsabb ráadni.

Hú, mi is volt még eszemben?
Ma voltam tanácsadáson, kértem beutalót vérvételre, tegnap a dokinőnél voltam, minden rendben, 3 hét múlva már mehetek az első CTG-re!!!! Hihetetlen... Fizu után be is vásárolok a kórházi pakkba és összepakolok :-)

Ja babakocsi, a mienk is átalíkítható sportkocsivá, nekem bejött hogy nagy kereke van mert rossz járdán is jó tolni, nem rázza szét a babát és könnyen gurul, bár a csomagtartóban nagy helyet foglal, de nagyon szeretem, noname, de semmi baj vele, most megint azzal járunk sétálni, és 40 ezer körül volt ami szerintem abszolút jó, van hozzá textil mózeskosár, az eleje is átalakítható, van hozzá amivel mélykocsi, most meg sportkocsi eleje van rajta, ja és szerintem nagyon jó ha mindkét irányból tolható!!!!

megyek mert István meseolvasást követel :-)

Üdv
Kati
 


Sziasztok!

Mi van veletek?Sehol senki?
Igaz végre itt a jó idő! :D
Noémi nagyon élvezi az ovit.Már délig van,utána haza jön és alszik 2 órát. :lol:
Andris kapaszkodva megy,"beszélget" velünk.Még mindig szopik. :)
Ma is kint kertészkedett velem az utcán.Jövőhéten elvetjük a veteményest.

Timcsy veled mi van rég hallotam rólad?Gizi és Maja baba?

További szép napot mindenkinek!

Móni
 
 


sziasztok!

tegnap mivel itt volt a Sláger Rádió stábja Kalocsán nem tudom ki hallotta, vagy ki sem ezért leírom, hogy közérdekű közleményként leadták a rádióban, hogy Kalocsa városa gyermekorvost keres a kórházba. Az illető leírta, hogy az előző orvos felmondott, így veszélybe kerül a nőgyógyászat, szülészet, gyermekosztály. Ha május 1-ig nem találnak új orvost, akkor bezárják az egész helyet. Így beolvasták a rádióban, hogy jelentkezzenek az orvosok!
Kérdem én: ez valóban így van-e, illetve ha igen, akkor mi lesz azon kismamákkal akik itt szeretnének szülni Kalocsán? Beolvasták azt is, hogy hol vannak és hány km-re a legközelebb kórházak!
 


sziasztok, gyors bekukk, sokat sétálunk, kint vagyunk stb.

A kórházi helyzetről már januárban hallottam, de nem izgulok, mert szerintem ez egyik napról a másikra ne megy. Én már ilyeneken nem idegeskedem :-) Kalocsán fogok szülni és kész, max itthon :-) Szerintema gyermekosztály ahogyan most is megbízási szerződéssel és helyettesítéssel megoldják valahogy, nem hiszem hogy egy szuperül felújított gyermek és szülészeti osztályt veszni kéne hagyni, ehhez a szülészorvosoknak is lesz néhány szavuk gondolom... remélem!
Szóval NO PARA! Te úgyis szekszárdon szülsz Aliz, nem? :-)

na puszi megyünk KI!!!! VÉGRE JÓ IDŐ!!!!
 


sziasztok!

Kati: igen, én ott fogok szülni! Két hét múlva megyünk újabb vizsgálatra, akkor fogok bemenni a kórházba és szétnézni, hogy mi is van! Bár sok jóra a látványt tekintve nem számítok, de többen azt mondják hogy a nővérek-orvosok kedvesek és segítőkészek. Azt gondolom ez a lényeg! Kati: nem sok idő van már hátra, hihetetlen hogy elment az idő! Te 3 héttel előbb vagy kiírva mint én, bár a múltkori vizsgálatnál engem is 2 héttel előrébb mutatott a gép - mármint a szülés időpontját tekintve-. Majd látjuk hogy alakul. Valószínűleg úgy döntök, hogy még dolgozok Húsvét után is, egyenlőre nem okoz gondot, akkor pedig minek maradjak otthon?
Remélem mindenki jól van, és élvezi a szép tavaszi időt és a madárcsicsergést!

üdv, Aliz
 


Sziasztok!

Végre itt a tavasz!Szinte egésznap kint vagyunk az udvaron,kertben.Noémi nagyon élvezi az ovit.Jövőhéttől már ott is ebédel és csak utána hozom haza.Esténként elég beparancsolni annyira élvezi a kintlétet.

Szép hétvégét mindenkinek!!

Móni
 
 


sziasztok!

Évi: mondta Kedves Kollegínám, hogy kertvárosi lakók lettetek Ti is. Ennek örülök, remélem majd összefutunk néhányszor. Ha meglesznek a babák, akár sétáltatáskor is, hiszen nem lakunk egymástól messze!
Neked már nagyon közeleg az idő, remélem, hogy minden rendben lesz mindkettőtökkel!

Mindenkinek minden jót: Aliz
 


Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, minden rendben. Semmi különös jel nincs még, sokat keményedik a hasam, és eddig 2x voltam CTG-n, ami a 40-estől a 100-asig mutatott fájásokat amiből én keményedést éreztem hát ennyi. Várom, hogy teljen az idő, ha lesz valami majd írok.

Üdv. mindenkinek: Évi

Kép
 
 


Sziasztok!

Úgy látom mindeki kint tevékenykedik.

Évi:Tényleg nem sok van már hátra.

Többi kimami jól van?
Gyerekes anyukákkal mi van?

Móni
 
 


Sziasztok!

Mióta jó idő lett, szinte egész nap az udvaron-kertben vagyunk. Zorin imád a aszabadban virágot szedni, földet túrni. Ez az ő világa. Megérkezett a kiskutyája is. Cukik, ahogy kisérgetik egymást az udvaron. Én meg figyelhetek kétfelé. :)

vhencsi
Kép
 
 


Sziasztok,

tegnap óta itt van anyukám, azóta István 2x olyan eleven is :-) Mostmár totál lefáraszt! A pocim napról napra nő, egyre nehezebben mozgok vele, pedig külső szemlélők szerint nem nagy, na persze nem nekik kell "hordani"... igyekszem pakolászni, takarítgatunk, szóval a fészekrakó ösztön működik már :-) Imádjuk ezt a jó időt, kint vagyunk az udvaron amennyit csak tudunk.

Mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!

puszi
Kati
 


Sziasztok!

Mi is élvezzük a jó időt.Noémi jól ki is fárad! :roll:
Andrisom napról napra ügyesebb.

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
Kép

Móni
 
 


Sziasztok!

Igen itt a jóídő!Amikor csak lehet kint vagyunk! :D
Remélem mindenki jólvan!!! :D
Kellemes húsvétolást! :D

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Sehol senki.Úgy látom mindenki élvezi a tavaszt!!! :lol:

Mi jól vagyunk.Noémi egyre jobban élvezi az ovit.Andris is egyre ügyesebb.Ha fogom a kezét akkor lépeget.Sokat van velem a kertben.Ilyenkor egy kicsit a földet is megkóstolja. :roll:

Kismamik remélem jól vannak.Évi,Koppány még nem érkezett meg?

Többiek:Heni,Timcsy,Lindi,Gizi,Aliz,Kati?Veletek mi van?(remélem nem hagytam ki senkit a felsorolásból!) :roll:

További szép estét és hetet nektek!

Móni
Kép
Kép
Kép tündér kisasszony
 
 


Sziasztok!

igen, lelassult a fórumozási kedv!

Mi jól vagyunk, Benikém már 2 kg-os a legútobbi UH alapján! Nagyon aktívkodik, már nem sok helye lehet mocorogni! Azt mondta a dokibácsi, hogy fejjel lefelé tartózkodik, remélem hogy már nem is akar megfordulni! Voltam szemvizsgálaton, ott is minden rendben van, úgyhogy a normál szülésnek nem lesz akadálya (ebből a szempontból). Még a héten dolgozom, aztán mostmár tényleg elég lesz! Utána készülődök már lelkileg és fizikailag is!
Évinek drukkolok hogy minden rendben legyen!

üdv, Aliz
 


Évinek megszületett a kisfia tegnap hajnalban. Koppány 3750g és 50 cm. Baba, mama jól vannak.:)

 
 


Évinek gratulálok a nagy babához!Jó egészséget és sok boldogságot!

Majd várom az élmény beszámolót! :roll:

Móni
 
 


Évinek mi is gratulálunk!

Nem csökkent a fórumozási kedv, csak a jó időben inkább élvezzük a napsütést. Az én Minim is segít kertészkedni, van saját kiskapája, gereblyéje. Rakja a gazat a vödörbe és viszi. Imádom. Már van saját talicskája is, cuki, ahogy tolja.

vhencsi
Kép
 
 


Évinek gratulálok, remélem minden rendben van/lesz! Szép nagy fiú!
 


Sziasztok kismamik!
Nincs szüksége valakinek sterillizálóra vagy Aventes mellszívóra? Az enyémek eladók. Ha valakit érdekel szóljon!

vhencsi
Kép
 
 


Sziasztok!

A jó idő tényleg mindenkit kicsalt a levegőre. Mi is minden nap ovi után lent vagyunk a játszótéren.
Hétvégén Pécset voltunk a Mecsextrémben.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
 
 


sziasztok!

mellszívó milyen pontosan? Ár? egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy kell-e, vagy sem? Állítólag a kórházba kell vinni, szóval meg kell venni... de mi van ha nem lesz rá szükség?
 


butterfly,
írtam privit

vhencsi
Kép
 
 


Sziasztok!

vhencsi: köszi az ajánlatot, de egyenlőre nem tudom eldönteni hogy vegyek-e ilyen készüléket.
Kati: van még kismamajóga csütörtök délelőttönként? Te jársz még? Szerinted érdemes lenne még nekem is elkezdeni?

üdv mindenkinek!
 


Kép
 


sziasztok,

nos tegnap engedtek haza a kórházból, egy hétig feküdtem bent, mert hétfőn este az első ctg-én szülőszobai fájásokat mutatott, szabályosan és erőseket, és a méhszáj is kinyílt egy ujjnyira, így haza sem engedett a dokinő. Kaptam szurikat, hogy visszatartsák a babát, és egyenlőre úgy néz ki sikerült, de szigorúan feküdni és pihenni engedett haza, szóval a fiam most papával vagy mamával vagy apával. Mit ne mondjak nagyon megijedtünk, és nem volt éppen kellemes a hét, de mostmár megnyugodtam valamelyest és igyekszem koncentrálni, hogy minél tovább maradjon bent babuci. Azt mondta a dokinő, hogy 1 hét minimum de inkább két hét jó lenne még, aztán jöhet ( 4 hetem lene még hátra). Mivel máshol nem volt hely a gyerekágyas osztályon feküdtem, így teljesen felkészült vagyok hogyan is folynak majd a dolgok. Évi a mellettem lévő kórteremben volt, ha minden jól megy ma őket is hazaengedik. Koppány gyönyörű, szép nagy hangja van, Évi szegény szenved a császár miatti érzéstelenítés utáni fejfájástól, remélem nem haragszik hogy leírtam.
Az osztályon szerzett tapasztalatok csalódást okoztak, de mostmár nem hátrálok meg, tudom hogy mire számítsak.... legalább az összes dokit is megismertem :-) A doktornő hihetetlenül lelkiismeretes és rendes, minden nap bejött és figyelt rám, ráadásul meg is kelett védenie, mert kedden leküldtek UH-ra és Malbaski ráírta, hogy én már 37-38 hetes vagyok, erre a másnap reggeli viziten a Réfi megkérdezte hogy akkor miért is nem hagyják hogy megszüljek? Erre a dokinő mondta hogy azért mert még csak a 35. hétben vagyok, na ezen jól elvitatkoztak, aztán a doktornő mondta hogy ne izguljak nem hagyja hogy megszülesszék ezt a bébit még :-)

Aliz, jóga van még, 10.30 minden csüti, szerintem menj el próbáld ki aztán eldöntöd, hogy tetszik-e, én már sajna nem mehetek :-(

A mellszívóról annyit, hogy van a kórházban is, szóval ha nem viszel be adnak, és van gép is, de otthon is jól jöhet, az egyik szobatársamnak pl. annyira beindult a tej, hogy szinte folyamatosan fejnie kellett hogy nem kapjon mellgyulladást és hogy egyáltalán be tudja kapni a mellet a pici. De többen is használtak bent, nekem van és sokat használtam, de ráérsz akkor is megvenni ha már a kórházban látod, hogy szükséged van-e rá.

Hú hirtelen ennyi, szorítsatok nekem, hogy még legalább 2 hétig egyben maradjunk :-9 Legközelebb szerdán megyek ctg-re.
Puszi mindenkinek!!!

Kati
 


Kati, szorítok neked és gondolok rád. Mondtam, hogy a nővérek nekem is csalódást okoztak, de a csecsemősök majd aranyosabbak lesznek. Az orvosokkal meg ne törődj, a lényeg hogy a sajátod ott áll melletted, benne nem fogsz csalódni.

Csajok, aki gyűjti a törpöket, nekünk van csere Törpilla meg Tréfi törp, akit érdekel írjon. Nekünk ezeken kívül bármi jó, más még nincs.

Mellszívót, meg aki később szeretne szóljon, hátha még meglesz az enyém is.

Na megyek, mert a Minim talicskázik, fűnyírózik, írtja a virágaim. :)

Puszi

vhencsi
Kép
 
 


Sziasztok!


Kati kitartást, szorítok nektek!

Nem akarom az oldalt reklámozásra használni, de olyan sok kismama van itt most :)
Van egy eladó rácsunk lépcsőhöz. Fából készült. Valamint egy pelenkázó szekrényünk, bükk színű alig használt. Kétajtós polcos szekrény, felül pelenkázó. Faktum bútoros ha valakinek ez mond valamit. Mi most levettük a pelenkázó részét és szekrénynek használjuk. Majd rakok fel képeket is ha érdekel valakit.

Lindi
 
 


üdv Mindenkinek!

Kati: remélem jól vagytok, és rendben lesz minden mindkettőtökkel. Kitartást kívánok Nektek! Kicsit én is elgondolkodtam, hogy lassan nekem is lejár az időm. Most járunk a 34.héten, nagyon aktív a kisbabám. Sajnos a vizesedés még mindig megvan, kissé megnehezíti a mindennapjaimat, de remélem majd ha megszületik a kisfiam, akkor remélem elmúlik ez!

Mindenkinek szép, tartalmas Napot!
Aliz
 


Sziasztok!
Kati kitartás már nem sok van hátra.
Aliz:pihenj sokat és kerüld a nagyon sós dolgokat.Próbálj meg heti egyszer csak gyümölcsöt enni egésznap.

Mi most betegek vagyunk.Noémi kezdte kedden,Andris péntekre lett beteg,ma reggelre meg én lettem az.Olyan vagyok mint felmosórongy.Ráadásul Andrisnak jön a foga,így éjjelente alig alszunk.Noémi jövőhéten se megy oviba,mert a pajátsai közül többen voltak kórházban hányás miatt.

Timcsy BOLDOG NÉVNAPOT!

További szép napot!

Móni
 
 


Sziasztok!
Lindi!Szép a lakás!És tetszenek a képek! :D

Évi!Gratulálok!Sok egészséget és sok sok tejcsit! :D

Kati!Remélem minden oké!!!Vigyázz magatokra és szorítok neked és a babynak!! :D

Edit!Sajnálom a történteket! :( Remélem már jobban vagytok! :(

Móni!Köszi az érdeklődést!Aranyos vagy! :D Elvagyunk nagyon,amikor csak lehet kint vagyunk!Meszes,város.....stb.Remélem már jobban vagytok! :D Meggyógyultatok!!!! :D Kisebb takonykórral mi is megküzdünk. :D
Móniiiiiiiiiiiiiiiiii!Boldog névnapoooooooooooooot!!!!! :D :lol:

Alíz?Hogy vagy?Neked is lassan itt az ídő!Mindennel kész vagy?

Puszillak benneteket! :D

Kép
Kép
 


Timik, Mónik Boldog Névnapot!!!!
 
 


Sziasztok,

nos még egyben vagyunk :-) Egész nap fekszem, a ctg-ék erős de rendszertelen fájásokat mutatnak, de dokinő szerint a két kritikus hetet kihúztam. Tegnap mosolyogva mondta, hogy jövő hétfőn ctg, ha addig nem találkoznánk.... most lesem az időjárást, hogy mikor jön front, és várok. Nehéz mert lelkiismeret furdalásom van azért mert egész nap csak fekszek, lustálkodok, a család többi tagja meg körbe ugrál, főz rám, Istvánra vigyáznak, másrészt tudom, hogy Csenge baba egészségéért is mindent meg kell tennem, ami jelen eseteben az egész napos pihit jelenti, de akkor is vegyesek az érzéseim....

Puszi
Kati
 


hello mindenkinek!

Kati: biztos most nagyon fontos hogy ne mozogj annyit, ezért rendeltek ágyfekvést. Nekem is kéne a lábaimat pihentetni, de én sem tudok egész nap heverészni. Szóval mindig van valami dolgom a háztartásban is, meg itthonról is dolgozgatok! Nem tudom mi van, de a napokban alig bírok éjjel aludni. Már lassan minden testhelyzetben kényelmetlen.
Mikorra is vagy kiírva, mert ha jól emlékszem 2-3 héttel előttem?! Valószínűleg akkor nálatok előbb meglesz a kislányotok. Nem tudom hogy nálunk mi lesz, jövő héten megyek vizsgálatra, mostmár csak megmondja a dokibácsi hogy mire lehet számítani! Bár múltkor már megkérdeztem, de nem mondott semmit. Igazából remélem hogy nem lesz császár, bár eddig minden ismerősömnek az volt! Szóval Kati neked sok türelmet kívánok, mert szerintem attól nincs rosszabb, hogy ha az ember csak azt várja, hogy teljen már az idő...
Timi: köszi a kérdést, nagyjából már mindennel készen vagyunk, ami a babaszobát, kelengyét illeti. A napokban fogom a ruhácskákat előkészíteni, meg magamnak is bepakolom majd a kórházi cuccot. Nehogy hirtelen kelljen, inkább elő legyen készítve...A múltkori vizsgálatkor egyébként a gép 2 héttel korábbi érkezést jelzett, nem tudom most mit fog írni. A múlt héten volt nálam a védőnéni, mondtam neki, hogy három hete volt a Kicsim 1900 gramm. Mondta: ejha, akkor kb. 3,5 kg-ra, de ettől csak nagyobbra lehet számítani. Jajjjj, nem szeretném ha nagybaba lenne, mert akkor gondolom nehezebb lesz a szülés is!

Mindenkinek minden jót, üdv Aliz
 


Sziasztok!

Kati!Ne
legyen lelkiismeret furdalásod!Ti vagytok most az elsők,és hidd el a családod is tudja ezt,szívesen teszik!Másrészt lessz még ídőd elfáradni.Pihenj csak! :D

Alíz!Akkor neked is nagy babyd lessz,neizgulj!Gyorsan túllesszel rajta! :D

Bertina!Hogyvagytok? :D


Üdv mindenkinek :D

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Kati:pihenj csak.Tavaly ilyenkor még én is feküdtem és számoltam a napokat,hogy mikortól szabad mozogni,dolgozni.Hamar eltelik ám ez az idő!

Andris már jobban van neki "csak"torokgyulladása van.Viszont nekem tüszösmandula gyulladásom van.Ma már egész jól vagyok,de tegnap egésznap szinte feküdtem,lázas voltam fájt mindenem.A doki injekciót akart adni,de kialkudtam a tablettát.
Remélem hétvégre már jól leszünk.
Köszi a jó kívánságokat!

További szép napot mindenkinek!

Móni
 
 


Timcsi!
Köszönöm a kérdést...még istenien vagyok.:) Bááár...kezd már nehezemre esni a hosszabb séta. Jó nagy a baba, nem bánnám, ha kibújna 1-2 héttel hamarabb.:)

 
 


sziasztok!

Hogy vagytok ebben a szomorkás időben?
velünk minden rendben van, tegnap voltunk UH-n, kisbabám már 3 kg körül van. Ha végig kitart, akkor még 4 hét van hátra. Ez már nem sok...
Kati hogy vagy? Rég nem írtál! Gondolom Te is már számolod a napokat! Biztosan minden rendben lesz veletek!
Többi kismama?

üdv mindenkinek!
 


sziasztok,

Aliz köszi a kérdést, mostmár szeretnék túl lenni a szülésen. Nem bánnám ha hétvégén megszületne a babánk, mert egyre nehezebb. Eddig azért szurkoltunk, hogy bent maradjon, most meg azért hogy kijöjjön. A hivatalos időpont május 25., de nem szeretnék megint túlhordással bekerülni, esetleg szülésmegindítást. Itthonról akarok menni, a kórházban csak a legrövidebb időt akarom tölteni, ezt Csengének is mondogatom. Én legutóbb csak a kórházba kerüléskor voltam UH-on, ott meg Malbaski nem mondott semmit, a becsült súlyt rá sem írta papírra, úgyhogy meglepi lesz :-) Most egy kicsit többet vagyok már Istvánnal is, bár kint nem nagyon bírok már utána szaladgálni. Szerintem várja már kistesót, főleg mert mondtuk, hohy hoz majd neki ajándékot és ezt minden alakalommal el is mondja nekünk :-) Olyan aranyos!
Neked is szép nagy babád lesz az UH alapján! Hétfőn voltam ctg-én de csak egy fájás volt, de éjszakánként és néha nappal is egyre gyakrabban érzem már kicsit fájdalmasnak az összehúzódásokat.
Megkértünk egy szülésznőt is, Ildikót, a doktornő azt mondta nagyon jó választás! Remélem be tud majd jönni.
Egyébként pihizek, de azért igyekeszem mozogni, sétálgatni is kicsit, amíg jól esik.

Végre megint süt a napocska!

Üdv
Kati
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: