Új privát üzeneted érkezett!

jaj de cukik a gyerekek!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Anikó,
a csepeli bölcsikben az alábbi költségtérítéses tarifák vannak most februártól:
óradíj: 300 Ft, reggeli: 120Ft, tízórai: 20Ft, ebéd: 380 Ft, uzsonnára nem emlékszem, kb a reggeli árkategória.
Elvileg a bölcsik reggel 6-tól fogadják a gyerekeket és este fél 6-ig el kell őket vinni. A gyakorlatban a többség 8 előtt nem sokkal érkezik (8 és 8.30 között reggeli van) és max 4-ig marad (3 körül van az uzsonna).
Pocifotóm nincs sajnos, most valahogy nem nagyon készült.

Vera, Móni! Nagyon jó a két kölök együtt! Édesek.
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Sziasztok!

Szuper fotók. Nagyon édik a babák!
De jó, hogy közel laktok egymáshoz és össze tudtok futni.

Mostanában nem tudom mi van, de úgy el vagyok látva melóval, hogy szusszanni sincs időm.

Erpé! Köszi. Valamelyik nap elmegyek megnézem magamnak ezt a bölcsit. Jól hangzik.

Írjatok! Jó éjt!
Vendég
 

 
 

lányok csütörtökre sok drukkot kérek hogy minen ok legyen a pocilakóval......... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, biztosan minden rendben lesz. Uh-ra mész? Ne izgulj! :) Vagy van okod izgulni? :oops:

Anikó, milyen munkával vagy ellátva? És hogy áll a házatok? Még sok vele a teendő?

Többiek, merre vagytok?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Sziasztok!

Nita! Megy a sok-sok drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erpé! Hát ugye itt van a háztartás, három gyerek, az építkezés, suli, angol, a szakdoli és ha ez nem lenne elég akkor közben szervezem és vezetem a férjem cégének ügyeit. Mégis mostanában a válság miatt felmerült az a kérdés, hogy vissza kell mennem dolgozni, mert nagyon lecsökkent a pénz. Pedig hidd el nem így terveztem. És roppantul mérges vagyok erre a ku... országra.

Szép napot! Most megint tavasz van.
Vendég
 


erpé uh-ra megyek igen.....így igazából nincs rá okom csak hát az előzmények......... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Móni
Sajnos Nóri betaknyosodott úh a héten már biztos nem tudunk átmenni hozzátok! :(

Nitacska
Drukk mára! Ne felejtsd el megírni nekünk mi volt! :wink:
Vendég
 


Hát Anikó, nem semmi munkabírásod van!
És most elég sok országban rossz a helyzet, nem csak nálunk... Egy-két évig sajnos tuti így lesz... Most azt hiszem, mi is halasztjuk a lakás lecserélését (a nagy álom a családi ház, vagy valami, aminek kertje van :) ), pedig de jó is lenne. Mondjuk nem egy kicsi babával, de azért remélem, h 2-3 év múlva belevághatunk.

Vera, Nórinak jobbulást!

Nita, biztos minden OK a pocaklakóval. Ha nem nagyon indiszkrét a kérdés, akkor milyen előzmények miatt van okod izgulni? persze nem kell válaszolnod, ha nem szeretnél... Meg lehet, hogy már írtál is róla, csak terhességi amnéziában szenvedek.

Sokan eltüntetek mostanában: Teranita, Harivera, Aida? Merre jártok? Niki, te is gyere gyakrabban! Kinga felmentve, gondolom, most nagyon sok teendő van az építkezés körül, de ha benézel, azért adj egy kis életjelet magatokról!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Sziasztok,

Bocsika, mostanában sajna valóban én is ritkábban találok ide :-(((
Wera tündériek a gyerekek, jobbulást a kis Nórinak.

Nita biztos minden rendben lesz, ne izgulj. Ha érdekel, hetente 2-szer lehet majd járni ingyen terhestornára is a szakorvosi rendelőbe, csak a nőgyógyásztól kell beutaló. Legyen rajta BNO-kód, és naplószám. Én még csak egyszer voltam, ma megyek másodszor, de eddig nagyon tetszett. Öten-hatan voltunk, egy nagyon kedves gyógytornász tartja, van polifom, bordásfal, nagy labda itt is.

Csaniko, drukk Neked, Nektek! Gondoltam van vmi, ma se láttalak a mondókásklubban. Már egyre többen vagyunk, kezdünk alig férni a szőnyegen...

Mi is irigykedve hallgattuk hétévégn a hazalátogató barátnőneket, kint Ausztriában most akarják bevezetni a 14.-15. havi nyugdíjt. A gyrek 30. hónapos koráig 100.000,-Ft-nak megfelelő összeget fizet, van lakbér-, magánbölcsi-, hozzájárulás stb.

Mi is gondolkozunk azhon, hogy majd kimenjünk valahova, de én is szeretnék végzeni az elkezdett mérlegképes tanfolyammal, és a párom is most jelentkezett egy újabb főiskolára. Amúgy gondok, problémák szerintem azért mindenhol vannak.

Erpé, drukkolok Nektek is nagyon már nincs sok idő hátra, remélem gyors szülésed lesz, írj, üzenj majd ha lesz időd. Én bízom benne, hogy a kicsi korkülönbség miatt ha nem is pottyanni, de legalább könnyebben fog menni a szülés.

Kép
Kép
Kép
 


erpé azért van okom félni mert tavaly két vetélésem volt egymás után.... :cry: :cry: :cry: :cry:
teranita érdekelne de a dokim tuti nem engedne mivel veszélyeztetett terhes vagyok...... :( :( :( :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

(ma írtam egy hsz-t, de valamiért eltünt...)

Nita, nem tudtam, hogy ilyen szomorú élményeken vagy túl... :( Sajnálom, így már értem, hogy miért izgulsz. Nagyon drukkolok, hogy ez a várandósság problémamentes legyen. És mi volt UH-n?

Teranita, terhestorna jól hangzik, kár, hogy nem tudtam róla előbb...

Én egyelőre OK vagyok, változó napokkal. Tegnap nyűglödős voltam, de ma pörgök... :) Néha vannak jóslófájások, de tényleg ritkán. Pénteken voltam a kh-ban, CTG, UH, labor - minden volt. Doki szerint a kiírt időpontig nem húzom, de sebaj, Samu is másfél héttel előbb érkezett :) Jövő héten már a 38. hetet betöltöm, szóval Katalány már jöhet is, ha akar...
Jó éjt, írjatok!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


erpé semmi baj.....az uh-on a babóval minden ok volt már 19 mm-es volt,és már ugrándozott..... de sajna mellete van egy 3 cm-es vérömleny........most gyógyszert szedek rá,ami elméletileg segíti a felszívódást.....jövöhéten csütörtökön kiderűl csökken e a mérete......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nita, az nagyon jó, h a babával minden rendben és ficánkol :)
Vérömleny mitől bír kialakulni? Egy másik topikos ismerősömnek is a második terhességénél volt egy hasonló méretű vérömlenye, ha jól emlékszem a harmadik hónap vége felé felszívódott (de lehet hogy csak a negyedik hónapban...), és semmi bajt nem okozott. Biztosan veletek is minden rendben lesz. Egyébként hogy bírod az első hónapokat? Vannak klasszikus kora terhességi tüneteid (émelygés, fáradékonyság)?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


sajna én nem tudom mitől alakul ki a vérömleny....az előző babánál is volt...az fel is szívódott......remélem itt is.....
nagyon jól birom a heteket....semmi olyan kellemetlen tünet...csak álmosság......ez mindeggyik babónál megvolt.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok,

Mizujs veletek? Nagy a csend.

Vivi sajna megint elkapott vmi köhögős, orrfolyós valamit. Gyakran hallom hogy hörög. Doki Cetrizint meg CA-Kid szirupot írt fel, de az útmutató szerint mindekettő allergiára van. Ti használtátok már aTheiss Lándzsás Utifű szirupot, bevált?

egy olyan kérdésem lenne, hogy ti ismertek esetleg olyan babyszittert, vagy ilyen szolgálatot, akit esetleg még az éjszaka kellős közepén is lehet ugrasztani, kijönnek gyorsan ha szükség van rájuk, és tényleg megbízhatóak?

Még van időm, de egy kicsit stresszelek a szülés miatt. It van a 17 hónapos lányom, és a 11 éves fiam, anyámmal nem tartom évek óta akapcsolatot, nagymamám elmúlt 80 éves, a város túlsó végén lakik, párom szülei 250 km-re laknak.
Őszintén szólva azon aggódok, hogyha éppen majd nappal vagy éjjel megindul a szülés, ki fog vigyázni a Vivire. Krisz már nagyfiú, de Vivit mégse bízzuk egyedül rá. Apás szülés lesz, tehát kéne majd ide valaki.
Lehet, hogy párom anyukája, keresztanyja feljön ugyan majd pár napra, de biztos hogy pont akkor itt lesznek. És ha a baba előbb jön pl?
Ha van vmi jó ötletetek, írjátok meg légyszi!

További szép hétvégét!

Anita

Kép
Kép
Kép
 


vigyázzak a gyerekekre? :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Teranita,

tudom, hogy csak mostanában költöztetek ide Csepelre, és így nehéz, de mozgósítható rokon híjján a legegyszerűbb egy közelben lakó jó ismerőst (esetleg szomszédot?) megkérni, vagy egy barátot, aki nem lakik túl messze tőletek. Az én szüleim "csak" 60 km-re laknak, de az azért ilyenkor elég messzinek számít. Ilyen bébiszitter szolgálatot én sajnos nem ismerek.
Nálunk, ha éjjel indul a szülés, akkor a párom hugáék jönnek át Samura vigyázni (ők kb 15-20 percnyire laknaktőlünk), ha pedig nappal, akkor egy barátnőm (ott szintén van kisgyerek) fog vigyázni rá, és ott is tud aludni akár Samu.
Sajnálom, h anyuddal nem tartod a kapcsolatot, ez elég rosszul hangzik...

Vivinek jobbulást! Lándzsás útifűt mi használtuk már, de nálunk az ilyen jellegű betegségeknél (orrfolyás, köhögés) a kalcium nagyon bejött - ez a CA-Kid valami ilyesmi, ugye? Ez ugyanis segíti, h a nyálkahártyaduzzanat visszahúzodjon, szóval gyorsabban gyógyul a gyerkőc. Ne vezessen félre, hogy allergiát írnak az ismertetőre, a kálcium a megfázásoknál szintén nagyon jó! Az allergiás betegségeknek (pl. szénanátha) hasonló tünetei vannak, mint egy megfázásnak, és ezeket a tüneteket kiválóan enyhíti a kálcium. Egyébként nappalra adj köptetőt a lányodnak, ha nagyon köhög, pl. a lándzsás útifű jó, de estére (vacsorára) nehogy, mert akkor a köhögéstől nem tud aludni Vivi éjszaka. Estére vagy semmit, vagy köhögéscsillapítót érdemes adni - mi pl estére ilyen esetekben Sinecod cseppeket használunk, de az vényköteles.

Többiek, merre vagytok?

Mi még egyben, most épp elég jó napjaim vannak, nuku jele bármilyen szülésnek... :)
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Sziasztok,

Köszi szépen a tanácsokat. Délelőtt vettem Lándzsás utifűt, és valószínűleg újra elkezdem alkalmazni a Ca-Kid szirupot is. A váladák nehezen oldódik, Vivi szinte minden nap legalább egyszer hány is, ha ételt nem, akkor meg a tea jön ki belőle.
Én is gondoltam arra, hogyha úgy alakul, nagyon SOS a dolog megkérem egy barátnőmet, az eddigi tapasztalataim alapján szerintem számíthatnék is rá, jó barátnőm, de ha esetleg tényleg úgy alakul nem igazán okoznék neki ilyen kényelmetlenséget. Szóval vívódok...
Párom anyukája felajánlotta, hogy vigyük le nyáron Vivit hozzá, de egy esküvő kivételével még soha sem hagytuk másra Vivit, még egy órára sem. Kicsit izgulok is emiatt. Egy tök idegen babysitter talán még nehezebb lenne, a barátnőmet meg az ő kislányát (2 éves) legalább már ismeri.
A házunkból sem ismerünk még senkit. Júliusig még van idő, addig bízom benne, hogy kialakul valamiféle terv.

Nita, köszi szépen az ajánlatot, aranyos vagy!

Kép
Kép
Kép
 


sziasztok!!!!!!!!!!
monden oké a babával ....már 41 mm-es és nagyon mozgott!!!!!!!!
és a vérömleny is már csak 17 mm-es.....és 3 cm-es volt.........
holnap megyek a védőnöhoz a kiskönyvért!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen szépen alakulnak a dolgok. Baba gyönyörűen fejlődik, vérömleny meg mindjárt felszívódik. Tök jó!

Teranita, hányást sajnálom, sajnos ez a váladéktól nálunk is elő szokott fordulni. Lázas is a kicsilány? Mielőbbi jobbulást!
És júliusig biztos megoldódik az éjszakai szülés esete is. Jön a jóidő, többet lesztek kint, biztos sok mindenkit meg fogtok ismerni a házban is, tuti vannak ott kismamák, kisgyerekesek. Egyébként mi is nagyon közel lakunk egymáshoz, ha Kata megszületett, egy-két hónap múlva én is megyek sétálgatni :) Majd szervezünk talikat :) És addig még azt is ki lehet próbálni, hogy pl. a barátnődnél tud-e aludni Vivi, mondjuk ebéd után. Pláne, hogy ott is van egy hasonló korú kislány. Vivi is sokat fog még a nyárig változni, önállósodni.

Niki, Verák, Móni, Anikó?
Merre jártok?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Sziasztok,

Nita, örülök, hogy minden ilyen szépen alakul, a baba is szépen növöget.

Én is alig várom már, hogy újra lássam a kis manót, jövő héten megyek megint UH-ra. Remélem már nem lesz annyira szégyenlős, azért már kíváncsi vagyok a nemére is :-))

Erpé, Neked is megyek a drukk, pár nap és megszületik a kis Kata. Nekem olyen hosszúnak tűnt a 9 hónap, a szülés után meg már rohant az idő.

Vigyázz Nagyon Magadra (Magatokra)! A jóidőt már mi is nagyon várjuk, jó lenne már nagyokat sétálgatni a napsütésben.

Kép
Kép
Kép
 


sziasztok.....köszi mindenkinek!!!!!!
1-2 hét és ujra látom...akkor már ugye a 12.heti uh miatt...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Én kb 1 hete töröltem magam a fórumról, de most regiztem újra mert kaptam egy sms-t!


MA REGGEL MEGSZÜLETETT KATA ÉVA! 3900 GRAMM ÉS 56 CM. NAGYON JÓL VAGYUNK, SZERENCSÉRE GYORS VOLT! ÉS ÜGYESEN SZOPIZIK! :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Gratulálok nektek, Évi, nagyon ügyesek voltatok! Alig várom hogy láthassunk benneteket! :wink:
 
 


Sziasztok!

ERPÉ! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉN Is ALIG VÁROM MÁR A TALIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép napot! Merre vagytok lányok????
:roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Sziasztok,

Erpé, millió gratula az egész családnak! Ha lesz időd mesélj, várjuk a képeket!

Kép
Kép
Kép
 


SZIASZTOK LÁNYOK!!!!!!!

Lenne több csomag vakdugóm eladó,
tudjátok konektorba való.
Használata:be kell ragasztani a konektorba,és ha be akarod dugni a villát,csak el kell fordítani,ha kihúzod automatán vissza zár.
Nagyon praktikus,nekünk be vállt.

450ft/6db,
és a posta költséget én állom.
Érdeklődni pü-be.
Kép Kép Kép



Kata&Milán


 


Törlés
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára snoopy 2009.03.13 15:42-kor.

KépKép
 
 


És bakker a benti számítógép elcseszte, a főnököm nick-jével jelentkeztetett be, nem vette be az enyémet. :oops: :oops: :oops: :oops: Szóval az előzőt én írtam, ha megint elcseszné, Niki vagyok (kernico).

Kép
 
 


Nagyon sok gratula Katának, hogy ilyen kis ügyi volt! Meg persze az anyukájának is! :D :D :D
Képeket majd ha otthon lesztek és lesz kis időtök is, kérünk szépen!!!!!! Meg persze majd beszámolót a szülésről meg hogy hogyan fogadta Samu a tesót!

Wera:
miért töröltetted magad? Nincs semmi gáz ugye?

Próbálok majd jönni most már komolyan, csak most is dolgozom, ha meg otthon vagyok, el vagyok tiltva a géptől a csaj miatt. Ha meglátja hogy be van kapcsolva, állandóan a gépet buherálná, így megelőzésnek csak akkor kapcsolom be, ha alszik pl. de majd jövök. Olvasni szoktam azért, arra még szakítok időt! 8)

Bocsánat, ez volt az az üzenet, amit Snoopy nevével küldtem el az előbb, mert arra jelentkezett be ez a ... gép, de már csak szerkeszteni tudtam a hsz-t, törölni nem. Szóval sorry, én szenvedek vele! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
 
 


sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánok!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Niki
Nincs baj, csak már nem fogok fórumozni.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom! :wink:
 
 


wera mért nem forumozol már?
hiányozni fogsz..... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat!

Most csak gyorsan:
vasárnap jöttünk haza a kórházból és minden rendben egyelőre. Kata alszik-büfizik-eszik üzemmódban. Nagyon tündéri csaj!
Szüléstörténetet majd leírom, szerencsére tényleg minden gyorsan történt :) Samu jól fogadta a tesót, velünk viszont kekeckedik, de talán ez a jobbik eset...

Itt egy fotó (3 és fél órával a születése után) :
Kép

Wera, remélem, hogy azért fogunk majd találkozni, ha a fórumozást hanyagolod is... telefonszámod megvan, és jön a jóidő, nagyon szívesen mennék majd gyerköcöt sétáltatni veletek :)

Lépek, mert azért van mit csinálni, de majd jelentkezem :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


gratula a kis katához..gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


erpéé nagy gratulaaa :lol: :lol:

sziasztok.
nitának a képeit is jöttem belinkelni meg életjeleket füst eregeteni magunkról
és akkor nita képe a picijéről:))))))))

Kép

és egy pocikép is róla. 12+0

Kép

velünk minden rendben. Iza már lassan 4 hós :lol:
Kép
toka Iza:)))))))

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok,

Erpé, tündéri a kis Kata, mégegyszer sok-sok gratula!
Nita, gyönyörűen fejlődik a kis manód odabenn csak így tovább. Igazából a 12. hétig jók az UH- képek, utána szerintem egyre elmosódottabbak. A4D-st már én is nagyon vároma 28. hét tájékára tervezzük. Ma megyek újra dokihoz, remélem nem lesz szégyenlős, megmutatja magát végre jobban is a kismanó.
Kávé, csoki nem segít, nem lett mozgékonyabb tőle :-((( Úgy látszik lustizik már odabennt is. Mocorog is persze, de nem éjjel-nappal, mint anno a huga.

Harivera, tündéri a kis Iza, Vivi is ilyen tokás volt, aztán eltűnt szerencsére a kis tokája.

Kép
Kép
Kép
 


drukk hogy kiderűljön a neme!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok,

ma a doki is megrősítette az eddigi megérzéseim, tuti pasi lakik odabenn :-))) Már 18 mm-es kis locsolója van. Valószínűleg Dani lesz.

Kép
Kép
Kép
 


gratula a kis kukishoz!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nem nagy itt a pörgés. Az én két kicsim éppen beteg. Orrfolyás és köhögés, szerencsére nem nagy a baj. Csütörtökön megyünk mondókázni. Legalább Bius megint eljöhet, igaz kicsinek nem szerette de most, hogy ovis már nagyon élvezi. Botond meg csak rosszalkodik ott is. Nem értem miért de egyáltalán nem köti le semmi, csak a játékokat püföli és kiborogatja. Ez valami fiú betegség? Vagy el rontottam valamit?

Anita! Gratula a kisfiúhoz. Ja jut eszembe mindig elfelejtem mondani. A nagyoknak is 1500 Ft a tánc, mert művészeti iskola. Gondoljátok meg mert nagyon kellene a fiú. Reninek tetszik, jól is megy neki, nagyon hamar bele jött. Max két hónap alatt belehet tanulni a lépéseket, aztán folyamatosan jönnek az új koreográfiák.

Szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Éva: tündéri a kiscsaj! Hasonlít Samura, amikor ő született? Hogy vagytok? Milyen a friss kétgyerkőcös élet?

Teranita: gratula a kis kukishoz, azaz Danihoz! Mennyire végleges a név?

Harivera: :lol: az a tokás kép, Kiarának is volt rendesen! Nagyon édi Iza!

Betegeskedőknek jobbulást! Mi most vagyunk túl rajta megint, de lehet tegnap megfázott Kiara, mert levettük az ágyáról a rácsot a hétvégén és azt mondja fél, hogy leesik, ezért minden este, amikor kimegyünk a szobából, lecuccol a padlóra (nem a szőnyegre, hanem a parkettára) és tegnap lehet sokáig feküdt ott mire észrevettük, nem volt túl meleg. :roll:

Kép
 
 


sziasztok!!!!!!
olyan jó hogy végre írt valaki.........
:wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Anita! Az e-mail címet nem lehet átállítani. A régit nem használom, ne írj ide. Az Iwiw-n megtalálod a jó címem.

Aranyos volt ma a fiad, megszólította a lányomat és megbeszélte vele, hogy megy majd táncolni. Annyira tetszett, mikor mesélte. Bátor fiúcska.

Lányok! Süt a nap. Lassan lehetne talit szervezni.

Szép estét!
Vendég
 


sziasztok.....hát én már nagyon szivesen taliznék veletek!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Taliban én is benne vagyok valamikor, ma is tök jó idő van, csak csajszim benyelt megint valamit, köhög. De már azért javul.

Éva: írj ha tudsz, mi van veletek!

Kép
 
 


valaki kitűzi a kb időpontot a talinak? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: rajta! :lol:
Én hétfő, péntek és szombat délelött dolgozom, a többi napon meg csak bölcsi után tudunk menni. Lehet én ki is maradok így? :cry:

Kép
 
 


kernico... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Én a délelőtti órákban taliznék szívesebben, délután csak fél öt felé érünk ki a játszóra.

Nekem a hétfő és csütörtök nem jó. Hétfőn angolom van délelőtt, Csütörtök meg mondókás klub. Meg az a hét sem jó, mert még mindig betegek a kicsik. Vagyis úgy mondanám, hogy megint, mert eddig olyan szépen gyógyultak és ma reggelre Bius megint belázasodott.

Kernico! Szabad megtudni hol dolgozol?

Anita! Hétfőn sajnos táncolni sem tudunk menni. Vagyis Reni megy, mert ő jól van. Én Biust nem viszem.

Szép estét!
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: