BOLDOG GYEREKNAPOT MINDEN KIS ÉS NAGYOBB GYERKŐCNEK, ÉS A POCAKBAN LÉVŐKNEK IS!!!!
Cak az idő ne lenne ilyen ramaty.
Na de minket most se került el a nyavaja. Most valószínű a foga jön, legalábbis minden jel arra utal, Anitával is beszéltem és ő isazt mondta hogy valszeg az, kaptunk is tőle kölcsön Dologélt, Dentinoxot meg Chamomillat., remélem használni fognak.
Mondtam már hogy pár napja bágyattabb és hőemelkedéses. Az este alig akart elaludni és ejjel fel sirt egy párszór, de nem mentünk be hozzá mert visszaaludt. Reggel fél 10ig aludt. És ahogy felébredt üvőltött, amit sose szokott. Szopizott és utanna megint sirt. Dugta a kezet a szajaba, szopizta az ujjat, nem lengedte hogy a az innyet masszirozzam vagy be nezzek. Hőemelkedése is volt. Az apja mellkasán elvolt de egyszer egyszer nyüglődött. Picik a szemei, semmi kedve. Szóval ha az akkor megszenved vele, jó lenne ha hamar kibújna, most alszik.
Panka: Nem tudom honnan vettem hogy használt házat vettetek és felújitjátok a konyhát.
Nagyon jó hogy tudtok ilyen elfogadható áron csempét venni. És mi a gond a konyhával? Mit alakíttok rajta?
Nincs időm vissza olvasni most.
Andi: De jó hogy ilyen jól éreztétek magatokat. éN is szivesen mentem volna biztos nagyon jó volt. És Dorka imádnivaló lehetett ahogy élvezte. Bencét én is elképzeltem kis rockernek!
Patrícia napi 3x szokott kakilni általában, ezért is volt furcsa az a nap. És most sokkal hígabb kakija volt mint máskor, de ez is lehetett a fogától.
Mit csináltok ma? Nagyoon nem lehet ünnepelni ebbe a szar időbe. Jobban fázunk bent mint télen.